Macron wil van schulden gemeenschappelijk bezit maken op Europees niveau

Screenshot_101

(Vertaling: E.J. Bron)

Nauwelijks in functie, of de kritiek op de ideeën en voorstellingen van Emmanuel Macron nemen toe. Vooral zijn voorstellingen van eurobonds en Europese sociale standaards stuiten op afwijzing.

Die Freie Welt

De jubel over de overwinning van Emmanuel Macron is geweken voor ontnuchtering. Zijn nieuwe ideeën stuiten vooral in het buitenland op onbegrip, ook in Duitsland. Tot zijn plannen behoren een minister van Financiën voor de eurozone, Europese sociale standaards en gemeenschappelijke leningen van de eurolanden, zoals “Spiegel-Online” berichtte.

Er kwam al tegengas uit Duitsland. Gunther Kirchbaum (CDU), chef van de Europa-commissie van het Duitse parlement, heeft een gemeenschappelijk bezit van de schulden afgewezen. Ook de president van de “Duitse Industrie- en Handelskamerdag”, Eric Schweitzer, heeft het idee van een gemeenschappelijk bezit van de schulden afgewezen.

Ook het voorstel van Macron om een Europese werkloosheidsverzekering in te voeren, stuitte op heftige kritiek, zoals de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” berichtte. Bovendien stelde Macron voor een speciale belasting voor de eurozone in te voeren, zodat men over een eigen budget zou kunnen beschikken.

Zo zie je maar: Met Macron is er meer EU in plaats van minder. Dat lijkt zijn agenda te zijn.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frankrijk, Globalisering, Graaien, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Macron wil van schulden gemeenschappelijk bezit maken op Europees niveau

 1. Mary zegt:

  Wat een ongelooflijke smeerlap “gemeenschappelijk bezit van schulden” of Duitsland en Nederland de schulden even willen gaan betalen alsmede de werkeloosheid b.v. in zijn land waar hij in de voorgaande jaren het gepresteerd heeft om aan die werkeloosheid niets maar dan ook niets te veranderen, ga je gewenste Islamisering waar je zo’n voorstander van bent die Frankrijk nog verder komen uitvreten maar zelf bekostigen!!!!!

  Geliked door 4 people

  • Mirjam zegt:

   Een makkelijke manier om Frankrijk te redden en je verkiezingsbelofte waar te maken: delegeer en laat het redden en betalen aan anderen over.

   Geliked door 3 people

   • Mirjam zegt:

    Macron is een mengeling van Pechthold en Klaver: weg ermee!

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Op Macron is niets aan te merken.
    De man doet gewoon wat hij de laatste twee weken gezegd heeft.
    Langer was hij niet bekend namelijk.
    Nou moeten de mensen niet gaan zeuren.
    Ze hebben allemaal op ‘m gestemd, in Duitsland waren ze al helemaal Euforisch,
    en nu ineens kritiek?

    En Marine le Pen maar lachen…

    Like

 2. Natuurlijk de ex Rothschild bankster wil gewoon nivelleren en gaat hierbij tot het uiterste n.m.m. Hans Spekman zei dat nivelleren een feest is in 2012, men kan op zijn klompen aanvoelen dat nivelleren een groot EU-feest zal worden waarbij alle Europese burgers even arm zullen worden.

  Geliked door 2 people

 3. Harry zegt:

  Wat een dwaas en corrupt idee om een gemeenschappelijk bezit van schulden in te voeren !
  Weet uit verhalen van mensen die met een groep op vakantie gingen , dat die afspraken om alle kosten te delen . Dat lijkt misschien in het begin leuk en sociaal .
  De meest inhaligen bestelden dan heel dure drankjes op een terras of in een bar .
  De anderen moesten dan meebetalen terwijl die slechts een glaasje fris dronken .
  Dat leidde uiteindelijk altijd tot ruzie en irritatie als ze het doorkregen .

  Wat die achterlijke Macron voorstelt is eigenlijk hetzelfde .
  Ik weet al wie de rekening mogen betalen !

  NIET DOEN , DUS !

  Geliked door 2 people

 4. Mirjam zegt:

  Gemeenschappelijk bezit van de schulden. Met andere woorden: de schulden van Frankrijk moeten geplaatst, gezien, maar vooral betaald worden door de rest van de Europese (rijke) landen. Ja, daggggggggggggggggggg!

  Geliked door 3 people

 5. Jan Zwitser zegt:

  Deze meneer gaat er van uit dat de EU al één land is. Een smalende lach naar deze man.

  Geliked door 1 persoon

 6. Roeland zegt:

  Trump wil de EU niet, Poetin is tegen de EU..Wie wil deze gedwongen EU constructie nu eigenlijk wel?
  Antwoord; De EU zelf. Met de partijen als..vul zelf maar in. Het was niks, het is niks en het wordt niks.
  We zullen er wel even onder gaan lijden van het EU afscheid , maar daarna zie ik het licht ! Europa vrij! Geen haat meer tussen de Europeanen , maar een Europa van vrije volkeren, die elkaar respecteren! Dat is de toekomst van ons continent!

  Geliked door 1 persoon

 7. Fred zegt:

  Eèrst een regeling waarbij iedereen op dezelfde leeftijd met pensioen kan.
  Al het andere is bedrog.
  Maar wie is van de EU anders gewend.
  Ik niet.

  Like

  • anna zegt:

   De ambtenaren in Frankrijk gaan 5 jaar eerder met pensioen dan wij …. Ik ken een Fransman die voor de regering werkt, iedere 4 jaar naar een ander overzees gebiedsdeel van New Caledonië, Martinique, Guadeloupe etc. en nu nog even een luizenleventje op Mayotte, c’est maginifique …….. daarna in een buitenhuis in Bretagne met een goed pensioen …..

   Like

 8. Beschouwer zegt:

  Macron is een soort EUSSR-neocommunist. Het doel van de neocommunisten is de middenklasse te doen verarmen en de ultrarijken te doen verder verrijken.

  DE DUIVEL SCHIJT OP DE GROOTSTE HOOP !

  Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  De transfer unie. Het ideaal van elke EU adept. Kots misselijk wordt ik steeds als met opzet Europa gezegd wordt terwijl EU bedoeld wordt. Macron naar voren getoverd door de EU elite zal een nog grotere deceptie worden als Hollande.

  Geliked door 2 people

 10. kraftavilqa zegt:

  Ook weer zo’n typische rooie truc het veralgemeniseren van de schuld. Zo’n zelfde soort stunt werd in de VS uitgehaald t.a.v. de slavernij door de democrats, aldus werd ’t verhaal “slavernij is iets dat Amerikanen deden” i.p.v. “slavernij is iets waar wij democrats ons onder protest van het normale deel der bevolking altijd krachtig voor ingezet hebben maar nu kunnen we dat helaas niet meer maken”. Revisionisme is altijd een belangrijk instrument van de rooien geweest teneinde de talrijke eigen wandaden uit ’t zicht te houden. Veralgemenisering werkt, geen mooiere verantwoordelijkheid dan difuse verantwoordelijkheid. We zien dat ook bij strafzaken waarbij een groepje jeugdige criminelen iemand heeft gedood maar omdat niet vastgesteld kan worden wie het slachtoffer de uiteindelijke fatale klap heeft toegediend gaat iedereen vrijuit.

  Geliked door 2 people

 11. Met een rijk wijf getrouwd in gemeenschap van goederen, een andere reden kan ik wel verzinnen maar dan is ie een pervers Oedipoesiegrabber en dan ligt die denkwijze erg voor de hand bij het inrichten van de EU-gemeenschap van goederen..

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Quote: Van schulden gemeenschappelijk bezit maken op Europees niveau.

  Iedereen werd indertijd sowieso al medeplichtig gemaakt aan de huidige financiële (banken)crisis, vooral de arme landen op wankele benen. Eigenlijk is Macron een nog grotere misleider m.a.w. financiële goochelaar dan gedacht. Hij wil nog een keer leentje broer spelen over de ruggen c.q. de schulden uitsmeren ten nadele van de EU bevolking. Macron is president, hij wil meedoen met het EU spel, maar dan moet hij aan de speeltafel ook zijn eigen Franse (s)linkse broek zien op te houden. Macron kan beter een frexit organiseren voordat het te laat is m.a.w. Frankrijk bedelstaf .

  Like

 13. Piet Karbiet zegt:

  Aha, dus nu werk je tot juni voor de Staat en Belastingdienst en straks ook nog tot augustus voor Brussel en de Rothschilds.

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  Macron is na de verkiezingen dé Franse superman die de natie zal redden en zoekt nog wanhopig binnen de EU naar een telefooncel om zich om te kleden, nu het in eigen land ook niet lukt.

  Gespeend van pedofilie, wil hij nochtans een klein meisje helpen:

  Frankrijk grootste succes na De Gaulle…….

  Like

 15. Perfide Albion zegt:

  Vroeger werd een buitenlandse vijand die het ook maar waagde om naar Nederlands bezit te kijken tot ongewenste vreemdeling verklaard. Deze schoft zal met alle egards (sic) door onze binnenlandse vijanden ontvangen worden.

  Die gast moeten ze nog voor zijn installatie een k…l geven.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Macron, is een psychopaat pur sang. Op http://www.xander. nl staat vandaag een artikel over deze gek, en NWO adept!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s