Het nieuwe Duitse racisme is links: AfD-leden worden niet medisch behandeld

Screenshot_98

Illustratie: Berlijnse Republiek. Geen medische behandeling van AfD-sympathisanten. Derde Rijk: Geen behandeling van Joden. Hierboven: Bordje van een dokterspraktijk in het Derde Rijk, waarop er expliciet op gewezen wordt dat Joden niet worden behandeld.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Het racisme is weer opgestaan. Het is alleen van richting veranderd. Was zijn doel in het Derde Rijk het Joodse ras, dan is zijn huidige doel het Duitse ras. Vooral, maar zeker niet alleen maar diegenen onder hen, die sympathiseren met de AfD. In beide gevallen – in het Derde Rijk en in de Berlijnse Republiek – waren het socialisten die dit racisme vertegenwoordigden. Hun strijd tegen Rechts en Racisme is daarom de leugenachtigste politieke actie sinds 1945. Ze dient er alleen maar toe om af te leiden van haar nieuwe misdaad tegen het volk en de grondwet.

Michael Mannheimer Blog

70 jaar na het einde van het nationaalsocialisme hebben Duitse socialisten wederom in Duitsland een nieuwer racisme geïnstalleerd: het is het racisme tegen politiek andersdenkenden.

Duitsland is dankzij het door Links losgebarsten Racisme en neonazi-debat opnieuw daar beland waar het in 1945 was geëindigd: Een sinds 1945 nooit vertoonde vergiftiging van de openbare en private gesprekscultuur, die tegenwoordig niets meer met de openheid en tolerantie van de tijd te maken heeft, zoals ik die nog meegemaakt heb in de Bonner Republiek.

De racismeknuppel, die nu de aan slijtage onderhevige naziknuppel dient te vervangen, heeft maar één doel: De Duitsers aan te wrijven dat ze racisten zijn. De waarheid is echter: Er is in de wereld nauwelijks een toleranter volk met opener oog voor het wereldgebeuren dan de Duitsers. Alle 192 naties van de VN wonen hier, en Duitsland werd herhaaldelijk gekozen als het meest geziene en vriendelijkste volk ter wereld. In een enquête van de VN in juist deze 192 landen.

Waarom Links het nazi- en racismeverwijt heeft uitgevonden

Dat alles interesseert Links niet. Omdat ze politieke strijdkreten en eeuwige schuld-toeschrijvingen nodig heeft om het volk te dirigeren, te knechten – maar vooral om zijn kiesgedrag te beïnvloeden.

Dit zou ze niet kunnen als ze de hele Duitse pers (enkele uitzonderingen daargelaten) niet in de hand zou hebben. In deze zin vormt Links een directe voortzetting van de Goebbelse media – en van de kerken, die ze anders tot bloedens toe bestrijden: 1800 jaar lang – tot de overwinning van de verlichting – hebben de kerkvorsten hen beslist met niets méér gekweld en in eeuwige schuld gehouden dan met de zgn. erfzonde en de dreiging van het eeuwige hellevuur.

De Berlijnse Republiek sluit aan bij het Derde Rijk en de DDR

Deze tijden zijn weer terug. De “eeuwige schuld” van de Duitsers zijn de 12 jaar nationaalsocialisme – tot welke Links de hele, ook roemrijke, geschiedenis van Duitsland steeds meer vernauwt. En die zonder de miljoenen stemmen van sociaaldemocratische kiezers en kiezers van de Communistische Partij Duitsland de nazi’s nimmer aan de macht zou hebben gelanceerd. En het hellevuur, waarmee ze dreigt, zijn “klimaatcatastrofe” en “ondergang van Europa” wanneer Europa niet zijn landen oplost en zichzelf openstelt voor miljoenen moslims en Afrikanen.

Vrouwelijke arts weigert patiënt behandeling omdat deze sympathiseert met de AdF

In het klein ziet men de toenemende racistisch gemotiveerde intolerantie aan een voorbeeld, dat zó onbegrijpelijk is dat het nauwelijks te geloven valt. Zoals in het Derde Rijk partijlijn-getrouwe Duitse artsen weigerden Joden te behandelen, weigeren nu partijlijn-getrouwe individuele artsen, AfD-sympathisanten te behandelen. Het verschil? Is er niet.

Want de eed van Hippocrates – die om actuele redenen door de “Geneefse declaratie van de Wereldbond van Artsen” werd opgeheven, verplicht artsen om iedere zieke ongeacht afkomst, religie of politiek wereldbeeld te behandelen. Dit zweren de artsen “op hun woord van eer.”

Al het andere is racisme. En dit racisme is weer terug. Maar anders dan Links denkt, níet bij Rechts, maar bij zichzelf.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Het nieuwe Duitse racisme is links: AfD-leden worden niet medisch behandeld

 1. Bob Fleumer zegt:

  Die hele dokters praktijk mijden dat piept mevrouw el anders!

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  dan piept mevrouw wel anders, sorry!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  En dan durven ze nóg te beweren dat de mohammedanen de ‘nieuwe Joden’ zijn!
  HOE DÚRVEN ZE!

  Like

 4. Edjan zegt:

  Vertrouw toch geen artsen! Ze vegen hun reet af met het medisch beroepsgeheim en de meesten weten geen ene flikker. Hoe harder ze voor god spelen, hoe minder ze weten. Vertel het schofterige geteisem NOOIT dat je een biertje drinkt ’s avonds of eens een joitnje rookt. Want vanaf dat moment zullen ze al je ziektes daaraan toeschrijven en ze zorgen ervoor dat de overheid erachter komt.
  Ga een ziekenhuis alleen op een brancard naar binnen.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Wat je nu schrijft is zeker “scherts” ?
   Neem toch meestal je comments serieus.
   Ik vertrouw artsen wel en heb ook aan hen mijn leven nu te danken na een hartaanval 15 jaren geleden toen we hier pas kwamen wonen.
   Afgelopen maandag 8 Mei weer met brancard het ziekenhuis ingebracht voor wat later overbodig bleek en loos alarm.
   Maar toch.
   Ambulance binnen 15 min hier aan huis s,avonds om 21.15 en 1/2 uur later bij de Urgence en allerlei onderzoeken tot na middernacht.
   Er bleek niets aan de hand, maar ze staan toch maar voor je klaar.
   Hoe dat in NL is weet ik niet, maar ik neem m,n petje af voor de zorg hier.

   Like

   • Edjan zegt:

    Nee, geen scherts. Heb in maart vorig jaar een herseninfarct gehad. Een diagnose stellen konden de heren niet. Zoals zo vaak. In Helmond hebben ze iemand met een herseninfarct 3x naar huis gestuurd. Toen zijn vrouw het op internet zette, werd hen voor straf de toegang tot het ziekenhuis geweigerd. En zo gaat het wel vaker.

    Ze dachten dat ik wat anders had. Omdat dat van alcohol zou kunnen komen, heb ik toegegeven een paar (4 – 5) pilsjes per avond te drinken.
    Toen ik uit het ziekenhuis kwam, heb ik een Eigen Verklaring ingevuld: men had mij wijs gemaakt dat dat moest. Doe dat nooit! Vertrouw de overheid nooit!

    Ik kreeg een keuring door een “onafhankelijke” neuroloog (zelf betalen 200 Euro) op last van het CBR. Ik moest de papieren bij de huisarts ophalen en meenemen die mijn eigen neuroloog naar de huisarts gestuurd had. Daar stond het alcoholgebruik natuurlijk in. Al had het er niets mee te maken. Dat stond er wel in. Dat ze te stom waren om een diagnose te stellen, stond er natuurlijk niet in.

    Die controlerende neuroloog vroeg nog eens naar de alcohol. En weer gaf ik dat toe. Ik wist niet dat je maximaal 3 consumpties per dag mag hebben (en zelfs niet eens elke dag). Bij 4 of meer consumpties per dag wordt je gebrandmerkt als alcoholmisbruiker en wordt je rijbewijs ingetrokken.

    Sindsdien nog 3 “onderzoeken” door een “psychiater” moeten doen. Zelf betalen a 290 Euro per keer + 55 Euro bloedproeven. Het enige wat die “psychiater” deed was proberen mij erin te luizen. Als je een jaar “braaf” bent, krijg je het misschien terug. Ik zit er nog steeds op te wachten.

    Dus zonder scherts: vertel een arts NOOIT wat je drinkt en rookt. Hij stuurt alles op naar je huisarts en de overheid kan je dwingen dat op te halen en op te sturen. De artsen spelen inmiddels de vermoorde onschuld. Medisch beroepsgeheim? My ass.

    Like

   • elisah zegt:

    Goh Edjan, wat vervelend voor je, ik wist niet dat men zoiets achter iemands rug kon doen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, Edjan, dit is ’n typisch NL-verhaal.
    Als je zoals zo vele Nederlanders, die naar het buitenland zijn getrokken omdat Nederland te eng en te communistisch voor ze werd, jouw verhaal hoort wordt je witgloeiend van binnen.
    En dat alles omdat we zo verdomd principieel moeten zijn.
    Daarom waren wij ook tijdens WOII het braafste jongetje van de klas dat alle Joden werkelijk op transport stelde.
    Dit samen met die brave ambtenaren en politie-mensen die hun uiterste best deden voor de moffen.
    De goeden niet te na gesproken… maar dat waren er maar zo weinig…
    Èn nu maar braaf principieel gereformeerd 5 mei vieren.

    Geen wonder dat het marokkaans tuig respectloos met hun kransen voetbalt!
    Geen respect voor ’n volk dat zo met zijn eigen mensen omgaat en tegelijk de voetzolen likt van tuig!

    Geliked door 2 people

  • anna zegt:

   de geneeskunde studerenden dronken tijdens hun studie allemaal grote hoeveelheden bier, na hun afstuderen alleen nog maar heeeeeeeeeeele dure wijn …….

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Edjan zegt: 10 mei 2017 om 22:18
   ////////////////
   Ik wilde wat je schreef niet helemaal in twijfel trekken, maar het is voor ons hier moeilijk precies voor-te-stellen hoe het in NL is.
   Toen ik in NL woonde was ik nog relatief jong en ging nauwelijks naar de arts, net 60 toen we hier heen gingen.
   We kwamen die eerste tijd hier in een hectische toestand. De verhuizing, alle spullen hierheen etc. Instanties melden, overschrijvingen etc.
   We hadden nauwelijks de dingen beetje op orde of ik moest geopereerd worden en met ambulance naar Toulouse naar grote AC Ziekenhuis, 120 km.
   Er kwam nog bij dat we nog maar net in het Nationale Ziekenfonds zaten en de Mutuelle nog niet helemaal in orde was.
   DUS DE ANGST DAT ZE JE héél veel zelf laten betalen kwam er nog bij.
   Maar dat was dus onterecht, die angst voor bij-betalen.
   *****
   Nu ma. avond weer met ambulance mee naar Ziekenhuis omdat er weer van die “Hart-verschijnselen” waren.
   Ik ben geen medicus, dus je kunt die ambulance-mensen alleen zeggen wat je voelt en als ze met de spullen die ze bij zich hebben concluderen dat je mee moet ? !
   Zin had ik er niet in, maar ik laat de beslissing aan hen over.
   Het bleek heel wat anders, maar midden in de nacht doen ze toch maar allerlei [bloed]proeven, foto,s maken etc, etc in ziekenhuis.
   Ik kan voor mijzelf dus NIET zeggen dat ze je hier AFSCHEPEN.
   Voor de operatie vroeger moest ik hier ook een papier ondetekenen.
   Wat je schrijft over de “zelf” betalingen heb ik ook geen ervaring mee.
   Voor de hoeveelheid medicijnen die ik elke maand haal, betalen we niets. Zie ook geen rekening, Wordt onderling afgehandeld.
   Als je bij “3” alcohool consumpties in NL al alcoholist bent, dan zijn wij het hier zeker.
   De [goede] wijn hier rechtstreeks uit het dal van de boer kost Euro 1.20 de liter.
   Sorry voor jou dat je ervaringen in de medica anders zijn dan de onze hier.
   Maar dan denk ik weer aan “Pechtold’s” uitspraak over de ZORG in NL:………….”Heel de EU loopt uit [ naar NL ! ], om te kijken hoe GOED wij het doen. “

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Wel een beetje raar dat doktoren zeggen dat twee tot drie glazen wijn goed zijn voor je hart en je bloedvaten en dat je bij vier of vijf glazen ineens een alcoholist bent .
   Nou schijnt het dat je dan rode wijn moet drinken , maar witte kan ook maar daar moet je dan méér van drinken voor hetzelfde effect .
   Nou, daarom doe ik dat dan maar .

   Maar wél een trieste gang van zaken , Edjan , had geen idee dat zoiets op die manier mogelijk zou zijn .
   Smerige rotstreek van die lui .
   Sterkte , man!

   Maar wat doe je nu ?
   Helemáál niks meer drinken , tot je je rijbewijs weer terug hebt ?
   En kunnen ze je dan daarna nog iedere keer oproepen voor een alcoholtest net zoals bij iemand die met teveel drank op , achter het stuur , gepakt wordt ?
   Bizarre situatie !

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Nou Harry, ik ben toch al fors minder gaan drinken omdat ik begrepen heb dat er een relatie is tussen alcohol, overgewicht, hoge bloeddruk en herseninfarct.
    Maar ik denk dat ik nu goedgekeurd ben dan mag ik over een tijdje misschien weer een klein jaartje rijden en dan weer keuring + bloedproef en dan mag ik misschien 2 jaar rijden.

    Ik ben nooit gepakt met drank op achter het stuur, heb in mijn leven 2 bonnetjes gehad voor (1km ) te snel rijden en 2 voor fout parkeren (toen er sneeuw lag en ik de strepen niet kon zien).

    Hoogopgeleide alleenstaanden worden binnenkort een target want die zitten “allemaal” ’s avonds te pimpelen. Dus die gaat de overheid allemaal pakken. Daarna wordt overgewicht aangepakt. Kost allemaal teveel geld. Tja, de communistische heilstaat is werkelijkheid aan het worden …

    En nogmaals: kijk uit wat je tegen artsen vertelt. Want onderwijs, rechtspraak én zorg zijn allemaal verlengstukken van een steeds almachtiger wordende roverheid.

    Like

 5. elisah zegt:

  Meteen die ontaarde arts voor het medisch tuchtcollege slepen, dan leert ze het wel af.

  Geliked door 1 persoon

 6. Je hebt op deze wereld Mensen en parasieten, meer soorten zijn er niet. Dat de parasieten alle mogelijke koosnaampjes voor zichzelf uitvinden helpt ze niet. Deze parasieten worden massaal voor het karretje gespannen van de wat slimmeren onder hen, de Superparasieten. Dus we moesten eigenlijk medelijden met ze hebben, ware het niet dat wij, de Mensen, de gastheren van deze slampampers zijn.

  Parasieten krijgen al naar gelang het hoedje van hun parasietenmenners staat een vermomming aan en ze moeten zich de ene keer Nazi en de andere keer Socialist of zelfs VVD-er noemen. Zo waren ze tijdens de vorige oorlogen druk bezig met de Nazi te spelen maar toen dat fout ging trokken ze snel het pak van de arme vervolgde communisten aan, schonken een paar van hun parasietendirigenten aan het Neurenberger Operette Gezelschap en zijn momenteel bezig als knuffel- en taxibedrijf voor hun collega’s uit verre oorden die als exotische parasiet een zielig werkmansboezeroen, maar wél met Nikes, hebben aangetrokken. Wordt nog leuk, benieuwd wat ze de volgende keer aantrekken..

  Geliked door 1 persoon

  • Eigenlijk zit ik te wachten op het moment dat alle Europeanen een bruine ster op hun reet moeten naaien, spandoeken met ‘koopt niet bij Haramzaken’ op de deur van de Appie worden geplakt en er een Nacht der Lege Flessen uitbreekt waarbij de laatste betrouwbare politici bezopen worden gemaakt en in compromitterende standjes gefilmd worden terwijl ze met een zweepje gedaan worden door 130 feministes plus AnneFleur en vervolgens uit schaamte gaan emigreren en dat Rutte opeens een snor blijkt te hebben en zo’n handje.

   Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  Dat een arts een patient kan weigeren lijkt mij vreemd.
  Ik heb hier weleens gelezen van een Franse arts in een voorstad van Parijs die de allochtonen en hun gezeur zat was en er mee ophield.
  Ergens anders weer een nieuwe praktijk begonnen…………..

  Like

 8. Erik zegt:

  Winston Churchil “The new fascist will be the anti fascist”.

  Geliked door 1 persoon

 9. Leo zegt:

  Duitsland is toen dan wel militair verslagen, maar het politieke nazisme woekert tot op de dag van vandaag voort in Brussel.

  Oude tijden keren terug .

  Like

  • Nemesis zegt:

   De oude tijden zijn nooit weggeweest, ik schreef het nog niet zo lang geleden al eens.

   Niet door een arts behandeld worden omdat je sympatiseert met in dit geval de AfD lijkt mijwel helemaal van de pot gerukt.
   Als ik naar de dokter moet, praat ik zeer zeker helemaal niet over politieke zaken, ik heb tenslotte wel wat amders te vertellen waarom ik bij de dokter kom.

   Betreffende het verhaal over de herseninfarct. Als men tot 3 x toe naar huis wort gestuurd, lijkt het mij dat er geen aanwijzingen waren voor een herseninfarct. En geloof me, die zijn er wel degelijk. Spreek hier uit ervaring. Ik ben 2,5 jaar na dato nog altijd niet klaar met revalidatie oefeningen 4 x per week, mezelf verplaatsen door met een rollator te schuifelen en als ik lig of val, niet op kunnen staan. Heel veel dingen al weer wel kan, maar heel erg veel dingen nog lang niet. Maar in de neurologische kliniek heb ik ergere gevallen gezien, die mensen waren verworden tot kasplantjes.
   Gezien wat ik alles lees over de super beste zorg in Nederland (braak), ben ik toch ook weer blij dat ik hier woon en een goede verzorginge door de diverse artsen en de thuiszorg heb.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Ik denk dat onze ervaringen met ZORG in resp. Dts-land & Fr zo,n beetje “Parallel”lopen.
    delamontagne zegt: 11 mei 2017 om 18:42

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat klopt helemaal. Het nieuwste rottigheidje is, dat we nu weer belasting moeten gaan betalen in Nederland. Om een “gekwalificeerde buitenlandse belastingbetaler” te zijn of te worden, moeten er door de belastingdienst hier asllerhande formulieren ingevukd en gestempeld worden. Zo niet verliezen we onze rechten op vrijbedragen etc. >Nou, dan maar afromen jullie blauwe gekke dievenbende.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    De werkelijk kracht van Nederland is dat haar bevolking werkelijk oprecht meent dat alles wat Nederland voortbrengt, het beste zo niet het allerbeste van de hele wereld is…

    En dit is geen grap!

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Dat is zeker geen grap. We hebben werkelijk super goede mensen die super goede dingen hebben gedaan en nog doen op allerlei gebieden, En veel van dievoortreffelijke dingen zijn inderdaad nog nooit geevenaard.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis.
    Inderdaad. Ga jij maar eens met je duim ’n gat in de dijk dichthouden om het hele land te redden.
    En zo zijn er nog veel meer opmerkelijke zaken te noemen die door Nederlanders werden verricht.
    Zo hebben zij uit een moeras hun eigen land geschapen en het daarna weggegeven aan onderontwikkelde Arabieren en andere Indianen.
    Wat kan ik nog meer verzinnen…?
    Oh ja, in Nederland moet alles kunnen.
    Jammer dat er helemaal niets kan, want NL is het land met de meeste regeltjes van héél Europa.
    Probeer maar ‘ns ’n eigen handel op te zetten. Lukt normale mensen niet.
    Je bent al gek als je er aan begint, en na ’n maand wordt je kwijlend en gillend in ’n dwangbuis afgevoerd.
    Maar tòch blijft Nederland het land met het allerbeste van alles, van héél de wereld.
    En zoals ik al zei, als je er maar heilig in gelooft is het gewoon zo.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Met m’n duim een gat in een dijk dicht houden? Ik kijk wel uit. Van mij mogen ze in de lagere landen gezellig samen verzuipen.

    Wat betreft de waterwerken, dijken, het laten ontstaan van nieuw land. Alleen al, om maar iets te noemen, het afsluiten van de toen nog Zuiderzee geheten IJselmaar door de afsluitdijk. Was een knap staaltje werk. Niet alleen door de constructie zelf, maar ook omdat grootste deel veler handen werk was. Kom daar nu eens om. Dan de Westerscheldekering en meer van zulke staaltjes vakmanschap.
    Verder hadden we nog heel veel goeie dingen die ze allemaal aan het buitenland voor een grijpstuiver hebben weg gegeven.
    Maar ook onze jeugd is niet allemaal verziekt gelukkig. Daar denk ik aan die projecten van de Technische Universiteiten met hun zonnenauto’s.
    Nee, een handel ga ik nu niet meer opzetten, dus ik hoop dat ik dus dwangbuis aan me voorbij kan laten gaan.
    Nee Nederland is geen slecht land, het zou echter ontdaan moeten worden van diverse storende elementen. Zoals nu even eerst een aandacht vragende kater van m’n toetsenbord gooien. Ik bedoelde dus die links groene extremistische amoeben.

    Like

 10. Daar begint het langzamerhand op te lijken Leo. Duitsland heeft het aardig voor het zeggen in Europa. Engeland had dit volgens mij ook al door. Uit de EU stappen was een goede zet van ze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s