In het sleepnet van de migratiecrisis: De sluipende legalisatie van verkrachting

Screenshot_82

(Door: Kit Daniels – Vertaling: E.J. Bron)

Europa is op weg naar de sluipende legalisatie van door migranten gepleegde verkrachtingen. Frankrijk, Zweden, Duitsland en andere Europese landen zijn op weg om verkrachtingen door migranten te legaliseren, omdat dit “hun cultuur is.”

InselpresseInfowars

Hoe schokkend dit ook mag klinken, het aantal verkrachtingen die de laatste tijd niet bestraft wordt, doet vermoeden dat er al interne mechanismen opgestart werden om verkrachtingen door migranten te legaliseren, omdat zij de westelijke verkrachtingswetgeving “cultureel niet begrijpen”, om maar niet te spreken van het woord “nee”.

In het kort komt het er op neer dat verkrachtingen door migranten als “culturele misverstanden” gebagatelliseerd worden, waardoor de slachtoffers geen gerechtigheid krijgen, en wat nu in feite al gelijkstaat aan een legalisatie van de verkrachting.

Onlangs sprak bijvoorbeeld een Duitse rechter een Turkse drugshandelaar vrij van de beschuldiging van verkrachting, hoewel hij “elk woord” van de beschuldiging van het 23-jarige slechtoffer geloofde en het slachtoffer volgens de rechter “wel degelijk een verkrachting heeft meegemaakt”, waarbij o.a. haar hoofd tussen twee stangen van het bed gedrukt werd nadat ze “nee” zei, wat echter “cultureel” beschouwd in Turkije voor “wilde seks” zou kunnen doorgaan. De “Märkische Allgemeine” berichtte:

“De officier van justitie vond dat de vrijspraak een enorme klap voor het slachtoffer geweest moet zijn. Anderzijds was een veroordeling niet mogelijk, omdat de bedoeling van een verkrachting [door de aangeklaagde] niet bewezen kon worden.”

Bovendien beweerde de Turkse man dat hij nooit een verkrachting zou hebben begaan, omdat hij een moeder en een zus heeft.

Damian black van “Return of Kings” schreef hierover:

“Het linkse narratief heeft de etnische Duitsers dusdanig geïndoctrineerd, dat hun inclusieve multiculturele respect en hun bureaucratische conformisme zelfs in staat zijn om iets, dat zonder twijfel een verkrachting was, zo te verdraaien dat dit een kwestie van cultureel misverstand wordt, wat zowel door de rechtbank als de seksueel aangevallen vrouw aldus geaccepteerd wordt. Niets aan de zaak werd verborgen of gecamoufleerd; alle bewijzen lagen op tafel en werden duidelijk begrepen – alleen om ze dan als etnisch misverstand af te doen.”

Screenshot_81

Dit blijft echter niet beperkt tot Duitsland. Zoals ik in april berichtte, ontsnapte in Zweden een moslim aan gevangenisstraf, nadat hij een jongere anaal verkrachtte, omdat hij “het woord nee niet begreep”, zoals de rechtbank van West-Zweden oordeelde. De rechtbank ging aan de kant van de migrant staan en deed vermoeden dat het “nee”-schreeuwen van het meisje alleen betrekking gehad zou hebben op gedwongen anale seks, wat de rechter om welke redenen niet als verkrachting beschouwde.

En zo was het ook in februari, toen een Zweedse rechtbank een islamitische migrant tot maar twee jaar gevangenisstraf veroordeelde, nadat hij schuldig was bevonden aan de anale verkrachting van een 13-jarig meisje. Bovendien moest hij ongeveer € 3000,- aan het meisje betalen als compensatie.

Het is een ware verkrachtingscultuur die in Europa [en haar rechtbanken] om zich heen grijpt, maar verwacht alsjeblieft niet dat Amerikaanse [of Nederlandse] feministes daar iets van meekrijgen.

 

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.infowars.com
Auteur: Kit Daniels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Seks, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op In het sleepnet van de migratiecrisis: De sluipende legalisatie van verkrachting

 1. Sabeltant zegt:

  Hallo links!!! Dit zijn de barbaren die jullie zo graag in ons land willen.
  Waar zijn die lelijke demonstrerende MANWIJVEN met hun VAGINA MUTSJES nou?

  Druk met Geen Stijl? Aangiftes tegen seksisten op internetfora?

  Migranten verkrachten 9 vrouwen per dag in Duitsland!
  Waarom hoor ik niets van al die linkse politici?

  Geliked door 3 people

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Inderdaad Kit, je gelooft je ogen niet als je dit leest. En een blanke jongen, die hetzelfde flikt(hetgeen ik NIET goed wil praten!!), gaat twee jaar de bak in. Hoezo rechtsongelijkheid??
  Nederland een rechtstaat? Laat me niet lachen aub.

  Geliked door 1 persoon

 3. Gordon Faes zegt:

  yeah ww3 is coming i cant wait to laugh in the face of the poeple who still there heads in the sant

  Like

 4. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  fake news, klopt niks van ! het zijn blanke studenten hier die er een verkrachtingscultuur op na houden !
  hebben jullie buitenhof gemist of zo ?

  Like

 5. elisah zegt:

  Wat een perverse waanzin, ik zou het liefst die verkrachters eens laten zien wat mijn cultuur is,
  daarna mogen ze blij zijn als ze nog kunnen kruipen…

  Like

 6. Nederland moet niet zeuren want er wordt niet masaal op Wilders gestemd en dat was de enigste in Nederland die er wat aan wilde doen.

  Geliked door 2 people

 7. Jean zegt:

  Niet meer aan twijfelen, de 3de wereldoorlog maar nu tegen de levensgevaarlijke islam is een feit, alleen de datum moet nog vastgelegd worden maar dat het gaat vlammen staat als een rotsblok vast.
  De dag dat de islamieten met duizenden in lange slierten zullen vluchten richting grote zandbak zal een grote feestdag worden in Europa.

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Jean, alleen door gewapend verzet tegen de moslims maar ook tegen de overheid, met daarbij het verdrijven van het moslims uit nederland, zullen de overgebleven moslims vluchten. Zonder dat zijn het de autochtone Nederlanders die op de vlucht slaan voor hun eigen regering. Die regering, van welke partij ook (behalve de PVV) heeft het slecht met ons voor. De staat is onze ergste vijand omdat de staat denkt alles met ons te kunnen doen. Inperken van de vrijheid van meningsuiting. Ons geld weggeven aan dictators in Afrika, enz. Waanzinnige belastingmaatregelen opleggen in hun steeds grotere geldhonger. Zo zijn er nog veel maatregelen te bedenken waarbij de regering blijkt geeft de vijand te zijn van de eigen onderdanen. Met name de linkse partijen beschouw ik als mijn persoonlijke vijanden.

   Like

 8. Golden Girl zegt:

  Hun cultuur is ,flikker toch op met die uitspraak
  Ze zijn in Europa daar gelden onze regels en wetten maar voor dit uitschot niet
  Ze schijten allemaal in hun broek voor die lui, zijn de rechters wel eens verkracht?
  De imbecielen weten niet waar ze het over hebben in hun zgn rechtspraak

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Maar de rechters zijn van D66 dus dat zijn wereldvreemde hemelfietsers. Ik hoop dat ze dat nog eens zullen meemaken de rechters c.s. anaal verkracht worden door een dolle neger.

   Like

 9. williaam zegt:

  Die barbaren kijken ook op het internet, en wat zien ze? hoerige blanke vrouwen! Gek he dat ze denken dat verkrachten hier getolereed wordt. Tik maar eens in op Google “nude white women” dat vertelde een Afrikaanse jongeling. Bedankt hoerige dames jullie zijn mede verantwoordelijk!

  Geliked door 1 persoon

 10. Claudia M. zegt:

  Ik ben toch bang, dat ik er alles aan zal doen om het “etnisch misverstand” z’n ballen eraf te draaien; ALLES!

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  De realiteit wijst uit dat PC multiculturalisten, van welke politieke gezindte ook, adopteerden de laatste jaren een vijandige houding tegenover vrouwen. Dat gebeurt als moslims en Afrikaanse negers in het spel zijn. Voor de rechtelijke macht geldt deze groep geïmporteerde parasieten als een soort hedendaagse James Bond’s. Met een verschil: de befaamde James Bond heeft “A License to Kill” and deze schurftige bende krijgt van de rechtelijke macht : “A License to Rape”. Het is HUN CULTUUR en die moet men respecteren. Vooral als deze cultuur geldt als oppermachtig. Vrouwen moeten eindelijk begrijpen dat de RECHTELIJKE MACHT in bepaalde landen zoals Zweden, Duitsland, Frankrijk enz. STAAT NIET MEER AAN HUN KANT!. Zij zijn voor de PC rechters (de meeste van hen) vogelvrij verklaard. Vrouwen kunnen twee dingen doen: a) accepteren het feit dat zij geleidelijk hun mensenrechten verliezen in ieder land dat wordt geleidelijk geïslamiseerd. Dat de geïmporteerde primitieve cultuur beroofd vrouwen van hun recht van bestaan als een vrij mens en b) vechten voor hen mensenrechten w.o. recht op bescherming. Dat betekent implementeren dat zij hebben het recht te vechten tegen hen geïmporteerde vijanden. En als het nodig is: zelfs fysiek geweld gebruiken. Ze kunnen voorbeeld nemen van de blanke vrouwen in Zuid Afrika. Daar doen zij actief aan diverse vechtsporten en staan vroeg in de ochtend op de schietbaan. Vrouwen in landen waar gevaar loert, moeten leren alles als wapen te gebruiken. De beste sport voor meisjes vanaf 4 jaar oud is : Thai Quan Do of Karate en als tienermeisjes stappen op Krav Maga. Er moeten klassen voor zelfverdediging komen ook voor wat oudere dames. Het is belangrijk dat vrouwen extreme vijandigheid ontwikkelen tegenover de mensen die hun land komen kapotmaken en de toekomst van hun kinderen beroven. Laat de beschermheren van de vijand hen racisten en fascisten noemen!. Mannen voor wie vrouwen dierbaar zijn als dochters, zusters, moeders, echtgenoten of vriendinnen, moeten zich bij de strijd van deze vrouwen aansluiten.
  VOOR NIETS GAAT DE ZON OP voor de rest moet men hard werken.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Mohammedanen respecteren wel de mensenrechten.
   Probleem is dat ze alleen moslims als mensen beschouwen.

   Like

  • Beschouwer zegt:

   ja laat de meiden maar net zo weerbaar worden als de griet van 13 jaar die Filemon even een pak slaag gaf bij het programma “Filemon slaat door”. Filemon ging kickboksen leren bij de school van Remi Borjaski.

   Like

  • Beschouwer zegt:

   Ja Zweden is satanisch (Zweedse ritus der vrijmetselarij) In het satanisme is het de wereld op zijn kop en wordt de dader in de watten gelegd en het slachtoffer na getrapt. Echt VALS die Zweedse regering en rechtspraak.

   Like

 12. Zo is het Sjouke. Het was hetzelfde bij Marine Le Pen, Mensen durven niet en blijven maar liever doorgaan met op alles kankeren.

  Geliked door 1 persoon

 13. delamontagne zegt:

  Europese Propaganda: “Europeanen staat U aan de kant van de vluchtelingen ?”.

  Een “juweeltje” wat propaganda betreft, omdt men weet dat het merendeel der “immigranten” mannen zijn en geen kinderen en vrouwen.
  Zij zijn bovendien vaak verantwoordelijk voor sexueel geweld , diefstal en illegale handel in drugs.
  Geen enkele verwijzing naar het tragisch lot van de Christenen in die islamitische landen.
  En wat betreft de islamitische teroristen die zich onder de “immigranten”verbergen ? die zijn er niet !
  De medische zorg, die ten koste gaat van de autochtone bevolking ?
  De valse vluchtelingen bonzen op de deuren van Europa.
  De islamisering van Europa ? Nee, daar mag je het niet over hebben.
  ***********
  9 Mei, de dag van Europa, wordt gevierd als de dag van “EUROPA ZONDER GRENZEN”.
  Het wordt deze keer gevierd met als thema, de IMMIGRATIE.
  Zodoende heeft een EU-commissie een korte propaganda-film gemaakt “Eurodame help”.
  Een film waarin een gezin vlucht uit een land in oorlog en in EU politik asiel probeert te krijgen.

  Like

 14. oeps48 zegt:

  Guttegut, wat laten die bakvisjes op die foto toch zien, dat ze nog niet droog zijn achter de oren. Kennelijk weten ze nog niet waar Abraham zijn mosterd vandaan haalt. Deze stomme kutten zullen wel anders kermen, als ze eerdaags door wat loslopende islam “refugees” verkracht zijn. Wedden dat de wereld dan te voor ze klein is ??? Ze vragen er zelf om. Binnenkort mogen deze slinxe mutsen in een burka gaan lopen.

  Like

 15. Beschouwer zegt:

  Nee Nederlandse huichelachtige fopfeministen die gaan zitten mierenneuken over becommentariëring van vrouwenbillen op geenstijl omdat de valse fopfeministen met hun schijnheilige uitgestreken bekken in hun achterbakse opportunisme in een moeite door kunnen gaan met proberen geenstijl brodeloos te maken. Allemaal ingefloten dat toneelstukje van die lage achterbakse Herzenberger. Wat een rotkop heeft dat mens zeg. Die zou er haast van opknappen als ze dezelfde behandeling kreeg als de arme vrouw op de foto. De huichelachtige schijnheiligheid werd dan wel even van je uitgestreken kop afgebeukt of niet Roxanne Hetzberger ? !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s