DIE DOMME KAPSTER SYLVANA . . .

Screenshot_16

(Door: “Driek”)

Wat erger ik mij toch aan die vuilspuiterij en beschuldigingen over racisme van dien idiote Sylvana Simons. En dat domme mokkel weet maar niet van ophouden. Beter zoude zijn wanneer Sylvana den kappersschaar weer ter hand neemt en kapperspraat verkoopt. Alsof den Nederlanders racistisch zouden zijn. Ja, we hebben meer dan genoeg van dien vreselijke mohammedanen. Meer dan genoeg. Doch zodra ergens ter wereld geld en hulp nodig is, staat den Nederlander klaar en tast vrijgevig in zijn beurs.

Niet één land ter wereld is zo gastvrij als Nederland. Je moet je werkelijk doodschamen. De opbrengst voor dien hongerige menschen in de Hoorn van Afrika was ruim dertig miljoen euro. Het is maar dat je het weet. Maar menschen als jij weten niet veel. Te weinig opleiding en te weinig boeken gelezen.

Sylvana Simons, je bent werkelijk een walgelijk type. Het liefst zie ik je vandaag nog verdwijnen naar een ver islamitisch land waar je helemaal gesluierd over straat moet en waar je helemaal niks te vertellen hebt. In plaats van dat je voor die arme islamitische vrouwen in ‘Blijf van mijn Lijf huizen’ opkomt en je domme muil opentrekt voor vrouwen die mishandeld worden door een wrede echtgenoot, klets je maar een eind in de ruimte over racisme en wat niet al.

Welnu, dom donker vrouwtje met je kaal geschoren kop, je bent een schande voor den Surinaamse bevolking in Nederland. Die menschen lachen je uit. Je maakt jezelf belachelijk. En ik vraag mij af of je ooit in je onbenullige leventje een geschiedenisboek hebt ingekeken. Mijn hemel wat ben jij dom. Vooral dat slappe geouwehoer over dat wij in Nederland racisten zouden zijn. Ach, schiet toch op, Pim Fortuyn zoude zeggen: Ach mens, ga koken. En dat, beste Sylvana, is precies op jou van toepassing.

Screenshot_15
Sylvana Simons doet boodschappen in haar nieuwe outfit.

Desalniettemin wens ik U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Nederland, Racisme. Bookmark de permalink .

46 reacties op DIE DOMME KAPSTER SYLVANA . . .

 1. Latraviata zegt:

  Me dunkt dat, weliswaar zonder enig diploma, Sylvana toch wel wat kansen heeft gekregen in dit racistische land…Schaam je verwend nest!!

  Geliked door 2 people

  • Joesoe zegt:

   Ik ken de familie Simons. Als ik Gladys noem, zal ze weten wie ik bedoel. Moet nu rond de 70 jaar zijn. Heb mee op school gezeten. From insiders weet ik dat Aylvana een buitenbeentje is geweest. Wilde in de belangstelling staan wat niet lukte. Laat haar maar zwemmen. Ik weet niet OF ze nog welkom in Suriname is. Arm wicht. (LOL)

   Geliked door 2 people

 2. Drs.P. zegt:

  Ze zou diep in haar donker bruine hart zooooooooooo heeeeeeel graaaaaaaag blank willen zijn en omdat dit niet lukt is iedere blanke een racist. Ze verkettert de hand die haar iedere dag weer rijkelijk te vreten geeft de domme doos. Blijkbaar is dankbaarheid iets wat alleen blanken kennen. Voor import kleurlingen is heul veul gratizzzzzzzzz in dit land en daar werken de “racistische” blanken voor. Het wordt tijd dat we haar terugpleuren naar Gluriname!!!

  Geliked door 3 people

  • Beschouwer zegt:

   Sja Suriname 4 keer zo groot als Nederland en met goud, olie bauxiet en dergelijke in de bodem en nog geen miljoen inwoners. Dat zou een rijk land kunnen zijn. Maar het potverteren de enorme corruptie (veel meer dan hier en dat wil wat zeggen) is het een zootje. Er zou ook enorm veel toerisme tot stand gebracht kunnen worden. Zowel standgangers als natuurtoeristen. Met beleid kan er ook een goed bosbeheer tot stand kunnen worden gebracht en maak van dat mooie hout meubels daar. Maar och dan moet men aan het werk en moet er een ondersteunende en betrouwbare overheid zijn die niet alleen de eigen zakken vult. En dat is blijkbaar onmogelijk in laat maar waaien creolenculturen (negercultuur).

   Geliked door 2 people

 3. elisah zegt:

  De querulante oproerkraaister probeert ons hier een kopie van de Amerikaanse black life matters-hysterie op te dringen, daar haalt ze al haar (waan)denkbeelden en blankenhaat vandaan.

  Geliked door 6 people

 4. Harry zegt:

  Goed plan : ga toch koken !
  Maar dan wel in Suriname , zodat we hier van dat vreselijke zwarte kreng verlost raken .
  Wij hebben toch ook recht op een bestaan met een minimum aan ergernis ?

  Geliked door 3 people

 5. Japio zegt:

  Volledig mee eens Driek dat mens is stapel mesjokke. Het lijkt trouwens wel een kerel met dat korte kroezige schaamhaar bovenop die wanstaltige porem van d’r. Sinterklaas heeft straks weer hulpjes nodig, iets voor jou Sylvana? Of kan je dat onze kindertjes niet aandoen?

  Geliked door 1 persoon

 6. carthago zegt:

  Alle autochtonen in de goot
  Op befehl van s.kokosnoot.
  .

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Onze miljarden vlogen / vliegen alle kanten op!! Verdomme, wat hebben WIJ al een poen in de mensheid gepompt!! En zie nu eens hoe ons landje er aan toe is!! Het brokkelt met de dag verder af! Een groot deel van de NL’ers is sjagerijnig en somber over de toekomst. Elke parasiet/profiteur werd hier verwelkomt. Onze barmhartigheid en (te) goed van vertrouwen, gaat onze ondergang worden!!

  Geliked door 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Misschien kan Sylvana er helemaal niets aan doen. Zwarte mensen zijn gemiddeld genomen niet bijster snugger. Wat is het dat het Afrikaanse continent maar niet van de grond wil komen en ook al die andere landen waar veel zwarten wonen zoals in het Caribisch gebied. Aan gebrek aan ontwikkelingshulp kan het niet liggen. In de afgelopen 100 jaar is nergens in Afrika een universiteit van naam tot ontwikkeling gekomen. De universiteiten in Zuid Afrika tellen in dit rijtje natuurlijk niet mee want deze werden gesticht door de blanke Afrikaners. Sylvana kan dan ook niet veel anders dan het van buiten geleerde racisme versje opzeggen. Hoe vaak en hoe lang ze daar op heeft moeten studeren met haar beperkte vermogens weet ik. Het probleem is niet Sylvana, heb medelijden met dat kind. Het probleem is dat ze iedere keer een podium krijgt. Neem je haar dat podium weg dan is ook Sylvana weg. Zo is het ook met die andere zwarte flapdrol, hoe heet die ook al weer, iets dat lijkt op Quinci Gladjanus of zo.

  Geliked door 2 people

  • Beschouwer zegt:

   Hier kan ik me in vinden dat zwarten blijkbaar in het algemeen niet zo snugger zijn. Kijk naar het grote aantal uitvindingen dat door blanken is gedaan (voorbeelden, treinen, auto’s, computers electricteit noem maar op. In Afrika doet men deel nog steeds landbouw met de hak zoals hier heel lang geleden. Hier is men er door allerlei snuggere uitvindingen enorm er op vooruit gegaan. Osseploegen, tractoren en nu zelfs computergestuurde irrigatie van tuinbouwkassen en gps-landbouw. Ik weet zeker als je deze feiten aan Sylvana Simons vertelt wordt je weg gezet als racist. Nou dat is dan maar een geuzennaam. Ja toch ?!

   Geliked door 1 persoon

 9. Kraftavilqa zegt:

  Sulvana is vooral slachtoffer van haar eigen racisme, ze haat blanken zo hevig dat ze zich eigenlijk beter niet in een blank land gevestigd had en haar haat doet haar ongefundeerde beschuldigingen t.a.v. Nederlanders uiten. Ach dat blanke racisme is net als extreem-rechts en anthropogenic global warming eigenlijk bestaat ’t helemaal niet en iedereen weet dat maar ’t blijven handige dingen om mee te verwarren, bang te maken en,of te polariseren. Anti-blank racisme daarentegen is vandaag de dag helemaal in de mode.

  Geliked door 4 people

 10. BertG. zegt:

  Ik vond het al een vervelend mens toen ze nog muziek filmpjes mocht aankondigen.

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Een mokkel associeer ik met een mooie vrouw, Sylvana Simons met de lelijkste apensoort denkbaar

  Geliked door 1 persoon

 12. dutchess43 zegt:

  En nu hebben ook de kansenparels uit Bangla-Desh Europa ontdekt. Er zullen ongetwijfeld velen ertussen zitten die tot de club van dit zwarte monster n.l. Artikel 1, willen toetreden. Maar het blijkt alweer beste Driek, dat de grootste smoel er toch altijd weer in slaagt een podium te verwerven. Dit mens zou doodgezwegen moeten worden in de media.

  Geliked door 1 persoon

 13. semper fi zegt:

  Een aap is lelijk en zij is een lelijke aap,ja en dat gaat natuurlijk opspelen !
  Als je niet kan ontlasten stel ik u voor een foto van deze pratende schaamlip aan uw wc muur te hangen!!
  Brr je zou er maar een zoen van krijgen!!
  zou ze geen partner kunnen worden van bokito!!??
  excuus ,ik beledig het apenras!!

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Ik zou me niet zo bezig houden met de oppervlakkige kenmerken van dergelijke figuren, dat ondermijnt wel wat. Ik denk ook niet dat dit forum het gepaste platform is om informatie in te winnen over de seksuele prestaties en mogelijkheden van iemand die zich zo openlijk heeft gekeerd jegens de traditie van Sinterklaas en duidelijk tegenstander is van elkander respectvol bejegenen binnen de Nederlandse samenleving. Als Sylvana een legitiem doel nastreefde had zij mijn steun, maar het enige dat zij voornemens is te doen laat zich uitleggen als “fikkie stoken in een kinderfeest”. Omdat zij dit ook wel ziet probeerde ze haar integrale gefrustreerdheid een groter podium te geven dan alleen de televisie: de tweede kamer. Dat is haar goddank niet gelukt, zodat we niet potentieel 4 jaar naar toespraken hoeven te luisteren die slechts tot doel hebben het vervangen van de blanke Nederlander te bespoedigen..

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Sylvana Simons is het typische voorbeeld van ’n oproerkraaister die het succes dat ze scoort genereert uit de aandacht die zij krijgt.
    Haar eigen soort vindt haar niet belangrijk genoeg.
    Het zijn juist wij, de blanken, die haar belonen door middel van aandacht.
    Daarom zit ze regelmatig in praatshows op TV, alwaar blijkt dat ze HELEMAAL niets anders dan onwaarheden kan scanderen en haar blanke gastheren en -vrouwen op een brutale wijze beschuldigen van racisme.
    Geef dat recalcitrante wijf geen aandacht, ze is het absoluut niet waard.
    Nogmaals, ze werd bij de ll verkiezingen al door haar eigen soort als niet belangrijk genoeg afgewezen.
    Ze vegeteert nu nog ’n tijdje verder totdat ze definitief uit de publiciteit zal verdwijnen…

    Laten wij hetzelfde doen en haar vergeten.

    Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Ik meen ergens gelezen te hebben dat ze mee gaat doen met de gemeenteraadsverkiezingen?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    :@elisah, 19.30u.: ZIJ wèl! Mijn achterneef André (weet je nog wel) is door Jeugdzorg èn door zijn advocaat AFGERADEN om zich verkiesbaar te stellen in de Gemeenteraad voor de PVV. Hoe vind je het?!

    Like

   • abouneenee zegt:

    Op basis waarvan geven deze ‘hulp’gevende instanties dat advies? Dan nog is het aan André om zich hier iets van aan te trekken of niet.

    Like

   • elisah zegt:

    Wat erg Theresa, ze adviseren hem dat omdat de tegenpartij het anders gebruikt als een stok om mee te slaan. Het demoniseren blijft maar doorgaan tegen de mensen van de PVV.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Sylvana gaat meedoen voor de gemeenteraad in Amsterdam.
    Het open linkse riool van Nederland dat tot barstens uitpuilt van gediscrimineerde zwarten en lichtgetinten…
    Typisch dat ze het in die stad probeert. Hoe zou dat nou toch komen.
    Ze is afgestraft voor het grote werk nu probeert ze het via de zijdeur van het linkse moeras dat gemeenteraad heet.
    Daar maakt ze inderdaad ’n kans om voor de komende jaren haar grote bek weer te kunnen roeren en er een vorstelijk inkomen voor te ontvangen.

    Geliked door 1 persoon

 14. Thea zegt:

  Het is toch knap van die mevrouw hoe ze van racisme haar verdienmodel kan maken.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad, je moet dan ook wát, als het je, behalve aan hersens, ook nog aan integriteit ontbreekt.

   Like

  • abouneenee zegt:

   Het is een beproefde methode, want discriminatie en racisme waren de toverwoorden eind vorige eeuw om dingen gedaan te krijgen bij de politiek correcte overheid of in het politiek correcte bedrijfsleven. De toverwoorden hebben immer de blanke Nederlander gediscrimineerd, zo simpel is het. Zo “knap” is het dus ook weer niet van mevrouw Simons.

   Like

 15. oeps48 zegt:

  Die Sylvana Simons is niet goed bij haar hoofd. Ze is zwaar gefrustreerd, dat ze niet tot het blanke ras behoort. Daarmee heeft ze zichzelf aan een flink minderwaardigheidscomplex geholpen. Nu heeft ze zich helemaal vastgebeten aan zaken, die al lang uit de tijd zijn. In haar hoofd is ze teruggegaan naar de tijd van voor 1863 (de afschaffing van de slavernij) en is daarin blijven steken. Ze begrijpt niet, dat de wereld is veranderd. Ze ziet de enorme kansen niet, die ook de gekleurde medemens in onze samenleving heeft gekregen. Daarvan is ze zelf trouwens het overtuigende bewijs. De discriminatie, die zij zich inbeeldt is er niet in Nederland. Zij is een mooie, krachtige, vitale en goed opgeleide vrouw. Als ze haar capaciteiten goed zou benutten, zou zij het heel ver kunnen schoppen in onze maatschappij. Maar helaas begrijpt ze het zelf niet. Door haar hele doen en laten heeft ze zichzelf getraumatiseerd. Ze is nu aan het vechten met zichzelf en tegen zichzelf. Dat is een strijd, die ze nooit kan winnen. Zij is onze hedendaagse Don Duichot, de dolende ridder, uit de laat-middeleeuwse roman van Cervantes, die spoken zag en ten strijde trok tegen windmolens, en de hele landstreek La Mancha onveilig maakte. Het moge overduidelijk zijn, dat Sylvana Simons dringend psychische hulp nodig heeft.

  Like

  • BertG. zegt:

   Goed opgeleide vrouw met capaciteiten nog wel.
   Waar haal je dat nou weer vandaan.
   Ze heb nog niet eens de kappersschool af gemaakt.
   Zit jij al zo vroeg aan een borrel of zo.

   Like

  • Harry zegt:

   ” Ze is een mooie , krachtige , vitale en goed opgeleide vrouw ” ?
   Net terug van de stickies-winkel , Oeps ?
   Het lijkt meer op een karikatuur van een aap waar iemand met een wals overheen gereden is .
   Misschien moet je je andere oog er ook eens bij betrekken en niet allemaal om een hoekje blijven loeren .

   Krachtig ? Slechts een veel te grote bek !
   Vitaal ? Ja , mag het op die leeftijd ? Van huis uit zijn ze te lui om uit hun ogen te kijken !
   Goed opgeleid ? Zie @ Bert .

   Nee , veel te veel eer voor dat secreet !

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik heb zomaar het vermoeden dat oeps als 1 van de weinige Nederlanders op Sylvana gestemd heeft.
    Anders kom je niet met zo iets.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Sorry oeps , ik had me voor genomen om nooit meer te reageren, zoveel kennis,en zo een reactie…..Serieus…..??

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Oeps.
   Ik kon je de eerste regels goed volgen, totdat je uit ’n vlugschrift van de werkgeversvereniging begon te citeren met politieke fantasieën over zogenaamde hoog-opgeleide “vluchtelingen”.
   Verdorie, waar haal je het vandaan Oepszelf?
   Met ’n rood hoofd verslond ik vervolgens de fysieke omschrijving van haar lichamelijke kwaliteiten.
   Sylvana treedt naar voren als de nobele wilde die uit het struikgewas van de boesboes in het volle licht opduikt, met ’n speer in de hand en een pijlenkoker op haar rug.
   ’n Soort vrouwelijke godin Mercurius dus.
   Nou ja, als jij ze zo wil zien.
   Ik heb ze nog nooit zo gezien… als ze weer eens bij Pauw etc. zat.
   Verder dan de kleur van die pruik kwam ik niet, en in gedachten zag ik geslachte kippen waar ze mee voedoe-de.
   Goed, voorlopig vermoed ik nog dat tijdens het schrijven je Christelijke geaardheid de bovenhand heeft gekregen, boven de grauwe alledaagse werkelijkheid.
   En dit onder invloed van een uitstekend glas wijn, wellicht?

   Geliked door 1 persoon

 16. Williaan zegt:

  Een walgelijk figuur die het racisme juist fiks aan wakkert, maar zij is te dom omdat te begrijpen.
  De politieke partijen die haar ooit een kans hebben gegeven zijn al even dom of eigenlijk nog stommer om in haar praatjes te trappen. Maar de Media smult er van.

  Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  Naar aanleiding van het topic “Ode aan Anne-Fleur” dus de video van Harry Pater, hier verderop, kwam ik nog een goeie van hem tegen over Sylvana:

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   En aangezien ik in dat opzicht onverbeterlijk ben, schoot me toen ook nog een legendarisch nummer te binnen uit de tijd van de Britse Music Hall, eind 19de Eeuw, door de eerste -en beste vertolkster: Ella Shields.
   Hier dus vooral vanwege de laatste paar zinnen: “I just had a banana with Lady Diana, I’m Burlington Bertie from Bow.”

   “A banana with lady Sylvana, pardon, Diana!” Hahahahaha!

   Like

  • Hansfree zegt:

   Die beste man, Harry Pater, heeft werkelijk enorm veel steengoeie protestliedjes en vlogs gemaakt, zo zie ik nu pas voor ’t eerst – ik ben onder de indruk, petje af! Van harte aanbevolen.

   Like

 18. Jan zegt:

  De eerste slavenhouder in Amerika, dwz in Virginia, was een …….neger, Anthony Johnson (1600 – 1670). Kwam uit Angola, gevangen genomen door zijn eigen stam, uitgeleverd aan…..jawel, moslims, die hem verkochten. In 1651 had hij vier blanke slaven en een zwarte slaaf

  En nou moeten die zwarte en blanke zeikerds eens hun stupide kop houden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s