Waarschuwing! . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Waarschuwing! . . .

 1. koddebeier zegt:

  Wanneer komen ze in Opsporing Verzocht ????

  Geliked door 1 persoon

 2. leefbarbaar zegt:

  Niettemin stemmen mensen er nog steeds op. Vier jaar Rutte III is vierhonderdduizend allochtonen erbij, die allemaal onderhouden moeten worden en hun families mogen laten overkomen. Nog vier jaar betalen aan Brussel. Corruptie en propaganda.

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Nederlanders zonder buitenlandse achtergrond hebben nooit honger, want voedselbanken bestaan niet.

   Kijk, een aanzienlijk deel van de Nederlanders wil graag Rutte nog eens in het witwashok torentje, wil die 400.000 (1.200.000 nadat die ieder 3 familieleden over heeft laten komen). Het gaat goed, want al die vreemdelingen kunnen we uitbuiten voor onze eigen doeleinden denkt Den Haag.

   Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   En over vier jaar (of hopelijk eerder) zullen weer hele volksstammen stomme Nederlanders op deze partijen stemmen. Het enige wat kan helpen is een keiharde REVOLUTIE. En al die vluchtelingen (met name de islamitische) vriendelijk doch heel dringend verzoeken terug te keren naar hun zandbak of oerwoud. En als een verzoek niet helpt dan maar dwang. We zijn toch niet gek?
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

 3. Marlies zegt:

  Top! Perfecte weergave van de “sfeer”.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  4 Levensbedreigende misdadigers.
  Waar blijft dat schavot?

  Geliked door 2 people

 5. A.J. de Koning zegt:

  Prachtig, helemaal mee eens en er is geen woord van gelogen. Van Mark Tutte was a zolnga bekent dat hij niet anders doet dan liegen en toen hij dacht dat de mensen hem nu door begonnen te krijgen zei hij gauw “sorry” en ging daarna op dezelfde voet verder. ze zijn alle vier met hetzelfde sop overgoten en niet te vertrouwen,

  Geliked door 1 persoon

 6. ildiko zegt:

  Van het volk die al zo lang gehersenspoeld, gemanipuleerd en geïntimideerd wordt kan je niet anders verwachten. helaas ! en zo zal ook in Frankrijk worden. DRAMA !

  Geliked door 3 people

 7. abouneenee zegt:

  Mensen worden kennelijk maar wat graag belazerd, voorgelogen en vernederd door elementen binnen de overheid. Zou dat niet het Stockholmsyndroom zijn, waarbij het slachtoffer van de persoon gaat houden waar hij (m/v) kort daarvoor nog door bijvoorbeeld verkracht is?

  Geliked door 2 people

 8. ReaGluurder zegt:

  Dit volk gaat de geschiedenisboeken in als Landverraders!! Laf tot op het bot!!

  Geliked door 2 people

 9. oeps48 zegt:

  Let them go to hell !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  De goeroe van de sekte/Partij “Voorwaarts”……………….

  De Heer Macron en zijn gevolg van “likkers”, die onmiddellijk klaar staan om te glimlachen als hij zich voordoet als De Kandidaat der Vernieuwing, denken dat het genoeg is om zijn tegenstandster, Marine le Pen, te behandelen als de echte Leugenaarste.
  Maar ze zullen bedrogen uitkomen als de bevolking er achter komt, dat niet ZIJ maar hij degene is die na een absurde vlucht “voorwaarts”, de echte Prins van de Zwendel blijkt te zijn.

  Niet alleen dat de grote meerderheid van het “Journaille”. de geschreven Pers, radio en TV, samenspannen om hun gif te spuwen op zijn rivaal, wier belangrijkste fout in hun ogen is dat zij van Frankrijk houdt, terwijl zijzelf vooral in zichzelf geloven en in geld en daarvoor moet de bevolking hen op hun woord geloven
  En het meest walgelijk is dat al die mensen die beweren Democratisch te zijn, ervoor zorgen dat het Macron voor-en-na is in de tijdschriften en kranten.!

  .. http://static.ripostelaique.com/wp-content/uploads/2017/05/macron-et-la-presse.jpg

  Wat een eerlijkheid, wat een geweldig gevoel van moraal Heren Journalisten.
  Merk wel dat dit niet langer een raadsel is voor al degenen die President Hollande prezen, waardoor zij extra privileges ( subsidies en fiscale aftrekposten ) kregen, die een andere President, Sarkozy hen had ontnomen.

  …………………

  Geliked door 4 people

 11. Guardiacivil zegt:

  Vorige week zei ik het nog.
  De volgende leugens die op ons afkomen zijn van te voren al gesmeed.

  Geliked door 1 persoon

 12. Roeland zegt:

  In 2012 heb ik het vertrouwen in de politiek definitief verloren. Er werd toen even beslist , dat de AOW leeftijd omhoog moest , vanwege ” de vergrijzing”, “de krimp” in sommige regio s van Nederland en dat het onbetaalbaar zou worden om nog met 65 jaar AOW te ontvangen.

  Sindsdien is er erg veel veranderd. Massa immigratie waar heel veel geld voor werd vrijgemaakt, massale toewijzing van sociale huurwoningen aan “immigranten” i.p.v. Nederlanders enz. De zogenaamde “krimp”, is dankzij de massa immigratie niet meer aan de orde.
  Dit is toch niet meer uit te leggen aan de “gewone man” in dit land? Waarom steunen zoveel Nederlanders die politieke landverraders? Zijn ze laf? Of is er meer aan de hand? Ik begrijp er niets meer van. Het was toch allemaal onbetaalbaar die AOW met 65? Uit eigen ervaring ervaar ik , dat dit land en zijn politiek geen antwoorden hebben niet op landelijk , niet op gemeente niveau. Wilders probeert het en ik heb respect voor hem, maar wellicht is het toch tijd voor een hardere koers.

  Geliked door 6 people

  • Drs.P. zegt:

   Het gaat de landelijke politieke bende ook helemaal niet om het zorgen voor eigen mensen. Er moet een NWO-booslim-immigratieplan uitgevoerd worden om het christelijke avondland te verkrachten en die kosten bedragen nu al minimaal 15 miljard per jaar. Dat is de enige reden waarom de AOW-leeftijd omhoog moest, dus om asielparasieten gratis geld, inboedel en huis te kunnen geven.
   Het domme zombievolk betaald hun eigen ondergang!!!!
   De hele politiek is zwaar verrot en als je dat zelf niet bent, kun je ook geen deel uitmaken van die smerige landverradersclub in den Haag.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roeland: 01.25. uur. Eens met uw conclusies. Alleen de PVV en Dhr. Wilders, willen een einde aan het verraad aan de geboren Nederlanders. Maar ja, het stomme kiesvolk, had de kans op 15 maart, en zie wat toen gebeurde…

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @Roeland

   “Sindsdien is er erg veel veranderd”.

   De verslechtering voltrekt zich in een steeds sneller tempo en zo is het ook bedoeld, zo is te lezen in de Bijbel. De mensen hebben een eigen wil van God (van Israël) meegekregen. Dit is de tijd om voor het Goede te kiezen, zolang het nog kan. Satan heeft zo z’n trucjes om de mensen te verblinden en te verleiden. Gisteren zag ik bijvoorbeeld allemaal jonge mensen, die nog geen minuut onvrijheid, nog geen minuut armoede, nog geen minuut echte slechte wereld hebben meegemaakt, met een serieus gezicht, voor massa’s mensen, uiting geven aan wat hun scriptschrijver vindt wat vrijheid betekent, wat delen betekent en wat humaan (surrogaat voor naastenliefde) zijn betekent. Ik neem het deze “verblinde” kinderen niet kwalijk, maar zie daaraan met lede ogen aan hoe de wereld verder en verder gemanipuleerd wordt. Het komt niet van God, zover is mij wel duidelijk.

   Nee, ik ben geloofsfanaat, maar als je het patroon ziet (de luciferianen winnen in snel tempo steeds meer terrein, wat er bijvoorbeeld op dit moment in de EU en in Frankrijk gebeurt zou je 10 jaar geleden niet voor mogelijk hebben gehouden), besef je dat het einde nadert. De wereld raakt steeds meer van God los. In Deuteronomium zei de God van Israël: er is maar 1 God en dat is de God van Israël. Kortom alle andere goden zijn afgoden, bedacht en gecreëerd door Satan (Lucifer).

   Alleen Jezus Christus kan de wereld nog (een keer) redden………

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat vertrouwen, dat was ik al in 2005 kwijt.
   Nadat die bakellende ons verraden heeft.

   Like

 13. Cathja zegt:

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee…!

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Een goede ‘boodschap’ van het kabinet. Ik hoop dat ze bij deze mening ook zullen blijven.

  http://nos.nl/artikel/2171667-kabinet-werkt-niet-mee-aan-turks-referendum-doodstraf.html

  Like

 15. We leven in een politiestaat, democratie is ver te zoeken. Alles krijg je hier door je strot geduwd en op gelegd.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Nadat Amerikaanse en Sovjet troepen Europa bevrijd hadden van Nazi-Duitsland was het voor alle partijen duidelijk dat zo’n destructieve oorlog nooit meer plaats mocht vinden.
  Europa werd echter, al snel na het einde van de Tweede Wereldoorlog, geconfronteerd met een nieuwe oorlog, ditmaal een koude oorlog tussen de overgebleven grootmachten, de Sovjet-Unie en de Verenigde Staten. Ondanks dat Europa gevrijwaard bleef van een gewapend conflict werd het continent wel opgesplitst tussen deze twee grootmachten: een kapitalistisch westen, onder leiding van Washington, en een communistisch Oostblok onder leiding van Moskou.
  In feite verkregen beide blokken zo hun Europese vazalstaten, die zij konden controleren en inzetten voor eigenbelang.
  http://valkyries.nl/hoe-west-europa-wordt-gedwongen-tot-zelfdestructie/

  Like

 17. Jan zegt:

  Volkskrant bevestigt: komen zaterdag inderdaad met manifest tegen Geenstijl.nl
  6 mei: toen Pim Fortuyn, nu Geenstijl – Vrije woord blijft slachtoffer van linkse media

  http://media.tpo.nl/2017/05/05/volkskrant-bevestigt-komen-zaterdag-inderdaad-manifest-geenstijl-nl/

  Like

 18. GT zegt:

  Dit kabinet gaat niet lang zitten, hopeloze rotzooi is het maar ja de Nederlanders met hun linkse gedenigreerde hersenpan, als je nu terug kijkt naar 2008 u weet nog wel, de crisis jaren die volgden die in mijn ogen georkestreerd waren,want als nu toch eens simpel alles op een rijtje zet, en we kijken naar de Asiel industrie in Europa waar miljarden in omgaan, en dat is nu anno zo,n kleine 8 jaar geleden hebben ze de mensen gigantisch besodemieterd, voor mij is dit klip en klaar.
  Maar het zal ophouden, want we staan in Europa aan de voor avond van een burger oorlog en de zittende Elite weten dat donders goed want ze spelen het spel van hoog tot laag mee, maar een ding hoop ik dan, dat deze niet vrijuit gaan en dat bedoel ik letterlijk, kijkend naar die Soros met zijn netwerk wereld wijd, want zover strekt het en willen jullie domme Nederlanders niet luisteren zullen er vele mensen het slachtoffer worden, met dit ingezette monster scenario!

  Like

 19. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 20. Mirjam zegt:

  Een verslag van de politieke correctheid in Nederland over de islam.

  Like

 21. Mirjam zegt:

  Dit was in 2004 en nog steeds zo actueel als iets en we zijn tot nu toe nog niets opgeschoten met beweren van de waarheid. Hirshi Ali sprak de waarheid, maar de Nederlanders van toen, waren toen al alles aan het goedpraten van de islam.

  https://ejbron.wordpress.com/2017/05/05/waarschuwing-5/#comments

  Like

 22. Lisanne`s Speelgoed uitpakken en uitproberen vlogs zegt:

  Er heeft zeker geen meerderheid op gestemd! Wie gelooft er nog in die fabeltjes!?!
  De uitslag voor de komende 25 jaar is ook al bekend, enkel schorem en ratten die de reet van de oranjes kussen komt aan de macht!

  Like

 23. jeremy zegt:

  vriend van mij werd door vriendin uit huis gekiept. en stond op straat. hij dacht ik ga naar leger des heils, nou niet dus, helemaal vol buitenlanders , geen nederlander te bekennen. hij moest over week nog maar eens proberen . Heeft er 1 nacht geslapen allemaal roemenen bulgaren allemaal illegalen. vroeger was het voor dakloze NL bedoeld, tegenwoordig slapen alle illegalen er en de NL onder een brug of in een auto ! wat een tering land is het hier aan het worden ! en rutte maar lachen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s