PVV wil uitleg Rutte na Timmermans’ uitspraak over Viktor Orbán

Screenshot_1

(Door: Tom Reijner)

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó is niet mals in zijn oordeel over de Nederlandse vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans. In een persconferentie op de Hongaarse tv noemde hij Timmermans onder meer een lafaard. Wat ging er vooraf aan deze uitval?

Szijjártó eist het vertrek van Timmermans, zei hij op de Hongaarse tv-zender M1. Volgens de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken is de positie van Timmermans onhoudbaar geworden nadat hij de Hongaarse premier Viktor Orbán beschuldigde van antisemitisme.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, demoniseren, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hongarije, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op PVV wil uitleg Rutte na Timmermans’ uitspraak over Viktor Orbán

 1. Tistochwat zegt:

  ‘Vreselijk dat dit nog bestaat in Europa.’

  Weet je wát vreselijk is, Franske, smerige hypocriete hek-om-je-landgoed-bouwer?
  Dat JIJ nog bestaat in Europa, vieze dictator!
  Houd toch eens een keer je vuile bek, jankende klootzak!
  Alleen die foto van die rotkop van je – met die idiote grijns erop – maakt me al kotsmisselijk.

  (excusez les mots)

  Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  Die Timmerfrans moet voor eens en voor altijd de bek gesnoerd worden. Dat stuk ellende lult nonsens aan één stuk door. Die hele oplichtersbende uit Brussel moet trouwens opzouten en berecht worden. Wat willen die ongekozen onbenullen nou eigenlijk? Het zijn op geld en macht beluste idioten die niets of niemand ontzien. Ze importeren een duivelse religie enkel en alleen om de gewone burger te onderdrukken. En massa’s “gewone” burgers zijn nog altijd met blind en doofheid geteisterd. Het wordt steeds triester op deze aardkloot en het leven gaat gewoon door. We werken en betalen torenhoge belastingen. En die bloedzuigers in de zgn gekozen regering(en) blijven onze centen misbruiken om ons zelf ten gronde te richten. Wanneer is het genoeg? Wanneer zeggen we tot hier en niet verder? Wat moet er nog gebeuren eer we in opstand komen? Ik ben bang dat we ons zelf als makke schapen naar de slachtbank laten voeren, althans een zeer groot deel van onze medemensen. En als ik zou mogen kiezen, Ajax wordt Europees kampioen EN Feyenoord wordt landskampioen OF Marine LePen wint de Franse verkiezingen, kies ik toch het laatste.

  Like

 3. Jan zegt:

  2 maart 2013, Zwolle. Vanaf 22:10

  De andere antisemiet, Samsom, vanaf 11:50

  Hij bestond het toen nog steeds om de terreur van ISIS, de Arabische ontwaking te noemen, die hij wilde steunen op haar weg naar democratie en vrede (vanaf 10:00).
  Destijds was al duidelijk dat Samsom geestelijk gestoord was.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat deze “rode landverrader”, de schaamte allang voorbij is, weten de “wakkere Bron-Lezers”, wel. Het is een grof schandaal, om de integere Orbán, die juist opkomt voor de rechten van de Joden, en inderdaad een ware vriend van Israël is. Dat kan men van het “rode geteisem”, de lafaards van liberalen en christendemocraten, en Groenen, NIET ZEGGEN! Waarvan akte. De PvdA is met afstand de grootste landverraderspartij geworden!

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  De heer Bron mag naast de Tsjechische vlag aan de rechterkant wel een Hongaarse erbij plaatsen.
  Het zou een zegen voor Europa zijn als Timmermans een schandelijke aftocht moet blazen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  O ja, de RODEN en de GROENEN, zijn onze grootste VIJANDEN. Volksverraders van het zuiverste soort. Hup PvdA, op naar de 0 zetels!

  Like

 7. Mr D. Umass zegt:

  TimmerFrans.. samen met soros aan 1 strop ophangen.. heeeeeeel langzaam.

  Like

 8. anna zegt:

  de kantine in Brussel is erg voedzaam, te zien aan die dikke nek ……. alles gratuite ??

  Like

 9. Edjan zegt:

  Mensen, mensen, wat bestaan er toch vieze vuile racisten. Gisteren weer eens met zo eentje gesproken. En weet u wat hij wilde doen met de weledele heer Timmermans? Het is, lieve mensen te vreselijk voor woorden. De woorden hierna kunnen als schokkend worden ervaren!

  Hij wilde hem eerst uitkleden en dan spiernaakt vastbinden. Intussen zou de weledele heer Timmermans natuurlijk, zoals de racist het noemde, zijn vuile, vette, politieke woordenbrij blijven uitkramen. En zoals wij weten, kan de heer Timmermans het mooi vertellen. Met hier en daar een weggepinkt traantje. Maar daar zou de racist zich niets van aantrekken!

  Daarna zou de racist de heer Timmermans zijn verdere plannen met hem onthullen. Waarop de heer Timmermans zijn ontlasting zou laten ontsnappen. Van angst, voelt u wel? En ruikt u het ook? Niets van aantrekken!

  Daarna zou de heer racist op zijn gemak een paar klemmetjes en een lastrafo gaan opzoeken uit zijn schuur. De klemmetjes zou hij zorgzaam om de “teelballen” van de heer Timmermans aanbrengen.

  Daarna sla ik een stuk over van zijn relaas want dit blog wordt ook vast door kinderen gelezen. Maar de heer Timmermans eindigde omgekeerd aan een lantarenpaal.

  Erg hè? Dat er zulke racisten bestaan!

  Geliked door 1 persoon

 10. Mary zegt:

  Beste heer Szijjarto wij hebben aan dat lafaard nog veel meer toe te voegen het is een gluiperd een glimmende vette volksverrader een zakkenvuller een huichelaar een volksopruier zoals in de Oekraïne samen met zijn net zo onfrisse maatje Verhofstadt etc.etc. en te dom voor woorden!!!.
  We willen hem zeker niet hier in Nederland we zitten namelijk al opgescheept met een regering van zijn gelijke!!! op de PVV na dan.

  Like

 11. Petra DeBoer zegt:

  De hypocriet wil je het hebben dat Timmermans de heer Orbán van antisemitisme beschuldigd. De Jood Soros heeft als 14-jarige zich als christen voorgedaan om niet weg gevoerd te worden naar de gaskamers en de man die hem adopteerde heeft allemaal bezittingen van Hongaarse Joden geconfisqueerd. In onderstaande video geeft hij zijn verraad aan de Joden gewoon toe.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Het ware beter geweest als Geert Wilders en Frans Timmermans in het sprookje van ‘De drie mannetjes in het bos’ de rol van twee stiefzusjes speelden waarbij de eerste nog een goed hart had en opkwam voor de drie tovermannetjes terwijl de laatste, di een slecht hart bezat, hen alleen maar afbekte! In het sprookje beloonden de drie dwergen het goedhartige meisje met een toenemende schoonheid, woorden die in goudstukken veranderen en dat het meisje met een koning trouwde. Haar verderfelijke stiefzus (die een even slechte moeder had en een boze stiefmoeder voor haar stiefdochter wat veel in sprookjes voorkomt!) daarentegen werd echter door haar slechtheid door de dwergen “beloont” met een toenemende lelijkheid, woorden die in padden veranderen en dat het meisje uiteindelijk op een gruwelijke manier in een rivier zou eindigen!
  Timmermans is precies een soortgelijk figuur hoewel er uit zijn mond nog niet zozeer padden verschijnen maar steekvlammen als van een vertoornde draak alsof hij Victor Orbán en alle EU-hatende Europeanen daarmee wil roosteren! Maar zowel hij als zijn linkse zooitje ongeregeld zullen toch eens na hun dood rekenschap vragen heel ver bovenaan en, gelijk naar ‘Lazarus en de rijke man’, buiten de hemelpoort allerlei kwellingen ondergaan! En als geesten kunnen zij toch niet wederkeren om hun overgebleven linkse “broeders” te waarschuwen omdat die eveneens nooit naar hen zullen luisteren!

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Timmermans heult met de ‘mensen’ die hem in staat stellen op zijn overbetaalde positie te blijven zitten en die hem later, als ‘the big dream’ uit is, verder kunnen helpen. Zoals de wind waait, waait zijn jasje. Zolang hij er beter van wordt en zijn levenstandaard constant blijft, heeft hij het goed en zal hij dankbaar de leugen de voeten kussen. Het is een trol, een kleine dwerg die, inderdaad zoals u zegt, Jules, betaald voor zijn slechtheid en zijn zwakte voor de luxe die hem ten deel valt, met het uitspreken van en zijn onderwerping aan de leugen.

  Eens zal dit ook voorbij zijn en dan staat hij daar; verlies van zijn post, verlies van de achting van zijn gezin, want zoals ik las is zijn familie – en hierin vooral zijn kinderen – het niet eens met zijn gedachtenpatroon/visie inzake politiek beleid. Dan heeft hij misschien, als hij niet op al te grote voet heeft geleefd gedurende zijn ‘gouden’ jaren, nog alleen zijn geld over, om mee verder te gaan.
  De achting van de burgers heeft hij in ieder geval niet en ik denk de één á twee luizen, welke het wel met hem eens zijn en hem steunen, kiezen dan ook het hazenpad en gaan dan pragmatisch weer een andere pels zoeken om in te vegeteren. In feite is hij het equivalent van de NSB-er, die op het oog het beste met Nederland voor scheen te hebben, maar die het in werkelijkheid verder de afgrond in duwde. Alles ten gunste van het eigenbelang. Foei!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s