Propaganda is niet goedkoop: nieuw EU-museum kost maar liefst € 56 miljoen

(Door: Paul van der Bas)

Het “Huis van de Europese Geschiedenis” is bedoeld om de gezamenlijke Europese erfenis te benadrukken – en de Europese Unie te verheerlijken. 

Dat het Europees Parlement niet bepaald zuinig omspringt met ons belastinggeld, was allang bekend. Toch verbazen de Brusselse parlementariërs met  weer een nieuw dieptepunt: een nieuw museum om de Europese Unie te promoten kost maar liefst 56 miljoen euro. Een bizar bedrag natuurlijk, vooral omdat dit “museum” in feite een propagandavehikel is om de EU te verheerlijken. De initiatiefnemer van het museum, voormalig voorzitter van het Europees Parlement Hans-Gert Pöttering, geeft dat zelf toe

Lees verder>>>
DDS
 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Elite, establishment, Europa, EUSSR, Geschiedvervalsing, Historie, Hypocrisie, political correctness, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Propaganda is niet goedkoop: nieuw EU-museum kost maar liefst € 56 miljoen

 1. Bas zegt:

  Het betaalde bedrag is bizar, het gebouw zelf bombastisch. Afgekeurd!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  ” Wie zal dat betalen, zoete lieve Gerritje…”. O, wacht, het domme kiesvolk, dat voor de eurofielen heeft gestemd op 15 maart j.l. Fijn hé, zo weer genaaid te worden door de VVD, van de “lachende Pinokkio Rutte”, het CDA, de PvdA, en D66, GL, CU.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Geachte Tom Hendrix, ik had op het NOS-journaal al iets gehoord over dit walgelijke misbaksel van een EU-museum daar in Brussel dat vele tientallen miljoenen kost terwijl de rest van de “Europese” hoofdstad van ellende en verpaupering uit elkaar valt! Ik verwacht dan ook niet dat de overgrote meerderheid van de Brusselaren, die toch al de gloeiende pest aan de islam en EU krijgen, hier graag naar binnen gaan en wie weet gaat er ooit eens in de toekomst een moslimextremist naar binnen met explosieven om het museum, met daarin alle EU-verheerlijkende politici, op te blazen!
   Wat mij betreft mag dat ook want Europa is GEEN eenheid daar het rijke noorden alle overige EU-landen moet onderhouden, het uiterste westen de EU vaarwel heeft gezegd en GEEN boete betalen, het arme zuiden totaal is geruïneerd en het vernederde oosten zich fel afzet tegen vluchtelingen en EU-regels! Dus hoezo een geslaagde EU-propaganda volgens het uitschot daar?
   En even een vraag aan de webmaster: als u eventueel naar Brussel toe zou gaan voor een kort uitstapje, wilt u dan hopelijk HEEL ver weg blijven daar bij dat afschuwelijke EU-museum en de EU-gebouwen? Als ik daar misschien in Brussel heel kort op bezoek zou gaan ga beslist WEL en laat de genoemde gebouwen inderdaad heel snel de lucht in vliegen!!!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jules Vismale: 21.40. uur, op 5/5. Inderdaad Jules, laat in dat nazi gebouw maar een bom ontploffen. Met de dag krijg ik een grotere hekel aan de hele Ellende Unie!

    Like

 3. louis portugal zegt:

  “Goed idee” wat moet je anders doen met het geld dat overal van de werkende burgers wordt. afgenomen.
  Typisch links want die denken dat het geld regent en staan er geen ogenblik bij stil dat er mensen voor moeten werken.
  Het kan natuurlijk nog wel even zolang de EC B er elke maand 60 miljard bij instopt.
  Helaas komt het ogenblik dat dat geld niks meer waard is en dan???????????????

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Doet me denken aan het SS.paleis in duitsland waar de heilige graal van de SS werd bewaard. Net zo bombastisch als het eu.museum. Ik hoop dat het eu.museum op soortgelijke wijze als de SS mag eindigen.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Valt wel mee, kan je zo winnen in een loterij, dus, 50% kans.
  Vergeten we ook niet dat de pendeldienst tussen Brussel en Straatsburg ons ook elk jaar 200 miljoen kost.

  Like

 6. Bas zegt:

  Een controversieel EU-museum, een project,van pronkzucht en een metafoor van politieke eigenwaan, op kosten van de Europese belastingbetalers die bovendien extra miljoenen moeten bijbetalen vanwege stijgende kosten, met name omdat het gebouw nog nagenoeg ongebruikt leeg staat en nog lang niet af is. Over de personele- en civiele onderhoudskosten die jaarlijks opgehoest moeten worden is nog niet gesproken. Een huis c.q. museum van eigenwaan met misselijkmakende Europese Propaganda. Dat is het !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s