“Zwarte leiders Zuid-Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien”

Screenshot_151

Al talloze blanke gezinnen zijn op de meest gruwelijke manieren afgeslacht door zwarten.

(Door: “Xander”)

Zuid Afrika stevent af op massale etnische zuiveringen en burgeroorlog – Westerse linkse media blijven muisstil nu blanke christenen het doelwit zijn

Mensenrechtenexperts waarschuwen dat de politieke, raciale en maatschappelijke spanningen in het door criminaliteit verscheurde Zuid Afrika zo hoog zijn opgelopen, dat de blanke bevolking op het punt staat massaal te worden afgeslacht. Zwarte leiders hebben al oproepen om de blanken binnen 5 jaar te laten verdwijnen of zelfs compleet uit te roeien. De ultralinkse racistische president Zuma suggereerde in maart dat hij al het bezit van de blanken in beslag wil laten nemen.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Barbarisme, Censuur, Communisme, demoniseren, Genocide, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Zwarte leiders Zuid-Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien”

 1. Johan zegt:

  Waar zijn nou al die linkse ratten, die indertijd zo hard protesteerden tegen het apartheidsregime in Zuid-Afrika ? De zwarte ANC-regering is vele malen erger.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Vers 1: roei de blanken uit, pak hun bezit.
  Vers 2: laat de zaak versloffen en wordt arm
  Vers 3: verhuis naar Europa waar je nog meer bezit van de blanken kunt afpakken.

  Liked by 4 people

 3. Tom Hendrix zegt:

  Zuid-Afrika, ons voorland? Net als Zweden? Ik ben van mening, dat dat zo is. De genocide in Zuid-Afrika, is te vergelijken met de komende genocide; op de Nederlandse/Europese bevolking. Het is al lang geleden beslist, lees het plan maar van de voormalige nazi-baron, Van Coudenhove-Kalergi, en ook ; “de Resolutie van Straatsburg”. Onder aanvoering van de verraderskliek der politiek, met voorop de socialisten, sociaaldemocraten, liberalen, en christendemocraten wordt dit de toekomst.

  Liked by 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Hier lijkt me een ingrijpen van de NATO wel op zijn plaats. Ontzet de blanken en brandt alles plat wat voor jullie voeten komt. Dat moet binnen een maand geregeld zijn. Kunnen jullie vast oefenen als de grote uittocht van de overbodigen in Europa gaat plaatsvinden.

  Liked by 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Alle blanken uitroeien ?
  Dan neem ik aan dat wij op onze beurt het zwarte volksdeel ongestraft uit mogen roeien ?
  Of is dit weer éénrichtingsverkeer ?
  Als wij het zouden doen óf er zelfs maar aan dénken , dan is het zeker discriminatie ?

  Het jammere is alleen dat de blanken in Zuid Afrika de economie aan de gang houden .
  Waar de boeren weg gejaagd zijn of vermoord en de grond door zwarten wordt bebouwd , is de landbouwproductie gedaald tot 1.5% van het vroegere niveau !!!

  Andersom , wat is de bijdrage van de zwarten aan onze economie ?
  Ook anderhalf procent ?
  En hun bijdrage aan de criminaliteit ???

  Liggen de verhoudingen dan niet een beetje érg scheef ?

  Liked by 4 people

 6. Wachteres zegt:

  Een goed idee! En daarna kunnen ze in de EU beginnen.

  Blijkbaar ziet onze ‘elite’ dat wel zitten. De ‘klimaatvluchtelingen’ mogen hier straks met honderdduizenden binnenstromen.

  Of zouden zij al bezig zijn zichzelf en hun familie in te dekken?

  Liked by 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Alle blanken terug naar Europa alle Afrikanen behalve terug naar Afrika en binnen no time is het een grote bende daar. Die Mugabe moest ook zo nodig alle blanken boeren vervangen door zwarte totdat bleek dat de zwarten er een grote rotzooi van maakte toen moesten die blanken maar weer terugkomen!!!!.

  Liked by 1 persoon

 8. tippelaar zegt:

  Dankzij het antidiscriminatieartikel in onze nl.wet mogen wij niet meer de dingen bij hun naam noemen en mogen wij zwarten geen zwarten meer noemen. Daarmee worden ons de instrumenten uit handen geslagen om ons voor te bereiden in nederland, op wat nu ook in Zuid-Afrika staat te gebeuren. Het vermoorden van witte zuidafrikaanders door de zwarte zuidafrikaanders. Ik hoor totaal geen protesten uit de godvergeten linkse hoek, zoals Freek de Jonge, Pia dijkstra en niet te vergeten Sylvana Simons en nog veel meer van dat soort lieden. Kennelijk mag dat wel gedaan worden door het ANC Ook in nederland zullen de witte mensen worden vermoord door de zwarte- en daaraan verwante bevolkingsgroepen. Zijn het de zwarten niet die ons de keel afsnijden dan zijn het wel de moslims van de diverse etniciteiten die onze vijanden zijn. Nu houden ze zich nog koest omdat hun uitkering nog steeds op tijd aan hen wordt uitbetaald. Ook de gratis woning en de gratis ziektenkostenverzekering wordt door onze moordenaars in spe aanvaard. Maar ze blijven de pest aan de witte mensen houden en wachten op hun kans om hen eronder te krijgen. Terwijl ik dit schrijf kijk ik met een schuin oog naar de dodenherdenking op tv. Wij, een volk van lafaards en van handelaren gedenken de doden uit de 2e wereldoorlog en zoals valt te beluisteren bij de redenaars horen de duitsers daar kennelijk ook bij. Nou je, wij zijn een broedervolk van de duitsers en hier viel het in WOII nogal mee. Nl, het enigste bezette land in Europa waar duitse soldaten ongewapend konden passagieren en op een terrasje konden zitten.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Er zijn acht schalen die leiden naar georganiseerde genocide. Zuid Afrika staat nu op trede 6 van deze schaal. Dat er genocide staat te gebeuren in Zuid Afrika is zo zeker als de zon die morgen opkomt. De Afrikaners (blanke afrikanen met Hollandse/Europese roots) doen er goed aan zich opnieuw te organiseren zoals ze vroeger gedaan hebben tijdens de boeren oorlog en de dagen van de grote trek. Jacob Zuma is op dit moment heel actief wetgeving te formuleren die de blanken gaan ontdoen van hun wapens. Ik raad de blanke Afrikaner bevolking aan geheime wapen opslag plaatsen aan te leggen om het zwarte ANC schorem straks als de genocide zijn aanvang heeft van zich af te slaan.

  http://www.genocidewatch.org/southafrica.html

  Like

 10. En als zij daar mee klaar zijn, komen ze dan met wankele bootjes hier naar toe om de klus verder af te maken.?

  Liked by 1 persoon

 11. M.A.L. Sion zegt:

  guusvelraeds zegt:
  Ik raad de blanke Afrikaner bevolking aan geheime wapen opslag plaatsen aan te leggen
  ====
  Hetzelfde geldt voor ons ‘witmensen’ in Europa. We hebben hier geen Zuma die oproept ons uit te roeien maar de speaker zit in Mekka en heeft 1400 jaar geleden al gesproken. Dus ook hier wapenarsenaals aanleggen en klaar staan voor de grote onthoofdingsfestiviteiten.
  Het komt. Onbekend is hoeveel respijt we nog hebben. De ISIS-bootvluchtelingen zijn reeds in grote getalen onder ons. De messen zijn al lang geslepen.
  Kom op, verenigt u, wapent u en weest bereid.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 12. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Dat wilden ze 400 jaar geleden ook al, tijdens de boeren-oorlog

  Like

 14. Jan zegt:

  Zuid Afrikaanse media schenkt geen aandacht aan moorden op blanken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s