Uit welk land komen momenteel de meeste “vluchtelingen” naar Europa? Wel, hier een verrassing…

Screenshot_19

Uit welk land komen momenteel de meeste vluchtelingen aan via de smokkelroutes over de Middellandse Zee? Syrië? Afghanistan? Eritrea? Een ander Afrikaanse land? Nope. Bangladesh. De eerste maanden van dit jaar zagen ze bij de International Organisation for Migration (IOM) hoe duizenden mensen uit dat land Europa proberen binnen te raken.

Er is wel degelijk een nieuwe smokkelroute; eentje die loopt van Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh, naar Dubai of Turkije en zo naar Libië, waar de “vluchtelingen” terechtkomen bij mensensmokkelaars die het laatste deel van de trip “verzorgen”: met een bootje naar Italië.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Bangladesh, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Uit welk land komen momenteel de meeste “vluchtelingen” naar Europa? Wel, hier een verrassing…

 1. Drs.P. zegt:

  Door wel 20 veilige landen op naar de vetpotten in Europa voor gratizzzzz bbb.
  Ziet hier de atoomgeleerden, gynacologen, raket geleerden, wiskundigen, etc., etc., etc.???
  De kloothommels kunnen nog niet eens hun eigen naam schrijven en qua IQ ziet het eruit richting 60 of lager, een hele verrijking dus.

  Geliked door 3 people

  • Drs.P. zegt:

   Trouwens, de Europese tandartsen zullen er wel bij varen als je ziet wat die gasten aan weggerotte tandeloze versnellingsbakkies hebben. Wel repareren op onze kosten natuurlijk.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  En het zijn allemaal moslims. Bangladesh heeft een bijna 100% moslim populatie. Ondanks dit hoge percentage zijn ze niet in staat de ideale moslimstaat te scheppen. Een moslim zou toch gelukkig moeten zijn in een staat die 100% geïslamiseerd is. Helaas dat is niet zo. De groenlinks stemmers onder ons en natuurlijk ook een groot deel van de D66 stemmers zullen nu iets roepen over armoede, onderdrukking en uitbuiting. Laten we het zo stellen. Als we de grenzen open stellen voor dit soort migranten dan krijgen we op termijn de armoede de onderdrukking en de uitbuiting in Europa er gratis bij. Wie islam importeert, importeert chaos, geloofsvervolging, genocide en totale achterlijkheid. Islamitische staten zijn staten in neergang. We moeten alleen oppassen dat ze onze westerse staten niet meesleuren in hun ondergang. Laten we het zo stellen. Een islamitische achtergrond is een contra indicatie voor een verantwoorde immigratie en integratie. Dus ik zeg met klem niet doen. Maar misschien is het al te laat.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, @guusvelraeds, de ellende verplaatst zich op deze manier gewoon naar Europa, wat nu nog redelijk welvarend is. Maar als deze aanvoer doorzet -en daar ziet het wel naar uit; in de afgelopen twee dagen zijn weer zo’n 6000 ‘vluchtelingen’ op de Middellandse Zee ‘gered’- dan zullen wij het wellicht nog meemaken dat Europa totaal verarmd is, en waar moord en doodslag aan de orde van de dag zijn. Ook Europa zal, net als Afrika, een overbevolkt werelddeel worden…!

   Wát een verschrikkelijk vooruitzicht voor onze kinderen en kleinkinderen!!

   Like

 3. Johan zegt:

  Heden zijn al weer 3000 dobbernikkers ‘gered’ in de Middellandse Zee. Dat brengt hun aantal op 6000 voor alleen al dit weekend. Wanneer stopt die poppenkast ?

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  Kom er maar weer bij, en we trakteren jullie uitgehongerde mannen na je afschuwelijke reis op onze nieuwe snack de SLACHTOFFERROL

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Zit wel varkensvlees in genaamd het Simonsvarken een nieuw ras,opeten en weg wezen
   Welk land komt er hierna ook onze kant op ???

   Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Kunnen niet meer terecht in Myamar en Thailand en zoeken dan een andere bestemming / Werken HO maar / maar fokken als ratten

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Ja zolang ze iedere boerenlul hier binnen laten komen, blijven ze door gaan

  Like

 7. Republikein zegt:

  Het zijn vaak analfabeten en neuken als konijnen, maar geen myxomatose te bespeuren.
  Ze moeten goede voorlichting hebben, dat helpt vaak wel.

  Anticonceptie is een verzamelnaam voor technieken voor het voorkomen van zwangerschap na geslachtsgemeenschap. Men probeert te voorkomen dat de zaadcel en de eicel bij elkaar kunnen komen of dat het embryo zich kan innestelen in de baarmoeder.[wikipedia]

  Wat zeggen de schriftgeleerde?

  Imam Oelaich zei:’Het is niet toegestaan als de sperma in de baarmoeder komt om die weer eruit te halen, het is erger om het eruit te halen als de eicel bevrucht is en het is erger dan dat als de ziel erin is geblazen dan is het haram volgens de ijma’e vermeld door imam Ibn Joezay. Dus het verbod geldt ook voor de veertig dagen na bevruchting volgens de meerderheid van de geleerde dit is gerapporteerd door Al-Boerzoeli en Ibn Arabi al Maafiri zei dat er ijma’e over is.
  https://fiqhdermalikiyah.wordpress.com/2015/07/11/anticonceptie-halal-of-haram/

  Zo, opdat we het weten en hoort zegt het voort.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s