Gelekte e-mails: Macron betrokken bij illegale wapens voor ISIS, drugs en belastingontduiking

Screenshot_65

De Fransen krijgen met deze meester misleider hun eigen Obama, en gaan daar de komende jaren een zeer hoge prijs voor betalen. Foto: Volgens sommigen hield Macron gisterenavond niet voor niets zijn toespraak pal voor de bekende piramide, het onofficiële symbool van de globalistische elite (Vrijmetselarij; Nieuwe Wereld Orde; ‘Illuminati’) van het Louvre.

(Door: “Xander”)

WikiLeaks bevestigt echtheid: E-mails bewijzen ‘complot’ dat de Franse politieke elite vanaf het begin achter Macron stond, en zowel de president als diverse ministeries hem hielpen zijn campagne te lanceren.

Niet alleen de Franse, maar ook de andere Europese media zwijgen als het graf over de inhoud van de enorme lading gehackte e-mails van de met grote meerderheid gekozen nieuwe Franse president Emmanuel Macron. Uit de e-mails blijkt dat zo ongeveer alle ‘complot’theorieën over Macron waarheid zijn, van het wegsluizen van miljoenen naar belastingparadijzen tot aan zijn betrokkenheid bij illegale wapen- en drugshandel. Ook staat nu vast dat Macron inderdaad vanaf het allereerste begin naar voren werd geschoven door de huidige politieke elite, en hij in werkelijkheid nooit een ‘onafhankelijke’ kandidaat is geweest.

Macron is pro-EU superstaat, pro-euro, pro-immigratie en pro-islam, en zijn klinkende overwinning gisteren wordt daarom alom toegejuicht door de Europese politiek en reguliere media.

Lees verder>>>
(h/t Steven)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Frankrijk, Globalisering, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Gelekte e-mails: Macron betrokken bij illegale wapens voor ISIS, drugs en belastingontduiking

 1. koddebeier zegt:

  De toekomst………………….Frankrijk huilt, waar het eens heeft gelachen !!!!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  HA HA HA HA HA!
  Ja, ik lach er maar gewoon om, want het is immers net een klucht?
  Nogmaals gefeliciteerd, stelletje kloothommels in Frankrijk. Het had zo veel beter met jullie kunnen gaan als jullie Marine Le Pen hadden gekozen.

  Liked by 1 persoon

 3. fransdewit zegt:

  Nou mijn land is het niet hoor, ik als Nederlander werd daar nog geen eens geholpen als je hun taal niet sprak. Dus mijn volk is het ook niet

  Like

 4. IkBenHet zegt:

  Had die “Macron Leaks” graag zelf willen lezen. Heb me helemaal suf gegoogeld, maar mooi noppes te vinden. De schamele sites die pretendeerden wel iets te hebben gaven dermate verwarrende links; dat het uiteindelijk tot niets zinnigs leidde.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Laat die e-mails maar even lekker inweken.
  Er komt nog tijd genoeg om Macron aan de tand te voelen.
  Pakken we hem net zo aan zoals de politieke elite Trump probeert aan te pakken?

  Elke dag een schandaal compleet met email en hoge functionarissen die meningen hebben.

  Kijk, bij Clinton hebben we nooit de kans gekregen want de FBI heeft haar geholpen met het wegmoffelen van de email’s.

  Maar die Macron gaat bloeden, elke dag opnieuw, de Fransen moeten die vent niet.
  Het uitvoeren van de Europese plannen door die EU charlatan zal tot groot verzet in Frankrijk leiden. De werkloosheid zal alleen maar toenemen, de “pracht” wijken staan op uitbarsten.
  De ellende met de islam en al die lanterfantende analfabete asielzoekers in Europa is gewoon nog niet erg genoeg.
  Ook de politieke elite gaat last gaat krijgen van de import en zullen de volgende keer op de “populisten” stemmen.

  Het is de vraag of het tij dan nog te keren is zonder oorlog.

  Met wat geluk flikkert de hele boel binnen het jaar in elkaar.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Sabeltant, Emmanuel Macron is zo arrogant alsof hij werkelijk verwacht dat hij eventjes in zijn eentje de EU hervormt en alle Fransen tot een eenheid samensmeed! Ik heb zelfs het idee dat hij gewoon meer een plaag is voor de EU-elite dan een bondgenoot omdat Macron vast verwacht dat hij die oudelui eventjes aan de kant schopt!
   Nou weet ik dat Angela ook als eens heeft onderhandeld met dictators als Vladimir Poetin en Recep Tayyip Erdoğan op een manier die me doet denken zoals Duitsland en Rusland na WO I met elkaar deden. De Duitse Reichswehr werkte toen samen met de Russische communisten alwaar de eersten in Rusland hun vliegtuigen, tanks, trucks, kanonnen etc. konden testen en de de machtshebbers financierden, Duitse fabrieksarbeiders leidden Russische boeren op als soortgelijke arbeiders en onder Jozef Stalin werd Adolf Hitler, na het beruchte pact in 1939 van miljoenen tonnen graan, aardappels, olie, staal, katoen, rubber enz. voorzien zodat de laatste half Europa kon veroveren!
   Ik ben er heilig van overtuigd dat deze onervaren Macron bij talloze Fransen eigenlijk meer gehaat dan geliefd is en het sterke vermoeden dat hij NOOIT erin slaagt om zijn dwaze droomplannen te verwezenlijken omdat Frankrijk daarvoor teveel is verdeeld. Veel mensen hebben totaal geen verstand over waar men hen voor aanstelt en zoals u al zei zal de hele boel daar alsnog in elkaar flikkeren omdat de geest van de EU-haat in geen eeuwigheid meer in een lamp of fles is te stoppen!

   Like

 6. boorzalf zegt:

  Met macron gaat frankrijk verder naar de kloten.

  Like

 7. Hannie Hoorn zegt:

  Buiten alles wat uit schijnt te lekken over Macron,En blijft toch bestaan wat hij van plan is te doen Grenzen open zodat een ieder die binnen wilt wanden in Frankrijk ook zgn asielzoekers Straks wel te merken zal zijn.Verlaging van uitkeringen ,Dat zal ook fijn zijn voor de Fransen die door het noodlot in een uitkering zijn gekomen Verhoging van ziekenkosten premie”s .En 120.000 ambtenaren ontslaan ,

  Like

 8. Ik hoor iedereen nog zeggen wat er 70 jaar geleden gebeurd is nooit meer … maar in feiten is het al bezig. De andersgelovige worden in diversen landen al uitgemoord en het komt steeds dichterbij.
  En net als toen kijken we ernaar en doen niks. Europa/ Nederland wordt langzaam over genomen daar de islam en we laten het gewoon gebeuren
  .
  Nederlandse regering voert al een aantal jaren een ‘uitsterf- en afbouwbeleid’ van de Echte Nederlanders uit om plaats te maken voor de moslims

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s