“Duizenden wapens onderschept voor nieuwe Balkanoorlog tegen Servië”

Screenshot_6

(Door: “Xander”)

Laatste bondgenoot van Rusland op Balkan opnieuw doelwit van het Westen?

Compleet ‘off the radar’ van de Europese media en politiek wordt er – zoals we in januari al berichtten – een nieuwe Balkanoorlog tegen Servië voorbereid. Het Servische leger heeft duizenden machinegeweren, granaten en mortieren onderschept die in het geheim naar Albanese partijen in Macedonië werden vervoerd, waar het door Duitsland gecreëerde Kosovo Liberation Army (UÇK, foto) in de jaren ’90 met aanvallen op Servische agenten de eerste bloedige Balkanoorlog in gang zette.

De bij Presevo en Bujanovac onderschepte wapens waren bedoeld voor Albanese politieke partijen in Macedonië, die eerder deelgenomen hebben aan het gewapende conflict in het land. Volgens de Servische premier Aleksandar Vucic hadden zoveel wapens kunnen worden gebruikt om de toch al wankele politieke situatie in Macedonië in vuur en vlam te zetten. De onafhankelijke Balkan-correspondent Lazar is bang dat de onderschepte lading wapens slechts het topje van de ijsberg is.

Lees verder>>>
(h/t Steven)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Duitsland, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Kosovo, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Macedonië, Moslims, NAVO, nieuw fascisme, Rotzakken, Rusland, Servië, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Duizenden wapens onderschept voor nieuwe Balkanoorlog tegen Servië”

 1. koddebeier zegt:

  Albanezen, Bosniërs, Kroaten en Oekraïners, de fascistische maatjes van de EU !!
  De EU is een oorlogszuchtig clubje die uit is op een derde wereldoorlog !
  Wat de totale ondergang betekend voor Europa, dus waarom ???

  Like

  • Steven zegt:

   Dat vraag ik mij nou ook al héél lang af…

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 19.16. uur. U vraagt waarom, nou om de volgende redenen: de wapenindustrie heeft er baat bij, de rode plutocraat Soros, de Rothschilds, en de NWO. Dat steekt er allemaal achter. Ze willen rotzooi, omdat ze macht willen, en van de bevolking slaven willen maken. Daarom beste koddebeier!

   Geliked door 1 persoon

 2. Petra DeBoer zegt:

  John McCain was begin april in Servië en dan weet je inmiddels wel wat de bedoeling is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Weliswaar een Turkse[Ottomaanse] uitvinding, die Balkan.
  Eigenlijk betekent het berg.
  Een berg stront.

  Like

 4. Ze hebben de huurlingen voor de komende veldtocht tegen Rusland al het verzamelgebied Europa binnen geloodst. Miljoenen sterke jongens met eigen Nikes Air en i-Phones. Hun wapens zijn onderweg en ter afleiding, net als bij de drugstransporten, worden er momenteel wat lokwapens door de Serven gevonden.

  Deze klanten zijn gespecialiseerd in het verkrachten van hele bevolkingen en hebben ook nog eens een geweldige ervaring als soldaat aan de Lentefronten plus een niet te onderschatten opleiding als Navy Seal. De laatste keer in de opleiding moesten ze zelfs dobberend over zee een land binnendringen door de beveiliging van dat land zo gek te maken dat deze hun op de rug naar binnen droegen en dat de bevolking pannenkoeken voor ze ging bakken en de meisjes alvast als toetje op de rug gingen liggen. Ja, af en toe wat lol trappen moet kunnen tijdens zo’n zware opleiding. Maar daar hebben ze dan ook allemaal hun certificaat voor gehaald. Duurt nu niet lang meer. De Groep Napoleon ging nog voor de kluizen vol met goud, mirre en wijwater maar de huidige gulzige graaiers gaan voor de onuitputtelijke hap delfstoffen, gas en olie die er bij de Russen in de bodem zitten terwijl het leuke is dat als ze winnen ze ook nog even hun gigantische schuld aan Rusland aan zichzelf kwijt kunnen schelden.

  Like

 5. Wat zijn wij toch blij met Brussel, dat smerige adelaarsnest waar alles uitgebroed wordt en wij alleen maar de dupe van worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s