Nieuwe Wereld Orde wil met de islam Europa vernietigen!

Screenshot_9

(Door: “Balkanske priče”)

De Duitse politicus Walter Rathenau, een man die tijdens zijn leven zeer invloedrijk was, erkende in de Neue Wiener Presse van 24 december 1912: ,,Circa 300 mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bepalen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolute geheimhouding.” De bekende bankier (van de nazi-bankiersfamilie!), James Warburg, lid van de CFR en de Bilderberg groep, zei voor de Amerikaanse Senaat op 17 februari 1953: “Wij zullen een wereldregering hebben, of we dat nu leuk vinden of niet, door middel van geweld of door middel van consensus.” Een groot aantal bedrijven, regeringen, overheidsorganen, organisaties, koningshuizen en families werkt op dit moment samen als wegbereiders voor de Nieuwe Wereld Orde (schaduwregering)…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Islam, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nieuwe Wereld Orde wil met de islam Europa vernietigen!

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Dank je wel, Mijnheer Bron voor deze DUIDELIJKE omschrijving. Zij die denken de MACHT te hebben over de TOTALE wereldbevolking, zullen NIET rusten, totdat dit duivelse plan tot uitvoer is gebracht. Wee de mens die dit NIET serieus neemt. WEES GEWAARSCHUWD.

  Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  Dit verhaal maakt heel veel duidelijk. In grote lijnen wist ik dit al maar bepaalde dingen waren nieuw voor mij. Deze NWO/islam catastrofe is mijns inziens niet meer te stoppen. In heel Europa zijn moslim enclaves waar terreur hoogtij viert. De msm zwijgt in alle talen en zitten ook in het satanistische complot. Als morgen Marine LePen niet wint is dat ten eerste verkiezingsfraude en ten tweede het einde van Europa zoals wij die kennen. Het vluchten als Nederlander zijnde naar een ander land zoals bijvoorbeeld Rusland wordt steeds reëeler. Op de duur zal ook Hongarije, Tsjechië en Polen moeten zwichten voor die duivelse NWO proleten. Ze zijn dus uit op een burgeroorlog die chaos zal brengen. En hoe zit het dan met ons leger en het politie apparaat? Die mannen en vrouwen hebben toch ook kinderen en familie? Deze mensen hebben toch een eed af moeten leggen ter bescherming van de burgers? Gaan die gezagsdragers straks allemaal hun eigen bevolking bevechten? Ik kan het me niet voorstellen maar wie het weet mag het zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Taljaard zegt:

  Ongemakkelijke waarheden…..
  Maar voor wie ze wil aanvaarden verklaren ze veel.

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Dan is er maar één oplossing vernietigd de lui die achter de Nieuwe Wereld Orde zitten en hun handlangers !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik vind dit heel moeilijk en hoop dat dit toch heel anders af gaat lopen.

  Like

  • Asgard zegt:

   Marian,…het gaat pas echt goed aflopen wanneer wij (het volk, en daarmee bedoel ik het in globale vorm, zowel moslims, blanken, chinezen enz enz ons gaan verenigen, samen zijn wij de verlichting van de wereld,..de NWO zorgt er wel voor dat er haat blijft bestaan in de wereld om volk tegen volk op te zetten),…pas wanneer wij dat gaan inzien is het met het hele NWO gebeuren gedaan,…wij zijn de verlichting wij de mensheid,..wij laten ons ketenen door een groep van ronduit 8000 man op de 7 Miljard,….revolutie overal moet er zijn.

   Like

 6. fransdewit zegt:

  Die gasten zien geld en macht als nummer 1 ten koste van ons allemaal. Gelukkig gaan ze ook dood!! Dat kunnen ze n.l. niet manipuleren. Ze spelen eigenlijk voor een God en beheersen ons allemaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s