Zweedse politica bruut neergeslagen en “hoer” genoemd door Arabieren – voor de rechtbank bezweert ze: “Ik ben geen racist en geloof in de gelijkwaardigheid van alle mensen”

Screenshot_183

(Vertaling: E.J. Bron)

Begin april werden een politica van de Zweedse partij “Moderaterna” en haar kennis door een groepje Arabische mannen aangevallen en voor “hoeren” uitgescholden. Toen hun echtgenotes hen te hulp kwamen, werden zij ook mishandeld. Donderdag werden de drie daders door een rechtbank veroordeeld. De politica heeft inmiddels psychologische hulp gezocht om met haar schuldgevoelens in het reine te komen, omdat zij nu bang is voor “buitenlandse mannen”.

Freie Zeiten

De lokale politica van de partij “Moderaterna” was met een vriendin op 18 april onderweg in de stad Växjö. Toen ze op het Theaterplein stonden, doken er drie Arabische mannen op.

De Arabieren scholden de vrouwen uit, die zij blijkbaar niet kenden, voor “hoeren” en sloegen en schopten hen. Toen de mannen van de vrouwen tussenbeide kwamen, werden ook zij mishandeld. Een van de mannen brak bij de ruzie zijn voet. Toen hij al hulpeloos op de grond lag, bleven de Arabieren op hem in schoppen.

De politica kwam er relatief redelijk van af. Ze kreeg klappen tegen haar hoofd, trappen op haar lichaam en haar arm werd omgedraaid. Het voorval heeft de politica sterk belast.

Tijdens het proces vertelde ze dat ze een psycholoog had opgezocht – onder andere om haar schuldgevoelens te verwerken, omdat ze nu “bang zou zijn voor Arabische mannen in de stad”.

De Arabieren verdedigden zich tijdens het proces door hun slachtoffers ervan te beschuldigen racistische dingen te hebben gezegd. Eentje van hen beweerde dat een van de mannelijke slachtoffers hem ertoe zou hebben opgeroepen terug te gaan naar huis naar de Arabische wereld. De aangeklaagde vond dat dit het “meest racistische” geweest zou zijn dat hij ooit gehoord had. De politica leed zichtbaar toen men haar van racisme beschuldigde. Tijdens het proces zei ze: “Ik word ten onrechte een racist genoemd. Ik kom op voor de gelijkwaardigheid van alle mensen”.

Donderdag werden alle drie de aangeklaagden veroordeeld voor het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. Twee van de daders (beide 21) zijn Irakese staatsburgers. Ze mogen vermoedelijk echter in Zweden blijven, omdat het openbaar ministerie geen uitzetting aanvroeg. Ze moeten elk tien maanden de gevangenis in.

De derde komt er met een taakstraf van 50 uur vanaf, omdat hij pas een week na de brute overval zijn 18e verjaardag vierde.

Een van de 21-jarigen werd daarvoor al veroordeeld wegens de poging tot het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, toen hij in december 2015 politieagenten met vuurwerk en stenen bekogeld zou hebben. Volgens de krant “Smålandsposten” vond de overval op de vrouwen en mannen op het Theaterplein slechts enkele dagen plaats nadat hij de gevangenisstraf vanwege zijn eerdere delicten had uitgezeten.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

26 reacties op Zweedse politica bruut neergeslagen en “hoer” genoemd door Arabieren – voor de rechtbank bezweert ze: “Ik ben geen racist en geloof in de gelijkwaardigheid van alle mensen”

 1. Tom Hendrix zegt:

  ” Ze mogen vermoedelijk in Zweden blijven”, einde citaat. En dat is nu precies, waardoor Zweden dreigt volkomen te worden overgenomen door de islam. Wat een halve zachte aanpak, de daders -moslims- lachen zich te barsten!

  Liked by 4 people

 2. H J zegt:

  Optiefen met die lui.
  Maar…eigen schuld dikke bult. Nu weten zij en haar stumperds hoe het werkelijk in elkaar steekt.
  Heb je gvd geen psycholoog voor nodig om tot de realiteit te komen, of wel dan!!!!!!!!

  Like

 3. Ricardo zegt:

  R.I.P SWEDEN

  Like

 4. jeremy zegt:

  Binnenkort moeten alle Zweden hun deur van hun huis wagenwijd open laten staan en geld op tafel leggen voor de arme dieven. Het klinkt gek maar in feite is het nu ook al zo, grenzen wagenwijd open en uitkeringsgeld voor het oprapen

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Voor een “slachtoffer” met zó’n zieke mentaliteit, c/q. logica kan ik geen begrip opbrengen, het spijt me:
  Op die manier vráág je er om!

  Liked by 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Heb het wel 3x over gelezen om te zien of mijn brein wel de juiste kant opdraaide.
   Een psycholoog opzoeken dat ze schuldgevoelens had, omdat ze nu bang was voor arabische mannen. Ik stel vast mijn brein draait de juiste kant op en zegt mij, dat mens is totaal van de pot gerukt.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  De Zweden krijgen waar ze om vragen !! Dus waarom klagen ??

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Ze, heeft nu schuldgevoelens de arme. Vind ik raar. Wees gelukkig mens. Je hebt nu wat je altijd wilde hebben. De multiculturele samenleving. En, bevalt het?

  Liked by 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Haar angst voor mohammedanen is volledig terecht en hopelijk heeft de psycholoog verteld dat haar instinct tot zelfbehoud prima functioneert.

   Like

 8. D.DAY zegt:

  Deze politica zal nu wel met een schuldcomplex verder door het leven gaan. Nadat ze gewetenloos door mohammedanen is neergeslagen zit ze nu met haar geweten in de knoop. Want het is politiek nou eenmaal niet correct om je angst af te schuiven op gekleurde mannen, die je tegen de grond hebben geslagen. Ik vraag mij af of zij nog steeds de gekleurde mannen allemaal als onschuldig blijft zien en zich in blijft zetten voor een gelijkwaardige behandeling van dit tuig. Zo ja, dan heeft zij idd een psycholoog nodig!.

  Like

 9. T.Troubadour zegt:

  Het is zweden’s eigen schuld,hetzelfde zal gebeuren in Nederland waar menop 16maart se kans had de koers te wijzigen ,maar nee meer van hetzelfde olv.van die leugenaar Mark Ritte.zag hem gisteren lopen in zijn zwarte pak,maar wat toen gebeurde zal weer gebueren door de stompzinnige politiek van het establisment.

  Liked by 1 persoon

 10. Peter selie zegt:

  Ja, als je zelf mede verantwoordelijk bent voor het maken van dergelijke wetten, ja dan zijn gelukkig ook die makers ervan wel eens slachtoffer. En gelukkig maar!

  Peter Selie

  Like

 11. tippelaar zegt:

  Een beproeft middel om de asielzoekers te elimineren is het instellen van clandistiene doodseskaders (effectiviteit van deze doodseskaders is meerdere malen bewezen in zuidamerikaanse landen). Neem gelijk de rechterlijke macht mee die de asielzoekers faciliteren. Het werkt echt.

  Like

 12. abouneenee zegt:

  Vieze vuile racistische xenofoob, deze politica! Boycot! Cordon sanitaire!!! Beroepsverbod…

  Trouwens, laat die gore blanken maar eens bewijzen dat de gebroken voet de schuld was van de edele heren die slechts gehandeld hebben in lijn met hun opvoeding. Er valt hen niets te verwijten.
  Wat een slappeling bovendien, deze politica, dat ze zo loopt huilie huilie te doen terwijl de edele heren enkel een beetje lol trapten, waar is de kameraadschap gebleven?

  Kennelijk is bovenstaande niet aan dovemansoren gericht, het schijnt goed te omschrijven hoe de politica zich gevoeld heeft. Ze is volkomen terecht naar een psycholoog gegaan vanwege de in bovenstaande alinea omschreven gedachtengang, die kennelijk ook die hare was…

  Misschien een goed idee voor Denk om een motie in te dienen die het legaal maakt om mensen het ziekenhuis in te slaan door vreemdelingen als teken aan mensen zoals deze politica dat zeker vrouwelijke leden van de samenleving aan moslims schatplichtig en hen eeuwig dankbaar moeten zijn dat zij de barmhartigheid hebben kunnen opbrengen om haar verder te laten leven.

  Als iemand tegen mij zou zeggen dat ik terug moest naar mijn eigen land, heb ik daarvóór nooit iets gedaan om een dergelijke uitspraak uit te lokken en heb ik dus alle reden om dergelijke superioriteitsontkenners te laten voelen hoe het echt zit. Wij vluchten naar jullie landen om hetzelfde te doen als in mijn thuisland met het verschil dat ik de opgekropte frustraties die de islam mij heeft bijgebracht nu eens kan botvieren op de makke lammeren in het westen.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Inderdaad, want de christenen in de eigen regio zijn bijna op. Wat wil je dan als rechtgeaarde Mohammedaan. Je moet toch ergens heen (de Joden in Israël slaan je op de bek) met je door islam ingegeven frustraties.

   Like

   • abouneenee zegt:

    De meeste lagere rechters zien geen enkele noodzaak om voor slachtoffers op te komen. De wet voorziet niet in een wijze van behandelen van slachtoffers, slechts van daders. Wel heeft de branche een richtlijn opgesteld, maar hier houdt die branche zich niet als het voor hen nadelig is. De richtlijn wil men nu verheffen tot wet, dus komt er wederom een slecht stuk wetstekst in de boeken te staan, slecht voor het slachtoffer welteverstaan. Een andere reden is dat deze rechters zelf uit de samenleving komen waarin zij voorheen advocaat zijn geweest en daarmee de zienswijze van de daders meer eigen zijn, hierdoor zijn zij dan dus niet of gebrekkig in staat om rechtsongelijkheid op te heffen.

    Like

 13. Mirjam zegt:

  Het is niet voor niets dat het Stockholmsyndroom uit Zweden komt.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Voor Zweden duurt het geen jaren meer dat het land ineen stort!

  Like

 15. Ivanhoe zegt:

  Kan niet hard genoeg gaan.
  En die poliica?
  Ik bid voor haar inzicht dat het nog maar gauw nog een keer mag gebeuren en nog een keer en nog een keer.
  Die trut vraagt nog wel excuus als ze het kromzwaard op haar linkse politieke rotnek af ziet komen.
  Niet te helpen.

  Liked by 1 persoon

 16. Jan zegt:

  “De politica heeft inmiddels psychologische hulp gezocht om met haar schuldgevoelens in het reine te komen, omdat zij nu bang is voor “buitenlandse mannen”.

  Ofwel, hoe sneller dit wijf onder de zoden ligt hoe beter dit is voor Zweden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jan, dat wordt halen en brengen.
   Zweden zit vol met dit soort waanzinnige wijven.
   Laat die Zweden maar kilometers diep door de stront baggeren… en als ze het toch niet willen leren dan hoop ik dat ze als volk voor altijd worden uitgewist!
   De goede Zweden mogen natuurlijk elders een aanstormende nieuwe kweek anti-islam-Zweden produceren.

   Liked by 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Ook in Amerika kunnen illegalen zich alles permitteren, straffen bestaat niet

  Geen straf voor verkrachter
  In Montgomery County District Court Friday morning, prosecutors officially dropped the rape charges against a 17-year-old student, who was charged as an adult, and they confirmed that the rape case against 18-year-old Henry Sanchez-Milian “is in the process of being dropped.”

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/breaking-rape-charges-dropped-illegal-alien-rockville-high-school-case/


  Achtergrond: http://www.foxnews.com/us/2016/05/27/parents-kate-steinle-file-lawsuit-over-fatal-shooting.html

  Like

 18. Het woord racisme is een heilig woord geworden voor de linkse hap. Je kan je er altijd achter verschuilen.

  Like

 19. Thomasson zegt:

  Voor zo’n geval is een leuke slagzin in het Nederlands: “Boter bij de vis”. De Arabieren, in dit geval Irakese vluchtelingen hebben niet zomaar een willekeurige jonge vrouwen in elkaar geslagen. Autochtone vrouwelijke slachtoffers dat door de PC linkse & liberale Quislings altijd schuldig zijn. Nu is eindelijk iemand van hun eigen vlees en bloed die door asielzoekers uit moslimlanden wordt aangevallen. Een politica met haar vriendin die zo maar op straat liepen. Ik hoop dat dit incident zal nog lange bijwerking bij het gezelschap hebben. Misschien zal deze politica, haar vriendin en echtgenoten eindelijk schuldgevoelens hebben voor vrouwen, kinderen en zo maar autochtone Zweden die ten prooi vallen aan rattengeweld die overal de Islamis-pestis verspreiden.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Net als bij Halsema toen ze de culturele verrijking van dichtbij mocht meemaken, zal de partijtop in het geheim besluiten dat deze politica door de gebeurtenissen ongeschikt is geworden om de partijideologie uit te dragen en ook haar opofferen voor het ‘hogere doel’.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s