EU-ministerraad besluit visumvrijheid voor Oekraïne

Screenshot_128

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU-ministerraad gaf eindelijk zijn zegen aan de opheffing van de visumplicht voor Oekraïense burgers bij reizen in de Schengen-zone. De regeling treedt op 1 juni in werking. Een opschorting moet mogelijk zijn wanneer hierdoor de illegale immigratie toeneemt.

Die Freie Welt

Burgers uit de Oekraïne krijgen de volgende maand al, per 1 juni 2017, visumvrijheid voor reizen in de Schengen-landen. Dat hebben donderdag de vertegenwoordigers in de EU-ministerraad definitief besloten. Kiev zelf beoordeelt de visumliberalisering als een belangrijk signaal van de EU-toenadering en de erkenning van de hervormingsinspanningen.

Voor de liberalisering moest Oekraïne onder andere eerst haar systemen voor databescherming en paspoortvoorschriften gelijkschakelen met de EU-standaards. De visumvrijheid zal alleen gelden voor eigenaren van biometrische paspoorten en uitsluitend voor reizen tot 90 dagen. Uitzonderingen zijn reizen naar Ierland en Groot-Brittannië, omdat deze beide landen niet tot de grenscontrolevrije Schengen-zone behoren.

Via een beschermingsmechanisme wil men de angst voor een stijging van ongewenste migratie in de EU verhinderen. Dit moet het mogelijk maken om de vrijheid van reizen bij overmatig misbruik gemakkelijker te kunnen opschorten.

Zo kan bij overtredingen van het verblijfsrecht, bij toenemende criminaliteit en bij een duidelijke toename van illegale immigratie de visumplicht voor bepaalde groepen burgers weer worden ingevoerd voor een periode van eerst negen maanden. Als de gebreken blijven bestaan, dan kan de visumvrijheid voor het hele land worden opgeschort.

Aan de visumvrijheid is geen arbeidsvergunning verbonden. Bovendien heeft voor de besluitvorming de Oekraïense regering zich tot de strijd tegen corruptie verplicht en heeft het door middel van verschillende maatregelen de grenscontroles en grensbeveiliging verbeterd.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Europa, EUSSR, Krankzinnigheid, Oekraïne, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op EU-ministerraad besluit visumvrijheid voor Oekraïne

 1. T.Troubadour zegt:

  De eerste stap ondanks het vod van Rutte.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Zie je wel!
   Rutte stond het nog zó ontzettend af te liegen.
   Er zou nooit van visumvrijheid sprake zijn.
   Wat ’n vuile, gemene, stiekeme, smeerlap is me die rat van ’n Rutte!

   Kinderloze narcist!
   Gespeend van èlk verantwoordelijkheidsgevoel.
   Loepzuivere psychopaat!

   Weg met die totale schurk!!!!

   Straks wordt Oekraïne óók lid van de EU en lid van de Nato…
   Hebben we gelijk WOIII met Rusland!!!

   Wie scheurt die pokdalige grijnzende rotkop es van z’n karkas???!!!

   Geliked door 4 people

   • Golden Girl zegt:

    Ik zag pas hier in januari 2015 een beul uit Saudi Arabië die krijgt een kick van mensen hun hoofd met een zwaard er af te hakken ,niet dat ik zeg dat hij dit met Rutte moet doen, mag je denken maar niet schrijven
    Die vrouw werd over straat gesleurd en hoppa hoofd eraf, wel raar die beul had geen spatje bloed op zijn smetteloze witte jurk
    Gelijk kwam de ambulance legde haar lichaam op de brancard en 1 pakte de arme vrouw haar hoofd, en daar Lieve mensen gaat ons koningshuis mee om , schandalig

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Rustig paulz.
    Tegen de tijd dat die lid worden is Brussel Failiet.

    Geliked door 1 persoon

   • Ivan Chapka zegt:

    Heerlijk, deze woedeaanval van jou Paul, en zo waar!!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad.
    En dan moet je weten, beste medevrienden, dat ik nog niet eens in de buurt van mijn kookpunt verkeerde toen ik dit schreef.
    Je hebt van die mensen zoals ik.
    Die Rutte staat nog wat te wachten…

    Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  En de vernieling van heel Europa, ligt op koers. De smeerlappen der socialistische EUSSR, en de smeerlap Soros, lachen in hun vuistje. De Europese kiezers naaien ze waar ze bij staan. De rotzooi wordt met de dag groter!

  Geliked door 5 people

 3. Mirjam zegt:

  Zoals verwacht….laten ze hier in Nederland de asielcentra nog maar niet sluiten die nu leeg staan, want ze worden binnenkort weer gebruikt.

  Geliked door 2 people

 4. Met haar 50 miljoen(!) inwoners het meest corrupte land van Europa.

  Geregeerd door een handjevol puissant rijke oligarchen, voor de rest m.n. straatarm en gewetenloos volk. Net als bij (te) veel moslims.

  En weer wordt dat ‘gewoon’ voor ons beslist [lees: doorgedrukt] door het ONgekozen EU-parlement. Noord-West-Europa MOET kapot!

  Geliked door 5 people

  • Ivan Chapka zegt:

   Even een correctie @ Sven.
   50 miljoen = 46 miljoen, minus de Donbass.
   Inderdaad corrupt, net als Brussel.
   Rijke Oligarchen= Zich rijk gestolen hebbende voormalige communisten.
   Straatarm = correct, indien werk, maandloon hooguit € 100,– terwijl de prijzen van levensmiddelen bijna hetzelfde zijn als hier.
   Zij overleven dankzij hun datscha’s (volkstuin) in de dorpen zijn de meeste huizen zijn zelf gebouwd tijdens het communisme en eigendom.
   Gewetenloos = Ben ik volstrekt niet met je eens, zeker niet de man/vrouw in de straat, dus Jan met de pet (de Ivan Chapka’s), ook wel Henk en Ingrid, er bestaat geen gastvrijer volk en dit is mijn ervaring sinds 1992, ondanks dat ik zelf in 1999 bij een controle door de mil.politie (Spetznas), zomaar zonder reden (ik was op humanitaire missie naar bejaarden- en kindertehuizen) bijna doodgeslagen ben. Ik zou dus een reden hebben (ik heb nog maar 10% gehoor over) om ze te haten, maar ik ken de gewone man/vrouw nu 25 jaar en weet uit eigen ervaring hoe ze zijn en dat is verre van gewetenloos. Ook bij ons hier wonen gewetenlozen, wij worden er zelfs door geregeerd, n.l. alle politici van het linkse en linksliberale spectrum die onze cultuur uitverkopen aan moslims en daarnaast, net als in de vroegere USSR , ons via de media 24/7 hersenspoelen. Dit alles ten faveure van het Vierde Rijk.

   Geliked door 1 persoon

   • Taljaard zegt:

    @Ivan
    Had jij toen een oude donkerrode Mercedes met een aanhanger?
    Want als dat zo is heb jij een jaar of 25 geleden bijna een hele aanhanger vol met babyspullen van 3 opeenvolgende zoontjes bij ons van zolder in een Overijssels dorp weggehaald.
    Voor Oekraine.
    Weet dat nog goed, want het jaar daarop raakte moeders weer in verwachting (tegen alle verwachtingen in) en konden wij de hele weggegeven zooi opnieuw aanschaffen.
    Grote kerel met een klein en mollig vrouwtje, dat Nederlands sprak met een dik Zuid Afrikaans (eigenlijk Rhodesisch) accent.
    Rings a bell?

    Like

   • Ivan Chapka zegt:

    Neen Taljaard, dat was ik niet, ik had toen speciaal voor dit doel een Hyundai bus gekocht, en ik haalde mijn spullen hoofdzakelijk op in de Randstad met medewerking van de regionale radiozenders. Ik ging zeker 5x per jaar richting Oekraïne en heb zodoende ook onderweg de mentaliteit en het gedrag van de diverse bevolkingsgroepen leren kennen. Maar toen ik in Kiev bijna doodgeslagen ben, was het voor mij over en uit. Want als je zelfs de politie niet meer kan vertrouwen, dan loopt je leven gevaar .
    Ik heb dus vooral bij de grenzen de mentaliteit van de West Oekraïners die de hoofdmoot van de grenswachten/douane vormden leren kennen. En hier bedoel ik uitdrukkelijk de overheidsdienaren die toen al zo corrupt waren als de wiedeweerga. Maar niet alleen de Oekraïners, ook de Polen aan diezelfde grens (en vele andere overgangen) wisten wel raad met de intimidatie.
    Zelfs de Poolse Zwarte Brigade was en is? zo corrupt als de pest. Zelf met m’n eigen ogen gezien hoe ze geld van criminelen in ontvangst namen. Er wat van gezegd, had ik beter niet kunnen doen. Lieten me gelijk een dag langs de kant staan.
    Na zulke en meerdere ervaringen met ambtenaren, weet je gewoon dat de hele bovenlaag compleet verrot is. Niet de gewone man/vrouw die ik ken, maar wel die elite lagen.
    Ze vormen nu in Kiev de officiële regering, hoofdzakelijk West Oekraïense fascisten/criminelen.
    Kijk als ze in Brussel eerst eens beter de boel gescreend hadden, maar dat wilden ze niet omdat ze zelf zo corrupt zijn als de pest.
    Vind je het gek dat heel veel gewone mensen die hulp organiseerden hier mee gestopt zijn? Uiteraard niet die Nederlanders die in samenwerking met diezelfde criminelen hun gratis verkregen
    speelgoed en kleding op de markt in de grote steden gingen verkopen. Zo ken ik er nog wel een paar. Verrot volk vind je overal en dat is b.v. niet mijn Poolse buurman die zich te pletter werkt met zijn vrouw. dat zijn ook niet die paar Moldavische christenvrouwen die ik ken, die werken voor een Turks uitzendbureau en als citroenen worden uitgeknepen.
    En dan zou je vertrouwen in de overheid moeten hebben? Laat me niet lachen.

    Like

 5. Golden Girl zegt:

  Daar kunnen we op wachten dat de illegale immigratie toeneemt, daar hoef je geen helderziende voor te zijn

  Like

 6. Fred zegt:

  Schort die visumvrijheid maar gelijk weer op.
  Want je kunt op je klompen aanvoelen dat hierdoor de immigratie toeneemt.
  Het wordt er in ons kikkerlandje niet veiliger op.
  Maar dat zal die kneuzen in Brussel worst wezen.

  Like

 7. Roeland zegt:

  Ik ben hier toch een andere mening toegedaan. De toevloed van Oekrainers zal de immigratie chaos alleen doen toenemen, maar dat zal dan ook uiteindelijk een positieve uitwerking hebben. Immers de meeste Oekrainers zijn Christenen en zeer nationalistisch. Natuurlijk zullen we ook te maken krijgen met de minder “prettige kanten” van dat land.
  Het zal hier een nog grotere puinhoop worden, dat zelfs de meest verstokte linkse tolerant hier wakker zal schrikken.
  Oekrainers zijn over het algemeen mensen (niet allemaal, maar die komen niet) ,die nog leven in het gedachtengoed van de jaren 1930. Uitermate intolerant. Maak je borst maar nat. De Polen kunnen ook naar huis , want Oekrainers gaan dat werk overnemen. VVD ook weer blij! Kennelijk is dat ons lot. Laat maar komen die Oekrainers….! Lasko voprosimo!

  Like

  • Daar zou jij zo maar eens gelijk in kunnen hebben, het heeft inderdaad een positieve kant Roeland.

   Like

  • Nemesis zegt:

   “Onze Oostenrijkse vriend AH” haalde zijn kampbeulen bij voorkeur ook uit de Oekraine, juist vanwege de minder prettige kanten van deze lui,

   Geliked door 2 people

   • Edjan zegt:

    Ik ben er wel eens geweest en vond het vrolijke mensen. En redelijk eerlijk. Maar ik heb er maar een paar gezien.
    In WOII waren een hoop Oekraïners inderdaad voor AH, maar dat was voornamelijk omdat ze hoopten op die manier van Stalin af te komen, die grote delen van de bevolking had laten doodhongeren of naar Siberië gestuurd. De meeste Oekraïners waren hier snel van genezen.

    PS: zo waren de Nepalezen ook voor AH in de hoop van de Indiërs af te komen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Oostenrijk is een mooi land met overwegend vriendelijke mensen. Alleen hun salade is niet te genieten, zo zuur is die, trekt je hemd door je bilnaad. AH kwam daar pas later. maar daarmee was de hongersnood niet bestreden. Zo ongeveer tot aan vandaag de dag.
    Sorry, maar de link, Nepalezen, India en AH die mis ik even.
    Wat de hongersnood in de Oekraine betreft, neem ik aan dat je de holodomor bedoeld 1932/1933

    Like

 8. oeps48 zegt:

  Ik ben opgegroeid in de tijd van de koude oorlog. Er was een Oost en en een West Europa, die gescheiden waren door een ijzeren gordijn. Oost Europa werd geleid door Rusland. West Europa had banden met America. West Europa had zich sterk gemaakt met de NATO. In Oost Europa had je het Warschaupact. Beide legermachten waren aan elkaar gewaagd. Eind 80-er jaren verscheen Gorbatsjov als grote man van de USSR ten tonele. Hij beëindigde de koude oorlog. Aan beide zijden werden de legers afgebouwd. Het Warschaupact hield op te bestaan. De NATO bleef in tact. De USSR viel uit elkaar en Gorbatsjov verloor zijn baan. De oost Europese landen maakten zich los van Rusland. De E.E.G. veranderde van naam en werd de Europese Unie. Vrijwel geruisloos sloot het ene na het andere voormalige Oost Europese land zich aan bij de NATO en de EU. Rusland was niet langer meer een imperium.
  Toen kwam Poetin ten tonele. Hij had zich voorgenomen Rusland weer groot te maken. Hij bracht de Kaukasus terug in het gareel. Toen organiseerde hij de olympische spelen. Maar de Westerse wereld greep de spelen aan, om te pleiten voor gelijke rechten voor homo’s in Rusland. Daar gaf Poetin dus niet aan toe. En hij bedacht dat De Krim en een deel van Oekraïne oorspronkelijk Russisch was en hij lijfde het in. De EU en de NATO werden boos. De wereld was te klein. Het werd nog net geen oorlog met Rusland. Poetin waarschuwde dat we met onze vingers van Oekraïne af moesten blijven. Vervolgens schraapte de NATO alle oorlogstuig en troepen bij elkaar en bracht dat in stelling aan de oostgrens. Daar is inmiddels meer militair machtsvertoon opgebouwd, dan destijds, tijdens de koude oorlog, aan het ijzeren gordijn. Met dien verstande, dat de frontlijn wel zo’n 800 km richting Moscou is opgeschoven. Daar werd Poetin dus bepaaldelijk niet blij van.
  En nu is de EU bezig, om Oekraïne stapje voor stapje de EU in te loodsen. Oei, oei, oei, de EU schopt de Russische beer toch wel keihard tegen de schenen. Is het wel zo verstandig, om die beer zo te tarten ??? Getuigt dat van veel wijsheid ??? Waar zit het verstand van de Europese ellendelingen ??? Pas op, pas op, pas op !!! Ook de Russische kruik gaat te water tot ie barst. Ook aan het geduld en het incasseringsvermogen van Poetin komt eens een eind. Als je wilt proberen uit te vinden, hoever je met hem kunt gaan, zul je erachter komen, dat hij net een muizenval is, die dichtslaat op het moment, dat je dat punt bereikt hebt. De EU is er kennelijk op uit, een oorlog met Rusland uit te lokken. Dat wordt dan wel WO-3. Dat betekent atoombommen op Brussel, Parijs, Berlijn, Londen en Rome. Met andere woorden Europa wordt vernietigd en is nadien onbewoonbaar door de straling. Is WO-3 dus wel zo’n goed idee ???
  Merk op, dat de dochter van Poetin, die in Noordwijk woonde, reeds is vertrokken en haar appartement te koop heeft aangeboden. Geeft Poetin hier wellicht een duidelijk signaal af ???

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Zoveel ik weet, woond de dochter van Poetin met haar Partner in Voorburg.
   Tevens heeft Poetin de Krim niet zomaar eventjes bij Rusland ingelijfd. Daar ging een bindnd volksrferendum aan vooraf. De Krim behoorde altijdal tot Rusland, totdat een paar zwaar beschokken koppeno.o.a. die van Chroetschef die zomaar eventjesaande Oekraine gaf. Wie weet hebben ze er zelfs om gedobbeld of kaart gespeeld met de Krim als inzet. Weten zullen we het nooit. In ieder geval bleef de Zwarte Zee vloot van Rusland en zijn militaire basis gewoon daar waar hij altijd was, namelijk op de Krim.
   Je kunt van Poetin een hele hoop zeggen of beweren. Maar we kunnen blij zijn, dat tenminste hij bij de les bleef en er geen oorlog uitbrak. Een oorlog die tenslotte in midden Duitsland uitgevachten zou gaan worden. Dus tel maar uit je winst.

   Like

   • oeps48 zegt:

    Het is ondoenlijk, om hier in een paar volzinnen een lange geschiedenis met alle details weer te geven. Ik heb slechts enkele hoofdpunten aangehaald.
    Nikita Chroesjtsjov heeft inderdaad De Krim aan Oekraïne gegeven. Voor zover ik ben geïnformeerd was Chroesjtsjov zelf een Oekraïner. Over dobbelen of kaarten heb ik nooit iets vernomen. Dat heeft alles weg van een echt vals bericht.
    We mogen inderdaad blij zijn, dat Poetin zijn zelfbeheersing heeft weten te bewaren. Maar ook daaraan komt eens een eind. Een oorlog met Rusland is zeer zeker geen lokale oorlog in Midden Duitsland, maar een echte WO-3. Je kunt ervan uitgaan, dat Rusland dan niet gaat afwachten, maar meteen heel hard toeslaat en Europa in één klap uitschakeld. Hou dan maar rekening met atoombommen op Brussel, Berlijn, Parijs, Rome en Londen, met alle gevolgen van dien. En er zullen dan ook bommen in America vallen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Je hebt gelijk oeps48 en ja Chroesjtsjov was een Oekrainer. Hoe het nu werkelijk is gegaan is nu geschiedenis.
    Dat aan het het geduld van Poetin ooit eens een einde komt kun je donder op zeggen. Zeker als het Russische volk begingt te morren en om inmenging gaat schreeuwen.
    Rusland heeft zo ondertussen zijn “speelgoed” wel al zo strategisch opgesteld, dat hij met een keer drukken op het knopje zijn atomare wapens alle rihtingen kan uitsturen. Dus ook inderdaad naar de USA.

    Maar ik neem nu even pauze, hersenen, handen en toetsenbord coordineren niet meer goed met elkaar. Lastig die naweeen van een apoplex.

    Like

 9. Cleo zegt:

  Rutte liegt, bedriegt en lacht de autochtone Nederlanders in hun gezichten uit!
  Rutte’s woorden zijn niets waard. De zoveelste rotstreek waarmee Rutte de Nederlanders verder in de afgrond van toenemende armoede en ellende stort!

  Nog meer ongure, bedelende en stelende Oosteuropese armoedzaaiers, landlopers en ongeletterde gelukzoekers die Nederlanders gaan beroven van hun goed en hun algeheel welbevinden. Nog meer plunderaars van ons afbrokkelende Nederlandse zorgsysteem, nog meer figuren die onze wachtlijsten voor sociale huurwoningen verlengen, nog meer rondtourende criminele roofbendes in Nederland, nog meer druk op het Nederlandse onderwijssysteem om deze figuren in onze basisscholen, middelbare onderwijs te passen, etc.
  ALLEMAAL TEN KOSTE VAN DE AUTOCHTONE NEDERLANDERS DIE AL DEZE FIGUREN FINANCIEEL MOETEN ONDERHOUDEN!

  GRENZEN DICHT!
  Rutte en co. aanklagen voor het in gevaar brengen van het Nederlandse volk en direct opsluiten!

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Wat zei Pechtold ook alweer… het mooie van democratie is dat als je een meer als de helft hebt je gewonnen hebt…

  Maar voor een referendum geldt dit dus niet.

  VOLKSVERRLAKKERIJ.

  Onze regering zit vuistdiep in de EU.

  Wij als burger mogen de koppen kiezen die dagelijks de EU dictatuur verspreiden.

  En zelfs dat gunnen ze ons niet… Zie de uitsluiting van de PVV.

  Democratie? We hebben geen democratie, de ONGEKOZEN elite van de EU bepaald onze regels.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die vuile schoft.
   Als je een meer hebt dan de helft… heb je gewonnen.””
   Dat zijn letterlijk precies exacta de woorden hij gebruikte…
   Dus moet 49% zuchten onder ’n meerderheid van 2…!
   Dat is natuurlijk helemaal geen democratie.
   Dat is puur zakelijke bullshit die nu losgelaten wordt op de gevoelens van het NL-volk.
   Als je 51% hebt van de aandelen heb je beslissingsbevoegdheid…
   Zo werkt het nu eenmaal niet in het dagelijks leven…
   Die schoft van ’n Pechtold moet hoognodig monddood gemaakt worden…

   Like

 11. jomanda van B zegt:

  Het meest corrupte land dat ik ken en dat mag hier visum vrij komen ? Wat een ellende gaat dat allemaal weer geven, auto diefstallen, woning inbraken, koper dieven , gewelds delicten , afpersing , huurmoordenaars, welke mongool ziet hier nu een voordeel in voor ons ?>

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Heb ze liever dan moslims.
  Wanneer die een sociale huurwoning krijgen toegewezen spitten ze het gazon om er aardappels in te poten. In het schuurtje komen een paar varkens, die in het najaar door vader persoonlijk worden geslacht, waarna moe ze tot worst, spek en karbonaadjes voor de diepvries op zolder verwerkt..Er wordt een houtkachel in de woonkamer gezet, waar een grote, valse hond voor gaat liggen. Aan de wit gekalkte muren komen tapijten te hangen, met in de hoek een icoon. Als de 20 jaar oude Mercedesbus voor de deur kale banden of een lekke uitlaat heeft wordt daar niet om gemaald. Hoofdzaak is dat dat ding rijdt en loopt. En wanneer Boris en Nadja er op het schoolplein op los gaan timmeren, waarna de Nederlandse juffen buitengewoon ontsteld bij pa en moe aan komen zetten, begrijpen die geen hol van hun verontwaardiging.
  Pa kan goed lassen en vindt daar wel werk in.
  Moe gaat parttime bij een schoonmaakbedrijf.
  Komt wel goed met die luitjes.
  En van mossels moeten ze helemaal niks hebben.
  Maar het zal wel niet de bedoeling zijn dat dit leuke en ruige Slavische volkje zich hier gaat vestigen.

  Geliked door 2 people

  • Taljaard, ik sta hier helemaal achter. Je hebt dit prima verwoord.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Geloof jij dit nou werkelijk.
   Je krijgt hier GRATIS geld en de wetten zijn om te lachen.
   En reken maar dat ze daar goed gebruik en misbruik van zullen maken.
   Ik zou maar vast tralies voor de ramen plaatsen, want gepakt wordt er hier niemand.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Bert
    Sorry, maar jij kent die mensen niet, zoals ik ze ken.
    En tuig heb je overal tussen zitten.
    Vooral in regeringsfuncties.
    Daar kunnen wij over mee praten en Oekraïners nog veel meer.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Prachtig verwoord en met het nodige vleuge humor. TOP !

   Like

   • BertG. zegt:

    Ja echt, lijkt mij een heel fijn en gezellig volk.

    “Joden zijn geen Oekraïners en ik zal jullie vernietigen samen met Vadim Rabinovych. (een joodse jurist) Ik zeg het nog één keer: loop naar de hel zhidi (scheldwoord voor Joden) – het Oekraïense volk heeft meer dan genoeg van jullie.”

    Wrang “detail”: nog nooit vervolgde de Oekraïense overheid iemand voor misdaden tegen de Joodse bevolking gedurende de Tweede Wereldoorlog.
    http://www.cidi.nl/weer-antisemitische-uitspraak-van-prominent-in-oekraine/

    Like

   • Nemesis zegt:

    Er zijn zoveel verschillende soorten joden, dat ik eerlijk gezegd, moeite heb ze uit elkaar te houden. Daar waren o.a de zogenaamde Russische Joden, die bewerden dat ze jood waren en zo dus het land konden ontvluchten, er zijn Kazharen, Zionisten en nog een paar, De Oekraine heeft ze zelf niet vervolgd, maar andere landen wel. Staat me nog bij van die Oekrainer op heel vergevorderde leeftijd, die ze Canada uit gesmeten hadden en in Duitsland zijn proces moest ondergaan.
    Ach en het Cidi, die neem ik maar met een korreltje zout, sorry.

    Like

  • Ivan Chapka zegt:

   @Taljaard, ik lach me rot om jou reactie. Bijna allemaal goed.
   En dat ze mossels niet moeten is logisch, zijn gedeeltelijk bezet geweest door de Ottomanen (Turken). Hebben hier dus zeker medestanders in.

   Like

 13. Drs.P. zegt:

  Alles dank zij ene rubberen rbbie de grootste leugenaar van NL en zelfs de vvd-ers zijn niet meer blij, maar over 4 jaar allang weer alles vergeten hoor:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28154917/__VVD-kiezers_krijgen_deja-vu__.html

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Tot voor kort kreeg de Oekraïner duizenden euro’s in het handje gedrukt om terug te reizen.
  Waarom? Om er van af te zijn natuurlijk.
  Dit beleid heeft geen enkele zin meer omdat dit volk gewoon hier naar binnen kan lopen zonder visum en er geen grenzen meer zijn om ze tegen te houden.
  Waarom? Voor het duizendjarig Vierde Rijk.
  Nexit. En rap en geen Rutte III.

  Like

 15. Williaan zegt:

  Het gewone volk is daar grotendeels werkeloos en echt straatarm en roven, vaak zeer gewelddadig, waar het maar kan uit levens behoudt. Maar daar praten de media en politici liever niet over, dus ook al weer “WELKOM”

  Like

 16. Roeland zegt:

  Waar we ook rekening mee moeten houden . is het feit dat Oekraine in oorlog is. Onze media zwijgen daar meestal over, maar ik volg regelmatig de Oekrainse tv. Het stikt daar van de prive milities, dus wapens. Er zijn huurlingen uit Albanie (..) , die meevechten met Oekrainers aan het front in Donetsk en Loegansk. In de West Oekraine hebben (gewapende) nationalisten de macht. Derhalve begrijp die beslissing visum vrij, totaal niet.
  In de Visegrad landen bouwt men ijzeren grenzen..wij laten iedereen binnen.
  15 maart heeft “men” dit kennelijk zo gewild. (Wij op dit forum niet).
  West Europa zal in complete anarchie verzinken. Daar zullen we doorheen moeten. (Kennelijk).
  Beter nu dan over 5 jaar. Want dan is er waarschijnlijk helemaal geen weg meer terug.

  Like

  • Ivan Chapka zegt:

   Die weg terug is er toch al niet meer Roeland, met de import van miljoenen moslims, ook al gezien hun vermenigvuldiging d.m.v. de baarmoeder.
   Als we dan toch dankzij de ongekozenen in Brussel als blank werelddeel vernietigd moeten worden middels deze doctrine, dan heb ik toch maar het liefst zoveel mogelijk christenen en atheïsten in de EU, want die criminelen in Brussel zijn nog steeds tot alles in staat, kijk maar naar hun opstelling t.o. de Turken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s