Van der Bellen: de islam-president

Screenshot_116

(Vertaling: E.J. Bron)

Van der Bellen (foto) wilde een president voor iedereen zijn. Al in de eerste 100 dagen van zijn ambtsperiode heeft hij dit doel gemist. Met zijn uitspraak over de hoofddoek beledigde hij Oostenrijkse vrouwen en beschadigde krachtig het imago van Oostenrijk in de internationale pers.

Voor wie Van der Bellen daadwerkelijk regeert, blijkt nu uit een standpuntbepaling van de IGGÖ (Islamitische Geloofsgemeenschap Oostenrijk), waarin wordt gezegd: “Hij heeft een wel degelijk belangrijk thema aangesproken, namelijk de toenemende islamvijandigheid. Wij, de Islamitische Geloofsgemeenschap Oostenrijk, verklaren ons solidair met Alexander Van der Bellen en zijn houding over het thema hoofddoek.”

Deze uitspraak vat eigenlijk heel goed samen waar Van der Bellen in geval van nood voor staat. Hij zal niet aan de kant van de Oostenrijkers of van de oorspronkelijke Europeanen staan, maar aan de kant van de islamitische veroveraars, die vaart zetten achter de afzienbare ondergang van onze cultuur.

In de koran staat geen enkele zin waarin de hoofddoek voorkomt. Het is een puur onderdrukkingsmiddel van de moslims tegenover vrouwen. Van der Bellen bevordert dus, als je verder denkt, de onderdrukking van de vrouwen in Oostenrijk. Een president voor iedereen . . .

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Van der Bellen: de islam-president

 1. louis-portugal zegt:

  Jammer dat hij die hoofddoekuitspraak niet 5 dagen VOOR de verkiezingen deed.

  Like

 2. joga zegt:

  Gekken horen in een gekkenhuis en dus niet in een regering.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  IK vrees, dat juist “de rode kerk”, en de “groene zwevers”, vuile zaak zullen maken met de islam, TEGEN de EIGEN BEVOLKING!

  Liked by 2 people

 4. ildiko zegt:

  Hoop dat er een dag komt dat hij uit Oostenrijk moet vluchten. De RAT !

  Like

 5. john zegt:

  De oplossing zou misschien zijn: doe een referendum met daaraan verplicht verbonden een aanblijven of aftreden van die volksverrader. En nog beter ware na winst : oostexit, gevolgd door tjechë, slovakije, hongarije, polen en nog enkele landen . Allemaal exit ! Een andere oplossing zie ik vandaag niet . Later wel als die lompe olifant door zijn poten zakt en wanneer we helemaal leeggeroofd zijn.

  Like

 6. Komt uit een Poederpruikenfamilie en geeft nu leiding aan een van hun huurlingenlegers, in dit geval De Groenen. Soort Yessah maar dan 4 keer zo oud. Jammer genoeg kan ik nog niet roddelen dat ie mannen kust.

  Like

 7. Lee zegt:

  Als je met je verstand niet kunt of wilt begrijpen dat een kopvod puur een onderdrukkingsmiddel van de mannelijke moslims is tegenover vrouwen dan heb je het niet begrepen.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  “Macron”, de moslim-President.
  De Nieuwe Franse president gaat wonderen verrichten………..

  Monsieur le Président et sa femme Madame Brigitte Macron.
  Zij is 64 en hij 39 jaren oud/jong…………

  Liked by 1 persoon

 9. kraftavilqa zegt:

  “president voor iedereen” Hah! Eerder president van niets.

  Like

 10. Peacepipe zegt:

  Valt dit niet in de categorie “hoogverraad”?

  Like

 11. Weer een misser in Europa.

  Like

 12. bertje zegt:

  waarom loopt ie zelf nog niet in zo een soepjurk. weer zo’n figuur die voor de islam is. wat gebeurt hier toch in Europa.? ook Nederland is geen land meer als het geen grens heeft. weleens naar onze politici geluisterd?? man man wat een onzin kramen die uit. ze doen werkelijk alles voor de islam en u en ik zullen het betalen. maar eens zal het genoeg zijn. helaas lijkt het alsof een ieder het nog pikt zolang ze het zelf maar goed hebben. accijnzen ,huurverhoging ozb, milieubelasting, ,verpakkingsbelasting (groen links) en man zelfs als ik de banden van mijn auto oppomp moet ik betalen voor lucht. houd de hebzucht van de regering ooit op? ik denk het niet…want u kunt nog steeds inleveren voor deze graaiers. de democratie maar dan zonder het volk. tel uit je winst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s