11 miljoen Fransen willen opnieuw baas zijn in eigen land

Screenshot_58

(Door: Tom Van Grieken)

Ça suffit! Dat hebben 11 miljoen Fransen vandaag duidelijk gemaakt in het stemhokje. Nooit eerder kozen zoveel Fransen voor een kandidaat van sociaal-patriottisch rechts. Het signaal naar Brussel en Straatsburg is oorverdovend. Het Vlaams Belang had uiteraard liever Marine Le Pen verkozen gezien als president van Frankrijk, maar wijst erop dat de kandidaat van onze zusterpartij een uitzonderlijk, haast historisch, parcours heeft gereden. Zij gaf een stem aan de miljoenen Fransen die niet meer vertegenwoordigd worden door het politieke establishment.

België VB

Opboksend tegen een conglomeraat van opiniemakers, systeempartijen en de Franse beau monde slaagde Marine Le Pen erin om bijna 4 op de 10 Fransen te overtuigen.  Het staat dan ook in de sterren geschreven dat de beweging die zij op gang heeft gebracht beleidsconsequenties zal hebben. Door onbuigzaam op de spijker van het open grenzenbeleid, de hyper-globalisering en de verstikkende macht van de EU te blijven slaan, staan deze thema’s vandaag bovenaan de politieke agenda.

Het resultaat van Marine Le Pen is uiteraard geen geïsoleerd fenomeen. Ook in andere Europese landen klinkt de schreeuw naar een systeemverandering steeds luider. Steeds meer mensen willen hun lot in eigen handen nemen en opnieuw baas worden in hun eigen land. Denk maar aan het resultaat in Nederland, waar de PVV zijn resultaat met een kwart verbeterde of Oostenrijk, waar bijna 1 op 2 kiezers voor de presidentskandidaat van de FPÖ kozen.

Het partijbestuur van het Vlaams Belang maakte ondertussen gelukwensen over aan Marine Le Pen.

Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, Marine Le Pen, Patriottisme, Vlaams Belang. Bookmark de permalink .

25 reacties op 11 miljoen Fransen willen opnieuw baas zijn in eigen land

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. john zegt:

  Het grootste probleem? Denken de niet-le Pen-stemmers dat deze super comunist macron , Frankrijk uit het moeras gaat trekken ? Nee hoor! Integendeel. En dat wordt bij de volgende kiezing, misschien al binnen een jaar of wat, na de val van de regering, voor Marine nog een stuk moeilijker want dan zit Frankrijk overvol met zandmannetjes die het land zullen leegzuigen onder het goekeurend oog van deze “president” waarvan nu al wordt gezegd dat hij het nog sléchter zal doen dan hollande. Vraagt u zich ook af ; wie sponsert die macron ?

  Like

 3. Dat kan wel zijn, maar ondertussen blijven de grenzen wagenwijd open staan en de islamisering onder de eufofiel Macron doorgaan.

  Like

 4. Driek zegt:

  Maar Marine Le Pen heeft toch verloren? U doet alsof er een grootse overwinning is behaald. Nou, die Fransen kunnen straks hun lol op. Nog meer islam. Fijn hoor.

  Like

 5. Terex zegt:

  Geweldig zo’n vooruitzicht. Om gek van te worden dat het allemaal maar kan.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Blijkbaar weten de meeste Fransen, en dat is niet anders in de geschiedenis, in werkelijkheid helemaal nooit wie ze als leider willen! Macron en zijn aanhangers kunnen nou wel de (Franse) vlag gaan uithangen maar het is ook bekend dat na de roes meestal een zware kater volgt! Veel Franse koningen, keizers en presidenten hebben altijd in Frankrijk een enorme rotzooi aangericht als ware ze de naamloze koning, keizer en admiraal die het wc-papier Popla gebruikten uit een Nederlandse reclame! En ooit voorspelde een Franse boer, toen Lodewijk XVI tot koning werd gekroond, dat deze in het begin werd bejubeld en later op het einde werd afgemaakt!
  Kortom, gelijk aan Jezus Christus en talloze beroemde mensen, zullen zij aanvankelijk geprezen worden en later, als ze niet aan de wensen van het volk voldoen, worden verguisd! En ik voorspel dat Macron en zijn aanhangers, als ze Frankrijk in een nog grotere puinhoop gaan veranderen (want onder hem wordt alles gewoon erger!) en het Franse volk hen verstoot, de dag vervloeken dat ze daar ooit aan de macht kwamen! Ook wie aanvankelijk wint kan later alsnog een grote verliezer zijn.

  Like

 7. Beschouwer zegt:

  Geen president Marine Le Pen. Jammer een wat nationalistisch Frankrijk zou beter zijn geweest voor zowel de Fransen en ook andere landen in Europa. Blijkbaar vinden nogal wat mensen dat natiestaten (landen) minder en minder invloed moeten hebben in een
  globalistische eco/CO2-dictatuur.

  De EU is een soort bouwsteen in het maken van een globalistische ecofascistische klimaat dictatuur gebaseerd op de klimaathoax ofwel het klimaatsprookje

  Like

 8. Republikein zegt:

  Een optimistisch geluid, I like it.
  Voorlopig zeg ik dat die Twain zo gek nog niet was, want alweer argwaan, zoveel leipenisten bestaan toch helemaal niet?
  Daarom, read my lips and mark my words, wat ziet me’n neus en hoort me’n oog, wat ruiken mijne voeten:
  Geen ode an die Freude maar Fraude.

  Geliked door 2 people

 9. ildiko zegt:

  Europa is al Eurabie geworden, manipulaties, intimidaties, leugens en terreur. Met de menging het volk steeds dommer wordt.

  Like

 10. Als de Fransen dat willen, zullen ze moeten knokken niet op papier maar met de vuist.!!!

  Like

 11. Ron Soeverein Mens zegt:

  Tja ook de fransen verdienen iemand als macron omdat ze zijn blijven luisteren naar de sprookjes die over macron werden en worden verteld door de media en het in discrediet brengen van Marine Le Pen.
  Dit heeft dus goed gewerkt zeker toen Marine door brussel uit haar onschendbaarheid werd gezet. Nu is de kans zeer groot dat zij vervolgd gaat worden en terecht staat voor de vermeende financiële fraude van haar campagne.
  Zij gaat veroordeeld worden net zoals Wilders.
  frankrijk en europa RIP

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Het “Niveau”van de Franse kiezer ?
  “Als het Marine le Pen was geworden, was het de terugkeer geweest naar de GASKAMERS…………………….!

  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/05/k36_x1T_frrJ_G1t.mp4?_=1

  Like

  • @delamontagne…
   Nu ga je toch echt veel te ver met die opmerking over Marine le Pen over de gaskamers!!

   Like

   • BertG. zegt:

    Dit is geen mening van Delamontagne maar van iemand uit Frankrijk die op Macron gestemd heeft.
    Ik had ‘m ook al ergens anders gelezen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    DAT IS NIET MIJN MENING, u heeft het filmpje niet gevolgd van die geïnterviewde Fransman.
    Die zei dit dus……………..
    All wekenlang werd Marine le Pen hier in de Media verguisd, zoals met de Heer Wilders in NL gebeurde

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Misverstand Wim.
    Delamontagne bedoelde dat DE PERS le Pen beschuldigt van het installeren van gaskamers voor moslims en linkse tegenstanders als ze premier was geworden…

    Like

 13. Floris zegt:

  Macron heeft 66% van de stemmen, Le Pen heeft 34% van de stemmen. 4 miljoen Fransen hebben een blanco stem uitgebracht. Deze worden niet genoemd in het totaal, terwijl dit toch ruim 13% van de stemmen is. Door de media wordt Macron als de grote winnaar gezien, maar ik denk dat de feitelijke cijfers er minder rooskleurig uit zien en dat het eerder naar 53% voor Macron en 36% voor Le Pen neigt.

  Like

 14. oeps48 zegt:

  /www.youtube.com/results?search_query=ELECTION+FRAUD%3A+French+Voters+Receive+Damaged+Le+Pen+Ballots

  Like

 15. Taljaard zegt:

  Veel succes met het uitvoeren van uw volks verarmende hervormingen en uw dure pro-EU beleid, monsieur Macron.
  Daar heeft Louis XVI, die de belastingen steeds maar moest verhogen, om de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog en zijn dure Oostenrijkse wijf te bekostigen, uit de failliete boedel die zijn cher papa Louis XV, met zijn tegen de Britten en de Pruisen verloren 7 jarige oorlog, had achtergelaten, zich zo populair mee gemaakt dat hij op de guillotine eindigde.

  En uw onderdanen zullen het ook buitengewoon waarderen dat u Frankrijk in feite aan les Boches uitlevert. Wat de Kaiser en Hitler niet is gelukt krijgt u nu wel voor elkaar; Frankrijk onder permanent Duits bestuur. Ja, dat zal zeker bijdragen aan uw populariteit.
  Et naturellement; u zult, op instructie van de as Brussel/Berlijn, hun agenda van islamisering, volksvervanging en russofobie ook geen strobreed in de weg leggen. Want anders trekken ze het subsidie-infuus eruit.

  En wanneer de straten van Parijs weer eens rood kleuren door het bloed van de zoveelste islamitische aanslag, de no go area’s in de Banlieux zich nog verder uitbreiden, de sociale zekerheid voor uw onderdanen nog meer onder druk komen te staan, omdat u al deze geimporteerde moslim nietsnutten allemaal blijvend moet onderhouden, zullen de Fransen u daarom ook uitzinnig blijven toe juichen.

  Courage et en Marche’, mon cher president..
  Dat gaat u allemaal lukken
  Vast wel.

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Frankrijk gaat nog een paar zeer grote aanslagen tegemoet.
  Omdat het elite maffia beleid wordt voortgezet en er niets zal veranderen alleen maar erger worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s