FOTOSHOPPER Macron

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op FOTOSHOPPER Macron

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Een fabel
  Vanaf de industrialisatie zoekt de bond van roofridders naar mogelijkheden om fors aan het volk te verdienen door hen de meest idiote dingen als consument in hun maag te splitsen en tegelijkertijd die massa onder controle te krijgen en houden. Hieruit voort zijn de eerste en tweede wereldoorlog gekomen en staat de derde op punt te beginnen. Revoltes en de opkomst van het socialisme en communisme maakten duidelijk dat de tijd om via slaven en lijfeigenen te leven voorbij leek en men moest om als profiteurs en parasieten van het goede leven te blijven genieten een nieuwe weg zien te vinden.

  Na de eerste wereldoorlog leek dat te lukken via het nazisme en fascisme. Na een aanloop periode van bijna twintig jaar maakte beide stromingen zich los van hun bazen, voor een groot deel Amerikaanse banken en dachten stropoppen leiders van wereldformaat te zijn. De meesten weten wat daar uit is ontstaan. Tijdens en na WO2 werden door de orde van roofridders al weer nieuwe plannen gesmeed om tot totale macht te komen.

  Met kinderlijk enthousiasme dacht de wereldbevolking in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw dat er echt een nieuwe wereld was ontstaan. Gewone mensen leken opeens mee te tellen, konden zelfs studeren en hoge banen leken ook binnen hun bereik te liggen. Politieke partijen werden moderner, de heren van ooit ruimden het veld voor gewonere mannen en vrouwen. Vrouwen werden via de pil bevrijd van het juk van ongewenst moederschap. De wereld leek echt de goede kant op te gaan. Een jeugdcultuur bepaalde zelf wie hun artiesten waren. Niet langer werd dit door bedrijven bepaald.

  Maar aan alles komt ooit een eind, de jaren 70 en 80 stonden voor de deur met het overnemen van die jeugdcultuur door grote platenmaatschappijen, massawerkloosheid die werd gecreëerd om de arbeiders hun hok in terug te jagen. Al dit negatieve werd ondersteund door de kinderen van de ooit socialisten. Zij waren hogerop geklommen en wilden de fijne banen met heerlijke inkomens vasthouden voor zichzelf en daarna doorgeven aan hun kinderen. De macht die de massa ooit dacht te bezitten was gebroken voor die macht echt had kunnen ontstaan.

  De internationale bond van roofridders in Wallstreet begon de touwtjes weer in handen te krijgen via het grootste handicap van het volk, decadentie en hebzucht. Het volk bestond eigenlijk helemaal niet, het was enkel een soort gedwongen bondgenootschap dat had bestaan om te overleven. Vanuit de jaren 60 kwam de leer van individualisatie gebracht door politici die ingehuurd door de roofridders zo het laatste restje van solidariteit bij het volk lieten verdwijnen. Ieder voor zich en god voor de roofridders, was het credo waar het volk blij achter liep aan te hobbelen.

  Waarom zouden ze zich ook bezighouden met de problemen van hun buren, dichtbij of ver weg. Ze hadden lang genoeg gesappeld, of liever gezegd hun ouders, nu was het eens hun beurt om te genieten. Genieten van de auto die hen het lekkere egoïstische individualisme in de vorm van mobiliteit en vrijheid bracht. Zonder na te denken waar de brandstof voor hun auto vandaan kwam. In plaats van zich dit te beseffen en alles wat daaraan vast kon zitten genoten ze van een prachtige zomer, reden in het wild heen en weer, luierden op stranden in verre landen van welverdiende vakanties en ontdekten in de jaren 80 en 90 het vliegtuig, dat hen veel sneller veel verder kon brengen. Over luchtvervuiling en opnieuw waar toch al die brandstof voor ook al die vliegtuigen vandaan kwam dacht men wederom niet na.

  Nadenken was voor de domme, voor zeurpieten die waarschuwden dat men zich zat vast te manoeuvreren, chantabel werd voor een boze godsdienst aan de andere kant van de wereld. Dit was trouwens heel simpel op te lossen door aanhangers van die godsdienst hierheen te halen en hen net zo corrupt te maken met alles wat ons hier corrupt gemaakt had. Helaas liep het anders. Men had de bond van roofridders vergeten die nog steeds uit was op totale controle. Verdeel en heers deden hun intreden en richten de laatste schade aan.

  Bankiers grepen opnieuw de macht. Roofridders zetten in Amerika een Uncle Ben als stropop neer die de wereld in oorlog stortte. Uncle Ben eiste dat het blanke continent zwart en islamitisch zou worden. De blanke slaven van de roofridders voerden uit wat Uncle Ben zei dat gebeuren moest. De slaafse blanke politici en journalisten floten de mooiste melodieën, huurden vele grootheden als Bono en Sting als zangers in, omdat die al lange tijd zeker wisten allebei de reïncarnatie van Christus te zijn en met z’n allen ging een vrolijke optocht naar de kliffen.

  Overal kwamen politici aan de macht die op de maat van het lied van Uncle Ben mee hupsten en overal werden zwarten en islamieten binnengehaald als bevrijders. Iedereen was blij en vrolijk tot plots bleek dat die bevrijders helemaal niet aardig waren. Ze renden met lange messen en zware knuppels door straten, door dorpen, door steden en sloegen op alles dat wit was.

  Uncle Ben genoot en voegde nog een extra boek toe aan zijn memoires. Zijn bazen van de roofriddersbond waren ook tevreden en lieten dat blijken. Vele honderdduizenden dollars kreeg hij als beloning voor spreekbeurten voor de bond van roofridders.

  De wereld was eindelijk terug bij wat de wereld was voor een imbeciel volkomen impulsief de industrialisatie startte. Eindelijk stond de massa weer braaf bij de poort van de fabriek. Eindelijk klonk weer dat heerlijke lied. ‘baas ik werk hard en vraag niet veel, alstublieft baas, mag ik vandaag werken’. Heerlijk om dit te horen voor iemand die graag parasiteert.

  Geliked door 5 people

 2. semper fi zegt:

  op een foto in de media stond een roetzwarte afrikaan met een blank mokkel,zo,n gl figuur te juichen in parijs!
  Krijgt men straks ook als die pechtkloot en jasses klaver aan het bewind komen!
  Geef het volk brood en spelen,zoals the voice of enz??doen daar wel nederlanders aan mee/
  Ok,, ik ben racist geworden toen ik naar mate de leeftijd vorderde in de gaten kreeg wie nederland regeert,de misdaad dus!(lees nieuwkomers en marocsshuim)

  En nogmaals ,als ik de vorige reacties las is het voornemen om je sterk te maken als PVV er in de politiek bijna strafbaar!
  Lins en de misdaad regeert in dit eens zo mooie land,met brussel aan de macht en een taakstrafje voor de multiculti ellendebakken is het heerlijk vertoeven in holland!!
  Vanavond zal de pauw en humberto ellende wederom een hoog gehalte hebben over de heerlijke nieuwe linkse regering in frankrijk,en dan zeg ik,
  NIET MEER KLAGEN BIJ DE VOLGENDE AANSLAGEN!!
  Hoe leer je een aap dansen??o ,,dat vraag ik ff aan sylvana gebakken spons!!
  Overgens is realisme geen racisme ,,,,toch??
  Sterkte nederland
  S/F

  Like

 3. Zo, nu kan hij gaan experimenteren.

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Vive la Misère…
  .

  Steeds diende ik de poëzie en rijmde on
  maar stomheid slaat hier toe met die Macron
  en krijgt frustratie mij vilein te pakken…
  wat moet je met azijn in nieuwe zakken
  is er dan nooit iets nieuws onder de zon ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  En marche, op een dood paard!

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Gecondoleert Frankrijk met jullie waanzinnige keuze.

  Geliked door 2 people

 7. Marlies zegt:

  Helemaal juist!

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  ++++

  +++++

  Geliked door 2 people

 9. jeremy zegt:

  Frankrijk heeft er zelf voor gekozen de afgrond in te gaan……………………….

  Geliked door 3 people

 10. Geronimo zegt:

  Juist, Jeremy, en dat kan me in wezen werkelijk niet bommen – hoe meer ze daar afzien, hoe beter, ze zullen het enkel aan zichzelf te danken hebben – ware het niet dat deze verkiezingsuitslag haar uitwerking zal hebben op het welzijn van de hele Europese unie, dat verder zal blijven worden gedomineerd door de moffen onder Führer Merkel en de maffiosi van het grootkapitaal, Soros op kop. Verlies niet uit het oog dat ook in de andere Europese landen de situatie al niet veel beter is. Een gemiste kans om de agenda van onze uitverkopers, waaronder de islamisering en het vernietigen van de nationale identiteiten, een halt toe te roepen. Dit is niet alleen heel spijtig, maar heel erg.

  Geliked door 1 persoon

 11. Geronimo zegt:

  De Fransen hebben zich grotesk belachelijk gemaakt. Nu begrijp ik almaar beter de term ‘kiesvee’. De kudde koeien, zonder eigen kop dan nog, heeft nog maar eens gestemd. In het zog van hun politieke maffiosi. De jarenlange brainwashing tegen het FN heeft nog maar eens haar nut en doel bewezen. Ze hebben het nog niets eens door, de dwazeriken. Nu komen de figuurlijke blaren om op te zitten. Ook dat beseffen ze nog niet ten volle. ‘Mama EU’, zo jubelde een dom wicht triomfantelijk gisterenavond aan het Louvre, of was ze ingehuurd?

  Toch nog even mee lachen, nu het nog kan:

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Michael de Nostradame voorspelde reeds honderden jaren geleden dat Frankrijk ten prooi zou vallen aan de Islam. En zie nu wat er gebeurt. Iedereen stemde op de opvolger van Hollande. Een linkse rooie rakker pur sang ! Frankrijk niet alleen, maar heel Europa word op termijn opgeslokt door de Sharia. Hier in Nederland word nog druk onderhandeld over de kabinetsformatie, en we moeten niet raar staan te kijken dat er een minister Klaver uit de hoge hoed getoverd gaat worden. Met alle gevolgen van dien ! Als Rutte maar weer zijn zin kan doordrijven door minister president te kunnen gaan worden, is hij zelfs bereid om met de meest vulgaire personen te gaan regeren. Al moest hij een pact met de Duivel aangaan, niets is hem te dol om de absolute macht te kunnen grijpen. Zoals alles is gelopen komt er dan in de toekomst mogelijk ook een Rutte 4, 5, en 6. Onze wereld word steeds zieker en zieker, en we zullen met zijn allen het onvermijdelijke lot moeten ondergaan. Het is niet anders !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, en het leuke is dat je Rutte op TV ziet veranderen.
   Kabinet 4. Rutte heeft ’n blauwe plek op z’n voorhoofd.
   Kabinet 5. Hij rookt ’n waterpijp en draagt ’n jurk.
   Kabinet 6. Hij wordt door twee man overend gehouden, hij heeft geen hoofd meer.

   Like

 13. IkBenHet zegt:

  Vroeg mij toch al een poosje af; wat ik van Donald Trump moet denken…
  Dit soort Tweets doen mij steeds meer twijfelen!

  Hij begint steeds meer op Trekpop 2.0 van de NWO te lijken…

  Like

  • Marlies zegt:

   Je moet niet teveel waarde hechten aan zo’n tweet. Het is de gebruikelijke diplomatie tussen ” bevriende” naties. Maar ook ik heb mijn twijfels bij de beweegredenen van Trump/Kushner. Er hangen TEveel figuren uit de “swamp” om hem heen.

   Like

 14. boorzalf zegt:

  De hoofd imam van Europa, en lij(ei)der van frankrijk.

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Vreemd loopje van Macron wat men wellicht kan betitelen van ’n nieuw gekozen trekpop van wie? Merkel of Juncker…… of zijn vrouw en haar kinderen als moderne man?

  Dochter Brigitte Macron verdedigt première dame tegen seksisme

  De 32-jarige advocate, die plaatsvervangend kandidate is bij de parlementsverkiezingen voor Macrons La République En Marche, noemt de beledigingen ongepast.

  Macrons stiefkinderen steunden hem alle drie openlijk in zijn campagne. De grote ambitie van het stel, Emmanuel in het Elysée brengen, was een soort familieproject. De familie is erg close: tijdens de weekends komen ze vaak bijeen in de villa in Le Touquet die Brigitte – telg uit een familie van bekende chocolatiers – erfde van haar familie. Macrons stiefkinderen steunden hem alle drie openlijk in zijn campagne. De grote ambitie van het stel, Emmanuel in het Elysée brengen, was een soort familieproject. De familie is erg close: tijdens de weekends komen ze vaak bijeen in de villa in Le Touquet die Brigitte – telg uit een familie van bekende chocolatiers – erfde van haar familie.

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20170515_02882266

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s