Qatar opent megamoskee in Malmö

Screenshot_188

(Door: Jack Montgomery – Vertaling: E.J. Bron)

Het ministerie van Liefdadigheid en Islamitische Zaken van Qatar heeft in de Zweedse stad Malmö de grootste moskee van Scandinavië geopend. De 1791 m² grote Umm Al-Mu´minin Khadijah moskee moet ruimte bieden aan 2000 gelovigen en zal de regering van Qatar ongeveer € 3 miljoen kosten.

InselpresseBreitbart

Als absolutistische monarchie, waarvan het rechtssysteem grotendeels op de sharia is gebaseerd, werd de Golfstaat er herhaaldelijk van beschuldigd het radicaalislamitische terrorisme te financieren, niet in de laatste plaats ook door de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en presidentschapskandidate van de Democraten, Hillary Clinton. In een in 2016 door WikiLeaks gepubliceerd document uit het jaar 2014 staat:

“We moeten onze diplomatieke en meer traditionele middelen van de geheime dienst gebruiken om de regeringen van Qatar en Saoedi-Arabië onder druk te zetten, die in de regio in het geheim de Islamitische Staat en andere radicale soennitische groepen financieel en logistiek ondersteunen.”

Uit een eveneens uit het jaar 2014 afkomstig onderzoek van de Britse krant “The Telegraph” bleek dat de Qatari via stromannen in Turkije radicale islamieten in Libië, Irak en Somalië financieren.

Carl Schiøtz Wibye, de voormalige ambassadeur van Noorwegen in het naburige Saoedi-Arabië, suggereerde dat de Europese regeringen “de invloed ter plaatse moeten uitroeien en wel om het even waar hij vandaan komt en of het financiële hulp is, literatuur of video´s van predikers die vreselijke dingen op internet zeggen”, waarbij dit deels verbonden moet zijn met het verbod op buitenlandse financiering van religieuze instellingen, zoals dat bij de megamoskee in Malmö het geval is. Wibye voegde er aan toe:

“Daarbij komt dat de eis zou moeten bestaan dat alle imams bij ons het Noors beheersen, zodat we kunnen verstaan wat er in de islamitische gemeenschap gebeurt.”

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, werd een broeinest van drugs– en vuurwapencriminaliteit en heeft na een groots opgezette islamitische immigratiegolf een extremismeprobleem. Regelmatige aanvallen met handgranaten vormen een bijzonder verontrustend deel van het leven in de stad en geeft een indruk met het oog op het potentieel voor mogelijke terreuraanslagen in de bevolking. Eind 2015 zei de gepensioneerde chef van de politie, Torsten Elofsson, tegenover “Breitbart London”:

“Malmö is berucht om zijn explosies. Ik woon in Malmö en ik houd van deze stad. Natuurlijk is hij veranderd – we hebben nu een brug naar Kopenhagen, waardoor het een grensstad werd. De meeste drugs die naar de rest van Scandinavië stromen, komen door Malmö – de stad is een bruggenhoofd voor de smokkel van drugs, wapens, mensen enzovoort.

De brug bracht veel goeds naar de stad, vanuit het oogpunt van de politie heeft hij ook meer criminaliteit gebracht. Omdat we deel uitmaken van het Schengen-gebied mogen we geen grenscontroles houden, wat het zeer moeilijk maakt om in de gaten te houden wat er aan de hand is.”

Elofsson denkt dat het gepast is om delen van Malmö en andere gebieden van Zweden als “No-Go-Zones” te omschrijven en beweerde dat het aantal “steeds groter wordt”. Hij zei:

“De politie kan deze gebieden binnengaan, maar ze moet voorzorgsmaatregelen nemen.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Jack Montgomery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

29 reacties op Qatar opent megamoskee in Malmö

 1. Beschouwer zegt:

  Het is een onderdeel van het feit dat de islam onderwerping eist. Meer moskeeën betekent meer onderwerping aan de islam. Eerst wordt er een gematigde moskee gebouwd en wanneer de lokale bevolking aan de aanwezigheid van de gematigde moskee gewend is dan pogen de religieuze salafistische idiote moslims het bestuur te kapen (soms met geweld) om er een salafistische moskee van te maken. Dat heeft niks met vrijheid te doen want salafisten zien niet salafisten als een laten we zeggen vijand.

  Jammer maar waar…..

  En helaas zijn er aanslagen gepleegd door gehersenspoelde salalisten moslims…..

  Voorbeelden te over… Helaas …..

  Die willen geen vrijheid maar onderwerping aan de salafistische islam !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Beschouwer: 21.25. uur, op 5/5. Vooral de laatste zin van uw reactie, maakt alles duidelijk. Onderwerping aan de perfide islam, dat zal het lot zijn dat Zweden, maar ook de rest van Europa ondergaan, tenzij er massaal verzet komt. Maar daar zie ik nog niets van.

   Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Zweden…. helaas, die heb ik al afgeschreven.

  Geliked door 4 people

 3. delamontagne zegt:

  Een passend embleem als “Stadswapen” voor een domme stad………….

  Geliked door 1 persoon

 4. anna zegt:

  en wij maar geld geven aan Qatar …..

  Like

  • Marlies zegt:

   Beatrix en Maxima zijn dan ook goed bevriend met sheikha Mozah, de tweede van de drie vrouwen van de ex-emir. Staatsbezoek was enorm gezellig. Heulen met de vijand is de oranjes niet vreemd.

   Geliked door 4 people

   • fleckie zegt:

    Zijn ..het ..wel…”ORANJES”?, of van ..”NASSAU”??

    Geliked door 3 people

   • Marlies zegt:

    Welnee, joh.

    Like

   • Jan zegt:

    Land- en volksverraders en dat alleen voor geld


    Argentijns kutwijf en dan die schijnheilige rotkop op 5 mei

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    @ Fleckie: Oranjes? Nee hoor, zelfs geen spatje van een µ en van de Nassaus, de zogenaamde Friese tak, daar geloof ik net zo min in. Als ze beweren van wel, laat ze het bewijzen. Maar dat willen ze niet. Dat willen ze niet is dus het antwoord, ze zijn noch het een, noch het andere.

    Like

 5. Arnold 1963 zegt:

  nou nou meneer Bron en meneer driek? Ik heb vanaf 2015 dit forum door gelezen en wat mij opviel was jullie komentaar op die Harry2! Jullie hebben als slogan voor vrijheid van meningsuiting” maar toen harry 2 bij diep gezonken nederland komentaar gaf werd die wel kompleet afgekraakt. en toe hij in onderwerp ..Vervolgreactie van dezelfde bezorgde lezer op Nieuwsuur… enig komentaar gaf (hoef je NIET mee eens te zijn hoor!) toen zei Bron :

  @Harry2: Eerlijk gezegd zit ik niet echt te wachten op evangelisatie op mijn blog! Webmaster. kijk! Daar houd dus de zogenaamde vrijheid van mening plots wel op!!! je mag WEL het geloof in de bijbel bespotten en in de zeik douwen, maar die vent screef een NETTE post en toen hield die ,,vrijheid” OP! schijnheilige donders en hipocrieten. Heb u het lef om mijn bericht wel te posten? Hoeft niet hoor, maar je bent wel zwaar door de mand gevallen. Arnold, Ljouwert.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Oh jawel hoor. Dat “lef” heb ik wel. En zeker voor een gereformeerde Fries uit Leeuwarden!

   Geliked door 6 people

   • BertG. zegt:

    Ik ben trouwens ook nog nooit een reactie van Driek tegen gekomen waarin hij iemand compleet afkraakt of aanvalt.
    Volgens mij haalt hij allerlei namen door elkaar heen.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Er zijn dus 2 “Harries” ?
    Bij Harry de “oudere”, ik bedoel H uit de Bible-belt en als 1e hier op blog, roept het woord Bijbel alleen al nachtmerries en hel en verdoemenis op.
    MAAR bij Harry 2 gaat het “Woord-des-Here” er dus in als Gods woord in een ouderling.
    Iets uit de bijbel citeren of Evangeliseren, zijn toch 2 verschillende begrippen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Klopt, met Harry 2 gaat ’t helemaal mis.

    Like

   • Arnold1963 zegt:

    O.k meneer/mevr. Bron, u bent wel zo eerlijk om het te plaatsen, dan trek ik mijn woorden terug. het is trouwes hervormd, en een beetje liberaal. maar laat in u onderwerpen niet zo schelden, dat haalt uw forum omlaag. Groets, Arnold Ljouwert.

    Like

  • BertG. zegt:

   Is dit nou weer een nieuwe poging van Arnold, die even een balletje opgooit of hij hier de evangelist mag uithangen?
   En wat het probleem daar mee is om dat niet te mogen hier.

   Harry 2 staat mij trouwens niet echt bij, en ik hang hier al een tijdje rond.

   Like

   • BertG. zegt:

    Oh, wacht, het kwartje valt wat later bij mij. Sorry daarvoor.
    Evangeliseren schijnt een vorm van vrijheid van meningsuiting te zijn.
    Beweren mossels niet ongeveer hetzelfde, het is hun recht.
    Daarom hebben wij er ook zo veel last van.

    Like

  • Hypocriet wordt met y geschreven en niet met een i

   Like

  • Driek zegt:

   Arnold 1963 zegt: nou nou meneer Bron en meneer Driek? Ik heb vanaf 2015 dit forum door gelezen en wat mij opviel was jullie commentaar op die Harry2!

   Welnu, beste Arnold, misschien kunt U wat duidelijker zijn, want ik weet echt niet waar U het over heeft, blijkbaar speelt de ouderdom mij parten, dat kan natuurlijk ook.

   Like

 6. ildiko zegt:

  wat van onze vrijheid hier nog rest is tussen de vier muren in ons eigen huis. Meer echt niet meer.

  Geliked door 2 people

 7. Mirjam zegt:

  Het is een totale waarheid dat iets/iemand vaak een complete afbreuk moet doorstaan/leren kennen voordat doordringt dat men alles kapot maakt wat goed is. Zweden is net zoiets. Volgens mij wordt/is de onderwerping en hersenloosheid die zij al jaren ten toon spreiden, ingegeven door angst. Het Stockholmsyndroom is wat grotendeels deze burgers/politici naar de afgrond drijft. Zweden IS kapot en zal de proef moeten doorstaan om, tot op de grond toe, qua gedrag en gedachtengoed, afgebroken te worden, zodat ze daarna misschien zelf inzien dat niemand anders dan zijzelf ervoor kan zorgen dat de tijden keren door te vechten en ze allemaal het land uit te kieperen. Ze moeten genoeg moed WILLEN verzamelen om dit te doen, maar dat is ook de belangrijkste factor. De wil ontbreekt.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Het is toch al een héél lang bestaande gewoonte om het woord ‘HAAT’ vooral te betrekken op rechtse partijen. In Frankrijk dus op het Front National.
  Maar als je echter kijkt naar de volgende foto,s van o.a Florian Philippot, die Le Pen en Nicolas Dupont-Aignan begeleidt naar de kathedraal van Reims, dan kun je zien hoe zij de vernederingen en beledigingen te verduren krijgen van de ECHTE kleine Fascisten van Fr, zijnde de “Militanten van Macron en de antifas.
  Tesamen treden ze op bij de campagne van marine le Pen in Reims………..

  Door allerlei bedreigingen moest marine le Pen de Cathedrale van Reims via een achterdeur snel verlaten……
  Er was o.a. een “twitter”gesignaleerd waarin stond:
  Militanten, snel ! In een paar minuten komt Marine le Pen naar de Kathedrale 1
  Kom met je kameraden en ga haar uitjouwen en fluiten of gooi haar desnoods ondersteboven.
  Balonnen en vlaggen met erop “Macron en Europa” worden ter plaatse uitgereikt.
  KOM ! Men zou haar MOETEN VERMOORDEN ! GO GO GO

  Geliked door 1 persoon

 9. ildiko zegt:

  waar zijn de dappere Wikkingen? als ze nog leefden alle moskeeën waren al lang vernietigd.

  Like

 10. 4sjun zegt:

  Ebba Åkerlundmoskee?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s