‘Politie slaat door met positieve discriminatie’

Screenshot_90

(Door: Koen Voskuil)

Er is opnieuw stevige kritiek op het diversiteitsbeleid van de politie. Aanleiding is een Amsterdamse vacature waarin de politie op voorhand een chef selecteert op ‘kandidaten met een andere achtergrond’. Hoogleraren arbeidsrecht noemen dat in strijd met Europese regels.

De Amsterdamse politie heeft de vacaturetekst waarin ze zoekt naar een teamchef in het Wallengebied gisteren onder druk gewijzigd. De geschrapte passage sluit autochtone politiemensen op voorhand uit: ,,Om te zorgen dat de samenstelling van de teamchefs daadwerkelijk diverser wordt, wordt een kandidaat geselecteerd met een andere culturele achtergrond.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, cultuurrelativisme, discriminatie, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘Politie slaat door met positieve discriminatie’

 1. Waarom geven ze Nederland niet meteen aan de allochtonen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hoe kun je in vredesnaam allochtonen aannemen, die in 9 van de 10 gevallen moslim zijn, en daardoor onze grondwet niet respecteren? Als je politie-agent(e) bent zul je toch moeten handelen volgens onze wetten.
  Bovendien bestaat het gevaar dat ze eerder loyaal zijn aan hun herkomstland dan aan ons land. Dat gaat een heleboel narigheid opleveren.
  Willen we dat?

  Like

 3. ik kies voor een homosexuele atheist; of is dit niet cultureel genoeg? De politie negeert voortdurend kosten en risico’s van de irrationele massa-immigratie en is de weg van gezond verstand geheel kwijt

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De linkse politietop is al jaren de weg kwijt, alleen het komt steeds nadrukkelijker naar voren !!

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Hier de nieuwe politie voor Amsterdam.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Bij meerdere reorganisaties die ik moest ondergaan in de jaren ’80 als ambtenaar bij Amsterdam, werd de functie gewoon opgeheven en voor de nieuwe functie de sollicitatieplicht, overeenkomstig het voorkeursbeleid ingevoerd als homo, vrouwen en minderheden genieten de voorkeur.
  Of en zou ik deze discriminatie laten toetsen bij het Europese Hof?
  De rechter treedt niet in de beoordeling van de grondwettigheid van wetten en verdragen.
  http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vgrnfcwz08zv

  Wellicht had ik kunnen zeggen: Aju mijn werkgever en burgervriend. Het is anders gelopen.

  Like

 7. tippelaar zegt:

  De amsterdamse politie zoekt een papoea-agent, liefst 1 met authentieke peniskoker, die tijdens de dienst door de gulp van de uniformbroek gedragen kan worden. Een bot van een voorouder, door de beide neusvleugels gestoken, is een pré. Het schrijven der nederlandse taal is niet vereist omdat de korpsleiding besloten heeft, indien u wordt aangesteld, u direct op de mensheid kan worden losgelaten. Als dienstwapen mag u, behalve een knots van een voorouderbot, uw blaaspijp met pijl gebruiken, echter zonder het vergif curare. Sollicitatie alleen in hoogst eigen persoon in de klassieke autfit van de Papoea’s . Sollicitaties van blanke Nederlanders worden niet op prijs gesteld.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Als ik mocro was zou ik onmiddellijk solliciteren.
   Stel je eens voor, voortaan onbelemmerd blanken afranselen, boetes geven of kapot schieten, en je krijgt er nog voor betaald ook!

   Like

 8. Steven zegt:

  Tja..wat heeft het voor zin…ze willen nou eenmaal een allochtoon…dus die gaan ze ook gewoon aannemen. Blanken mogen dan nu ook solliciteren, maar worden gewoon niet aangenomen.
  Net zoals leeftijddiscriminatie mag ook niet. maar als jij iemand van 18 wil hebben, dan nodig je alleen uit voor een gesprek die aan je wensen voldoet.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ze lopen daar gewoon vrij rond, zei het Marsmannetje en rolde met z’n 12 ogen, niet te geloven, ze krijgen le leiding van een heel land, bestelen de burgers, staan luid in de handjes te klappen als de Aliëns die ze met miljoenen in rare landen zelf ophalen hun vrouwtjes en kinderen verkrachten en de jongens met die wapperhandjes van het dak af flikkeren en dan zeggen ze nog dat wij enge knakkers zijn.

  Like

 10. Ze noemen Pegida-sympathisanten oorlogszoekers. Zo noemen ze ook Geert Wilders en zijn sympathisanten. We worden vergeleken met oorlogszoekers. We worden dus vergeleken met moslims, IS, Al Quaida en de Salafisten. De politie zegt dat niet moslims (de islam) maar Salafisten ook oorlogszoekers zijn??? Je weet wel; “die aardige buurman die toevallig ook moslim is”

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Heeft de politie-top ooit een geslaagd idee geleverd ? Ik dacht het niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s