Merkel in Riyad: Saoedi-Arabië bombardeert burgerdoelen in Jemen – Merkel laat Duitse leger Saoedisch leger opleiden

Screenshot_33

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Merkel: Schaamteloze zaken met een moorddadig islamitisch regime

Saoedi-Arabië beziet zichzelf in de directe navolging van Mohammed. Het Saoedische koninkrijk beroept zich op zijn (zogenaamde) bloedverwantschap met Mohammed, de “Stempel der profeten”. En brengt de islam in de praktijk zoals Mohammed hem naliet:

Michael Mannheimer Blogepoch times

 • Afvalligheid van de islam wordt bestraft met de dood.
 • Dieven worden de handen afgehakt – in het openbaar en zonder verdoving. Wie Mohammed of de islam beledigt, wordt ofwel onthoofd ofwel worden hem – eveneens zonder verdoving – door een “arts” beide ogen uitgerukt.
 • Wie ook maar kritiek heeft op één enkele passage in de koran (bijvoorbeeld op het bevel om alle niet-moslims te doden), kan rekenen op de straf van 1000 zweepslagen – wat neerkomt op doodslaan, omdat niemand dit overleeft.
 • Op Saoedische scholen moeten de leerlingen opstellen schrijven over thema’s waarom “ongelovigen” niet mogen worden gegroet, waarom men niet mag deelnemen aan hun evenementen en waarom het juist is, hen te doden.

Niettemin heeft Merkel, de zelfbenoemde voorvechtster voor de mensenrechten (die ze in werkelijkheid stap voor stap afbouwt), er geen probleem mee om met dit misdadige regime – dat in hoofdzaak verantwoordelijk is voor de radicalisering van de islamitische landen – politieke, militaristische en economische zaken te doen.

Grappig dat uitgerekend Saoedi-Arabië, de staat die het wereldwijde islamitische terrorisme in de voorste linie financieel, wapentechnologisch en ideëel ondersteunt, voor Merkel “een belangrijke partner in de strijd tegen het terrorisme en IS” is.

Men begrijpt dat allemaal niet als men de achtergronden van de islam en in het bijzonder de rol van Saoedi-Arabië bij de wereldwijde en gewelddadige uitbreiding van de islam kent.

Leest U zelf het belangwekkende volgende artikel uit “Epochtimes”.

(Michael Mannheimer)

“Epoch Times”, 1 mei 2017

Merkel in Riyad: Saoedi-Arabië bombardeert burgerdoelen in Jemen – Duits leger gaat Saoedische legereenheid opleiden

Voor Duitsland is Saoedi-Arabië “een belangrijke partner in de strijd tegen het terrorisme en de IS”, zegt bondskanselier Angela Merkel. Met het oog op het conflict in Jemen sprak de bondskanselier zich uit voor een politieke oplossing.

Duitsland breidt de militaire samenwerking met Saoedi-Arabië uit. Bij het bezoek van bondskanselier Angela Merkel (CDU) in Djeddah werd zondag een overeenkomst getekend, die voorziet in de opleiding van Saoedi-Arabische soldaten door het Duitse leger.

Riyad is een belangrijke partner in de strijd tegen het “terrorisme en de IS”, zei Merkel. Met het oog op het conflict in Jemen sprak de bondskanselier zich uit voor een politieke oplossing. (Zie: Trump telefoneert met Saoedisce monarch: Met salafistische beschermheer van het terrorisme een alliantie tegen “radicalistisch terrorisme”?) Saoedi-Arabische militairen moeten volgens de overeenkomst in eenheden van het Duitse leger grondig worden opgeleid, zoals een regeringswoordvoerder in Berlijn meedeelde. Hiertoe ondertekenden beide regeringen een intentieverklaring voor politionele samenwerking, onder andere moeten ook Saoedi- Arabische grensbewaaksters in Duitsland worden opgeleid.

Merkel werd in Djedda ontvangen door Koning Salman en hooggeplaatste regeringsvertegenwoordigers. Ze werd begeleid door een economische delegatie. Voor de Duitse regering is het ultraconservatieve koninkrijk een belangrijke bondgenoot in de regio, hoewel het land bekritiseerd wordt wegens verregaande schendingen van de mensenrechten.

Duitsland heeft er belang bij dat de grenzen van Saoedi-Arabië goed worden beschermd en dat het leger in de strijd tegen de jihadisten-milities van de Islamitische Staat (IS) goed opgeleid is, zei Merkel in Djedda. “Wij kunnen niet overal ter wereld Duitse soldaten hebben, maar wij kunnen heel goed onze knowhow doorgeven en dat is belangrijk.”

Merkel sprak met Koning Salman ook over een politieke oplossing van de conflicten in Jemen en Syrië. In Syrië behoort Saoedi-Arabië tot de belangrijkste ondersteuners van de rebellen – door de Syrische regering terroristen genoemd – , in Jemen staat Riyad aan het hoofd van een militaire coalitie, die aan de zijde van regeringstroepen tegen de oppositie strijdt.

Bombardementen op Jemen en de Jihad in het land

De Duitse regering komt in het geval van Jemen “op het door de VN gevoerde proces met een diplomatieke oplossing,” zei Merkel. “Wij denken niet dat er voor dit conflict een militaire oplossing kan zijn. Er zou verhinderd moeten worden “dat in Jemen nog meer mensen zich in een uitgesproken moeilijke humanitaire situatie bevinden.” (Zie: Door de media weinig aandacht aan besteed – de catastrofe in Jemen: Een volk demonstreert tegen de Saoedische aanvalsoorlog)

Niet alleen Saoedi-Arabië, ook andere toonaangevende landen zouden hier “compromissen moeten sluiten”. Sinds Saoedi-Arabië in maart 2015 ingreep in het conflict werden volgens verklaringen van de VN meer dan 7700 mensen gedood, bovendien nam de nood onder de burgerbevolking dramatisch toe.

Ook de kwestie van de mensenrechten in Saoedi-Arabië was volgens Merkel een thema bij de onderhandelingen in Djedda: “Natuurlijk werden de grote tekortkomingen die wij hier zien ook besproken”,zei de kanselier. Saoedi-Arabië bevindt zich in een “interessante fase”. Met het hervormingsprogramma Visie 2030 wil de Golf-monarchie haar economie moderniseren en de afhankelijkheid van aardolie reduceren.

Tegelijkertijd brengt het programma “naast alle moeilijkheden ook een zekere opening van de samenleving en ook juist meer mogelijkheden en rechten voor vrouwen”, zei Merkel, die in Djedda vrouwelijke ondernemers en economen ontmoette. “Er zijn ongemakken bij de vraag hoe vrouwen hun rol ervaren, maar er zijn ook successen.” Vrouwen bezwijken in het koninkrijk onder talrijke beperkingen, onder andere mogen ze geen auto besturen. (Zie: Vanaf 2018: Saoedi-Arabië wordt nieuwe VN- bewaker over vrouwenrechten) De modernisering van de Saoedi-Arabische economie biedt ook kansen voor Duitse ondernemers, zei Merkel. Bij het bezoek van de kanselier werd onder andere de intentieverklaring ondertekend, volgens welke het Siemens-concern Riyad bij de omzetting van Visie 2030 dient te ondersteunen.

Merkel bevestigde ook een bericht van de “Spiegel”, volgens welk Saoedi-Arabië in de toekomst wil afzien van aanvragen voor wapenleveranties vanuit Duitsland. De “huidige boodschap” is heel belangrijk”,zei Merkel volgens een door de Duitse persdienst openbaar gepubliceerd dictaat van de persconferentie in Djedda. Riyad zegt ermee dat er andere terreinen voor goede economische samenwerking zijn, zoals digitalisering en infrastructurele ontwikkeling, en dat de vraag naar strikte exportrichtlijnen van Duitsland daarbij niet stoort.

De één dag durende visite van Merkel diende tevens ter voorbereiding van de G20-top. Duitsland heeft is dit jaar voorzitter van de G20. Tot de kring der belangrijkste industrie- en overgangslanden behoort ook de Golf-monarchie. Maandag reist Merkel verder voor een bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten.

Bronnen:
https://michael-mannheimer.net

www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Merkel in Riyad: Saoedi-Arabië bombardeert burgerdoelen in Jemen – Merkel laat Duitse leger Saoedisch leger opleiden

 1. Williaan zegt:

  Één woord; GRIEZELIG!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ach, kan ons het schelen.
   Het voornaamste is dat dat al dat Jemenitisch tuig niet meer hierheen kan komen omdat ze elkaar met Duitse vakkennis hebben uitgedund.
   Daar zou ik me niet druk over maken.
   Elke doje moslim is goed voor ’n onwezenlijk aantal moslims die nooit meer geboren kunnen worden…

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat Merkel voor een volkstribunaal slepen met de rest van dat EU zooitje en haar handlangers uit regeringen van ander landen, zoals haar poedel Rutte !!

  Like

 3. carthago zegt:

  Het was dus in 1woord een zakelijk bezoek van de nazitroll in het hol van de kalifaatratten.

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  Die uitgangspunten die zijn gesteld laten niks anders dan dat de islam wel de vijand MOET zijn voor alle niet-moslims !

  Deze uitgangspunten:

  Afvalligheid van de islam wordt bestraft met de dood.
  Dieven worden de handen afgehakt – in het openbaar en zonder verdoving. Wie Mohammed of de islam beledigt, wordt ofwel onthoofd ofwel worden hem – eveneens zonder verdoving – door een “arts” beide ogen uitgerukt.
  Wie ook maar kritiek heeft op één enkele passage in de koran (bijvoorbeeld op het bevel om alle niet-moslims te doden), kan rekenen op de straf van 1000 zweepslagen – wat neerkomt op doodslaan, omdat niemand dit overleeft.
  Op Saoedische scholen moeten de leerlingen opstellen schrijven over thema’s waarom “ongelovigen” niet mogen worden gegroet, waarom men niet mag deelnemen aan hun evenementen en waarom het juist is, hen te doden

  dus onderschrijvers van bovenstaande uitganspunten IK BEN JE VIJAND ! EN VELEN MET MIJ !!

  Like

 5. H J zegt:

  Sinds het einde van WOII zijn de Nazi’s al in de hele wereld actief in legers, CIA achtigen en dat allemaal onder het goedkeurend oog van de fascistische elite.
  Nu gaat het gewoon openlijk verder dat de Nazi’s het leger van SA gaan opkrikken. Dat beloofd wat.
  Dan is Nazi Siemens er ook weer op het vinkentouw en waarschijnlijk wel meer Nazi gerelateerde bedrijven. Gatver, ik heb hier eens een Krups espresso machine gekocht. het was een kl… ding en al vlug kapot. Dacht je Deutsche Gruentlichheit te kopen. Nou, mooi niet dus. Zum kotzen.
  Verder begrijp ik een zin niet: “Merkel bevestigde ook een bericht van de “Spiegel”, volgens welk Saoedi-Arabië in de toekomst wil afzien van aanvragen voor wapenleveranties vanuit Duitsland. De “huidige boodschap” is heel belangrijk zei Merkel volgens een door de Duitse persdienst openbaar gepubliceerd dictaat van de persconferentie in Djedda. Riyad zegt ermee dat er andere terreinen voor goede economische samenwerking zijn, zoals digitalisering en infrastructurele ontwikkeling, en dat de vraag naar strikte exportrichtlijnen van Duitsland daarbij niet stoort”.
  Kan iemand mij dit uitleggen? Dat staat toch haaks op de rest van het verhaal?

  De NWO schaamt zich nergens meer voor en gaat kompleet openlijk te werk. Wie het nu nog steeds niet ziet is niet meer te redden. Adieu toekomst slaven.

  Geliked door 1 persoon

 6. Fred zegt:

  Wel eens over nagedacht dat wij, ja wij, als EU lid mede verantwoordelijk zijn voor wat er in Yemen gebeurt?
  Wij leveren de wapens.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Onzin. Wapens schieten niet. Dat doen soldaten.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Natuurlijk doen dat de soldaten. <Maar soldaten die geen wapens geleverd krijgen, kunnen ook niet schieten.

    Like

   • hendrikush zegt:

    De aloude Hollandse oplossing is: verkoop ze als een goed koopman eerst de wapens en ga pas daarna de dominee uithangen. Als je het omgekeerd doet verdien je niets en er naar preken luistert toch niemand.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo is het hoor Hendrikus.
   Wij hangen niet aan die trekkers. We leveren alleen de wapens.
   En als ze elkaar daar mee uit willen roeien… wie zijn wij dan dat we dat zouden willen beletten…
   Altijd dat eigenwijze gedoe van dit mag je niet en dat is verkeerd.
   Niks er van, laat ze elkaar maar kapot schieten hoor.
   Scheelt weer zoveel uitkeringen en verkrachtingen.
   En daarbij, ze hebben elkaar al eeuwen lang uitgemoord.

   Gelukkig maar, anders waren zij nu al “met meer” geweest.
   Nu zijn wij nog steeds “met meer” zoals onze Minister President zo treffend kan zeggen…

   Like

 7. Marlies zegt:

  Links is rechts, boven is onder: Satan rules!

  Like

 8. Thoth zegt:

  https://ejbron.wordpress.com/2017/05/07/citaat-mark-twain-2/#respond

  Het maakt Merkel geen fuck uit, er zijn altijd mensen die haar stemmen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s