Baudet ontmaskert hypocriete ECB-baas Draghi: ‘Krijgen wij 100 miljard terug als we uit de euro stappen?’

Screenshot_112

(Door: Michael van der Galien)

Mario Draghi (foto) ging gisteren keihard af in de Tweede Kamer. Anders dan hij gewend is, zijn Nederlandse parlementariërs namelijk wél kritisch. Nou ja, in ieder geval als de camera’s draaien.

ECB-president (Europese Centrale Bank) Mario Draghi had gisteren een bijzonder vervelend middagje in de Tweede Kamer. Blijkbaar had hij dat al zien aankomen; hij werd een jaar geleden al uitgenodigd, maar het bezoek werd eerder uitgesteld. Nu moest de ECB-chef er toch aan geloven. En ja, dat leverde mooie beelden en uitspraken op.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ECB, Elite, establishment, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

5 reacties op Baudet ontmaskert hypocriete ECB-baas Draghi: ‘Krijgen wij 100 miljard terug als we uit de euro stappen?’

 1. Marlies zegt:

  Het was een waar genot om de aanval van Baudet op die Bilderberger te zien. .

  Geliked door 2 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het zal deze RODE TSAAR, en volksverrader Draghi, “worst zijn”. En aan de flinke taal van Omtzigt (CDA), hebben we helemaal niets. Neen, we zijn allang uitgeleverd aan de roden der EUSSR. Sinds, Pipo Rutte (VVD) getekend heeft bij “het kruisje”, ten aanzien van het ESM verdrag, zijn we totaal overgeleverd aan “Het rode vierde Rijk”. Alle schulden van de zuidelijke landen, zoals Griekenland en Italië, daar komen wij voor aan het bloeden. Tenzij de rode draak EUSSR, ten gronde gaat!

  Geliked door 1 persoon

 3. Petra DeBoer zegt:

  Zoals Baudet gisteren al aangaf weten alle parlementariërs dat de Euro alleen maar ellende geeft en het de pensioenen uitholt plus het feit dat je op spaargeld geen rente meer krijgt waar vooral het MKB last van heeft. Helaas constateren de parlementariërs de feiten maar geven er geen gevolgen aan, zo zei Baudet bij Eenvandaag.
  Baudet en ook Wilders hebben gelijk dat we uit de EU en de muntunie moeten, dus NEXIT. Hoe eerder hoe beter.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  De Britten moeten een vermogen terug betalen voor hun Brexit, terwijl ook zij steeds meer betaalden aan het Vierde Rijk dan zij er voor terug ontvingen.
  Bij ons is dat nog veel erger; we betalen iedere jaar miljarden meer, dan we terug krijgen omdat bepaalde NSB-ers een mooie baan hebben in Brussel.
  Een Nexit is noodzakelijk en wenselijk, maar natuurlijk krijgen wij ook geen geld terug. Hooguit bijgedrukte euro’s, net zo veel waard als Reichsmarken. Want betalende landen mogen het Vierde Rijk niet verlaten, dat zou het einde betekenen van deze boze droom.
  En meneer Omtzigt is van het CDA, hetzelfde CDA dat meneer Draghi aan zijn baan heeft geholpen. Hij is dus even betrouwbaar en oprecht als een belofte van Rutte.

  Geliked door 2 people

 5. oeps48 zegt:

  Baudet prima gedaan. Schop ze in Brussel maar goed tegen alle zere schenen. Die 100 miljard kunnen we goed gebruiken. Alle migranten het land uit. En wij uit de EU. Hup, hup, hup. Nexit nexit, nexit !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s