CITAAT Pim Fortuyn

Screenshot_60

“Het is niet echt pienter om het probleem groter te maken door miljoenen meer immigranten uit achtergebleven islamitische culturen binnen te laten die niet assimileren.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, gezond realisme, Islam, Pim Fortuyn. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT Pim Fortuyn

 1. guusvelraeds zegt:

  Natuurlijk is dat niet slim. maar zij die dat doen hebben een andere agenda dan de Europese burger. Vandaag is bij de Franse verkiezingen door de verkiezing van Macron weer een vink gezet in afhandeling van deze agenda door de globale elite. Het Europese continent het meest succesvolle ooit op gebied van kunst, wetenschap, techniek, welvaart en vrijheid zal in de vorm zoals ze nu is moeten verdwijnen. De middenklasse een typisch Europees fenomeen zal eveneens moeten verdwijnen. Niet alleen omdat ze in de ogen van de elite de grondstoffen en het milieu te zeer belast dat is slechts een excuus maar vooral omdat juist in de middenklasse de onafhankelijke vrijdenkende geest gevormd wordt. De elite streeft naar volledige controle over productie processen alleen nog in handen van grote corporaties en absolute controle over grondstoffen. Voor de middenklasse met zijn kleine en middelgrote ondernemingen en vrije handelsgeest is daarin geen ruimte meer. Dat is ook de oorzaak dat het bedrijfsleven overspoeld wordt met regelgeving. Niet om de burger te beschermen maar om de bedrijven kapot te beuken en nieuwe start ups tot het onmogelijke te maken. Aan de top een kleine elite en aan de basis een beperkte massa loonslaven. De immigratie wordt gebruikt om de oude Europese samenleving structuren uit elkaar te slaan en te verwezen.

  http://www.boublog.nl/2013/06/14/de-dubbele-agenda-van-agenda-21/

  Like

  • Orelius zegt:

   Helemaal met je eens Guusvelreads . Deze massa immigratie wordt onze ondergang .
   Ons wordt steeds voor gehouden dat wij nog altijd in de meerderheid zijn , maar dat zie ik anders . Die gasten die hier heen komen zijn namelijk veelal jonge mannen in de kracht van hun leven . Terwijl onze bevolking snel verouderd . Ook zijn die lui bereid hun leven te geven voor hun zaak , hoeveel Nederlandse jongere zijn bereid hun leven op te offeren voor hun land . Ik zie het somber in , dit gaat niet goed aflopen met ons mooie kleine landje . Maar ook in Frankrijk , Engeland , Duitsland , etc etc , maar vooral in Zweden zullen hele nare tijden aanbreken . Dit is onhoudbaar geworden ( zoveel uitkeringen is niet vol te houden), het zijn er al veel te veel . Na gezinshereniging en het fokken van vele duizenden jonge soldaatjes is
   het afgelopen met onze welvarende en rijke cultuur . Dit is een doem senario ik weet het .
   Maar als er nu niet snel een omslag komt is het echt te laat .

   Like

 2. Pieter zegt:

  ik mis hem nog iedere dag

  Like

 3. Marc zegt:

  Leg dat de politiek-correcte meute maar eens uit.

  Een volk krijgt de leiders die het verdient.

  In het geval van moedwillige massamigratie betekent dit dus hun ondergang!

  Like

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  Hoe waar was dat PIM!!!!!

  Like

 5. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik heb nog altijd een leuke baan en ik heb een fijne woonplek in een moslimvrije regio Hier is het rustig en plezierig wonen en mensen hebben nog interesse in elkaar.
  Dus als ik al die boosheid lees dan denk ik altijd: “maar dat zie ik hier allemaal niet”. Dus ik snap ergens wel dat de politiekers in hun ivoren torentjes het ook zo ervaren, maar ik kom regelmatig in andere delen van het land en ook in hele problematische buurten dus ik ben niet zo naïef meer. Ik denk soms weleens aan verhuizen naar een veilig land, maar aangezien dat in Europa niet meer lukt vrees ik toch dat het sparen wordt voor Nieuw-Zeeland, want alleen in Europa kom je gratis binnen en word je verzorgd.

  Iemand nog tips?

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Een boodschap aan dovemans oren !! De onbenullen in Den Haag en Brussel snappen het nog steeds niet !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s