Eurocommissaris van Binnenlandse Zaken beschuldigt Chinese producent van rubberboten: “Medeschuld aan vluchtelingenstroom”

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens opvatting van de EU-top draagt ook China een medeschuld aan de “vluchtelingen”stromen in richting Europa – en wel, omdat het teveel rubberboten voor mensensmokkelaars produceert. Dat zei de Europees commissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, Dimitris Avramopoulos. Deze zei letterlijk: “De door de smokkelnetwerken in de Middellandse Zee gebruikte rubberboten worden ergens in China geproduceerd.” Daarna zouden ze aan Aziatische landen verkocht worden en uiteindelijk bij de smokkelaars terechtkomen. “Deze handel moet onmiddellijk gestopt worden”, eiste Avramopoulos.

Duits - Zuerst

Daarom zou hij de Chinese autoriteiten verzocht hebben tegen deze handel op te treden, zei Avramopoulos na een ontmoeting met de Chinese minister voor Binnenlandse Veiligheid, Guo Shengkun, en: “In handen van gewetenloze smokkelaars is het een zeer gevaarlijk instrument”.

In werkelijkheid is de situatie in het Middellandse Zeegebied volgens het EU-grensagentschap Frontex “zorgwekkend”. Sinds begin 2017 zouden er alleen al vanuit Libië 38.000 migranten in Italië zijn aangekomen. Dat zou overeenkomen met een plus van 43% tegenover de vergelijkende periode in 2016. Het zou moeilijk te voorspellen zijn hoeveel migranten er tot het eind van het jaar in Italië zullen aankomen. Dat zou van veel factoren afhangen, te beginnen bij de situatie in Libië en d elanden van herkomst van de migranten evenals van de activiteit van de smokkel-bendes, aldus Frontex. Of de Chinese producent van rubberboten zich echter iets zal aantrekken van de kritiek van de Eurocommissaris van Binnenlandse Zaken mag betwijfeld worden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Brussel, China, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Eurocommissaris van Binnenlandse Zaken beschuldigt Chinese producent van rubberboten: “Medeschuld aan vluchtelingenstroom”

 1. Henri zegt:

  Avramopoulos en zijn EUSSR-handlangers creëren zelf de mogelijkheid voor deze criminele handel, die door de gesubsidieerde ngo’s, in samenspanning met de Siciliaanse mafia tot een goedlopend business model is opgebouwd. Avramopoulos, Merkel, Juncker, deze mensen hebben bloed aan hun handen.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De chinezen zijn helemaal niets schuld. De schuldigen aan dit drama zitten in Brussel. Zij hebben met de Amerikanen redelijk functionerende dictaturen weggebombardeerd en daarna zijn ze een veerdienst begonnen die “vluchtelingen” vlak onder de kust oppakt en veilig naar het Europees vasteland brengt. Het vasteland alwaar alle “sociale” goed menselijke registers worden opengetrokken om het de invasie troepen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Terwijl de eigen bevolkingen opdracht krijgen zich aan te passen op straffe van uitgescholden te worden voor nazi. Misdaadcijfers van de nieuwkomers worden om het hardst omlaag bijgesteld, met broodnodige nuance gebagatelliseerd om tenslotte als het even kan helemaal verzwegen te worden. Morgen bij de verkiezing van Macron zullen ze in Brussel glimmen van genot en de door de staat gestuurde media zullen over elkaar heen buitelen met de boodschap dat het rechts populisme, wat zeg ik “extreem” rechts populisme eindelijk gestopt is.

  Like

 3. tippelaar zegt:

  Het is de verkeerde reactie naar de chinezen toe. Handiger zou zijn de chinezen te verzoeken om rubberboten te maken die na een uur blootstelling aan zout water, uit elkaar vallen. Daar heeft de EU wat aan. De rest is onzin. Is zoiets als de producent van een wapen verwijten dat hij de oorlog heeft veroorzaakt. Gelul dus van eu.idioot

  Geliked door 1 persoon

  • Precies, daar zouden ze dan een flinke subsidie voor de Chinezen tegenaan kunnen gooien uit het budget van ontwikkelingshulp. Het beste is meteen maar het hele budget plus die minister van sinterklazerij Ploemûhn.

   Like

 4. Sabeltant zegt:

  Dat is een behoorlijk gewaagde uitspraak voor zo’n *kuch* euro-intellectueel.

  De hele wereld weet dat de “vluchtelingen” door de islam naar het westen worden gestuurd.
  Dat gebeurd met of zonder Chinese opblaasboten.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Straks geeft ene of andere EU-commissaris een verklaring af dat de lucht die in de rubberboten wordt geblazen, de schuld is van de vluchtelingenstroom.
  Volkomen van lotje getikt deze EU bestuurder en daar moeten wij naar luisteren ?

  Like

 6. Harry zegt:

  Tja , pijnlijk verschil tussen de regering van een land dat er alles aan doet om haar eigen economie te stimuleren en een groep dictatoriale gekken die hun eigen lidstaten financieel leegzuigen en ze opzadelen met een berg debiele regeltjes en het verdommen om ook maar iéts tegen de vluchtelingenstroom te ondernemen .
  Alleen ons verplichten om nóg meer van die uitzuigers op te nemen !

  Waarom dan tegen de Chinezen ageren ?
  Steek de hand in eigen boezem .

  Schiet aan weerszijden een gat in die rubberboten zodra ze buiten de territoriale wateren zijn en na tien van die afgeborrelde bootjes wil er niemand meer met zo’n ding mee .
  Maar nee hoor , ze laten schepen net buiten de haven wachten om het uitkeringstuig op te pikken .
  Die worden dan met cruiseschepen naar Europa gebracht .
  Wat is de volgende stap ?
  De scheepswerven in Europa verbieden schepen te bouwen ?
  Het geld verbieden waarmee de asielhoppers de mensensmokkelaars betalen ?

  De EU had allang moeten infiltreren in die smokkelaarsbendes en ze elimineren .
  En stuur die ” vluchtelingen ” meteen terug !

  Wat ze nu doen is wat geleuter voor de bühne !
  Zand in onze ogen strooien en ze donderen gewoon door !
  Wég met die EU !

  Geliked door 2 people

 7. Thoth zegt:

  Oh. Dan zijn wij ook schuldigen. Iedereen krijgt hier namelijk een maaltijd en dat hebben ze daar niet.

  Like

 8. Johan zegt:

  De heer Avramo-lulkoek heeft gesproken en nu weten we het. Het is de schuld van de Chinezen, dat Europa overspoeld wordt door dobbertuig…..
  Waarom kon men dat niet eerder bedenken ? Dan had de EU een handelsblokkade tegen Chinese rubberbootjes kunnen opzetten en was er nooit en te nimmer een immigratie-probleem geweest.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Als je denkt dat niets je meer verbaast, lees je dit… Hopelijk geven die Chinezen deze van de wereld los zijnde vol-idioot een mega trap onder z’n achterste, bij voorkeur met mededeling dat Europa de grenzen maar eens moest gaan sluiten.

  Like

 10. Zou een goeie training zijn voor die hoog- en vooral duur opgeleide militairen die laatst met een ploegje van 7 man 1 miljoen mochten opmaken tijdens een (kroegen)tocht in verre oorden. Moet voor die jongens/meisjes/genderdingesen toch een peuleschilletje zijn om even onder water die boten met een lancetje een beurt te geven en dat we dan hooguit in de Kattenbakkenkranten lezen dat er een drama op de Middellandsche Zee was en dat ze gestopt zijn met het maken van foto’s van #blupblupnegers wegens rolletje vol..

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Ja ja. De Chinese producent van rubberboten de schuld van de vluchtelingen stroom geven, hoe komen ze op het idee !?

  Like

 12. Beschouwer zegt:

  Haast grappig een klucht om fabrikanten van rubberboten de schuld te geven van immigratie door bootgelukszoekers ofwel dobbernegers en zo.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Juist ook daaraan kun je zien hoe totaal geschift en achterlijk dat eu-volk is.
   Overigens wie levert de buitenboord motoren dan wel, ook de Chinezen?

   Like

 13. BertG. zegt:

  Geef dan ook maar iedere fabrikant van smartphones de schuld.
  Als ze die niet hadden, zouden ze ook nooit alles kunnen door geven en hulp inroepen vanuit zo’n rubber bootje.
  En dan ook maar de fabrikanten van reddingsvesten en de luchtpompen fabrikanten om die bootjes mee op te pompen.
  Zo zijn er nog wel een paar te bedenken.

  Like

 14. boorzalf zegt:

  Deze eucalipta uit Zweden verzint ook maar wat. Net als de rest in Brussel.

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Ruzie op Middellandse Zee over migrantenboot

  Op de Middellandse Zee is de Libische kustwacht bijna in aanvaring gekomen met een schip van een Duitse hulporganisatie. Dat gebeurde in de buurt van een bootje vol migranten.

  Het houten bootje met aan boord bijna 500 migranten voer zo’n dertig kilometer ten noorden van de Libische kust en was op weg naar Italië. De kustwacht onderschepte de boot om die terug te begeleiden naar de kust. Het schip van de kustwacht zou daarbij zijn gehinderd door een boot van de Duitse hulporganisatie Sea Watch. De vrijwilligers wilden de migranten meenemen naar Europa, omdat Libië niet veilig zou zijn.

  http://nos.nl/artikel/2172521-ruzie-op-middellandse-zee-over-migrantenboot.html

  Nog even en we vechten erom……….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s