Lidl: Waarschuwing voor analfabeten

Screenshot_34

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Er is geen sprake van een islamisering van Duitsland. Allemaal leugens, Fake News en propaganda, verkondigen de regering en haar getrouwe media. En de werkelijkheid? Die kan de burger zelf meemaken. Bijvoorbeeld tijdens het inkopen doen bij de Lidl. Daar is in het koelvak de “Dulano Lachsschinken” (fijne gerookte ham) te vinden, een eigen merk van de Lidl dus. Nu is er sinds kort op de verpakking van de portie van 200 gram een blauw symbool met een varkentje te vinden. Wat is dat nu? Ham wordt toch altijd gemaakt van het dijbeen van het varken. Waarom dan dat symbool?

PI News

Op de achterkant van de verpakking wordt het nogmaals nadrukkelijk vermeld: varkensvlees. Dit is de vermoedelijke verklaring: de gouden parels, dus de geschoolde arbeiders en ingenieurs, zijn zoals bekend grotendeels analfabeten en Duits kennen ze sowieso niet. Maar het varkenssymbool kennen ze. Je moet je toch eens voorstellen wanneer een gelovige, onwetend en onopgeleid als hij nu eenmaal is, per ongeluk een pakje lekkere fijne gerookte ham koopt – van het o zo boze varken. Wat zou er dan een schreeuw van verontwaardiging van de politiek correcten te horen zijn. En daarom, als waarschuwingsteken als het ware, het varkentje op de verpakking. Er is geen sprake van islamisering. Alleen maar van een aanpassing aan de nieuwe heersers in het land.   

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

35 reacties op Lidl: Waarschuwing voor analfabeten

 1. hslot4 zegt:

  Prijssticker erover plakken of mischien moeten we stickers met kippen erop laten drukken .

  Like

 2. Williaan zegt:

  Lidl is gewoon bang! en terecht want je weet nooit wat de gevolgen kunnen zijn!

  Like

 3. Ivan Chapka zegt:

  Deze symbolen zoals varken, kip en rund staan tegenwoordig op alle Lidl vlees- en vleeswaren producten. Er staat nog net niet bij of het Halal geslacht is.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Het westen legt zelf het hoofd op het hakblok.

  Like

 5. Maarten zegt:

  Ik ben, om eerlijk te zijn, bang aan het worden, voor zover ik dat nog niet ben, voor mijn eigen volk…

  Like

 6. Beschouwer zegt:

  Laat de wilde zwijnen van het Midden Oosten nog maar meer jihadisten doden zoals laatst.

  Like

 7. Ja, ja, geen islamisering.

  Like

 8. john zegt:

  We zouden meer naar zulke verpakking zoeken zoals het geboycotte voedsel uit Israël.

  Like

 9. Cleo zegt:

  Juist NIET in plaatjes, maar SLECHTS in Duitse taal vermelden wat de inhoud is, dwingt deze hardnekkig onwilligen moeite te doen om zich aan te passen aan het gastland.
  ZIJ zijn zo kieskeurig, dus dan moeten ZIJ daar zelf maar moeite voor doen.

  Like

 10. Flo zegt:

  Als er maar geld te verdienen maakt het geen reet meer uit.
  De nieuwe goudmijn hallul voedsel! Straks ligt er alleen nog maar.
  Nederland allemaal aan t scharreleitje etc. (In ieder geval je doet wat) maar dat de smerige moslim onverdoofd geslacht vlees vreet…..ach.
  En fijne bijkomstigheid ook nog dat WIJ de belasting betalers dat vreten voor die bijstand etc. teringlijders BETALEN!!!!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die moslims zouden eens moeten weten wat die kippen allemaal naar binnen werken als ze de kans krijgen, het zijn waarrlijk echte kannibalen. 🙂

   Like

 11. elisah zegt:

  Ik snap die waarschuwing, het product is zeer verwarrend vanwege de naam: LACHS = ZALM.
  Je zou daardoor kunnen denken dat het hierbij om vis gaat.
  In de VS hebben ze bacon gemaakt van kalkoen, voor de Joodse mensen.
  Hier zie je in de supermarkt ook wel cervelaatworst liggen die gemaakt is van rundvlees.
  Tsja, niet iedereen kan lezen, maar ik soms ook niet meer, vanwege de piepkleine lettertjes op de verpakkingen is het een hele opgaaf om te weten te komen welke ingrediënten er in het product zitten. Zelfs het zoeken naar de uiterste verkoopdatum is soms tijdrovend.

  Like

 12. rob zegt:

  Anders eten ze zichzelf. Het zijn varkens

  Like

 13. Republikein zegt:

  Vanmorgen ontbeten, tegen mijn gewoonte in.
  Brood met Schwarzwälder Schinken, heerlijk.
  Bedankt Dulano, en doe de groeten aan de toekomstige intelligentia.

  Het doet me trouwens denken aan de info van http://www.rijnlandmodel.nl, dit met een link aan het topic over de oproep van de Kerk van Engeland.
  Het artikel zegt dat cognitieve dementie een dusdanig [niet-] functioneren van de menselijke geest is dat het individu niet of in sterk verminderde mate waarde toekent aan de realiteit ten opzichte van de door dat individu ingebeelde realiteit.
  Wat op schrift gesteld een zeldzaam gebeuren lijkt, maar in de praktijk zeer veelvoorkomend is, en al van af oudsher bekend, is het sprookje van de kleren van de keizer.
  Enfin, lees het gerust verder op http://www.rijnlandmodel.nl/achtergrond/neuro-psycho-sociologie/cognitieve-dementie.htm

  Ja, ik snap er ook geen reet van maar is leuke bladvulling.

  Geliked door 1 persoon

 14. BertG. zegt:

  Was er hier niet iemand die een keer schreef dat er een mossel was die Kips leverworst kocht omdat ie dacht dat dat van een kip gemaakt was.

  Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   Dat zou je idd kunnen drenken. Ik weet trouwens van een paar moslims die de worst van de Hema zo lekker vonden….die kwamen er een beetje laat achter dat er varkens lees in zit.

   Like

  • Republikein zegt:

   Als je niet kunt lezen is een leesbril ook overbodig, tenzij modegevoelig, voor het ego,en dan gekleurd glas en ontspiegeld.
   K denk het niet want schrijven gaat dan ook niet.
   Een sterk ontwikkeld reukvermogen helpt soms.
   Kukeleku, haantjes zijn het.

   Like

 15. Hansfree zegt:

  Afgelopen week was er kokosbrood in de aanbieding bij Dirk. Ik dacht kom, dat is alweer een tijd geleden, lijkt me wel weer eens lekker als broodbeleg. In de winkel kijk ik naar de lijst met ingrediënten en wat lees ik? ‘Bevat geen ingrediënten afkomstig van varkens.’
  Meteen teruggelegd.
  Er was nog een tweede soort kokosbrood, maar dat bleek van dezelfde fabrikant te zijn: Theha (Theunisse in Harderwijk, ik heb het thuis nagezocht).
  Dus jammer dan, dan maar geen kokosbrood. Op hun website lees je dat ze niet alleen voor halal maar ook voor kosher gaan. Nou het interesseert me niks, ik vind het even erg. En hoe groot zou de joodse klantenkring zijn, in vergelijking tot de islamitische? Een voorbeeld van pure zelfislamisering is het.

  Like

 16. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  die dieren figuurtjes doet ah al jaren, rund, kip en varkens figuurtjes op alle vlees verpakkingen…
  maar we doen niet aan islamisering hoor 😦
  zo is bij onze bibliotheek sinds een jaar (ongeveer) ook boeken in arabisch en werd met veel trots gepresenteerd en zou de integratie bevorderen (hoe gestoord wil je het hebben?), ook dat is natuurlijk geen islamisering…

  Like

 17. Nemesis zegt:

  Er was zowel voor de joden alsook voor de mohammedaner een goede reden geen varkensvlees te eten. Het vlees van varkens bevatte verschillende soorten stammen van trichinella, (een soort wormen) die ziekteverwekkend en soms ook dodelijk zijn voor de mens.
  Tegenwoordig bestaat daar al heel lang een remedie voor. Maar al het geslachte varkensvlees moet worden getest op de trichinen. Er is dus nu geen enkele reden meer waarom mohammedanen en ook joden geen varkensvlees zouden mogen eten.

  Like

  • Republikein zegt:

   Heeft het niet met hoeven en herkauwen te maken?

   Like

  • elisah zegt:

   Ergens heb ik ooit gelezen dat het komt uit de tijd van het oude testament, toen er een paar varkens schurft hadden opgelopen en dus onrein verklaard werden. Waren het koeien geweest met schurft, dan zou men nu nog steeds geen koeienvlees eten….

   Like

   • Nemesis zegt:

    De schurft kon men ook toen behandelen, het gaat toch echt om de parasiten, de trichninen. Zelfs toen er bij ons nog huisslachtingen plaats vonden, moesten we wachten met het verder bewerken van het varkentje, totdat de inspectie was geweest, het varkentje getest op trichinen en dan voor consumptie vrijgegeven werd. Alle andere verhalen zijn verzinsels die je kunt geloven of ook niet.
    Schurft is een huidaandoening bij varkens die wordt veroorzaakt door een mijt (Sarcoptes … huidontstekingen en huidkorsten op, die uitwendig zichtbaar kunnen zijn. … zijn onrustig als gevolg van jeuk; hebben een slechtere voederconversie
    De oorzaak is een door graafmijt (Sarcoptes scabiei var. suis) veroorzaakte huidziekte. Varkensschurft wordt niet op de mens of andere dieren overgedragen

    Like

 18. Antivenin zegt:

  Maar als je als Nederlander vraagt om een tekst die garandeert dat iets niet halal is, dan is dat veel te moeilijk en te duur enz.

  Like

 19. Steven zegt:

  Maar dat varkentje is in Duitsland straks ook UITGEROEID..net als alle blanken die er wonen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s