‘Kabinet speelt Russische roulette met illegalen’

Screenshot_109

(Door: Bauke Schram)

Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (VVD) speelt ‘Russische roulette’ met afgewezen asielzoekers, is het oordeel van PVV-Kamerlid Sietse Fritsma (foto). Dijkhoff kreeg vandaag kritische Kamervragen over het asielbeleid van het kabinet.

Het bericht dat vorig jaar 8.000 afgewezen asielzoekers zonder begeleiding zijn ‘losgelaten op de samenleving’, zorgt voor verontwaardiging onder Kamerleden. De PVV pleit ervoor illegalen zo veel mogelijk vast te zetten als ze niet begeleid het land kunnen worden uitgezet.

PVV nieuw

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, Rutte, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

11 reacties op ‘Kabinet speelt Russische roulette met illegalen’

 1. N.E. Derlander zegt:

  Stas Dijkhoff (VVD) geeft hier precies de reden weer waarom wij Nederlanders wel ernstig moeten pleiten voor een spoedige Nexit. Nederlanders hebben, zolanfg wij deel uitmaken van de ondemocratische EU, steeds minder tot niets meer te zeggen over allerlei zaken, waaronder hoe wij met illegalen omgaan. Dat wordt ongefundeerd voor ons door de EU bepaald.

  Like

 2. Steven zegt:

  DOM volk hier joh…Ze leren ook nergens van geloof ik..

  Like

 3. Jean zegt:

  De troep niet binnenlaten is veel efficiënter en doeltreffender.
  “Voorkomen is veel beter en goedkoper dan genezen”.

  Liked by 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Vertegenwoordiger van de religie van de vrede slaat er op los

  Like

 5. Taljaard zegt:

  De noodzakelijke handhaving beleidsmatig uitvoeren loopt dus vast op het starre legalisme van veelal links draaiende D’66 en GL rechters en het tot vervelens toe schermen met het tot op de draad versleten argument van hun ”rechtsstaat”.
  Een rechtsstaat die zij N.B. zelf tot een aanfluiting hebben gemaakt met hun politieke correcte willekeur bij het bepalen van de strafmaat in hun vonnissen. Want wanneer je het ”goede” kleurtje hebt en de ”juiste” afkomst hebt kom je soms met moord en doodslag weg.
  Maar een autochtone en blanke Nederlander, die bijv. gevangen zit in de boetemolen van het CJIB en hun gelegaliseerde roversmethoden, krijgt onder uit de zak alsof hij/zij tot het ergste soort recidivisten behoort.

  Met uitzondering van links autochtoon activistentuig.
  Daarom huppelt een Volkert van der Graaf ook allang weer vrij rond en is een terrorist als Wijnand Duyvendak zelfs een hotemetoot bij GL.

  In 2001 stak een actiegroep ”de rooie haan” een pluimveeslachterij in Dedemsvaart in de hens. De brandweer kon nog net voorkomen dat de machinekamer ook vlam vatte. Wanneer dat gebeurd was zou er 5000 liter ammoniak uit de koel en vriesinstallatie zijn vrijgekomen en verdampt en had je het hele dorp kunnen evacueren. De schade liep in de miljoenen.
  Maar de daders zijn zelfs nooit opgespoord en bestraft, hoewel het spoor zonder meer leidde naar Harderwijk en de toenmalige vriendin van bovengenoemde Volkert.
  Dat is al jaren lang tekenend voor de ”rechtsstaat” in dit land.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Er zal niets veranderen met de VVD, en de rest van het partijkartel. De verraders- want dat zijn politici van: VVD,CDA,PvdA en D66- hebben in 1975, getekend voor de massale toestroom van moslims. En deze vuilakken werken, samen met het rode gespuis der EUSSR, ook vrolijk mee aan het uitvoeren van het “Coudenhove-Kalerghiplan”, waardoor heel Afrika hier naar toekomt. En deze smeerlapperij hebben we buiten de socialisten, mede te danken aan de liberalen, links-liberalen, en judassen van christendemocratische orde!

  Like

 7. Stefan beuling zegt:

  Goedenavond ik sta volledig achter de pvv en hoop dat er dingen snel veranderen want Hoelanger we wachten hoe moeilijker het word om dingen terug te draaien ik hoop dan ook dat Julie ons kunnen beschermen voor erger en dat meer mensen wakker worden zodat het niet nog verder uit de hand loopt zoals in andere landen!! Mvg .

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Het hele vluchtelingenbeleid is sowieso helemaal een farce en poppenkast. In Europa weten ze dat de mensen die ze binnenlaten onder het mom van ‘vluchteling’, voor het overgrote gedeelte geld/gelukzoekende migranten zijn, die hier geen recht hebben op asiel. Het is dus stom en geldverslinding om mensen onze landen binnen te laten als je van te voren weet dat ze weer terug moeten en dat je ze ook niet terugkrijgt. Bovendien hebben we in onze landen geen behoefte aan migranten, dat ze maar lekker daar blijven waar ze zijn. In vroegere tijden, werden migranten wanabe’s onderworpen aan strenge criteria en wetten. Je kon niet zomaar hier een toekomst opbouwen, zonder dat je aan tig van voorwaarden voldeed en je een smetteloos verleden had. Maar toen waren de grenzen dicht en was Europese unie nog niet de ‘marktleider’ nu is het een eenheidsworst geworden. Iedereen is welkom en voor wie hier niet hoort, die blijft toch, mét crimineel verleden, vooropgezette terroristische en seksistische bedoelingen: niets ‘shockt’ meer, alles kan en mag. Nu komen ze zelfs al vanuit Bangladesh. Genoeg is genoeg. Weg ermee. Grenzen dicht en een overduidelijk NEE aan allen.

  Like

 9. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  “” als ze niet begeleid het land kunnen worden uitgezet””
  .
  uit welk land ?
  de hele eu is grensloos dus zal je op zijn minst met een Portugese piloot boven n-afrika moet lossen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s