Brussel eist de opheffing van alle grenscontroles van alle EU-landen tot het eind van het jaar

Screenshot_161

(Door: Nancy McDonnell – Vertaling: E.J. Bron)

De eurocraten in Brussel willen naar een normale toestand terugkeren en in zes maanden de grenscontroles tussen de Europese landen opheffen. Landen zoals Oostenrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen zouden daarna alternatieven moeten vinden om ongewilde grensoverschrijdingen te verhinderen.

epoch times

Eergisteren riep Brussel de Europese landen ertoe op om de grenscontroles tussen de landen op te heffen en tot het eind van dit jaar terug te keren naar de normale toestand, bericht de “Express”. De eurocraten benadrukten dat er geen rechtvaardiging voor de grenscontroles zou bestaan. Het migrantenprobleem zou binnen de komende zes maanden onder controle gebracht worden.

De oproep betekent dat Oostenrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen alternatieven moeten vinden om ongewilde grensoverschrijdingen te verhinderen, aldus de krant verder.

Frankrijk, dat sinds de terreuraanslagen van november 2015 zijn grenzen controleert, zou het enige land zijn dat uitgesloten wordt van deze beslissing. EU-migratiechef Dimitris Avramopoulos (foto) zei dat het tijd zou zijn “om terug te keren tot een normaal functionerende Schengen-zone”.

Verder zei de Griek: “Schengen is een van de grootste verworvenheden van het Europese project en het meest tastbare voorbeeld voor de Europese integratie. We moeten er alles aan doen om het project te beschermen en te verdedigen en wel op een gemeenschappelijke, Europese en gecoördineerde wijze”.

Deze tijdelijke grenscontroles zouden een uitzondering moeten zijn, waarschuwde Avramopoulos verder. “Dat is de laatste verlenging. Niet meer dan zes maanden. De lidstaten weten dat dit de laatste verlenging is.”

Europa zou nu door kustwachten voldoende beschermd zijn

De buitengrenzen zouden nu door de door Brussel ingezette kustwacht voldoende beschermd zijn, daarom zouden er binnen de EU geen andere controles mogen plaatsvinden, aldus de Eurocommissaris.

Uit een andere melding van de “Express” komen we te weten dat het aantal “vluchtelingen” dat over de Middellandse Zee komt dit jaar met 40% is toegenomen. Zelfs vanuit Bangladesh zouden 4.575 “migranten” de EU zijn binnengekomen, een land waarin geen sprake is van een burgeroorlog of een andere bedreiging.

De Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken zou het met de beschuldiging eens zijn dat enkele NGO´s zouden samenwerken met mensensmokkelaars om “migranten” Europa binnen te sluizen. De Siciliaanse hoofdofficier van justitie, Carmelo Zuccaro, zou zelfs “bewijzen hebben dat er rechtstreekse contacten bestaan tussen NGO´s en mensenhandelaars in Libië”.

De chef van de CSU, Horst Seehofer, heeft zich inmiddels uitgesproken voor verdere grenscontroles. “We moeten de buitengrens gezamenlijk beschermen, er mag geen sprake meer zijn van door zwaaien van vluchtelingen”, zei hij tegenover de “Rheinische Post”. “Daarom moeten ook de grenscontroles, bijvoorbeeld aan de Duits-Zwitserse grens, blijven. De Brennerpas moet desnoods worden afgesloten.”

Bron:
www.epochtimes.de
Auteur: Nancy McDonnell

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Brussel eist de opheffing van alle grenscontroles van alle EU-landen tot het eind van het jaar

 1. ieznogoedh zegt:

  De eurocraten in Brussel willen naar een normale toestand terugkeren …
  Dat is goed nieuws, maar dan ook echt heel goed nieuws.
  De gemiddelde weldenkende Europeaan wil dat namelijk ook heel erg graag.
  Betekent dit nu dat de buitengrenzen dan potdicht zullen zijn, dat niemand zonder paspoort en visum er absoluut niet meer in komt en … dat alle Fürchterlingen (echt of niet) die de laatste jaren zijn binnengetrokken, er weer uitgezet worden, ECHT uitgezet?
  Want pas dan, maar dan alleen pas dan zal de normale toestand teruggekeerd zijnj.

  Liked by 1 persoon

 2. jeremy zegt:

  Het Gekkenhuis genaamd Brussel brult weer eens iets wat nergens op slaat. Zoals ik eerder al zei, dalijk moeten we s nachts onze voordeur van ons huis nog wagenwijd openzetten en geld op tafel leggen. Kom maar binnen allemaal en roof de boel maar leeg !

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ach, net als de rest van Europa, beschouwt de EUSSR ons enkel als een provincie, van hun communistische dictatuur. Normaal zou zijn te stoppen met deze fail Ellende Unie. Maar dat zullen de rode marionetten, met alle middelen tegen gaan. Enkel landen als Hongarije en Tsjechië, plegen nog verzet tegen deze waanzinnige EUSSR.

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Ja zeler, wij willen ook weer normale toetstanden en die zijn, autonome staten ieder met hun eigen grensbewaking en potdicht voor emigranten die binnen willen komen zonder de daarvoor benodigde papieren, zoals een echt paspoot (geen vervalsing) en genoeg geld om zich zelf de eerste tijd van voedsel en woonruimte te kunnen voorzien en ook de nodige opleidingen hebben gehad om hier een baan te vinden. En voor heelveel landen de visumplicht weer invoeren. De eu bobo’s sluiten we op in hun toren van babel in Brussel en metselen alle ontsnappingsroutes dicht. Hetzelfde doen we in onze eigen landen met de landverraders die ons in het ongeluk hebben gestort.

  Liked by 2 people

 5. Brussel kan naar de hel tokkelen.

  Liked by 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Die uitgerangeerde eikels ‘door niemand verkozen’ met hun grote parasietenbek hebben hier NIETS te bepalen en NIETS te beslissen, het enige wat die moeten doen is hun bek houden en vertrekken via de dichtstbijzijnde EXIT.
  Elke eurocent verknoeit aan dat lafhartig verraderszootje is een weggesmeten eurocent.
  Wij hebben die EU rotzooi niet nodig, hoe sneller opgeruimd hoe beter voor ons Europeanen, alle grenzen sluiten en goed bewaken dat geeft aan duizenden mensen werk en wij krijgen terug rust en veiligheid want moslims/islamieten en zootje zonder officiële papieren zullen er niet meer door geraken…, heerlijk, fantastisch, nergens nog kopvoddenwijven of perverse eikels in soepjurken.
  Hier gelden ONZE seculiere wetten en ONZE normen & waarden en geen fabeltjeskrantengezeik.

  Like

 7. abouneenee zegt:

  Eisen uit Brussel?!? Dan moeten wij ze nog even leren waar echte Nederlanders van gemaakt zijn. Dat is niet het duurzaam geproduceerde en flexibele (lees: buigzame) waaibomenhout waar de vaste schare VVD/D66/CDA/GL/CU/PvdD/PvdA/SP-kiezers van zijn gemaakt.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Ik begrijp hieruit dat Brussel bedoelt…………
  Een gecontroleerde toestroom van duizenden………..niet meer en niet minder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s