Eurocraten dromen van “referendumvaste” EU

Screenshot_156

(Door: Wolter Berends)

Naar aanleiding van de schok die de Brexit bij hen teweeg bracht, is bij de eurocraten het grote nadenken over de toekomst van de Europese Unie begonnen, de eerste vruchten daarvan hebben nu ook de boekenmarkt bereikt.

Een voorbeeld daarvan is de brochure ‘Europa in der Krise’, waarover oud-minister en kabinetschef van bondskanselier Schröder, Bodo Hombach (SPD) en Edmund Stoiber (CSU), onder andere oud-premier van Beieren, de redactie voerden.

In de bundel laten politici als Martin Schulz hun gedachten gaan over de vraag wat de Europese Unie zou kunnen doen tegen de ontbindende tendensen van het “rechts-populisme” en “nationalisme”.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR. Bookmark de permalink .

7 reacties op Eurocraten dromen van “referendumvaste” EU

 1. Flo zegt:

  Populisme??? Maar dat ze er zelf een giga klerezooi van maken ,en er steeds meer mensen tegen in opstand komen ,komt bij die heikneuters niet in d’r kop .

  Like

 2. Mary zegt:

  Ze kunnen vastleggen wat ze willen ze zijn niet door ons gekozen, goed beschouwd hebben ze geen enkel recht ons wat dan ook voor te schrijven en deze ongewenste machtsovername is net zoals alle andere dictaturen gedoemd te mislukken.

  Liked by 1 persoon

  • topsporter zegt:

   Wij hebben niets met deze volgevreten wezens te maken en hebben dan ook het recht om hen uit onze omgeving te verwijderen.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Sterf vuile smerige communistische bende, der EUSSR. Sterf!

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  De ziekmakende Eurocraten doen me, met hun mislukte Toren van EU-Babel, die ze sarcastisch genoeg steeds meer verzwakken door hun bondgenootschap (?) met de islam en de groeiende haat van de EU-burgers, denken aan twee bondgenootschappen die de Oekraïners en joden voor WO II wilden sluiten met hun potentiële aartsvijand Adolf Hitler! De Oekraïners werden namelijk in de periode 1929-1941 gruwelijk geterroriseerd door Jozef Stalin waarbij miljoenen van hen omkwamen door epidemieën, kunstmatige hongersnoden, deportaties, moordpartijen etc. waardoor de Organisatie van Oekraïense Nationalisten (deze was in Oost-Polen en Galicië ontstaan door de Poolse regering die hun zelfstandigheid bruut onderdrukte en later weer verzet bood tegen de Russen) een voorstel aan de Duitsers deden om, zodra zij in 1941 Rusland binnenvielen, met hen samen te werken voor het Grote Nazi-Duitse-Reich en zo het Stalisme te vernietigen.
  Zo probeerde de joodse paramilitaire organisatie Lehi (Stern Gang), geleid door Avraham Stern (1907-1942) en Yitzhak Shamir (1915-2012), de latere premier van Israël, en in de jaren ’30 al een joodse staat in Palestina op te richten met verdreven Europese joden. Zij wilden daarna een echt verbond sluiten met nazi-Duitsland in de hoop dat deze laatste hen zo tolereren. Maar net zoals de naïeve linkse bestuurders in Europa doen met de afschuwelijke moslimextremisten, zo wilde Hitler de joden, Oekraïners e.v.a. volkeren alleen maar haten en vernietigen omdat hij hun minderwaardig vond en als een bedreiging zag.
  Het heeft dus voor de gehate EU geen enkel nut om met de even, zo niet nog erger gehate islam, een bondgenootschap te sluiten omdat de goedgelovigen zich precies gedragen naar aanleiding van een fabel over een hyena die bevriend (?) was met een ezel en deze laatste voor sterker aanzag. Toen de ezel echter meedeelde hoe zwak hij was werd hij uiteindelijk door de hyena gedood en wat mij betreft mogen echte hyena’s alle EU-ezels en islam-ezels met hoeven, haar, botten en al opeten en er geen gruwelijke maagpijn aan overhouden!

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  ++++

  +++++++++++

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s