Wanneer komt de IBM-streepjescode?

Screenshot_39

(Door: Uli Bormann – Vertaling: E.J. Bron)

Wie kent ze niet, de beelden waarop de Duitse bevolking ertoe opgeroepen wordt om niet bij Joden te kopen? In waarschijnlijk elk geschiedenisboek zijn zulke beelden te zien, die ons ervoor moeten waarschuwen dat zoiets NOOIT MEER zou mogen gebeuren, die ons oproepen tot burgermoed tegen de buitensluiting van minderheden.

Men dacht deze tijden overwonnen te hebben, maar zoals bij iedereen bekend zou moeten zijn, herhaalt de geschiedenis zich steeds opnieuw. Vaak onder andere voortekens, maar desondanks is het resultaat altijd hetzelfde. Het gaat altijd om buitensluitingen van minderheden respectievelijk onaangename tijdgeesten/meningen, die de politieke klasse niet willen volgen en gebruikmaken van hun democratische recht op verzet .

De huidige gehate vijand van het establishment heet AfD. Het spookbeeld van de zedenwachters rondom SPD-man Ralf Stegner, die tot geweld tegen AfD-leden oproept. Uiteraard alleen maar om de “democratie” te beschermen. Hij lijkt van pure geestelijke domheid helemaal niet te merken dat hij zich qua gedrag nauwelijks onderscheidt van de nationaalsocialisten.

Dit is geen op zichzelf staand geval met zulke “intelligente figuren” als Ralf Stegner.

Inmiddels roepen zelfs vakbonden op tot de belastering van AfD-leden. Ook de katholieke kerk vindt dat een goed christen geen lid van de AfD zou kunnen zijn, beroepsverboden voor AfD-leden. Hoteliers worden bedreigd als zij ruimtes aan de AfD ter beschikking stellen. Eigendom van AfD-leden wordt beschadigd, zo niet meteen volledig verwoest. AfD-leden worden lichamelijk aangevallen of worden rechtstreeks met moord bedreigd:

www.epochtimes.de – www.zeit.de – www.welt.de – www.welt.de – https://philosophia-perennis.com – https://jungefreiheit.de

En nu heb ik nog een heel persoonlijk voorbeeld wat betreft deze discriminatie van systeemcritici:

Toen ik laatst een eerste gesprek met een nieuwe arts had en we het uiteindelijk kregen over mijn partijlidmaatschap van de AfD, veranderde haar stemming plotseling. Aan het eind van het gesprek zei ze tegen me dat ze me op grond van mijn lidmaatschap van de AfD niet zou kunnen behandelen, omdat ze helemaal niets zou kunnen beginnen met de partij. Daarom zou er geen op vertrouwen berustende relatie tussen ons beide tot stand kunnen komen.

En daar hebben we het alweer, de 12 jaar Duitse geschiedenis herhaalt zich in het huidige heden. Exact voor onze ogen en opnieuw wil niemand iets zien, wil niemand iets horen, wil niemand iets merken. Want per slot van rekening gedragen mensen zoals Ralf Stegner zich volgens het motto: “Wij zijn de goeden!”

Anders denkenden zijn bij zoveel goedmenschelijkheid alleen maar afval dat opgeruimd moet worden, dat buitengesloten moet worden, dat van geneeskundige verzorging uitgesloten moet worden, dat gewoon geen bestaansrecht heeft.

Daarom is het vermoedelijk nog slechts een kwestie van tijd totdat alle AfD-leden een IBM-streepjescode krijgen, opdat het voor goedmenschen zoals Ralf Stegner of hoteliers in München gemakkelijker is om ons te herkennen en zodoende op efficiënte wijze met alle geweld hun vorm van “democratie” kunnen uitoefenen:

www.theatlantic.com – https://archive.org

“Het nieuwe fascisme zal niet zeggen: Ik ben het fascisme. Het zal zeggen: Ik ben het antifascisme.” (de Italiaanse schrijver Ignacio Silone)

Bron:
https://afdbadharzburg.wordpress.com
Auteur: Uli Bormann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nazisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wanneer komt de IBM-streepjescode?

 1. joga zegt:

  ’40-45 revisited, maar nu 2.0 en ik maar altijd denken, dat het niet slechter kon dan destijds. Arme EU, veranderd in een psychiatrische inrichting. Waar blijven de dwangbuizen? Oh wacht …….die hebben we al aan!!

  Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Beste Bronlezers, laat dit verhaal van Uli GOED tot u doordringen. De dag komt dat uw huisarts u niet verder wil helpen als u blijkt PVV-sympathieën te hebben. De geschiedenis herhaalt zich!!

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Hebben we al gehad wordt zonder enige twijfel weer ingevoerd en ook dan zal het aan het einde klinken wir haben es nicht gewust .
  Nog een kanttekening die streepjescode heb je al ze noemen het alleen heel netjes burger service nummer .
  Vroeger stond je bij de gemeente gewoon in de kaartenbak vraag maar aan de joden in Amesterdam ………….. oh wacht dat kan niet meer alleen de kaarten staan er nog met foto als stille getuige .
  Hollerith punchcard IBM system ( automatisering van de boekhouding hoeveel er vermoord waren en hoe aard en wijze ) IBM Computer .
  Of dacht men dat die tattouages een versiering waren ? als je een tattoo kreeg had je nog
  geluk voor zover je daarvan kan spreken geen tattoo was direct de oven of gaskamer in .
  Ibm heeft zich altijd verschuild achter we wisten het niet maar de onderhouds contracten ter plaatse in de kampen bewijzen wel het tegendeel .
  http://skepticism.org/timeline/august-history/8074-ibms-thomas-j-watsons-writes-letter-supporting-adolf-hitlers-policies-threats.html
  The SS Hollerith cards contain all of the relevant information which the Nazis need to know about any given prisoner. They have codes for the reasons for confinement (Jehovah’s Witness = 01, homosexuals = 02, Jews = 05), birth date, gender, ethnicity (Reich German = 0, Ethnic German = 1, Foreigner = 2), labor capacity, occupation, and reason for leaving (i.e. execution = 3, escape = 4, special treatment = 6).

  Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Wat een schandalige aktie van die arts, is die de code aan het ambt vergeten?
  Schorsen aub.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik had ook zo’n soort huisarts.
   Elke keer als ik met iets kwam, vroeg ze of ik wel eens wat dronk.
   Jawel, een biertje.
   En daar lag het dan aan, als uitgemaakte zaak, daar hoefde ze verder dan niet meer over na te denken, maakte niet uit waar ik mee kwam.

   Geliked door 2 people

 5. Nemesis zegt:

  NAZI Duitsland is uit z’n coma ontwaakt. Nee, beste mensen Nazi Duitsland is nooit weggeweest, maar was een tijdje KO geslagen. Ze zijn er dus weer en sterker dan ooit, zelfs zonder leger. Hun legers zijn vreemden die ze met duizenden tegelijk binnen halen, zogenaamd gered uit de vloedgolven van de Middellandse Zee.
  Ohhh u gelooft het niet? Nu, dan slaap maar rustig verder, maar beweer dan echt nooit dat u niet gewaarschuwd was.

  Like

 6. louis portugal zegt:

  Ik denk dat AFD-ers straks verplicht worden om met een AFD sticker iop hun borst rond te lopen.
  Waaaaaar hadden we dat toch al eerder met zon´n geel vodje??????????????

  Like

 7. Pingback: Het nieuwe Duitse racisme is links: AfD-leden worden niet medisch behandeld | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s