Lokale bestuurders: coalitie met klimaat-onderdrukkers van GroenLinks is een ramp!

Screenshot_3

(Door: Guido Jansen)

Lokaal is er geen greintje draagvlak voor een coalitie tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks.

Althans, niet bij de eerste drie partijen die ik noemde. De Telegraaf heeft onderzoek gedaan onder lokale politieke fracties naar de samenwerking met de ideologische milieu- en klimaatpartij GroenLinks. De VVD-fractievoorzitter laat er in het artikel van De Telegraaf in elk geval geen onduidelijkheid over bestaan:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groenen, klimaat, Marxisme, meningsdictatuur, Milieu, nieuw fascisme, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Lokale bestuurders: coalitie met klimaat-onderdrukkers van GroenLinks is een ramp!

 1. ReaGluurder zegt:

  Als er zelfs al in, om maar iets te noemen, bio-honing micro-plastics zitten, mag er dan een keer ingegrepen worden? Ja, u eet plastic!

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Klaver zal nooit slagen in zijn opzet om Nederland kapot te maken.
  Hij zal keer op keer met zijn kop tegen een muur van gezond verstand lopen, net zo lang totdat hij er de brui aan geeft en afgedankt wordt…
  Wat ’n over het paard getild mannetje is het toch, en dan dat chaotische kapsel
  dattie zich niet schaamt…

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Maar dat zal “Pinokkio Rutte (VVD)”, waarschijnlijk “worst wezen”. Als deze charlatan maar “in het torentje”, kan zitten, regeert hij zelfs met de duivel en zijn ouwe moer. Het wordt zo wie zo, een nachtmerriekabinet. Ook als ze er bijvoorbeeld de CU of de PvdA bij halen. Het wordt een nationale ramp.

  Geliked door 1 persoon

 4. Williaan zegt:

  ReaGluurder, je hebt gelijk maar het zijn Utopische gedachten, het helpt Nederland naar de knoppen de rest van de wereld doet en kan niet mee doen hoe wel je steden van 20 ruim 30 miljoen mensen voeden, huisvesten, vervoeren en van energie voorzien en in de toekomst zijn die steden nog groter. Verbeterd e wereld en begin bij je zelf is een dooddoener gebleken!
  bedenk en doe wat beters, niet heel de arme sloeber hier heen halen dat maakt het probleem nog groter en totaal onbeheersbaar! De VVD en de PvdA, dat zijn gescheiden werelden, zei Jesse Klaver in sept. 2016. Maar hij schurkt zich nu tegen de VVD, tegengestelder kan het al helemaal niet! Wie doet de meeste concessies Rutte of Jesse, het volk krijgt de regering waar op het gestemd heeft. brrr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s