Marine Le Pen roept op tot aaneensluiting van alle patriotten

Screenshot_70

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

In haar toespraak na de verkiezingen feliciteerde Marine Le Pen de winnaar Emmanuel Macron en riep alle patriottische Fransen ertoe op zich onder één dak te verenigen.

Contra magazine

Marine Le Pen heeft de tweede verkiezingsronde tegen Emmanuel Macron weliswaar naar verwachting verloren, maar opgeven wil ze niet. Ze constateerde in haar toespraak na de verkiezingen dat de Fransen “continuïteit gekozen” zouden hebben en dat ze de nieuw gekozen president “het beste” zou wensen. Bovendien bedankte ze haar ongeveer 11 miljoen kiezers.

De verkiezing zou echter hebben aangetoond dat er sprake zou zijn van een politieke nieuwe orde, temeer omdat de gevestigde partijen allemaal uitgeschakeld zouden zijn. Bovendien zou de verkiezing ook een splijting tussen de globalisten (vertegenwoordigers van Macron) en de patriotten (vertegenwoordigd door haarzelf) aan het licht gebracht hebben.

Verder zei ze dat ze iedereen achter zich wil blijven verenigen en voor diegenen zou willen vechten die op Frankrijk willen stemmen, evenals haar onafhankelijkheid, welvaart, veiligheid, sociale orde en identiteit willen verdedigen. Nu zou ze van haar beweging een nieuwe kracht willen maken, die Frankrijk dringend nodig zou hebben. “Ik roep alle patriotten op om zich bij ons aan te sluiten en deel te nemen aan de beslissende politieke veldslagen, die vandaag beginnen. De komende maanden zal Frankrijk jullie meer dan nodig hebben”, aldus de politica.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Marine Le Pen, Patriottisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Marine Le Pen roept op tot aaneensluiting van alle patriotten

 1. Harry zegt:

  Goed plan van Le Pen !
  Verstandige taal , die ik hier lees .

  Maar hoe schakelen we die hersenspoelende persmaffia uit ?
  Zonder die neo-nsb-ers zou de vlag er heel anders bij hangen .
  Zowel Wilders , de AFD en Le Pen lopen zich haast te pletter tegen die linkse muur van leugenachtigheid en indoctrinatie .

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Heel goed van Marine nu doorgaan in volle vaart er komt een moment dat de weegschaal duidelijk de andere kant op slaat dat moet haast wel met de plannen die Macron heeft als ze er maar genoeg last van gaan krijgen.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  11.000.000 Kiezers kozen le Pen!
  Geweldig groot aantal.
  Le Pen wint iedere keer meer stemmen…
  Zie reikhalzend uit naar de feestelijke dag waarop Macron zijn nek zal breken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Guardiacivil zegt:

  Deze oproep van Le Pen is hard nodig zodat we straks een nog groter blok kunnen vormen tegen Brussel.
  Het geduld opbrengen om nog eens vier jaar te wachten moeten we met zijn allen zien op te brengen.
  Of er moet eerder een grote revolutie tegen Brussel uitbreken.
  Als ze zo doorgaan met die nazi´s Juncker, Timmermans, Merkel, Rutte en al die andere, dan kan deze revolutie wel eens eerder uitbreken.

  Geliked door 2 people

 5. Beschouwer zegt:

  Bij iedere verkiezingen worden Nationalistische partijen groter en groter.

  Geliked door 1 persoon

 6. John van Antwerpen zegt:

  Velen hebben blanco gestemd en geven zo aan nog maar weinig discussie,s gehad te hebben met moslims of Turken.
  Europese apartheid viert hoogtij, mijn foto met Marine aan de muur blijft dus hangen !!!

  Like

 7. hslot4 zegt:

  Het macron bashen kan beginnen morgen even wat mails en leaks zoeken en flink versprijden aangezien de mainstain media alles er aan doet om het onder de pet te houden zullen wij ze gewooon net als altijd weer flink voor lul zetten :).

  Like

 8. Geronimo zegt:

  En toch wordt het aartsmoeilijk met de ‘besmette’ naam Le Pen, zelfs al krijgt het FN een andere partijnaam, de naam Le Pen en die van de andere kopstukken blijft voortleven. Jarenlange hersenspoeling ter zake heeft zijn werk grondig gedaan. Nog te veel Fransen vinden zodoende het FN een ranzige extreem-rechtse partij, terwijl ze in wezen gewoon radicaal rechts is. Dat beeld van extreem-rechts verbinden ze dan automatisch met de nazi’s, holocaust etc, waarbij de figuur van J.M. Le Pen determinerend is gebleven, of hij nu zijn mond houdt of niet. Zo is het hen, het lamme kiesvee, er al decennia lang ingepompt via politici en hun corrupte media, en dat zal, op een elf miljoen kiezers na, niet vlug veranderen.
  Of het FN van Marine ooit van dit odium af kan geraken, is dus nog maar zeer de vraag, waarbij men zich terecht kan afvragen of het FN momenteel zo ongeveer ook niet aan zijn kiesplafond zit.

  Het establishment, de verenigde politieke profiteurs/sjoemelaars met andere woorden, zullen hoe dan ook nooit toelaten dat een insider als het FN hun vuile spelletjes zal komen storen. Vandaar dat het altijd en overal een strijd van één tegen allen zal zijn en omgekeerd. Niemand twijfelt daar nog aan, een absolute meerderheid halen, is daar, net als in Nederland met de PVV, en straks in Duitsland met het AFD, onmogelijk. Het Vlaams Belang in Vlaanderen was het eerste slachtoffer van dergelijk ondemocratisch systeem. Het komt er nooit meer onderuit.

  Het is in de politiek niet zozeer van belang of men gelijk heeft, maar om gelijk te krijgen. Dat heeft Marine Le Pen het presidentschap gekost.

  Maar één ding staat vast, tijdens de komende parlementsverkiezingen in juni a.s., zal het politieke landschap, in tegenstelling tot vroeger, serieus versnipperd zijn. Wie komt op de hoogte van het FN mocht deze partij de huidige tendens kunnen doorzetten, het wordt voor traditioneel links en rechts en ook voor Melenchon heus geen eenvoudige opdracht. Vast staat dat het FN hoe dan ook zijn huidige zetelaantal flink zal weten te verhogen. Hoeveel houdt Macron met zijn beweging ‘En Marche’ dan nog over, nu hij in juni niet meer zal moeten rekenen op de anti-Le Pen stemmen van de uit de boot gevallen partijen in de eerste ronde van de presidentsverkiezingen, is een andere vraag. Wie wordt zijn eerste minister, wordt het een ‘cohabitaition’ of…welke andere partij(en) zal/zullen met hem in zee willen gaan? Op veel van deze vragen heeft de melkmuil nog bewust geen antwoord willen geven. Het door de PS en het establishment opgezette plan om al zeker het FN niet aan de macht te laten komen, zou net iets te duidelijk kunnen zijn geworden, zelfs voor de kiezers-zonder-eigen-kop, vandaar. Macron zou en moest hoe dan ook verkozen worden. Ten allen prijze, zelfs met staatscensuur (te vergelijken met het huidige Turkije van Erdoga) door een verbod in te stellen op het tonen en becommentariëren van de gelekte frauduleuze praktijken van ‘En Marche’, de Macron-Leaks. Deze keer geen protesten van de voltallige media wegens het zo dictatoriaal en brutaal beperken van hun journalistieke vrijheid. En dat hele zootje ongeregeld durft zich dan nog democraten noemen. Nog nooit was de Franse en Europese politieke klasse werkelijk tot alles bereid om Le Pen met haar FN te stoppen. Hun voortbestaan stond immers op het spel. De maskers zijn voorgoed afgevallen. Dat is de voornaamste eindconclusie van deze Franse presidentiële verkiezingen.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Nog voor HIJ is geïnstalleerd, willen ze zijn afzetting. ! ?
   De “Tweespalt” begint al snel…………
   Duizenden marcheren over de Boulevard du Temple om om het wegsturen van Macron te eisen, gezinnen, werkenden, migranten 1000-den liepen mee.
   Familles, salariés, migrants, des milliers de personnes défilent sur le boulevard du Temple pour demander la « démission de Macron »

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Geronimo
   De binnenlandse politieke en parlementaire machtsbasis van die kokosmacroon zal inderdaad nogal magertjes zijn. Maar hij zal van alle kanten overeind worden gehouden ondersteund vanuit het CDU/Duitse grootbedrijf kartel in Berlijn, de banken en de Brusselse EU-maffia, wiens marionet hij is.
   In hoeverre dat voldoende zal zijn om het Franse volk er nog weer 5 jaar lang onder te houden is echter nog maar zeer de vraag. Vooral wanneer de hackbar’s zo doorgaan.

   Like

 9. Geronimo zegt:

  Rechtzetting: ‘insider’ moet natuurlijk ‘outsider’ zijn.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Deze “Marocjes” zullen nog wel veel blijer zijn geweest nadat bekend werd dat Marine le Pen had verloren:
  DIEFSTAL IN EEN STEMLOKAAL…………
  Een Nord Afrikaan steelt ALLE stembiljetten [ die nodig zijn ] om op Marine le Pen te kunnen stemmen uit het “stembureau”= Préfecture.
  “Dankzij mij kan NIEMAND op Fn stemmen, niemand…………. ( video )
  https://vid.me/Gnph

  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/05/as5e2Tcru1oESgDK.mp4?_=1

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s