Soros in Italië: Scherpe kritiek op geheime ontmoeting met minister-president

Screenshot_120

Paolo Gentiloni en George Soros.

(Door: Rosemarie Frühauf – Vertaling: E.J. Bron)

In het Italiaanse Rome vond vorige week een geheime ontmoeting plaats tussen George Soros en minister-president Paolo Gentiloni. Beppe Grillo van de “Vijfsterrenbeweging” en andere oppositionele krachten maakten hier ophef over. De “Huffington Post” probeerde de zaak te bagatelliseren.

epoch times

Verleden week was de speculant en miljardair George Soros in Rome. Tijdens een onofficiële afspraak ontmoette hij minister-president Paolo Gentiloni in het Palazzo Chigi. De ontmoeting zou nog bekendgemaakt zijn noch is er een aanwijzing over te vinden op de website van de Italiaanse regering, berichtte Beppe Grillo van de EU-kritische “Vijfsterrenbeweging” op zijn blog. Grillo herinnerde er aan dat Soros er in het jaar 1992 door speculaties maatgevend bij betrokken was dat de Italiaanse Lire 305 van haar waarde verloor, waardoor $ 48 miljard in het luchtledige verdween.

“Minister-president Gentiloni, waar hebt u met Soros over gesproken? Heeft de miljardair u gewaarschuwd dat er opnieuw een speculatie op komst is? (…) Klaagde hij over het onderzoek van officier van justitie Zuccaro met betrekking tot NGO´s, die fungeren als ´Middellandse Zee taxi´ en door Soros zelf met miljoenen dollars gefinancierd worden? Heeft hij u verzocht dit onderzoek te blokkeren? En anderzijds – hebt u rekening gehouden met de schade die 25 jaar geleden aan Italië werd toegebracht? Hebt u rekening gehouden met de activiteiten van de door hem gefinancierde NGO´s in de Middellandse Zee?” (Beppe Grillo)

Daarom eiste Grillo “#TransparenzaSuSoros” (“Transparantie over Soros”).

Andere critici

Ook andere oppositionele krachten namen een standpunt in over het bezoek van Soros: “Ik zal minister-president Gentiloni in het parlement ondervragen over de achtergronden van het Soros-bezoek in het Palazzo Chigi”, kondigde Elvira Savino van “Forza Italia” voor de volgende parlementszitting aan. Matteo Salvini van de “Lega Nord” maakte eveneens gebruik van de gelegenheid: “Voor Soros moet Italië wel hoge prioriteit bezitten”. Een andere politicus van de “Lega Nord” verzocht Gentiloni uit te leggen waarom hij de miljardair ontvangen zou hebben, “die door zijn organisaties onder verdenking staat massa-immigratie uit Afrika in Europese landen te financieren en daarbij Italië als toegang gebruikt.”

Omdat een Italiaanse officier van justitie op dit moment mogelijke samenwerking tussen smokkelaars en NGO´s onderzoekt, kreeg het bezoek van Soros openbare aandacht. Zelfs de Italiaanse editie van de “Huffington Post” berichtte erover onder de titel “Wat doet George Soros in het Pallazo Chigi met Gentiloni?”. Het blad citeerde de voorbehouden tegen de miljardair om er daarna over te informeren dat het bezoek om heel andere redenen zou hebben plaatsgevonden:

Huffington Post bagatelliseert: Investeerder gezocht voor aangeslagen Alitalia

De ontmoeting met Soros zou deel uitmaken van een bredere activiteit van de minister-president om investeerders voor de Italiaanse economie te vinden. Dit zou gebeuren vanwege de lopende industriecrises, zoals de aangeslagen luchtvaartmaatschappij Alitalia. Het bieden op Alitalia zou de komende week beginnen. Als er geen koper wordt gevonden voor Alitalia, zou het afgelopen kunnen zijn met de onderneming. De Italiaanse regering had een nationalisatie van de luchtvaartmaatschappij als oplossing van de crisis meerdere malen uitgesloten.

Volgens de “Corriere della Sera” zou er de afgelopen negen maanden van het afgelopen jaar een teruggang van 15% van het in Italië geïnvesteerde kapitaal hebben plaatsgevonden. Reden daarvoor zou de politieke onzekerheid vanwege het grondwetsreferendum geweest zijn. Deze onzekerheid zou Gentiloni nu proberen tegen te gaan.

In Italië nemen vanwege het betere weer de aankomsten van Middellandse Zee-migranten op dit moment weer toe. Het land kan de migranten echter niet meer gewoon doorsturen naar Oostenrijk en Zwitserland, omdat die hun grenzen op slot hebben gedaan.

Bron:
www.epochtimes.de
Auteur: Rosemarie Frühauf

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Italië, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Soros in Italië: Scherpe kritiek op geheime ontmoeting met minister-president

 1. Drs.P. zegt:

  Uiteindelijk gaat het om CERN en wat men daar aan het doen is, de rest is afleiding van het echte onderwerp. Deze film is het helemaal uitkijken & luisteren zeker waard:

  Liked by 2 people

  • Witte raaf zegt:

   @Drs.P.

   Heb het filmpje gekeken en dat er duistere di gen met Cern worden uitgespookt dat geloof ik graag,dat idee had ik zelf ook maar dat ze het DNA van mummies in de super computer willen stoppen om vervolgens via Bio 3D printers deze mensen opnieuw tot levenwillen laten komen ,een soort van “wederopstanding” gaat mij echt te ver,dat ze portalen of andere dimensies proberen te openen,daar kan ik me nog wat bijvoorstellen.

   Like

   • Drs.P. zegt:

    @Witte Raaf,
    Ga ervan uit dat de “ondergrondse” techniek al veel verder is dan wat wij denken te weten met de “bovengrondse” techniek.
    De essentie van deze film is eigenlijk een andere dan alleen ene Nimrod weer levend maken. Wat ik eruit op maak is dat men door middel van chemtrails ervoor zorgt dat ieder mens heul veul nano particles naar binnen krijgt die dus niet door de longen worden uitgefilterd zoals gewoon roet van diesels, maar in het bloed en in de hersens terecht komen. De chemtrails bestaan uit materialen zoals aluminium oxide, barium en nog veel meer zware metalen en vergif. Door het uitrollen van het 5G netwerk kan men met hoog frequente energie deze nano particles beinvloeden om uiteindelijk ieder mens tot slaaf te maken. Ook kan men het menselijke DNA aanp[assen om de ideale slaaf te creeeren.

    Like

  • BM Fidel zegt:

   Zelden zulke schuimbekkende waanzin gehoord. De waarheid is dat men het ultieme wapen tegen weerwolven heeft ontwikkeld. Hebt u de laatste tijd nog weerwolven gezien? Nou dan.

   Like

 2. Mary zegt:

  En dat moeten Oostenrijk en Zwitserland vooral zo houden, Soros heeft als grootste belang het Islamiseren en ontwrichten van Europa, ineens duikt hij overal op in Europa, gesprekken met Juncker en Timmermans (staat garant voor ellende) over notabene Hongarije (het weigeren van Islamisering) en nu over de poort naar Europa voor de Islam spreken met Gentiloni, hij staat samen met zijn EU vriendjes garant voor een ramp voor de Europese volkeren.

  Like

 3. John van antwerpen zegt:

  Dat met die vluchtelingen is al lang veel eerder gepland. Misschien krijgt de EU wel steek penningen uit Saudi Arabie, zou me niets verbazen. Een pan Islamitisch plan in ruil voor
  goedkope benzine…..We hebben ze nodig dus ze kunnen eisen stellen.
  Waar zijn de ridders van toen ? De Europese verdediging moet snel komen, anders vrees ik
  meer en meer problemen. Het is zeker geen kwestie van afwachten, maar van lik op stuk.

  Like

 4. Lee zegt:

  Kijk ‘m lachen, de Judas.

  Like

  • Witte raaf zegt:

   Oeps48

   Ik heb deze voorspelling ook, een week of wat geleden, ergens gelezen
   Dan zou er dus vandaag iets moeten gebeuren waardoor morgen WO3 zal gaan uitbreken,er gebeurt veel op wereld niveau maar dit zie ik morgen nog niet gebeuren eerlijk gezegd,of er moet vannacht iemand op zeer hoog niveau volledig doordraaien.Dat er een keer iets fout gaat als alles zo doorgaat zoals het nu gaat staat buiten kijf!

   Liked by 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    Ik verwacht ook niet, dat WO-3 morgen gaat uitbreken. Maar aan de andere kant leven we momenteel wel in een hele rare tijd. De spanningen lopen behoorlijk op. Dus WO-3 is niet helemaal ondenkbaar meer. Laten we hopen, dat iedereen bij zinnen blijft en het gezonde verstand de overhand krijgt, zodat het tij snel gaat keren.

    Like

  • Golden Girl zegt:

   mijn reactie heb ik geloof ik niet verzonden, aan oeps48
   ik schreef mag het dan na 12 uur a half 1 morgenavond, ik wil songfestival zien heb ik nog 1 leuke laatste avond, ik ga voor Zweden, maar er zal wel een bolle kerel winnen met 3 achterlijke stemmen
   maar dit ter zijde, er hangt een hele rare sfeer overal de laatste tijd, of dat kan aan mij liggen, en idd wat moet die engerd Soros opeens in Europa?

   Like

 5. Sabeltant zegt:

  Wat een totale bullshit!

  Liked by 1 persoon

 6. Saskia Dubbeldam zegt:

  Maar als je nog niet geloofde dat er opzet in het spel is dan moet je dit eens lezen: http://www.ad.nl/buitenland/libische-kustwacht-onderschept-boot-met-500-migranten~ab7842f9/

  Er staat bijvoorbeeld dat de Libische kustwacht bijna in aanvaring kwam met een boot van een hulpverlenende club, maar wat doet die club in de kustwateren van Libië?
  De lading migranten is gewoon teruggebracht naar Libië en dat moeten ze met al die bootjes doen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Soros, de vieze rode plutocraat, en vuige land- en volksverrader. Deze lakei van de NWO, is met afstand een van de gevaarlijkste personen ter wereld.

  Like

 8. Lott zegt:

  De officier van justitie die het in onderzoek heeft, moet met het Italiaanse leger alle boten en personeel arresteren en zeer lang opsluiten, dan wordt het een heel moeilijke zaak voor deze goeddoeners die denken goed te doen, maar niet eens weten of er wel te eten is voor deze immigranten, ze hebben nergens rekening mee gehouden of geregeld, en dus eigenlijk ngo misdadigers zijn.

  Like

 9. Lott zegt:

  https://sea-watch.org/nl/3869-2/over-ons/ 30 tal vrijwilligers
  https://sea-watch.org/mitmachen/crew/

  http://bootvluchteling.nl/de-stichting/het-team/ tientallen linkse nogo’s

  Ik ben achterna gezeten door een moslimbende in een auto en vervolgens uitstapte en op mij afkwam om mij te ontvoeren en heb net kunnen ontsnappen in de auto van mijn vader die eraan kwam. jaar 2000. En eerder in Hamburg in 1982 (ik was een kind) ook getuige geweest van een in de auto trekken van vrouwen door moslimbenden.

  Duitse organisatie sea watch zegt wij kennen deze mensen en hebben met ze gepraat uit deze landen, en deze mensen hebben veel belangstelling voor onze cultuur. Ja ik ben ook in deze landen geweest en kijken naar een land als utopie is nog niet, dan je er ook thuis hoort. waarom is het anders in hun landen niet in orde.
  Deze vrouwen zijn dom, zoals ik dat zie, kijken dom uit hun ogen, een ontkenning willen dingen niet zien. Misschien is het zoals duitsers zeggen evolutie en moeten dit soort vrouwen verdwijnen of samengaan met zo een moslimman, ik zie het zo gebeuren.
  Ja en dan is onze samenleving er niet meer. Een halfbloed is geen vervanging van mij. Het zal nooit hetzelfde zijn, dat kunnen de huidige Grieken ook niet zeggen. Deze vrouwen kunnen niet eens naar mij kijken, wat het met mij doet, hoe de buitenlanders over het algemeen tegen ons doen, zij kijken alleen naar het kleine plaatje met oppervlakkig, ja ik ben in zulke islamitische landen geweest, een beetje praten want verder gingen die gesprekken niet.
  Overigens was de andere helft in islamitische landen van het spugen naast mij, op mij, stenen gooien en sinasappelen gooien, ongewenst opdringen omdat ze wat van je willen als vrouw.
  In Nederland is het niet beter. Ik heb op meerdere werkplekken gewerkt in Amsterdam en ben door arabieren/moslims of familieleden die te vaak langskwamen en hangen, uitgescholden voor dhimmi op neerbuigende manier van hjee hjee. Nee liefdevol kan ik deze mensen niet vinden.
  Willen ze de blonde mens vervangen of juist mee neuken is een vraag die je je stelt. Het antwoord is nee zij zien mij niet als huwelijkspartner en anders kloppen hun huwelijken niet zoals wij huwelijken zien, en klopt die islamitische maatschappij niet en kunnen man en vrouw niet praten met elkaar. Zoals wij wel voor liefde en partnerschap trouwen.
  Wij hebben recht op een eigen land een eigen homeland en dat is Europa. Als je in een multicultureel land wil wonen in de wereld dan heb je Amerika daarvoor. Het homeland van de Nederlanders is in Europa.
  Marokkaan zei tegen mij: in Noord Afrika was het ook eens alleen blonde mensen, dat is niet ineens gegaan, maar een proces van meerdere honderden jaren.
  Dus eerst was het Noordafrika, Egypte, Marokko en Irak, waar donkere mensen wonen die niet van Afrikaanse afkomst zijn, maar van Indische afkomst. Daarom zeggen roma’s ook vaak dat zij uit Egypte komen. Toen is tweeduizend jaar geleden de noordkust van de mediteraanse zee, de zuideuropese landen, zoals de Gauls blondharig uitgemoord door het verlengde assyrische rijk mensen uit het oosten, is oost van Jeruzalem. Die eerst Contantinopel en daarna Rome, (Parijs, koln, frankfurt, amsterdam, londen) als verre uitpost hebben gebouwd om Europa (hun europese wouden volgens sajaha) te veroveren. Nee in Frankrijk zijn er bijna geen blondharige mensen meer. Ze vinden het geloof ik wel bijzonder als ze een blauwogig kind krijgen, is er toch wat van over gebleven. Maar het volk van nu is niet meer het germaanse volk wat er ooit was, eerlijk is het zijn namelijk assyriers of semitische volkeren. Nee wij mogen niet anti-semitisch zijn, totdat het hele continent Europa is overgenomen.
  Eerst Noordafrika, geen blondharige mensen meer, dan zuid Europa, en nu zijn wij aan de beurt, en al bijna bij de slacht. Want je kind op een school zetten in Rotterdam garandeert dat hij alleen in de klas zal zitten, met niemand die ‘belangstelling’ voor hem heeft.
  Nee deze mensen hebben geen ‘belangstelling’ voor ons. Ik heb nog nooit een gesprek gevoerd met buitenlanders over wie ‘ik nu werkelijk ben’. Dat kunnen zij niet.
  En daarom is het misschien ook wel een rotzooi in hun land, omdat zij niet in anderen kunnen verdiepen. Nee de Saksen/Nederdietsers grote aanhangers van het internationaalsocialisme via Nijmegen de rivierengebieden ingeslopen en flink samengeneukt met de assyriers in Koln en Frankfurt, we zullen het nooit weten, hebben nooit belangstelling gehad voor de friezen of bewoners die hier woonden. En nog steeds weten zij het niet dat er anderen zijn zoals zij, en hardnekkig blijven vasthouden aan hun eigen kleine wereld. Laat staan dat zij kunnen zien wie andere volkeren zijn. En geloof mij ik ben er zelf vaak genoeg tegen aangelopen tot schade aan mijn lichaam aan toe door deze mensen die niet luisteren kunnen.
  Zoals ik dat zo mooi eerder heb gelezen (duitsland is vol met bossen vroeger): Nederdietsers (=sea watch) zijn woudapen die rondom de bomen in de bossen van Duitsland leven, die zien zoveel bomen die zien door de bomen de bossen niet meer. Ze voelen zich geborgen omdat er zoveel bomen waren, maar waren dat niet. En als de vijand kwam dat zagen zij deze niet door de bomen heen totdat deze letterlijk voor hun neus stond. Ze zagen misschien komt daar een vijand en keken in de verte, maar de vijand had zich even achter een boom gesteld om daarna weer dichterbij te komen.
  Dit is precies zoals ik het ervaar. Waar zitten de Nederdietsers, die zich Nederlanders noemen 30%, in de rivierengebied (stichting bootvluchteling) en in Groningen. In Groningen hebben ze zich ook een schaar aan roma’s laten meezeulen. En daar vooral nergens eerlijk over zijn! Nee wij zijn niet eerlijk! Niet over wie zij zijn en waar wij vandaan komen.
  Als je het vergelijkt met de volken aan de Noordzee, die hadden vlakke gebieden van grote watervlakten en luchtvlakten en ruimte, een ander volk.

  Voor Nederdietsers heb je speciale taal nodig, duidelijke taal, eenvoudig. En als zij eenmaal iets in hun hoofd zetten, of jij hebt dat tegen hun hoofd gezegd, dan is het onmogelijk voor hun om wat zij in hun hoofd hebben nog te veranderen. En daar moet je zo op beducht zijn dat je voorzichtig moet zijn, en anders maar snel weglopen voordat zij schade aanrichten.

  Het is dus de aard naar het volk, en misschien is het evolutie en moeten zij maar verdwijnen. Een goede vraag: vinden jullie dat als echte Nederdietsers erg? En waarom wel en waarom niet jullie eigen volk? Kunnen jullie kijken door de wouden heen, door de bomen heen. Het is zo druk aan de horizon. Kunnen jullie uitleggen hoe het proces gaat dat je zo vasthoudend bent en zo kortzichtig en zonder nadenken. Ben je moe van alle strijd met de romanen/assyriers en heb je je erbij neergelegd. Ben je jezelf kwijtgeraakt en hebt opgegeven om daar jezelf te kijken en werkelijk naar een ander te kijken. Te kunnen luisteren want ook dat kun je niet. En dan zit er een saus overheen van indisch en assyriers zoals ik wel gehoord heb, wat je zelf mag invullen welk deel dat is. Bye

  Like

 10. Lott zegt:

  https://sea-watch.org/nl/3869-2/over-ons/ 30 tal vrijwilligers
  https://sea-watch.org/mitmachen/crew/

  http://bootvluchteling.nl/de-stichting/het-team/ Tientallen linkse nogo’s
  Ja je hebt er maar een paar mensen en boten nodig en je kunt ze makkelijk arresteren. Zou het nog gebeuren gaan?

  Ik ben achterna gezeten door een moslimbende in een auto en vervolgens uitstapte en op mij afkwam om mij te ontvoeren en heb net kunnen ontsnappen in de auto van mijn vader die eraan kwam. jaar 2000. En eerder in Hamburg in 1982 (ik was een kind) ook getuige geweest van een in de auto trekken van vrouwen door moslimbenden.

  Duitse organisatie sea watch zegt wij kennen deze mensen en hebben met ze gepraat uit deze landen, en deze mensen hebben veel belangstelling voor onze cultuur. Ja ik ben ook in deze landen geweest en kijken naar een land als utopie is nog niet, dan je er ook thuis hoort. waarom is het anders in hun landen niet in orde.
  Deze vrouwen zijn dom, zoals ik dat zie, kijken dom uit hun ogen, een ontkenning willen dingen niet zien. Misschien is het zoals duitsers zeggen evolutie en moeten dit soort vrouwen verdwijnen of samengaan met zo een moslimman, ik zie het zo gebeuren.
  Ja en dan is onze samenleving er niet meer. Een halfbloed is geen vervanging van mij. Het zal nooit hetzelfde zijn, dat kunnen de huidige Grieken ook niet zeggen die meer turk zijn dan de blondharigen die de Parthenon hebben gebouwd en de rede kennen. Deze vrouwen kunnen niet eens naar mij kijken, wat het met mij doet, hoe de buitenlanders over het algemeen tegen ons doen, zij kijken alleen naar het kleine plaatje met oppervlakkig, ja ik ben in zulke islamitische landen geweest, een beetje praten want verder gingen die gesprekken niet.
  Overigens was de andere helft in islamitische landen van het spugen naast mij, op mij, stenen gooien en sinasappelen gooien, ongewenst opdringen omdat ze wat van je willen als vrouw.

  Like

  • Lott zegt:

   vervolg:
   In Nederland is het niet beter. Ik heb op meerdere werkplekken gewerkt in Amsterdam en ben door arabieren/moslims of familieleden die vaak langskwamen en hangen, uitgescholden voor dhimmi op neerbuigende manier van hjee hjee. Nee liefdevol kan ik deze mensen niet vinden.
   Willen ze de blonde mens vervangen of juist mee neuken is een vraag die je je stelt. Het antwoord is nee zij zien mij niet als huwelijkspartner en anders kloppen hun huwelijken niet zoals wij huwelijken zien, en klopt die islamitische maatschappij niet en kunnen man en vrouw niet praten met elkaar. Zoals wij wel voor liefde en partnerschap trouwen.
   Wij hebben recht op een eigen land een eigen homeland en dat is Europa. Als je in een multicultureel land wil wonen in de wereld dan heb je Amerika daarvoor. Het homeland van de Nederlanders is in Europa.
   Marokkaan zei tegen mij: in Noord Afrika was het ook eens alleen blonde mensen, dat is niet ineens gegaan, maar een proces van meerdere honderden jaren. En dat dat hier ook ging gebeuren.
   Dus eerst was het Noordafrika, Egypte, Marokko en Irak, waar donkere mensen wonen die niet van Afrikaanse afkomst zijn, maar van Indische afkomst. Daarom zeggen roma’s ook vaak dat zij uit Egypte komen. Toen is tweeduizend jaar geleden de noordkust van de mediteraanse zee, de zuideuropese landen, zoals de Gauls blondharig uitgemoord door het verlengde assyrische rijk mensen uit het oosten, is oost van Jeruzalem. Die eerst Contantinopel en daarna Rome, (Parijs, koln, frankfurt, amsterdam, londen) als verre uitpost hebben gebouwd om Europa (hun europese wouden volgens sajaha) te veroveren. Nee in Frankrijk zijn er bijna geen blondharige mensen meer. Ze vinden het geloof ik wel bijzonder als ze een blauwogig kind krijgen, is er toch wat van over gebleven. Maar het volk van nu is niet meer het germaanse volk wat er ooit was, eerlijk is het zijn namelijk assyriers of semitische volkeren. Nee wij mogen niet anti-semitisch zijn, totdat het hele continent Europa is overgenomen! Dat is toch het doel van de assyriers/Semieten!
   Eerst Noordafrika, geen blondharige mensen meer, dan zuid Europa, en nu zijn wij aan de beurt, en al bijna bij de slacht. Want je kind op een school zetten in Rotterdam garandeert dat hij alleen in de klas zal zitten, met niemand die ‘belangstelling voor hem heeft’ (sea watch).
   Nee deze mensen hebben geen ‘belangstelling’ voor ons. Ik heb nog nooit een gesprek gevoerd met buitenlanders over wie ‘ik nu werkelijk ben’. Dat kunnen zij niet, willen ze niet.
   En daarom is het misschien ook wel een rotzooi in hun land, omdat zij niet in anderen kunnen verdiepen. Nee de Saksen/Nederdietsers grote aanhangers van het internationaalsocialisme via Nijmegen de rivierengebieden ingeslopen en flink samengeneukt met de assyriers in Koln en Frankfurt (via Rome Marseille omhoog om de alpen heen hier gekomen), we zullen het nooit weten, hebben nooit belangstelling gehad voor de friezen of bewoners die hier woonden. En nog steeds weten zij het niet dat er anderen zijn zoals zij, en hardnekkig blijven vasthouden aan hun eigen kleine wereld. Laat staan dat zij kunnen zien wie andere volkeren zijn. En geloof mij ik ben er zelf vaak genoeg tegen aangelopen tot schade aan mijn lichaam aan toe door deze mensen die niet luisteren kunnen.

   Like

 11. Lott zegt:

  In Nederland is het niet beter. Ik heb op meerdere werkplekken gewerkt in Amsterdam en ben door arabieren/moslims of familieleden die vaak langskwamen en hangen, uitgescholden voor dhimmi op neerbuigende manier van hjee hjee. Nee liefdevol kan ik deze mensen niet vinden.
  Willen ze de blonde mens vervangen of juist mee neuken is een vraag die je je stelt. Het antwoord is nee zij zien mij niet als huwelijkspartner en anders kloppen hun huwelijken niet zoals wij huwelijken zien, en klopt die islamitische maatschappij niet en kunnen man en vrouw niet praten met elkaar. Zoals wij wel voor liefde en partnerschap trouwen.
  Wij hebben recht op een eigen land een eigen homeland en dat is Europa. Als je in een multicultureel land wil wonen in de wereld dan heb je Amerika daarvoor. Het homeland van de Nederlanders is in Europa.
  Marokkaan zei tegen mij: in Noord Afrika was het ook eens alleen blonde mensen, dat is niet ineens gegaan, maar een proces van meerdere honderden jaren. En dat dat hier ook ging gebeuren.
  Dus eerst was het Noordafrika, Egypte, Marokko en Irak, waar donkere mensen wonen die niet van Afrikaanse afkomst zijn, maar van Indische afkomst. Daarom zeggen roma’s ook vaak dat zij uit Egypte komen. Toen is tweeduizend jaar geleden de noordkust van de mediteraanse zee, de zuideuropese landen, zoals de Gauls blondharig uitgemoord door het verlengde assyrische rijk mensen uit het oosten, is oost van Jeruzalem. Die eerst Contantinopel en daarna Rome, (Parijs, koln, frankfurt, amsterdam, londen) als verre uitpost hebben gebouwd om Europa (hun europese wouden volgens sajaha) te veroveren. Nee in Frankrijk zijn er bijna geen blondharige mensen meer. Ze vinden het geloof ik wel bijzonder als ze een blauwogig kind krijgen, is er toch wat van over gebleven. Maar het volk van nu is niet meer het germaanse volk wat er ooit was, eerlijk is het zijn namelijk assyriers of semitische volkeren. Nee wij mogen niet anti-semitisch zijn, totdat het hele continent Europa is overgenomen! Dat is toch het doel van de assyriers/Semieten!
  Eerst Noordafrika, geen blondharige mensen meer, dan zuid Europa, en nu zijn wij aan de beurt, en al bijna bij de slacht. Want je kind op een school zetten in Rotterdam garandeert dat hij alleen in de klas zal zitten, met niemand die ‘belangstelling voor hem heeft’ (sea watch).
  Nee deze mensen hebben geen ‘belangstelling’ voor ons. Ik heb nog nooit een gesprek gevoerd met buitenlanders over wie ‘ik nu werkelijk ben’. Dat kunnen zij niet, willen ze niet.
  En daarom is het misschien ook wel een rotzooi in hun land, omdat zij niet in anderen kunnen verdiepen. Nee de Saksen/Nederdietsers grote aanhangers van het internationaalsocialisme via Nijmegen de rivierengebieden ingeslopen en flink samengeneukt met de assyriers in Koln en Frankfurt (via Rome Marseille omhoog om de alpen heen hier gekomen), we zullen het nooit weten, hebben nooit belangstelling gehad voor de friezen of bewoners die hier woonden. En nog steeds weten zij het niet dat er anderen zijn zoals zij, en hardnekkig blijven vasthouden aan hun eigen kleine wereld. Laat staan dat zij kunnen zien wie andere volkeren zijn. En geloof mij ik ben er zelf vaak genoeg tegen aangelopen tot schade aan mijn lichaam aan toe door deze mensen die niet luisteren kunnen.

  Like

 12. Pingback: Handelswijze criminele oligarch George Soros roept overal ter wereld wrevel op – REACT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s