SCHELE HOOFDPIJN VAN BUITENHOF

Screenshot_64

(Door: Joost Niemöller)

Bij Buitenhof ging het over de ‘verkrachtingscultuur’ in Nederland. En daarmee werd gedoeld op Nederlandse studenten die flauwe grappen maken. Er zaten drie zeer bekakt sprekende dames aan tafel, plus de zeer bekakt sprekende presentatrice, die het allemaal met elkaar eens waren: De verkrachtingscultuur onder Nederlandse studenten is een enorm probleem, dat aangepakt moet worden, bijvoorbeeld door een advertentieboycot van de site Geenstijl.

In wat voor wereld leven deze dames?

Zouden ze er wel eens van gehoord hebben dat het woord ‘verkrachting’ niet eens voorkomt in de koran omdat vrouwen op het gebied van seksualiteit niet geacht worden een eigen wil te hebben? Hebben deze Gooise vrouwen ooit wel eens stilgestaan bij wat er in Keulen gebeurde? Hebben ze zich ooit afgevraagd waarom zwarte mannen zoveel vrouwen verkrachten?

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op SCHELE HOOFDPIJN VAN BUITENHOF

 1. delamontagne zegt:

  Was het ook niet zo dat één van deze buiten de REALITEIT levende “Dames” het zo schitterund en praechtig vond dat er toch maar “mannen” waren die op durfden te komen voor de vrouwen-rechten door zich in een rok op straat te begeven als protest uiting.
  Als ik alle buitenlandse sites toendertijd OVER DIT ACHTERLIJKE gebeuren commentaar hoorde geven! ! !, wat werd dat bespot.
  Dan was er ook nog ooit ene Peter Rr de Vries, journalist die na de vreselijke gebeurtenissen 1-1/2 jaar geleden in Keulen zei: “ALS HET [ de verkrachters ] AUTOCHTONE DUITSERS GEWEEST ZOUDEN ZIJN, HAD JE ER NOOIT MEER IETS OVER GEHOORD.”.
  Dat onnozele stelletjes “dames” mag wat mij betreft zelf ook ervaren dat……………..

  enfin, duidelijk genoeg.

  Like

  • Harry zegt:

   Weet je wat het probleem is DLM , ze zouden er op kicken om ook eens zo verkracht te worden , dat zou bewijzen dat zelfs het linkse vaginakoor onweerstaanbaar is voor moslims en zwarten .

   “Joepie , die exoten vallen op mij . Dan moet ik toch wel héél aantrekkelijk zijn ” !
   Ze raken continu in een staat zoals toeristen wel eens hebben op vakantie , laat je maar helemaal gaan !

   Dat die lui al een erectie krijgen van de achterkant van een schaap , ach dat ontken je dan toch gewoon . Hij koos toch maar mooi voor jou , die avond .

   En aangifte doen van verkrachting ?
   Ben je gek , dan begrijp je die cultuur niet .
   Je moet je aanpassen !
   En ach , wat stelt een beetje aids nou toch voor ?
   Iedere dag een handje vol pilletjes en dan haal je de eindstreep heus wel hoor .
   Je moet er nou eenmaal wat voor over hebben .

   Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Vraag het de vrouwen, homo’s die nagesisssssssssst worden en nog wat K-kreten er achteraan! Nee, dat komt het Qudtvolk van Het Binnenhof onbekend voor, nóóóóit van gehoord/gelezen! ‘Wat zegd u, vrouwen en homo’s nasissen? Waar heeft u het over? U bent een racist!!’

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zij bekeken beschaafd het verkrachten
  en het bleek haast zo erg als zij dachten
  maar ze waren het eens:
  dit is echt iets gemeens
  en bekakt wisten zij ‘t te verzachten…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Ogen zijn in héél Europa alleen gericht op wat autochtonen uitvreten. Wat een ander volk uitspookt daar maken ze zich niet druk om…zelfs geen woord als het om kinderen gaat….dat is allemaal wel OKE.
  Neee…die vervelende autochtone bevolking moet aangepakt, bestraft en gekleineerd worden..want het zijn allemaal racisten die eigenlijk maar eens moeten verdwijnen.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja Steven, en met die Macron aan de knoppen zal er wel een tandje bijgezet worden, zijn duivelse plannetjes zullen weldra doorgevoerd worden. La France krijgt de president die het linkse volk verdient. Jammer voor de Patriotten, aan Marine heeft het niet gelegen, het is moeilijk een land met zoveel hypocriete sufferds te overtuigen die moeten eerst met hun kop tegen de muur lopen.

   Like

  • Asgard zegt:

   Steven,…onder de Nederlanders zitten ook een hoop klojos tussen.

   Like

 5. publieke omroep is wereldkampioen politieke correctheid, net zoals alle kranten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s