Schapen geslacht – boer scheldt daders uit voor schofterig volk en komt wegens ophitsing voor de rechter

Screenshot_115

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Van een boer in Coswig (Duitse deelstaat Sachsen) werden zes schapen gestolen, die deels direct in het weiland geslacht werden. De politie kwam op het spoor van twee “asielzoekers” als verdachten. De boer, Toni P., schold de daders op Facebook uit voor schofterig volk. Een internet-snuffelaar van de politie ontdekte de Facebook-bijdrage en gaf de boer aan, de officier van justitie rook ophitsing tegen buitenlanders, er werd een gerechtelijk bevel wegens volksophitsing uitgevaardigd, de boer tekende hiertegen protest aan.

politikstube

Afgelopen dinsdag kwam het tot een proces wegens de beschuldiging van volksophitsing, zoals de “Bild-Zeitung” bericht:

[…] “De dieren werden op beestachtige wijze geslacht, alleen het vlees werd gestolen”, zei Toni P. voor de rechtbank. “Twee lammetjes werden gewoon gestolen. Toen de lokale krant erover berichtte, heb ik het artikel op Facebook geplaatst. In dit verband heb ik de daders schofterig volk genoemd. En daar sta ik nog steeds achter, na wat ze mijn dieren hebben aangedaan.”

Officier van justitie Wagner: “Bij volksophitsing hoort opzet, die is hier niet herkenbaar. Ik vraag vrijspraak aan!”

Overigens werd het proces tegen de vermeende schapendoders gestaakt. Volgens het openbaar ministerie kon men de ene dader niets bewijzen. Bij de andere, Faouzi A. (37), werd het proces wegens andere zwaarder wegende delicten (o.a. toebrengen van lichamelijk letsel) niet voortgezet. […]

Het proces wegens andere zwaarder wegende delicten niet voortgezet? Deze motivering maakt je alleen nog maar sprakeloos.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Schapen geslacht – boer scheldt daders uit voor schofterig volk en komt wegens ophitsing voor de rechter

 1. Flo zegt:

  Het is echt aan de gang en niet meer te stoppen tenzij…..

  Liked by 2 people

 2. karl zegt:

  Dhimmi status is nu een feit in duitsland, en toch blijft men cdu stemmen. Geen medelij meer mee. De enige groep die sympathie verdiend zijn de jonge en ongeboren duitsers die deze puinhoop gaan erven.

  Liked by 2 people

 3. Fred zegt:

  Knettergek.

  Liked by 1 persoon

 4. Fred zegt:

  Voor de goede orde, Niet de boer dus.

  Liked by 1 persoon

 5. louis-portugal zegt:

  Sharia rechtspraak dus.
  Helemaal vergelijkbaar met onze grondwetb volgens M Berger en nog een stelnvan dat soort oogen.

  Liked by 1 persoon

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dat is typisch het gedrag en de dankbaarheid, van deze vermoedelijke volgers der islam. En het is “de rode kerk”, en de “groene zwevers”, die willens en wetens, de grenzen ver open zetten voor deze invasietroepen der islam, waar we geen lol aan kunnen beleven.

  Liked by 1 persoon

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   “”vermoedelijke volgers der islam””
   .
   wat denk je zelf ? ze vullen de vriezer alvast voor rammewattus….

   Like

 7. boorzalf zegt:

  Voortaan maar een paar van deze jongens in de wei zetten.

  Liked by 3 people

 8. oeps48 zegt:

  Bedenk, dat dit pas het begin is. Het zal nog wel veel erger worden. Daar kun je gif op in nemen. Dat merkelse kreng heeft het mooi voor mekaar gekregen. Het kwaad grijpt met razend tempo om zich heen. Eeen paar vraagjes. Hoe lang gaat dit nog goedgaan? Wanneer barst de kruik? Nog hoeveel druppels eer de emmer overloopt? Wanneer gaan die booslims zich aan het frauke vergrijpen? Wordt het een hete zomer?

  Like

 9. ildiko zegt:

  de verraders van het volk ! dat deden ze ook tijdens WO2 en hier in Nederland ook niet beter. Waar de patriotten zijn ? God mag het weten.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Ik zal het u zeggen waar u de patriotten kunt vinden. Nergens ! Op scholen staan bijna hoofdzakelijk leraressen voor de klas, en die proberen al decennia lang jongens als meisjes op te voeden. Voor een robbertje stoeien krijgen ze de nodige vermaningen en straf, terwijl bovendien het linkse gif er in gepompt word totdat ze volslagen gehersenspoeld zijn. Ook word het zelfstandig denken op de scholen als een groot kwaad gezien. Heel deze maatschappij is totaal vergiftigd met linkse waan-ideeen, en wee degene die laat blijken dat hij rechts is en het er niet mee eens is. Vandaar dat in Nederland het verschijnsel patriot, laat staan – verzetsstrijder -, alleen nog maar een begrip uit de geschiedenis is !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BigLJohn: 21.36. uur, op 11/5. Klopt. Heel het Onderwijs is in handen der socialisten. En ook menige overheidsdienst is geïnfiltreerd door de roden!

    Like

  • Beschouwer zegt:

   Patriotten ? Als ze de kans hebben emigreren die naar de VS.

   Like

  • BertG. zegt:

   Waarom zou je je eigen inspannen voor dit lamlendige volk.
   Vandaag is Buma de held van de dag, morgen weer iemand anders.
   Welke patriotten bedoel jij eigenlijk, ik ken ze niet.
   Meelopers hebben wij hier, geen patriotten.

   Like

 10. kraftavilqa zegt:

  Gaat goed weer dat het je niet bevalt wanneer je slachtoffer van een misdrijf wordt mag je dus niet meer uiten. Hoever moeten we nog buigen voor de pislam voordat er iets knakt. Ik vrees dat de schade reeds onherstelbaar is zelfs al zouden overnight alle mohammedanen tot ieders opluchting verdwijnen de breuk tussen burgers en heersende klasse verdwijnt daar niet mee en ik vermoed dat die breuk hardnekkig zal blijken.

  Liked by 1 persoon

 11. Beschouwer zegt:

  Weer de wereld op zijn kop

  Like

 12. Republikein zegt:

  Klopt als een bus, want vandaag vermoord je een mens en morgen ga je twee mensen vermoorden dan telt vandaag niet meer mee omdat de morgen goud in de mond dus zwaarder weegt en dat je bij een trajectcontrole over een afstand van twee kilometer niet 20 kilometer te hard reed zijnde dus zogezegd pakhembeet bij een maximale snelheid van 100 kilometer zijnde dus 120/100 :60xdingflofbips is kilo utrecht tango.
  Wees dan maar blij met die boete, het zou een veelvoud kunnen zijn maar zo slim zijn ze nog niet.
  Het zit tussen je oren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s