Bloemkransen op de Dam alweer verwijderd

Screenshot_165

(Door: Mike Muller)

AMSTERDAM – De bloemkransen die op de Dam geplaatst zijn, zijn drie uur na de Nationale Dodenherdenking al weer verwijderd uit angst voor vandalisme.

„We moeten ze wel weghalen, want in het verleden is er met de kransen gevoetbald”, verzucht de man die de kransen weghaalt en in gehuurde busjes laadt. „Heiligschennis”, noemt een omstander het weghalen van de kransen het tafereel. „Waarom zetten ze hier geen bewakers neer?”

Vrijdagochtend om acht uur worden de kransen weer teruggeplaatst, om vervolgens ’s avonds weer te worden opgeborgen. Op Twitter is veel verontwaardiging over het verwijderen van de kransen. „Dat is de vrijheid waarvoor mensen gestorven zijn. Maakt die herdenking wel heel ironisch”, reageert een twitteraar.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Jan Wandelaar”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bloemkransen op de Dam alweer verwijderd

 1. Flo zegt:

  Buigen voor het afric tuig, de getinte ratten die hier om lachen, wat een minachting naar de strijders van toen! Laat staan en zet er bewaking bij, wat een hufter en slaplul die vd laan en zn ambtenaren troep.

  Liked by 4 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat krijgt men als de islamisering geen “strobreed”, in de weg wordt gelegd. En dat kan een groot deel van de kiezers zichzelf aanrekenen, door te blijven stemmen op de partijen die de islamisering, een geweldige verrijking vinden voor Nederland.

  Liked by 2 people

 3. Theresa Geissler zegt:

  Bewakers, dat was ook het eerste woord, dat in m i j n hoofd opkwam, nog voor ik de betreffende passage had gelezen.
  Trouwens: Niet die vandalen, ongetwijfeld Marokkanen, bij hun lurven pakken, maar bv. weer wèl die belachelijke vlág…… Typisch!

  Liked by 1 persoon

 4. Fred zegt:

  Ook dit is onderdeel van de ontmanteling van het vrije Nederland.
  En wat doen we?
  Niets.
  Zelfs geen broodnodige burgerwacht.
  Slapjanussen zijn we.
  Een schande voor diegenen die het hoogste offer hebben gebracht voor onze vrijheid.

  Liked by 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Dit is eens te meer bewijs dat we onze bevrijding hebben ingeleverd voor een nieuwe bezetting.

  Liked by 1 persoon

 6. ReaGluurder zegt:

  Het QUDTVOLK (op een paar patriotten na) van Het Binnenhof haat ik nog meer dan alle mohammedanen op een bult!! De 4meiherdenking is een grote hypocriete klucht met schijnheilige tronies!! W A L G E L I J K!!

  Liked by 1 persoon

 7. Giny zegt:

  De enige manier om ze te straffen is gelijk aan de straffen in islamitische landen.
  Handjes afhakken als je aan een ander zijn spullen zit, in Koeweit doen ze het iets beschaafder, daar worden de lichaamsdelen operatief verwijderd, ze krijgen ze mee, zodat het hersteld kan worden, ze zijn dan wel verminkt en voor iedereen is het zichtbaar dat ze een misdaad hebben gepleegd!
  Er moeten zeker bewapende bewakers staan en camera toezicht die ze later zelf terug kunnen zien, anders weten die stakkers weer eens van niets en heeft een ander het gedaan!

  Liked by 1 persoon

 8. trebor2110 zegt:

  http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1616336/rozen-dodenherdenking-lombok-verdwenen-verschrikkelijk-geschrokken.htm
  ik zou even die rozenverkopers met een polariodcamera in de gaten houden

  Like

 9. oeps48 zegt:

  Wat is de waarde nog van de ceremonie op de Dam?
  Het is verworden tot een verplicht nummertje voor de politiek correcte hotemetoten. Een halfuurtje belangrijk doen in het nette pak en dan weer over tot de orde van de dag. Als ze een beetje respect zouden hebben, voor waar het monument voor zou moeten staan, dan zou het geflankeerd zijn door een militaire erewacht. Dat de kransen moeten worden weggehaald, omdat met bang is, dat er anders mee wordt gevoetbald, is toch helemaal van de zotte !!! Wat is de waarde van het monument, als het een hangplek is voor allerlei tuig? Trouwens, wat is het monument eigenlijk? Een naald, een soort obelisk (illuminati symbool), een fallus (satanisch symbool) ???

  Like

 10. Na een operetteregering, een operettepolitie, een operetteleger en een hele zooi operettewijven met operettewelkomstbordjes hebben we nu dan eindelijk ook onze operetteherdenkingen. Alles alleen maar voor de Bühne, voor mensen die graag in hun eigen koker kijken, zoals die heerser die ergens met de trein langs een durp zou komen en om te voorkomen dat ie al die krotten van huizen zag werden daar bordkartonnen gevels voor gezet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s