Syriërs niet welkom in Visegrád-landen

Screenshot_43

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Viktor Orbán (Hongarije), Beata Szydło (Polen), Robert Fico (Slowakije) en Miloš Zeman (Tsjechië) – als je de politici van de gevestigde orde in Duitsland mag geloven, zouden zij allemaal “slechte mensen” zijn. Waarom? Welnu, de vier genoemde toppolitici van de zogenaamde Visegrád-landen willen nu toch absoluut geen islamitische “vluchtelingen” opnemen en hun bescheiden welvaart, waarvoor deze landen hard gewerkt hebben, aan hun voeten leggen en vrijgeven om geplunderd te worden. En vooral: ze gehoorzamen Merkel niet. Maar ze weten dat de bevolkingen van hun landen achter hen staan.

PI News

De “Gallup Organization” is een wereldwijd actief en vooraanstaand markt- en opinieonderzoeksbureau uit de VS met filialen in Europa en elders. De Gallup-onderzoekers voerden in 2016 een peiling in 15 landen in Midden- en Oost-Europa uit  om erachter te komen hoe welkom “vluchtelingen” uit Syrië in de desbetreffende bevolkingen zijn. Nu publiceerde het instituut de resultaten, die vooral in de eerste plaats bevestigen dat de leidende politici van de landen hun eigen bevolkingen achter zich weten bij een harde koers tegen de islamitische landveroveraars, die Merkel opriep om Europa te plunderen.

Het grootst is het verzet tegen de opname van Syriërs in Hongarije. 70% van de mensen daar wil geen opname van Syriërs. 22% spreekt zich uit voor een duidelijk beperkt aantal en een kleine 2% wil hen met open armen ontvangen. Hierbij dient echter opgemerkt te worden dat er in Hongarije wel degelijk al veel Syriërs zijn, en dat al jaren. Het gaat daarbij om Syrische artsen die in Hongarije studeerden en er bleven. Ze zijn geïntegreerd, spreken Hongaars en dragen bij aan de ontwikkeling van het land. Bij de Syriërs die bedoeld worden in de peiling van Gallup gaat het echter om de zogenaamde “vluchtelingen”.

Ook in de drie andere Visegrád-landen Slowakije, Polen en Tsjechië ziet het er niet veel anders uit. In Slowakije wil 61%, in Tsjechië 56% en in Polen 50% helemaal geen Syriërs hebben. De Visegrád-landen staan daarbij bovenaan wat betreft de landen die Syriërs afwijzen. Polen bijvoorbeeld heeft echter in principe niets tegen vluchtelingen, want het land nam grote aantallen van hen uit de Oekraïne en de Krim op – zonder problemen.

Interessant is ook het kleine Letland. Hier is 57% van de geënquêteerden tegen de opname van islamitische Syriërs, 33% zou een beperkt aantal opnemen, 2% wil alle gouden parels hebben.

In het geval van Letland schijnt de afkeer echter wederzijds te zijn, want naar Letland verhuisde “vluchtelingen” vertrekken heel snel naar Duitsland. Enerzijds omdat ze het vast en zeker te koud vonden in het Baltische land, omdat er voor hen praktisch geen mogelijkheid bestond om een baan en onderkomen te vinden, en vooral waarschijnlijk, omdat Letland zijn bescheiden sociale stelsel niet tot plundering vrijgaf, niet de rode loper voor hen uitrolde en maar weinig geld uitbetaalde.

Ook in de landen die langs de Balkan-route, de belangrijkste invalsroute naar Duitsland dus,  liggen is de afkeer van Syriërs heel groot. De bereidheid om Syriërs op te nemen was groter in landen met een grote islamitische bevolking, zoals Bosnië-Herzegovina, Albanië en Kosovo.

Interessant is echter ook dat zelfs bij moslims over het algemeen de bereidheid om alle Syriërs op te nemen met maar 8% zeer gering is. 36% daarentegen zou geen enkele Syriër opnemen.

Bij christenen wil 54% geen Syriërs opnemen, en bekennende atheïsten willen tot 63% geen enkele Syrische “vluchteling” opnemen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Balkan, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, Oost-Europa, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Syriërs niet welkom in Visegrád-landen

 1. Sabeltant zegt:

  Syriërs niet welkom in Visegrád-landen.

  Hert is niet zo zeer dat het Syriërs zijn.

  Men heeft gewoon de pest aan islamieten.

  En ook niet dat deze mensen allemaal slecht zijn… hun gedrag bevalt ons niet.
  En eigenlijk vindt dat zo’n beetje elk weldenkend mens op de wereld.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Waarom zou je mensen opnemen die bij voorbaat zeggen dat je dood moet? Zijn we gek geworden?

  Geliked door 2 people

  • Drs.P. zegt:

   Maar ja, Brussel he, de daar zittende ranzige narcistische lamzakken willen een groot Europees rijk (4e reich) op poten zetten en daarom moeten alle Europese landen eerst kapot gemaakt worden. NL is in principe de bakermat van de NWO en loopt daarom als braafste jongentje van de klas helemaal in de pas met die gedachte.

   Like

  • BertG. zegt:

   En ze menen het ook nog eens.
   Ze schreeuwen het uit, midden in je smoel, dat je dood moet.
   Ik snap het ook allemaal niet meer.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   ja heer Fleumer, en het kan nog gekker, ik vrees dat Frankrijk ook van het padje is want het zal heer Macron worden hun nieuwe president die zo snel mogelijk er een islamitisch land van wil maken.Met denk aan de gekken die op hem stemmen.
   Dus daar zijn al die hoogopgeleiden artsen gebleven in Hongarije, de hoog opgeleide Syriers, nou dan gaan we maar naar Letland, als de moslims daar weg willen is er tzt plek voor ons, als ze ons tenminste willen, dan maar weinig geld, liever als een doek om mijn kop

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Golden Girl. Ik ben bang dat Frankrijk staat voor de bestorming van de Bastille (de tweede keer) . .Men kan Macaroni met Marie Antoinette vergelijken. Hij wil Frankrijk hervormen door het land volledige in de hol van de EU leeuw te smijten en de economie hervormen met honderdduizenden nieuwe werklozen erbij. Ben benieuwd hoe lang zal hij deze koers volhouden?. De count down is al gestart.

    Like

 3. delamontagne zegt:

  Die Oost-Europese landen hebben zo hun ervaringen met muslims.
  VERSTANDIGE Landen, iets wat je van West- EU niet kan zeggen.
  En dan te bedenken dat er vroeger zo,n beetje “laatdunkend” over die landen werd gedacht.
  ZIJ hebben ervaring met dat achterlijke islam.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Niet alleen met de achterlijke islam, maar ook met censuur, verraad en dictators

   Like

  • Luchtpint zegt:

   In de Visegrad landen gelooft men blijkbaar veel sterker in één wet die voor iedereen geldt. Dan is het eigenlijk logisch dat je moslims buiten houdt, want die accepteren niet dat anderen hen de wet voorschrijven.

   In de Visegrad landen kijkt men naar West-Europa en concludeert men: met 2 maten en 2 gewichten werken ondermijnt de stabiliteit en de welvaart van een staat. Ze trekken daar de juiste conclusies, alleen door observatie. En in die landen zijn de politici daardoor oneindig veel intelligenter dan hier, waar er steeds wordt toegegeven en we daarvoor chaos in ruil terug krijgen.

   Like

 4. tippelaar zegt:

  Wie neemt zijn eigen moordenaar in huis en geeft hem onderdak en eten? Niemand toch! Zeker niet als die moordenaar al bij voorbaat middels zijn handboek (koran) heeft verklaard dat hij zijn gastheer de keel af zal snijden

  Like

 5. Steven zegt:

  Het wordt hoe langer hoe meer duidelijk dat het de bedoeling is van Europese overheden dan we onder de voet gelopen moeten worden door islamitische parasieten.
  Het is niet voor niks dat misdaden zoveel mogelijk onder de pet gehouden wordt, dat men haast heeft nog zoveel mogelijk haatkoppen te importeren omdat iedereen nu eigenlijk door krijgt wat de bedoeling is van het ophalen van de hele wereld naar Europa.
  Vandaar dat tegenstand ook zoveel mogelijk de kop wordt ingedrukt, en dat ze die haatkoppen gewoon hun gang laten gaan tegen…kleine meisjes..oude mensen..het maakt de overheden niet uit, zolang er maar zoveel mogelijk parasieten naar binnen komen.

  Like

 6. Fred zegt:

  Ik sta ook achter Orban, Fico, Zeman en Szydlo.
  Zij tonen tenminste dat ze hersencellen èn ballen hebben.
  Kom daar in Brussel maar eens om.

  Like

 7. Qvic zegt:

  Als wij hier de sociale geldkraan dicht draaien voor die zogenaamde vluchtelingen en dat met terug werkende kracht van 10 jaar, dan zullen wij een gigantische uitstroom krijgen van die zogenaamde vluchtelingen en zal de toestroom waarschijnlijk in eens opdrogen. Ondanks dat wij de open grenzen beleid blijven hanteren. Want zonder alles gratis en geen voorrang meer op iedereen krijgen die zogenaamde vluchtelingen in eens een heel ander vlucht schema.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s