GEVAARLIJK LIEGEN OVER MOSLIMS

unnamed

(Door: “Islamofobia Terrorist”)

De rekenmeesters van het CBS hebben vanaf 2005 alles uit de kast gehaald om het aantal moslims beneden de 1 miljoen te houden. Dat gevaarlijke spelletje hebben ze ruim tien jaar volgehouden, maar nu de import is opgeschaald om de omvolking te versnellen, kan het CBS er ook niet meer omheen; er zijn 1 miljoen moslims in Nederland. Maar is dat niet gek en is dat wel zo? Want in werkelijkheid zijn het er 2 miljoen en kunnen die rekenmeesters niet rekenen.

Niet dat ik een rekenwonder ben, maar om te bewijzen dat ruim 1 miljoen moslims buiten de statistiek worden gehouden is geen rekenmachientje nodig. Het grafiekje leert dat vanaf 1970 de moslimpopulatie in 20 jaar 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐢𝐞𝐧𝐯𝐨𝐮𝐝𝐢𝐠𝐝𝐞 tot 475.000 in 1990, en daarna in 15 jaar 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥𝐝𝐞 tot 940.000 in 2004, om in 2005 de grens van 1 miljoen moslims te passeren zo wist het CBS in 2004 te vermelden. Al wisten die statistiekvervalsers toen nog niet dat in dat jaar van Gogh onthoofd zou worden en Wilders zijn anti-islam partij aankondigde.

Toen ze dat eenmaal wel wisten, zijn ze opnieuw gaan ‘rekenen’ en plotsklaps verdwenen er vanaf 2004 zo’n 30.000 moslims per jaar. Wat onverklaarbaar is, want voor zover ik weet is de islamimport niet gestopt maar opgevoerd, zijn er geen moslims gesteriliseerd noch gedeporteerd en zijn er geen moskeeën gesloopt maar bijgebouwd. Toch waren er in 2008 nog ‘maar’ 825.000 moslims, terwijl er geen enkele reden is om aan te nemen dat de 15-jarige verdubbeling zich niet zou herhalen vanaf 2005 tot 2 miljoen moslims in 2020. Integendeel.

Het CBS kan die plotselinge afname wel verklaren: “Wij hebben de rekenmethode veranderd”. Dat was in 2005, toen ze het rekenen zijn verleerd en het aantal moslims zijn gaan schatten aan de hand van vragenlijsten die werden rondgestuurd naar mensen met een islamitische achtergrond, om zo voor hen te bepalen wie wel en niet moslim is. In 2008 waren ze daarmee klaar; die 1 miljoen moslims werd niet meer gehaald,  iedereen gerust gesteld, vooral potentiële PVV-stemmers. Tot het moment dat Merkel een mosliminvasie organiseerde, waardoor er nu dan eindelijk, en net zoals in 2005, weer 1 miljoen moslims in Nederland zijn.

In de echte wereld dus meer dan 2 miljoen of ongeveer 10%, waarmee de overheid gevaarlijk spel speelt, omdat de islam zich kenmerkt door wetmatigheden die al 14 eeuwen hun bewezen vernietigende uitwerking hebben op waar moslims verschijnen. Bij 10% moslims begint in iedere gegeven samenleving de jihad, die, naarmate dat percentage toeneemt, steeds wreder, bloederiger en dodelijker wordt.

Desondanks gaat het partijkartel gewoon door met importeren en faciliteren, met liegen en bedriegen, met witwassen en ontkennen, met demoniseren en uitsluiten, en zal het na ieder bloedbad zijn handen wassen in onschuld met het bloed van afgeslachte Nederlanders die hun dood zijn in gelogen door de massamoordenaars in Den Haag.

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op GEVAARLIJK LIEGEN OVER MOSLIMS

 1. Tom Hendrix zegt:

  Feitelijk klopt het, dat het er meer dan 2 miljoen moslims zijn. Het CBS LEUGENINSTITUUT heeft gefraudeerd met de cijfers; op verzoek van de partijen; die VOOR de ISLAMISERING van Nederland zijn. Denk hierbij aan de verradersmotie: HALSEMA GL! En de ondersteuners daarvan waren; alle politieke partijen; minus de PVV en de SGP! We zijn verraden en verkocht!

  Geliked door 2 people

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   ELK statistiek/onderzoek of enquête bestaat enkel om het volk zand in de ogen te strooien.
   je moet je heel simpel bij elk “onderzoek/statistiek/etc” de vragen stellen; WIE gaf opdracht voor dat onderzoek,WIE financiert dat onderzoek en WIE zijn de belanghebbenden van dat onderzoek ?

   Geliked door 2 people

 2. Thoth zegt:

  1971, toen waren er amper 54000. Als er geen Lubbers was die ze een Nederlands paspoort verstrekte, dan waren de migranten gewoon terug zijn gegaan waar ze vandaan zijn gekomen. Het is een ordinaire oetlul die Lubbers, ik was er toen tegen dat ze Nederlands paspoort konden aanvragen en… dat ben ik nog steeds!

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Dit wisten WIJ toch al lang, daar hebben wij die overheidstatistiekvervalsers niet voor nodig! Nee, alleen een paar ogen/oren, meer niet!! En wij kennen ook alle “kopstukken” van de afgelopen decennia die al vetcashend de teloorgang van ons eens zo mooie landje op hun geweten hebben!! In de geschiedenisboeken zullen we ze als Landverraders tegenkomen!

  Like

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  Helder verhaal I.T. Was men inde Tweede Kamer maar bereid om gewoon te tellen zoals wij dat op school geleerd hebben. 1 + 1 = 2. Doch men wil het niet horen. Daarom een oproep aan alle Bronlezers om juist dit artikel te sturen aan kennissen en vrienden.Opdat zij niet kunnen zeggen: Wir haben es nicht gewust.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jade zegt:

  Van Goch en onthoofd klopt niet…
  “Beestachtig afgeslacht” zou beter zijn geweest.
  Enfin, mocht er leven na de dood zijn,
  dan hoop ik dat van Goch elke dag bij z`n moordenaar
  gaat spoken, todat deze helemaal krankzinnig van angst is.

  Like

 6. John van antwerpen zegt:

  We zitten niet alleen opgescheept met veel domme moslims maar ook nationalistische Turken.
  Daarom; Ebru Umar; Gefeliciteerd met de Pim Fortuyn prijs.
  Iedere Turk die pro Erdogan is heeft ataturk verraden en niets van zijn eigen land begrepen.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Het is heel simpel: alle grote steden bestaan voor de helft uit moslims. Tel die helften bij elkaar op en je weet hoeveel het er minimaal zijn.
  En gezien het aantal allochtonen op het basisonderwijs en de instroom van dobbernegerts is het zonneklaar dat over tien jaar autochtonen in de minderheid zullen zijn.
  Voor de rest is het geknoei met cijfers achterbaks. Moslims horen hier niet en dat vinden ze zelf ook. Ze moeten terug naar de zandbak.

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter selie zegt:

  Natuurlijk mag je het geloven, maar het CBS is een overheidsinstantie is met de opdracht om de kluit te belazeren.. Één miljoen moslims? Vermenigvuldig het minimaal met drie. En dan zit je nog vrij laag.

  Zo is er weer een andere instantie, een Franse ditmaal die ons friomfantelijk kom vertellen dat Macron de nieuwe President is.
  Niemand had het blijkbaar in de gaten maar we leven al lang in een fascistische dictatuur, maar het woord d e m o c r a t i e ligt op hun lippen bestorven!

  Peter Selie

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  De verdeel en heerspolitiek wil dat we de grenzen openzetten voor nog veel en veel meer immigranten. Als doel de autochtone bevolking hier in Nederland en ook elders in Europa te doen verwateren. Als nog meer laag achterbaks babbel (of BAABEL) instrument zetten de sluwe volksmenners der elite het KLIMAATSPROOKJE in om mensen ervan pogen te overtuigen zich te onderwerpen aan een soort NEOCOMMUNISTISCHE KLIMAAT DICTATUUR !

  Like

 10. Harry zegt:

  Heb het al eens eerder gemeld , maar nog maar een keer .
  Een vriend van mij zat bij de recherche en die moesten op een gegeven moment – jaren geleden –
  Opgeven hoeveel allochtonen er in onze gemeente woonden .
  ALLEEN ZE MOCHTEN DEGENEN DIE WEGENS GEZINSHERENIGING HIERHEEN GEKOMEN WAREN NIET MEE REKENEN !

  ZIE MAAR HOE WE BEDONDERD WORDEN !

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Natuurlijk zijn we bedonderd. Zelfs nu lopen ze al weer achter de feiten aan. Wat willen ze ermee bereiken ? De huidige situatie moet al wel heel nijpend zijn om de waarheid te verdoezelen. We staan er veel slechter etnisch voor dan men durft toe te geven.
  Ik vermoed dat men het deksel op de snelkookpan probeert te houden, in de hoop dat de stoom vanzelf zal ontsnappen en paniek uitblijft.
  Dat zal helaas geenszins het geval zijn. We zitten in een fuik die islamisering heet.

  Like

 12. de EU geeft voortdurend en zonder enig argument paspoorten aan niet-Europese moslims; het catastrofale resultaat daarvan kan iedereen waarnemen

  Like

 13. Ineke zegt:

  Wie spreekt de waarheid? Politici niet, Mensen die tegen de islam zijn, zeggen dat de islam explosief groeit en mensen, die niet tegen islam zijn, zeggen dat de islam langzaam groeit. Ik geloof niemand, politiek praat eigen straatje schoon en liegen en bedriegen. Dus vertrouw ik alleen op God en Jezus de verlosser. We zijn niet meer van de wereld en doen niet mee met haatideologie van de wereld, zowel bij de blanken, moslims, katholieken, enz. Ik vind deze website een angstige website en God keurt angst, vrees en voorspelling af. Vooroordeel en veroordelen bah. Een christen die stemt op PVV, doet mee met wereldse denkbeelden en agnosme. De heer Wilders, de heer Baudet zijn goddelozen en paaien de christenen om tot hun clubbie te behoren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s