DE VERNACHELAARS . . .

Screenshot_185

(Door: “Driek”)

Kijk ze daar toch zitten, dien gewetenloze lieden die het Nederlandsche volk aan alle kanten vernachelen en het land voor den burger onleefbaar maken. Sjacheraars zijn het. Bedriegers van het volk. En wat hebben wij dan wel te danken aan deze hovaardige lieden? Welnu, dank zij deze kwakzalvers hebben wij voedselbanken voor armlastigen, bureaus voor schuldsanering, een nijpende woningnood, een invasie van Afrikaanse gelukszoekers, moskeeën en minaretten, door het gansche land opvangkampen, een sjofel straatbeeld met hoofddoeken en djellaba’s en getint schorem dat roofovervallen pleegt op bejaarde menschen. En ene Sylvana Simons die het bloed der blanke Nederlander wel kan drinken. Wat een haat spuwt die vrouw uit over ons. Dat mensch moet zich doodschamen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Neen, wat deze lieden ons allemaal aandoen is met geen pen te beschrijven. Maar, let wel, spitse lezer van E.J. Bron, straks, misschien morgen, je weet het maar nooit, doch eens komt den afrekening. Eens breekt toch het moment aan dat den burger ter barricaden gaat, ten strijde trekt om zich te wreken voor al het leed en onrecht hem aangedaan door een stel nitwits in Den Haag. Want, let wel, lezer, wij laten dat niet zomaar over ons heen gaan.

Luid klinken straks de schrille stemmen der behoeftige burgers om eten. En luid klinkt straks den schreeuw om al dien ijdele pronk- en praalzieke Koninklijke lieden met Gouden Koets en eigen vliegmachine uit het zadel te werpen. Geen vier duizend euro per dag voor een prinsesje dat niets presteert. Ik vind het welletjes. Menig burger heeft amper te vreten. Menig burger gaat ‘s avonds met knagende honger naar zijne legerstede. Ik spreek er schande van. Ik wil dat hier toch nadrukkelijk gezegd hebben.

Er is geen rust meer in Nederland. Het is geen fijn land meer om in te wonen. Des avonds waagt menig burger zich niet buiten zijn woonvertrek. Zover is het hier gekomen. En dat allemaal dankzij onze arrogant wauwelende bewindslieden in Den Haag. Lezer, ik had mijn hoop gevestigd op vijftien maart. Op een grandioze overwinning van Geert Wilders. Doch den Nederlander stemde op dien verfoeilijke VVD. Op dien te kwade trouw altoos lachende Mark Rutte. Op een stiekemerd. Welnu, dien dommeriken  krijgen daar spijt van als straks een Somalische familie met vijf kinderen naast hen komt wonen.

Ach, lezer, wat zit ik mij hier weer druk te maken. Mijn hart slaat er van over. Nederland is een verloren land. Jammer, want ik heb met den watersnoodramp in Zeeland nog wel geholpen de dijken te dichten. Elke rechtgeaarde Nederlander hielp toen mee om ons land te behouden voor den kracht van het aanstormend water, zodat wij in den toekomst meer ruimte zouden hebben om Afrikaanse parasieten en ander gespuis te huisvesten.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op DE VERNACHELAARS . . .

 1. Bob Fleumer zegt:

  En ondertussen bouwt de EU een EU museum voor 65 miljoen euro we moeten UIT de EU NU!

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  En luid klinkt straks den schreeuw om al dien ijdele pronk- en praalzieke Koninklijke lieden met Gouden Koets en eigen vliegmachine uit het zadel te werpen.

  Gelooft u dat nu écht, heer Driek?
  Zelfs als de idioten die deze weerzinwekkende familie aanbidden, uit de vuilnisbak moeten vreten, roepen ze nóg luidkeels: “Oranje bóóóven!”

  Geliked door 3 people

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Om de macht te behouden is verdeel en heers noodzakelijk. Hoe groter het politieke lichaam, hoe breder het verdeel en heers spel moet worden gespeeld. Verdeel en heers is waarom er heden tientallen miljoenen nieuwe EU burgers door de EU worden binnengehaald en ook waarom dit moslims moeten zijn, aangezien die zich enerzijds niet wensen aan te passen aan de huidige bevolking en hierdoor geen groot nieuw proletariaat ontstaat en anderzijds gebruikt kunnen worden als huurlingen om revoltes neer te slaan, als de huidige bevolking echt in opstand tegen de zuigende elite zou komen.

  Om het behoud van de macht speelt de superrijke elite opnieuw een gevaarlijk spel waarvan men wellicht weer niet, net als bij het gevaarlijke spel dat ooit werd gespeeld met het in het zadel hijsen van Hitler en zijn Nazi partij, van het gevaar doordrongen is. Het idee van vlak na de Tweede Wereldoorlog om via de multiculturele samenleving een nieuwe Holocaust te vermijden wordt zo reden en oorzaak van een nieuwe, wellicht Derde Wereldoorlog. Iedereen die denkt te kunnen tegenhouden wat decennia geleden al in werking is gezet is helaas ofwel dom of een dromer.

  Alles komt voort uit het simpele feit dat een elite de mensheid hun wil oplegt zonder dat deze elite daar verantwoording in de zin van begeleiding voor wenst te nemen. In dat laatste geval zou duidelijk zijn dat nooit iets zomaar gebeurt en dat achter alles dat plaatsvindt een plan schuilgaat dat ergens door een groep is bedacht. Maar met die wetenschap zou alles discutabel zijn en zou misschien nooit iets worden uitgevoerd. Om dat te vermijden besloot ooit ergens een elitegroep dat zij het recht hebben om voor ons allen te besluiten.

  Zoals het meestal gaat in de geschiedenis is het systeem waar tegen gevochten is daarna sluipenderwijs de gangbare politiek geworden. Welkom op weg naar het vierde rijk, het denken van nu is exact gelijk aan het denken van toen. Alles draait om het gewillig slaafs maken van de massa waar de elite al eeuwen op uit is. De elite is dus ook de werkelijke vijand. De chip is nu onderweg om ons allen door implanteren volledig onder controle te brengen van de Sorrosen en zijn stropoppen als Obama. Helaas herhaal ik dus de woorden van Ronald Reagan, You ain’t seen nothing yet!

  Uit : ‘Vanuit de onderbuik, gedachten en artikelen van de boze ouwe man’

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Nederland.>>….Een enquête gaf aan dat nog maar 15% bereid was om in oorlogstijd z’n leven voor dit land te geven…………………………..Wie zou er nou nog willen sterven voor dit zooitje ????

  Geliked door 2 people

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Volkomen waar….wij zijn zwaar ziek,
  maar er is troost…: we hebben Driek !
  die zijne vinger op de wonden
  legt waar wij het niet meer konden
  dus rest tóch troost voor allemaal:
  er is ’n dokter in de zaal… 😛
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 3 people

 6. Helena zegt:

  Geachte heer Driek, ik vind uw schrijfkunsten geweldig dus lees ik uw stukken graag, ook deze is weer fenomenaal, van de foto word ik hoogst onpasselijk, inderdaad, u typeert het subliem: de vernachelaars!

  Geliked door 2 people

 7. Golden Girl zegt:

  Heer Driek, je voelt dat er iets zit te broeien, de agressie op de weg neemt toe ,iedereen heeft vreselijke haast, gisteren in de supermarkt ruzie met de klanten onderling, vandaag stel snotapen zowaar Hollandse knullen stonden te klieren,de medewerkster sprak ze aan ze stonden haar gewoon uit te lachen, die familie oranje heb ik al poos genoeg van,ik heb gisteren niet gekeken en koningsdag ook niet ,jammer dat dit het Nederland van nu is

  Geliked door 2 people

 8. tippelaar zegt:

  Ik wil niet vechten voor het behoud van een moslimmaatschappij die mij is opgedrongen door den Haag en Brussel. Ik adviseer iedereen die daar voor in aanmerking dienst te weigeren in de komende europesche oorlog. Ik ben in afwachting van een leider die het verzet tegen de regering organiseert. Ik hoop het mee te maken.

  Geliked door 1 persoon

 9. Beschouwer zegt:

  Sja vandaag is het bevrijdingsdag. Deze rare mensen kunnen ons heel sluw in een of andere KLIMAATDICTATUUR loodsen. Jammer maar waar !!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Fred zegt:

  Beste Driek.
  Uw schrijfsel is weer voortreffelijk.
  Zoals altijd mag ik wel zeggen.
  Maar maakt u zich niet àl te druk.
  Dat is het Nederlandse volk niet waard.
  Helaas.

  Geliked door 1 persoon

 11. BigLJohn zegt:

  Beste Driek. Ik lees uw stukjes erg graag. Ik (69) ben nog niet zo oud als u, maar ik kan nog goed aan die vredige jaren 50 denken, toen de straten nog vrij waren van dat Islam gespuis, en toen je nog midden op de weg kon spelen doordat er op een hele dag slechts 5 auto’s voorbij kwamen. Scholen, politie, justitie, alles werkte nog normaal, en het begrip links werd door de meesten als slecht verklaard. Ik hoor mijn moeder nog tegen mij zeggen toen wij uit het raam keken, en twee communisten zagen folderen. Mijn moeder zei; dat zijn slechte mensen, niemand moet ze. Vandaag de dag stevenen wij af op het Vierde Rijk, geregisseerd door die gewetenloze gangsters daar in Brussel. Tijdens de tweede wereldoorlog gaven miljoenen hun leven voor onze vrijheid, een vrijheid die nu vrijwillig verkwanseld word door de welwillende medewerking der Nederlandse kiezers die allemaal zonodig op de verkeerde politieke partijen moesten stemmen, terwijl ze beter moesten weten ! Al die soldaten en verzetstrijders uit de tweede wereldoorlog die hun leven voor ons gaven, met als doel ons de vrijheid te schenken. Het is een notoire schande dat velen hun medewerking geven aan het Vierde Rijk !

  Geliked door 4 people

  • Bas zegt:

   Het is eigenlijk een schande dat die Europees gezinde politici, onderwijl ze hun land hebben weggegeven (verraden) aan de EU, evengoed nog bij zo’n herdenking aanwezig durven te zijn. Je moet dan echt een (Euro) bord voor je kop hebben.

   Like

 12. Guardiacivil zegt:

  De dag dat Nederland zal bloeden……………het is nog niet zo ver…………………………nog niet alle stellingen door deze hypocriete regering zijn in gereedheid gebracht……………………de val van Nederland is nog niet daar…………………………………we zullen nog een tijd lang door moeten gaan met lijden en toezien hoe alles te gronden wordt gericht……………………………..zolang er nog geen revolutie is gesmeed…………………………….zolang er nog steeds meer rassen binnen stromen……………………zolang zullen wij dit moeten uitzitten…………………………………..of zal er toch iets gebeuren voor die tijd…………………………….ik wacht nog steeds op die BOOOEEEEMMMM.

  Geliked door 1 persoon

 13. oeps48 zegt:

  Zie hier inderdaad de vernachelaars van ons land, die hun ziel en zaligheid aan satan hebben verkocht. Satan beloofde hen de hemel op aarde, maar wijst ze de weg naar de hel. Ik hoop dat ze mogen branden tot in de eeuwigheid. Het spel, dat aan deze tafel wordt gespeeld, is niet het nationale poker, maar de poppenkast van Soros en zijn kornuiten. er wordt met Zwarte piet een beetje heen en weer geschoven, maar Sinterklaas is niet uitgenodigd. De rekening van het vermaak wordt ons straks gepresenteerd. Ik ben geen helderziende, maar ik kan het wel raden. De economische wordt een bleek een tegenvaller. Verder bezuinigen wordt de nieuwe slogan. Op de AOW wordt nog wat gekort. De zorg wordt beperkt. De huishuren stijgen wat meer. De heilige koe wordt nog verder uitgemolken. De arbeidszekerheid wordt nog wat afgezwakt. Het voltooid leven wordt sterk gepropageerd. De integratie krijgt extra steun. De immigratie is immers een zegen. En de bodemloze put van het milieu wordt verder gespekt. De EU wordt gepaaid. En de hogere belangen worden gesteund. Ons wordt wijsgemaakt, dat aan het moeizaam bereikte compromis niet meer kan worden gesleuteld. We moeten mee in de vaart van Europa en niet van zijn volkeren. En Wilders is de grote boosdoenener.

  Geliked door 2 people

 14. Tom Hendrix zegt:

  Geachte heer Driek, dank voor uw schitterende “pennevruchten”. Verder sluit ik me aan bij de reactie van: @oeps48, om 02.27. uur. Hoewel de andere reacties uiteraard ook goed zijn.

  Like

 15. Nemesis zegt:

  Dank U wel heer Driek, U heeft het voortreffelijk verwoord, meer dan voortreffelijk zelfs.

  Like

 16. N.E. Derlander zegt:

  De meest prominente vraag is natuurlijk: hoever gaat ieder van deze 4 politieke partijen (VVD, CDA, D66 en GL) in het bedriegen van zijn eigen achterban, onder het mom van we kunnen niet anders, want we zijn nu eenmaal een coalitieland?

  De beste manier om hen te bestrijden is om hen er dagelijks aan te herinneren welk kiezersbedrog zij plegen naar hun eigen achterban.

  Willen de politieke partijen, die zo begaan zijn met het milieu en het klimaat even de resultaten geven van het onderzoek naar de schade in Nederland aan de gezondheid van het Nederlandse volk, aan het klimaat en aan het het milieu als gevolg van het aantal vliegbewegingen. En toen werd het stil en bleef het stil. Ook bij de ruim gesubsidieerde bewegingen, die steeds de barricaden opgaan ten behoeve van het klimaat en het milieu.

  Willen de politieke partijen, die zo begaan zijn met de wereldbevolking even de resultaten geven van het onderzoek naar 70 jaar ruimhartige ontwikkelingssamenwerking en goed bedoelde goede doelen. En een verklaring geven voor het ogenschijnlijke belabberde resultaat, die al die hulp tot nog toe heeft opgeleverd. “De wereld is van iedereen en iedereen is van de wereld”. Toch is de armoede in Nederland zodanig gestefgen, dat er heel veel voedselbanken in Nederland (nodig) zijn. Wat hebben de VVD, het CDA, D66 en GL in de afgelopen 50 jaar gedaan om het ontstaan van de armoede te bestrijden of te voorkomen (de rijken zijn in die periode overigens wel aanzienlijk rijker geworden). En als het deze politieke partijen bestrijden dan wel voorkomen van het toenemen van de armoede in nederland in de afgelopen 50 jaar niet gelukt is, waarom zou het het CDA, de VVD, D66 en GL dan in de toekomende jaren wel lukken?

  Hoe kan het dat de Nationale Politie de Nederlandse asiel criminaliteitscijfers in 2017 onder de pet kan houden? Wat hebben het CDA, GL, de VVD en D66 in de afgelopen decennia (niet) gedaan om het zover te laten komen?

  Dergelijke vragen moet het Nederlandse volk in de toekomende tijd steeds aan deze op 15 maart 2017 “gekozen” (?) combinatie van viert partijen voorhouden……

  Like

  • oeps48 zegt:

   We hebben verkiezingen gehad. De opkomst was erg groot. De verwachtingen waren hoog gesteld. De uitslag was een afknapper. Rutte heeft een keiharde campagne gevoerd met veel ruttige streken. De PVV was de grote winnaar. De VVD de grote verliezer. Toch werd de PVV buiten spel gezet. De democratie is tot een farce verworden. Satan wil een Nieuwe Wereld Orde, Soros trekt aan de touwtjes En zijn EU kornuiten dansen naar zijn pijpen. Rutte is een pion in dit illuminati spel. En het Nederlandse volk vergaapt zich aan de poppenkast.
   Satan speelt zijn spel om de macht.
   Verdeel en heers.
   Geef het volk brood en spelen.
   Laat het volk geloven zijn zijn goden.
   Zet het volk op het verkeerde been.
   En Satan slaat zijn slag.

   Like

 17. BertG. zegt:

  Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, is dan zo iets wat mij te binnen schiet bij dit artikel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s