Verkiezingen Frankrijk: Het was een overwinning van de rasloze grootburgerij tegen de volkeren van Europa

Screenshot_73

(Door: “JoAnnF” – Vertaling: Theresa Geissler)

Want ze weten precies wat ze doen!

 • Wat onderscheidt de islam van andere religies en maakt hem voor humanistisch gevormde westerlingen óf sektarisch óf volledig ondraaglijk?
 • Waarom houden Marxisten zoals Angela Merkel en de Links-groenen nu juist van de islam?
 • Waarom houden de elites op de wereld, de geïntegreerden in het ondernemerswereldje en hun partijleiders, die Merkel en de EU-intriges leiden,van het egalitarisme/marxisme?

Enkele antwoorden daarop vindt U in het volgende artikel – dat de achtergronden van het historisch gezien meest fatale, totale falen van de Europese elite verklaart zoals bijna geen andere korte analyse die ik ken.

(Michael Mannheimer)

Michael Mannheimer Blog

Politiek-incorrecte analyse over de Franse verkiezingen: Europees NEO-FASCISME: De grootburgerij heeft geen ras

Sommigen hier beweren dat de islam via de achterdeur binnengekomen zou zijn – ik zie dat anders… maar in de eerste plaats:

Wat onderscheidt de islam van andere religies en maakt hem voor humanistisch gevormde westerlingen ófwel sektarisch ófwel volledig ondraaglijk?

Welnu, het islamitische gebod dat iedere moslim elke ongelovige ofwel moet bekeren ofwel moet doden, of ze rijkelijk moet laten betalen om te overleven. Het zijn precies die dingen die hem zo interessant maken voor globalisten.

Maar waarom houden Marxisten als Angela Merkel en de Links-groenen nu juist zo van de islam?

Omdat ze hem hebben leren kennen door 1001 Nacht – en omdat de islam, evenals het egelitarisme/socialisme iedere logica en verstandigheid veracht, het Universum negeert, het leven versimpelt en de wetenschap overal waar hij kan worden vervangen door geloof, verloochent.

Waarom houden de elites in de wereld, de geïntegreerden in het ondernemerswereldje en hun partijleiders, die Merkel en de EU-intriges leiden, van het egalitarisme/marxisme?

Omdat het hen toestaat de mensen allemaal in één vorm te persen – en wel vrijwillig, daar ze anders in het kader van een door de media aangestuurde massahysterie uitgescholden kunnen worden voor egoïsten of racisten of nationalisten.

Dat de mensen in de wereld in werkelijkheid echter extreem verschillend zijn, moet bij de aanstaande gedwongen vermenging worden genegeerd (dat kan alleen met behulp van van irrigatie door de media), totdat het onderscheid tussen de rassen en continenten tot het absolute gemiddelde is genivelleerd en het geestelijke niveau tot de kleinste gemeenschappelijke noemer is gereduceerd.

Dat is geniaal! Dat is je reinste fairness! Dat wilt U toch allemaal! Dat is toch billijk! Wie kan dat níet willen? Een zwijn is dat, een racist…nietwaar? Onweerlegbare logica. Bovendien, de meerderheid wil het – dat zijn zo’n 5 miljard mensen in de Derde Wereld, die toch alleen maar te winnen hebben. Daarom heeft U dan ook niets te melden….zodra U ja zegt.

Maar waarom houden de elites in de wereld van de islam – omdat hij zo “gelijk” is?

Dat is hij immers helemaal niet… In de eerste plaats hebben ze niets tegen hem – fundamenteel kapitalisme is precies hetzelfde als monotheïsme, en het marxisme hebben de elites toch alleen maar paraat liggen voor het klootjesvolk.

Maar ze houden van de islam, omdat hij het Nabije Oosten beheerst en nog meer van die omgevingen waarin de mensen 0,0 opleiding bezitten. Omdat er veel olie en gas is, en wij nog steeds niet in staat zijn, anders dan door verbranden, energie te ontwikkelen en omdat er sprake is van een geboorteoverschot.

Dat is op het ogenblik praktisch. En ook dat de islam de ongelovigen zodanig wil beheersen, als men hem een beetje prikkelt, als men hem vrij laat lopen, waardoor men zijn ondernemende jongemannen zowel als onruststokers in weerspannige naties in islamitisch gebied als in het Europa van de voormalige democratieën als voetsoldaten kan gebruiken, op kosten van de belastingbetaler wel te verstaan.

Sommigen zeggen dat onze verdoemde bevolking – wij – nu reeds in een onvolkomen matrix leeft: TV is de hersenspoeling – het leven speelt zich grotendeels af tussen televisie, kantoor en supermarkt.

Maar velen worden door middel van Internet opmerkzaam – zo zeer, dat de TV en de media aan invloed verliezen – dat is onaangenaam!

En een Matrix zoals in de film is technisch nog niet mogelijk. Hier leeft de moderne mens in een illusie, die men echter voortdurend moet voeden en die ongemerkt kan ontaarden.

Nu zijn de elites dus gedwongen iets te doen – de klimaatverandering komt er aan (wie weet hoe gauw al), het uitsterven van diersoorten en de ecologische ineenstorting komen er aan – alles verstikt door de Homo Sapiens, waar halen ze nu snel een functionerende, betrouwbare Matrix vandaan die zonder elektronica, zogezegd vooruitzienbaar garandeert, veilig functioneert en ook de domsten kalmeert? U mag drie maal raden. Die is er al…

Macron zei onlangs in een toespraak: “Frankrijk heeft geen cultuur.”

Juist DAARVOOR hebben de Fransen zich uitgesproken. Macron, de sluwste Fransman, heeft onlangs in een toespraak gezegd dat Frankrijk geen cultuur heeft.

De man heeft er een neus voor. Hij zal ervoor zorgen dat het land spoedig een cultuur krijgt . . . een geheel nieuwe. De Fransen, de klassieke bourgeoisie, heeft bewust op de Rothschild-man gestemd, omdat ze leeft van de geldstroom van de EU-wereldbankier, aan hem hangt en liever volledig afhankelijk blijft dan zich vrij te worstelen – dat kunt U in Duitsland precies zo waarnemen. De grootburgerij heeft geen ras, geen geschiedenis en ze is “liberaal,” omdat het geld van bovenaf komt. Zij is het uiteindelijk die jullie uitleveren aan de islam.

Een gastbijdrage van JoAnnF

https://schluesselkindblog.wordpress.com

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Verkiezingen Frankrijk: Het was een overwinning van de rasloze grootburgerij tegen de volkeren van Europa

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Nu zijn de elites dus gedwongen iets te doen – de klimaatverandering komt er aan (wie weet hoe gauw al), het uitsterven van diersoorten en de ecologische ineenstorting komen er aan – alles verstikt door de Homo Sapiens,

  Je gaat me toch niet vertellen dat Mannheimer dit geloofd?

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Of Topic, maar ook weer niet; Vandaag werd het bekend dat er een >1 miljoen kostend diadeem uit een Duits museum is gestolen. De dieven hadden de sleutel van het museum! Een maand terug is er uit een ander museum ook al een heel duur kunstwerk gejat. Mss bevooroordeeld, maar ws is het pislamTuig!! Tel uw zegeningen!!

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  Dit wordt dan blijkbaar het nieuwe mantra
  Het klimaatsprookje

  Lees onderstaand;

  Nu zijn de elites dus gedwongen iets te doen – de klimaatverandering komt er aan (wie weet hoe gauw al), het uitsterven van diersoorten en de ecologische ineenstorting komen er aan – alles verstikt door de Homo Sapiens, waar halen ze nu snel een functionerende, betrouwbare Matrix vandaan die zonder elektronica, zogezegd vooruitzienbaar garandeert, veilig functioneert en ook de domsten kalmeert? U mag drie maal raden. Die is er al…

  “”

  De klimaatdictatuur gebaseerd op het klimaatsprookje

  Hele grote onzin dat klimaatsprookje

  De waarheid is dat meer CO2-uitstoot planten sneller doet groeien en slechts 0,04 % van de lucht bestaat uit CO2. (80 % is stikstof (N) en 20 % is zuurstof (O)

  Groene dwazen pogen u gek te maken met de klimaatleugen met veel geschreeuw en heel veel praatjes en babbels

  Like

 5. De Engelse hebben een uitspraak over de Fransen gedaan, dat zij weer op hun rug zijn gaan liggen voor Duitsland net als in WO II.

  Liked by 3 people

 6. Martin de Koning zegt:

  In het programma Galileo van maandag 08 mei , kwam de onderzoeks stelling naar voren van : Waar werken de meeste psychopaten?
  Onderzoek resultaat ; bij de ceo’s , regeringen en media!
  Dat geeft toch wel te denken wat voor jezuïtische/vrijmetselarij varkens er in de wereld rondlopen en die worden door een groot gedeelte van de mensen gelooft!
  Moslah of meslah aanhangers , ook wel volgelingen van ba’allah(baal , lucifer).
  De grote tegenstander maait werkelijk met zijn staart!

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Zou het juist daardoor zijn dat 11,5 % van de Fransen blanco hebben gestemd, zonder de stemplicht? Een grotere afkeer van beide kandidaten is naar mijn weten niet eerder vertoond.

  Like

  • oeps48 zegt:

   In Frankrijk maken ze blijkbaar gebruik van voorgedrukte stembiljetten. Ieder kiezer krijgt een dichtgeplakte envelop met 2 biljetten en 2 folders. Je moet dus de envelop openen en dan een biljet met de naam Macron, of een met de naam Le Pen inleveren.
   Er blijken heel erg veeeeeel van die biljetten met de naam Le Pen ongeldig te zijn, omdat ze beschadigd waren !!!!. Merk op, dat alleen de biljetten met de naam Le Pen beschadigd waren. De biljetten met de naam Macron waren wel in orde. Om hoeveel beschadigde biljetten het gaat, is niet duidelijk. Waarschijnlijk 1 op de 3 (???). Dat zijn dus miljoenen ongeldige biljetten.

   Like

 8. Taljaard zegt:

  Een holle ”overwinning”
  De EU-maffia in Brussel en het met hen verbonden Duitse kartel van bedrijfsleven en politiek in Berlijn wanen zich nu onaantastbaar en onoverwinnelijk. Maar zij zien over het hoofd dat de politieke en maatschappelijke binnenlandse machtsbasis van Macron erg smal en wankel is.
  En het islamitische beest laat zich hierdoor ook niet temmen of aan de ketting leggen en zal ongetwijfeld een destabiliserende factor van belang blijven.
  Het ziet er naar uit dat Macron net zo’n aan handen en voeten gebonden ”lame duck/canard enchainnee” zal worden als zijn voorganger Hollande, die ook alleen maar gewichten aan de veiligheidsklep van de Franse stoomketel onder overdruk zal kunnen hangen, voordat de zaak definitief en onherstelbaar explodeert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s