Le Pen valt kroonprins Macron hard aan in cruciaal debat: ‘Je hebt totaal geen plan tegen moslimextremisme!’

Screenshot_147

Marine Le Pen en Emmanuel Macron.

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Het was het laatste debat van deze Franse presidentsverkiezingen, en Marine le Pen heeft daarvan gretig gebruik gemaakt om nog eens duidelijk te maken welke problemen onder een ‘président Macron’ in ieder geval niét zullen worden aangepakt.

Hij is dé kroonprins en lieveling van Europa die vrijwel zeker de grootste mislukking qua Franse presidenten, François Hollande, gaat opvolgen. Als je alle ‘objectieve’ media mag geloven, is het al een gestreden strijd. Macron gaat winnen, en Le Pen gaat vooral verliezen, einde verhaal. Ze doen alsof de verkiezingen al over zijn.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Frankrijk, gezond realisme, landverraad, Linkse Kerk, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Le Pen valt kroonprins Macron hard aan in cruciaal debat: ‘Je hebt totaal geen plan tegen moslimextremisme!’

 1. Thoth zegt:

  Yep en de partij van Macron heeft geen leden, alleen hemzelf. Maar daar geven ze uiteraard niets om in de Nederlandse media, zij steunen hem. Alleen, de PVV wordt aangevallen daarop…

  Like

 2. Mirjam zegt:

  It isn’t over, until its over…Succes Marine, ik hoop dat je wint.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Dat heeft die Macron ook niet, een plan tegen moslim-extremisme.
  Het hele woord ‘MUSLIM’ kwam niet uit z,n mond.
  Hoe Marine le Pen het stelt en Manuel kun je vergelijken met in Nl de Heer Wilders en b.v Peghtold
  Zelfs Obama moet zich ermee bemoeien
  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/05/Message-de-Barack-Obama-En-Marche-.mp4?_=1
  of

  De site van Manuel Maron;
  https://en-marche.fr/article/soutien-obama-macron

  Like

 4. Geronimo zegt:

  In onderstaande video worden een aantal vaststellingen uiteengezet m.b.t. de uitslag van de eerste ronde zonder dat daarbij echt conclusies worden getrokken, maar die wel tot nadenken stemmen. Er worden heel merkwaardigevaststellingen in geformuleerd.

  “Les élections 2017 sont bien truquées! Voici les preuves! Macron était déjà annoncé président !”

  Het zou me persoonlijk niet verwonderen dat er gefoefeld is geweest, want een corrupt regime dat in het nauw is gedreven, is tot alles in staat.

  Intussen verneem ik vanavond op het radionieuws (VRT) dat de linkse Macron vandaag bij het Franse gerecht een klacht heeft ingediend tegen onbekenden wegens de insinuatie van MLP tijdens het debat dat hij in het belastingparadijs van de Bahama’s enige zaakjes zou verbergen. Deze geruchten circuleerden al van voor de uitspraak van Marine op de sociale media. Vandaar de klacht tegen onbekenden. MLP heeft intussen vandaag van haar kant verklaard dat zij zelf niet over bewijzen beschikt m.b.t. deze geruchten.

  Maar dat is niet het voornaamste. De medewerkers van Macron hebben de hele voorbije nacht gewerkt om te achterhalen wie juist de verspreiders van dit nepnieuws zijn – waar haalt die man toch op zo’n korte tijd al dat gespecialiseerde personeel daarvoor? – en ja hoor, werkelijk in een mum van tijd, wat anders dan die domme Amerikanen, zijn die al min of meer geïdentificeerd: opnieuw de onverlaten van Poetin, of wat had u gedacht, nu aangevuld met die van TRUMP en uiteraard de extreem-rechtsen van het FN, die volgens een verklaring van chouchou Macron van vandaag, uitgeroeid moeten worden. MLP zou zo iets moeten verklaren.

  Hilarisch tot en met, maar het lijkt me ook te kaderen in een geprefabriceerde uitleg voor het geval Macron het onverhoopt toch niet zou halen. Dan heeft MLP enkel gewonnen dank zij de Russen en de Amerikanen van TRUMP, en wordt haar legitimiteit als presidente al op voorhand ondermijnd. Exact hetzelfde linkse scenario als tijdens de voorbije Amerikaanse verkiezingen. Tot op de dag van vandaag wordt daar nog altijd de legitimiteit van trump als president in vraag gesteld door de ‘Sire losers’ van links. Bovendien werd door Macron tijdens het debat ook al gewezen op haar vriendschappelijke relaties met het Rusland van Poetin. Dat heeft zo allemaal het bijkomende voordeel van een mogelijk negatief effect bij de kiezers volgende zondag: MLP een pion van Poetin en TRUMP., daar stemmen we niet meer op. Zeker bij de twijfelaars en de onbesliste kiezers.

  Het feit dat Odrama zich nu achter Macron schaart, bewijst verder enkel dat MLP en anderen wel degelijk gelijk hebben met hun bewering dat Macron een op voorhand geplande zet is van de lepe Hollande en zijn entourage, eigenlijk van het gehele establisment, om via slinkse omwegen de politiek van de PS toch voort te kunnen zetten in de persoon van Macron, alias Hollande junior. Macron is een sujet van linkse signatuur, zoveel is intussen duidelijk. Een vermomde socialist “pour les besoins de la cause”. Links en listig bedrog, het zijn bijna synoniemen. Rechts speelt het spelletje, want dan licht het spelletje van de ‘cohabitation’ voor de hand. Traditioneel links en rechts, alle twee de verliezers, zetten dan ongegeneerd het socialistisch beleid van Hollande verder, zolang rechts daar akkoord mee gaat.

  Ver gezocht? Misschien, maar bij de politieke maffia, deze bandieten in maatpak, is werkelijk alles, maar dan ook alles, mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  Maron is “een puppet”, van de plutocraat Soros en de NWO.

  Like

 6. Dat is midden in de roos.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s