Matteo Salvini: “Respecteer de vrije keuze van de Franse burgers!” (+ video)

Screenshot_37

(Door: Kathrin Sumpf – Vertaling: E.J. Bron)

“Ik heb zo het gevoel alsof 500 miljoen Europeanen door poppen en marionetten geregeerd worden . . . Jullie moeten ermee ophouden de fans van Macron te spelen en in plaats daarvan de vrije keuze van de Franse burgers te respecteren”, zei Matteo Salvini op 3 mei 2017 in het Europees Parlement.

epoch times

Op 3 mei 2017 hield Matteo Salvini een rede in het Europees Parlement. Hij verdedigde Hongarije, de vrije keuze van het Franse volk en riep op tot respect van de Europese Commissie voor minister-president Viktor Orbán. Hieronder de tekst van de toespraak:

“Ik heb zo het gevoel alsof 500 miljoen Europeanen door poppen en marionetten geregeerd worden. Terwijl de terroristen in Europa bloed vergieten, spant men een proces tegen Hongarije aan. Men houdt zich bezig met de rechten van de zigeuners, met valse vluchtelingen, met de miljarden van Soros, echter niet met een legitiem gekozen regering.

Hongarije, dat zeg ik tegen alle Italianen en Europeanen, heeft een uniek btw-percentage van 16%, de ondernemingen betalen 9%, de werkloosheid is naar 4% gedaald, die van de jeugd naar 11%, de pensioenleeftijd bedraagt 62 jaar. Het Hongaarse volk heeft de kracht gehad zijn munt, zijn centrale bank en zijn grenzen te verdedigen.

Wat moeten we doen? Er tanks naartoe sturen zoals in 1956, gebruiken we sancties in plaats van raketten? Ik herinner me dat menig EU-voorstander/fanatiekeling die de EU en Macron ondersteunt, bijvoorbeeld Giorgio Napolitani, de voormalige president van de Italiaanse Republiek, toen Sovjet-Russische tanks Hongarije overvielen, de destijds zowel als nu trotse Hongaren fascisten noemde en dit ingrijpen door Sovjet-Russische tanks een vredestichtende maatregel voor de wereldvrede vond.

Ik heb zo het gevoel alsof er de afgelopen 60 jaar niets veranderd is. In plaats van tanks gebruiken jullie nu de banken, de financiën, de invasie met migranten, valse vluchtelingen, gefinancierd door gewetenloze investeerders zoals Soros, die wellicht menigeen van jullie hier in het parlement en in de Europese Commissie financiert.

In plaats van tegen Hongarije en Polen te procederen, verdedig liever onze 20 miljoen Europese werklozen en onze grenzen, beste Eurocommissaris. U, die lid is van een partij van een meneer die beweert dat Zuid-Europa alleen maar geld zou uitgeven aan alcohol en vrouwen.

Hij zou zich moeten schamen ook nog maar een voet in dit parlement te zetten, hij zou meer respect moeten betuigen aan de door de Hongaarse burgers legitiem gekozen minister-president.

Jullie zouden ermee moeten ophouden de fans van Macron te spelen en in plaats daarvan de vrije keuze van de Franse burgers moeten respecteren.

Meneer Orbán, namens de Lega Nord en namens miljoenen Italianen, bedankt voor wat u doet, bedankt voor dat wat u zult doen, bedankt voor jullie verzet tegen het dictaat van de Europese Sovjet-Unie.

Leve de vrijheid, leve Hongarije!”

Video:

 

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Kathrin Sumpf

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Lega Nord, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Matteo Salvini: “Respecteer de vrije keuze van de Franse burgers!” (+ video)

 1. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 2. Mario Schettini zegt:

  Het blijkt dat het gezond verstand niet bij de linkse partijen en hun discipelen aanwezig is.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Ik heb niet alleen dat gevoel, ik weet het zeker dat we door poppen en marionetten geregeerd worden.

  Like

 4. Floris zegt:

  maar dit is toch een geweldige input in het EU circus? zeer treffend verwoord en 100% mee eens.

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Super speech, die konden ze alvast in hun zal steken. Ware het niet dat deze EU bobo#s al een zo verderfelijk zooitje laag tuig is en zo hoog van de toren blazen in grootheidswaanzin, dat ze al heel lang niet meer weten waar ze de weg terug kunnen vinden als ze dat al zouden willen. Het wordt hoogste tijd dat dit giftige rattennest wordt uitgeroeid.

  Geliked door 1 persoon

 6. Petra DeBoer zegt:

  Ik vind het schandalig dat politici uit andere landen zich bemoeien met de verkiezingen in Frankrijk.
  Zelfs Obama gaf een kiesadvies en natuurlijk voor Macron.

  http://edition.cnn.com/2017/05/04/politics/french-election-obama-endorse-macron/

  Like

 7. Ze zorgen er zelfs zo goed voor dat ze precies krijgen wat ze willen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s