Amerikaanse moslimgroep wil slachtofferrol, waarschuwt voor brandstichting tijdens Ramadan

Screenshot_104

(Door: Annabel Nanninga)

Weer eens wat anders, waarschuwen voor terreur tégen moslims in plaats van terreur dóór moslims.

Muslim Advocates, een Amerikaanse moslimorganisatie, waarschuwt voor brandstichting bij moskeeën in de komende Ramadan-maand. In 2017 waren er moskeebranden in Austin, Texas, Victoria, Texas, Bellevue, Washington, Tampa, Florida, en Pittsfield Township, Michigan. (Klik hier voor een lijst van islamitische aanvallen en terreur in de VS sinds 11 september 2001.)

De actiegroep ziet de Ramadan als een riskante tijd wegens het eventueel oplaaien van vermeend ‘anti-moslim’-geweld.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Moslims, ramadan, VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op Amerikaanse moslimgroep wil slachtofferrol, waarschuwt voor brandstichting tijdens Ramadan

 1. Theresa Geissler zegt:

  Goh, jongens, nu brengen jullie ons ècht eens op een goed idee…… Gna gna gna….

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Wanneer vindt die volgende rammeldan eigenlijk weer plaats?
  Ik houd die idioterie namelijk niet bij.

  Liked by 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Na de traditionele vechtpartijen en korte lontjes met de ram’madam nu ook moskeebranden.

  Volgens mij is dit ook zo’n beetje de eerste échte verrijking voor het westen.

  Like

 4. Erik zegt:

  Ja hoor weer het slachtoffer spelen, zo gaat het maar door. Huigel maar losmim, de wereld wordt te klein en iemand zal buigen.
  Veinzen is wat wij doorzien, liegen, acteren en bedriegen, kijk er zo doorheen.
  Reken maar we staan klaar, de nieuwe tijd wacht niet op een achterlijke koeltoer.
  Morgen zijn we je vergeten, alsof er slechts een eco crisis was.
  Wat je hier haat zal je nekken, je gaat terug, eindelijk moslim zijn, weg uit Europa waar je niet welkom was. En bedankt we maken deze fout nooit weer. Repatrieer je moeder je broer je vader je hele koeltoer. We hebben geleerd van “ontwikkelingshulp”, het sliep in ons bed, het vrat ons brood, het kakte het land vol en niks hielp tot wijzelf het offer werden, tot hier en niet meer, we laten zien je leugen bek. Je Leugen van allah om ons voor de gek te houden. De schoonheid onze cultuur zal je overmannen, je vind hier geen bodem, geen aarde om met je zaadje het land te verkrachten.
  De bikini zal overweldigend je blijven tarten, het voetbal zal schreeuwen van victory, de opera van liefde en Max F1 kampioen, niks zal de mosgeslagenlim nog winnen in dit land der Nederlanders.
  Broer en Zus zijn we er klaar voor de rechtmatige soeverijniteit te verdedigen door negatie of oorlog, negeren we dit kwalijk geloof, marginaliseren het tot schrot? Of maken we het af? Wij zijn belangrijk, niet de gelukzoeker, de mens die wil profiteren van de jacht, de gier, de parasiet? Als we sterk zijn kan ons niks gebeuren, als we stug volhouden, als we meer kinderen, als we niet toegeven, zal de toekomst de onze zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  We houden het in de gaten hoor.

  Like

 6. ongesgoolde zegt:

  Lijkt erop dat die “kinderknuffelaars” meer van de geschiedenis hebben onthouden dan meneer en mevrouw Witteveen, want het is een strategie precies volgens het boekje van de opperdrol mohambad:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad_in_Medina

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Tot nu toe is steeds weer gebleken dat elk zogenaamd geweld tegen moslims, feitelijk in scène gezetten aanvallen betrof. Die zogenaamde ‘moslima’s’ die aangevallen zouden zijn, en als dan de film-opnames worden bekeken dan was er alleen een om aandacht schreeuwende vrouw te zien.

  Het wordt tijd dat de islam beëindigd gaat worden, alle moskeeën gesloten worden en alle imams voor de door hen gepleegde misdaden (oplichting en haat-prediken) een lange tijd worden opgesloten in een penitentiaire inrichting of in een andere inrichting, dat is ook goed.

  Liked by 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Wat dacht je voor een houten jas voor de imams, ander moeten er vele gestoorden inrichtingen bijgebouwd gaan worden.

   Liked by 1 persoon

   • Sabeltant zegt:

    Typerend voor die zogenaamde aanvallen…
    Telkens was er sprake van een ‘toevallige’ ‘ voorbijganger’ die het allemaal gefilmd heeft.

    Liked by 1 persoon

   • vanhetgoor zegt:

    Nee, een houten jas is géén afschrikking voor anderen die het zelfde willen gaan doen. De imams moeten zo lang als mogelijk is worden opgesloten in een instituut voor misdadige geesteszieken of voor geesteszieke misdadigers. Iemand die willens en wetens domme mensen (= moslims) voorliegt om er zelf beter van te worden die moet streng gestraft worden. Er zijn namelijk ook zielige mensen die de onzin van de islam echt geloven! Dat zijn de vreselijk naïeve domme mensen. De imams, en mufti’s, ayatollahs en de zogenaamde skollars (islamitische schriftgeleerden) zijn allemaal bezig om domme mensen aan te zetten tot het plegen van gewone misdaden (diefstal, roof en drugshandel) en ook misdaden tegen de menselijkheid. (Genocide, infanticide, FGM en andere vrouwenhaat)

    Als dat huidige tuig er makkelijk van af komt dan komt de volgende generatie er aan. Maar als de huidige cohorten met volksmenners en dieven in djebella voor eeuwig zichtbaar blijven in hun cel, als hun familie steeds maar weer op bezoek moet, dan blijft het een afschrikkende werking houden. Dat stel oplichters dat vooraan staat in de moskee moet naar de gevangenis, en moet daar voor de rest van hun miserabele leven blijven.

    Like

  • hendrikush zegt:

   Zoals in Syrië: islamvrije zone’s invoeren; te beginnen in Nederland.
   De nato is helemaal klaar voor de vorige wereldoorlog maar over de islamitische guerrila hebben ze nog niet nagedacht.

   Like

 8. Jan zegt:

  Texas Muslim Pleads Guilty to Setting Fire to His Own Mosque

  The charging instrument stated that Gary Nathaniel Moore started a fire with the intent to destroy and damage a place of worship – the Savoy Masjid Mosque in Houston. Moore said he attended the mosque every day up to five times a day for five years. The Houston Fire Department (HFD) responded to the fire about 2:47 p.m. on Christmas Day.

  Breitbart News reported that “up in smoke is the DC Media’s hoped-for anti-GOP Narrative. Before any facts were known, numerous DC Media outlets immediately exploited the tragedy to place the blame on Donald Trump.”

  http://www.breitbart.com/texas/2016/12/11/texas-muslim-pleads-guilty-to-setting-fire-to-his-own-mosque/

  NYPD: Muslim woman lied about being attacked, called terrorist on subway

  Days after the report of her attack came out, Seweid disappeared on December 7. Her family reported her missing to Long Island police, and she was found on December 9.

  Police said Seweid may have made up the bogus claim to get attention because of family issues at home.

  http://abc7ny.com/news/nypd-muslim-woman-lied-about-attack-on-subway/1656487/

  Geen doekie leidt tot gewisse dood:
  Muslim woman ‘could barely breathe’ after hijab ripped off in London hate crime attack
  http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/muslim-woman-attack-london-hate-crime-hijab-ripped-off-man-a7484851.html

  Moslims lijken wel nazi’s
  Hitler liet zelf de Rijksdag in brand steken en communisten kregen de schuld.

  Liked by 1 persoon

 9. tippelaar zegt:

  Voor dat de anti-islam succes kan hebben in nederland moet eerst de grondwet waarin de vrijheid van godsdienst staat, worden aangepast zodat de islam daarop geen beroep meer kan doen, tenzij de rechter tot de conclusie komt dat de islam geen godsdienst is maar een politieke doctrine, dan kan de grondwet zo blijven. In beide mogelijkheden heb ik geen vertrouwen dat de islam in de ban wordt gedaan. Nederlandse politici zijn te laf om hierin het initiatief te nemen en ze worden toch weer teruggefloten door brussel. Idem de rechter die door het europees gerechtshof wordt teruggefloten. Blijft alleen de gewapende volksopstand over en die zal door de nl.regering desnoods met inzet van het leger worden neergeslagen want linksom of rechtsom nederland moet kapot (moet van brussel=frau merkel). Het wachten is alleen nog op een binnenlandse rebellenleider die hierin het initiatief neemt. Lijkt me wel iets voor een vakbondsleider, die is gewend om iets dergelijks te doen. Hoewel als ik denk aan Wim Kok, voormalig FNV.voorzitter die met de vuist omhoog op het Malieveld riep “We pikken het niet meer” , dan wordt het mij angstig om het hart want nu zit deze exvakbondsbaas op een zeer riante plek als commissaris van de ING.bank uw en mijn spaarcenten op te vreten. Dat heet verraad aan het arbeidersvolk dat hem eerst te eten gaf van hun schamele inkomen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tippelaar: 09.15. uur, op 11/5. En dat is de werkelijkheid. Trouwens de moslims moeten niet zeuren, in hun thuislanden, fikken ze christelijke kerken tot de grond toe af! Wie kaatst moet de bal terug verwachten. Toch?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s