Tienermeisjes aangerand na nachtje stappen: “We gaven hem vuistslag om erger te voorkomen”

Screenshot_146

(Door: Tim Van Damme)

Twee tienermeisjes uit Aalst zijn aangerand op het Vredeplein in Aalst. De feiten dateren van twee weken geleden, maar raakten nu pas bekend. Het tweetal werd ongewenst betast en gekust door een man van vreemde origine. “We hebben hem een vuistslag verkocht om erger te voorkomen”, klinkt het.

Het was in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 april dat Alexandra V. (17) en Lore U. (17) het slachtoffer werden van ongewenste intimiteiten. De twee tieners hadden die nacht gefeest in verschillende danscafés toen ze om 3.30 uur besloten om te voet naar huis te gaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tienermeisjes aangerand na nachtje stappen: “We gaven hem vuistslag om erger te voorkomen”

 1. hslot4 zegt:

  17 jaar en half vier snachts over straat en waar zijn de ouders ?
  Sorry maar in mijn tijd gebeurde dat niet en tegenwoordig is het al hellemaal vragen om problemen En dan de huilebalk uithangen tjah hoe zou het toch komen ?

  Liked by 1 persoon

 2. Driek zegt:

  Ik zou wel erg ouderwets overkomen, doch ik vind dat meisjes van zeventien jaar niet ’s nachts om half vier over straat moeten zwalken. Wat hebben die kinderen daar te zoeken? Vooral nu die ouders op de hoogte zijn van het schorem dat er ’s nachts rondloopt.

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 18.03. uur. Met U eens. Maar dat laat onverlet, dat we mooi “de sjaak”, zijn met de invasie van mosliminfanteristen en dobbernegers. Maar ja, de roden der eussr, bepalen, en Rutte, voert uit. Fijne democratie toch….maar niet echt.

   Liked by 1 persoon

  • Rudi Wolff zegt:

   Wat een onzin, ik ging 20-25 jaar terug ook gewoon uit tot ±3 a 4 uur s’nachts want toen ging de kroeg dicht.
   De plaats waar ik toen woonde was weliswaar niet zo groot als Aalst, maar daar had je absoluut geen last van gefrustreerde, islamgestoorde asielzoekers die de handjes niet thuis konden houden.
   Toen hadden ze nog niet het lef om in het openbaar ongewenst aan de Nederlandse vrouw te zitten. Maar nu ze in grote getale groeien en zelfs beschermd worden door de links facistische politiek en de daarbij horende aanhang denken ze dat ze alles kunnen maken.
   En viel je wel een vrouw lastig, ongeacht of je Nederlander of allochtoon was kreeg je een enorm pak slaag door broers, vriend(en) etc.
   Maar als je nu een allochtoon in elkaar slaat voor zo’n feit ben je een ‘racist’.

   Like

 3. louis portugal zegt:

  Eens met de eerste 2 reacties.
  `snachts om 3.30 door een, zelfs klein stadje, kan niet meer in Nederland.
  Het is zoeken naar problemen.

  Liked by 1 persoon

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Het is zonder meer dom van deze meisjes om zonder ‘volwassen begeleiding’ op dat tijdstip op straat te zijn. Dat is vragen om problemen gelet op het gespuis wat rondloopt.
  Dat neemt niet weg dat deze schurken aangepakt moeten worden en hard gestraft.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  @hslot4, Driek en Louis portugal -Tom stelt de prioriteiten iets beter-: Niettemin, Heren, zijn het er momenteel niet de tijden naar om het er het eerst over na te denken om de tienermeiden weer op te sluiten, maar om het móslimtuig aan te pakken.
  Anders heeft de islam ons precies, waar ze ons hebben wil, begrijpt U?
  Ik breng het maar even in herinnering.

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa Geissler zegt: Niettemin, Heren, zijn het er momenteel niet de tijden naar om het er het eerst over na te denken om de tienermeiden weer op te sluiten, maar om het móslimtuig aan te pakken.

   Welnu, lieve Theresa, daar heb je natuurlijk volkomen gelijk in, het moslimtuig aanpakken, maar ik vind nog altijd dat meisjes van 17 jaar niet ’s nacht op straat horen te zwalken, die horen veilig in hun bedje te liggen. Dat heeft verder niets met de onveiligheid op straat te maken.

   Like

   • elisah zegt:

    Meisjes horen dat idd niet te doen, maar jongens horen dat óók niet te doen, die halen dan meestal toch alleen maar rottigheid uit.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Mee eens…

   Like

 6. hslot4 zegt:

  @Theresa veiligheid begint bij jezelf en nuchter verstand daar komt geen overheid aan te pas geen roden en geen eussr .
  Vroegah dus zo een dertig veeertig jaar geleden waren er zero moslims hier het enigste wat je hadt was een buurt chinees en dat waren hele nette mensen en ook toen ging je 17 jarige dochter niet snachts om vier uur over straat zonder begleiding want ook toen liepen er imbecielen rondt wel wat minder maar toch .
  Dat noemden ze toen een opvoeding geven en heeft niets met opsluiten van je dochter te maken maar alles met gezond verstand.
  Maargoed ieder zn mening .

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Deze twee tienermeisjes hebben zich echter nog niet zo erg gedragen als de Amerikaanse tiener Maggie Lee. Deze jongedame reisde vanuit de VS naar Europa op een wijze die veel “vluchtelingen” evengoed doen. Zij gebruikte het paspoort van haar zusje en diens foto om zo hier binnen te komen waarbij ze haar ouders doodongerust maakte en ze wilde hier in Den Haag zelfs uitbundig gaan “feesten” met loverboys door wie ze zich op Facebook liet misleiden! Ik vind deze Maggie een domme gans die eigenlijk een flinke schop onder haar achterwerk had moeten krijgen als ze zich hier losbandig ging gedragen met drank, drugs en seks!
  De desbetreffende jongedames hadden echter, dat is mijn mening, daar in Aalst deze aanrander beter een geweldige schop in zijn geslachtsorganen mogen verkopen om duidelijk te maken dat je vrouwen en meisjes niet moet gaan verachten! zonder het vrouwelijke geslacht hadden noch zij, noch wij bestaan hoewel ik ook weet dat een Australisch meisje (zij is thans volwassen en twee jaar ouder dan ik), Simone B. genaamd en zij speelde in de jaren ’80 in allerlei films, ooit een medeacteur als “vader” had en deze laatste hierna ook vrouwen ging aanraden waar Simone zich vast heel diep voor schaamde!

  Like

 8. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  schijnbaar vinden een hoop reageerders hier het belangrijker dat die meiden niet over straat horen te zwalken om 0330u dan dat er zo gore geiteneuker een poging tot verkrachting doet ?
  .
  echt te gek voor woorden !
  .
  btw, meiden van 17 jaar staan aan het begin van hun uitgaansleven en zo raar vind ik het niet dat ze laat thuis komen op die leeftijd, je moet ze toch eens loslaten……

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hè, gelukkig: Deze keer ben ik het volkomen met je eens!
   Heimwee naar de “overzichtelijke jaren ’50, dát is, wat hun mening vormt, vrees ik.
   Maar daarmee bestrijd je de islamiserings-tendens niet; integendeel zelfs:
   Die bestrijd je door al dat soort knellende normen juist niet meer te wíllen!

   Like

 9. Steven zegt:

  Een bron dicht bij het onderzoek laat weten dat dergelijke strafdossiers maar al te vaak geseponeerd worden

  Was de dader een BLANKE geweest, dan was de zaak al beklonken. Aanranding en poging tot verkrachting..ohh ja..en openbare dronkenschap….6 JAAR BROMMEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s