IK MAG DIE MENSCHEN NIET . . .

Screenshot_132
Somalische vluchtelingen in Sprookjesland.

(Door: “Driek”)

Aan dien getekende gezichten van dat Somalische gezelschap kun je wel zien dat het verschrikkelijke oorlogstrauma nog lang niet uit hun geest gebannen is. Doch met het belastinggeld van die racistische Nederlanders, die zich suf betalen voor al dien ongein, hebben die zielenpoten het hier maar goed getroffen. En ja, straks lekker op vakantie in Somalië. Die arme Nederlanders zal ze een rot zorg zijn.

Na aankomst in het wonderlijk sprookjesland Nederland krijgt den gelukszoeker voedsel en medische verzorging. Voor oorlogstrauma’s wordt een psycholoog of psychiater ingeschakeld. Zakgeld wordt gestort op een bankrekening. Verder krijgt de verdoolde Afrikaan een bankstel en een televisietoestel, een ijskast en een wasmachine en een fiets. Maar als ik dat brutale smoelwerk van die Somalische snotneus rechts op den foto aanschouw, heb ik al meer dan genoeg gezien. Neen, ik mag die mensen niet. Die mensen staan te ver van mij af. Doch ik zal vast wel een racist wezen.

Zojuist lees ik in één onzer Couranten dat de twee jonge Somalische Nederlanders, die vorige week in Noord-Brabant zijn aangehouden vanwege lidmaatschap van terreurbeweging al-Shabaab, er nog één vast zit. De tweede verdachte (dat ontevreden smoelwerk rechts op de foto) is daarover verbijsterd. Hij begrijpt er helemaal niets van.

Welnu, ik ben de laatste jaren doorlopend verbijsterd over den brutaliteit van dat zogenaamde vluchtelingenvolk. Er is toch geen oorlog in Somalië? Welnee. Er is zoals gewoonlijk weer eens hongersnood. Nederland draagt dit jaar ruim 9 miljoen euro bij aan de bestrijding van deze humanitaire crisis.

Ach lezer, we worden ongelooflijk belazerd. Straks worden overal in de straten der grote steden palm- en bananenbomen geplant om het heimwee van die Afrikaanse trommelaars wat te verzachten. Ook Jesse Klaver zal meer ritmische muziek met veel trommels eisen. Onze bewindslieden zijn tot alles in staat.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

52 reacties op IK MAG DIE MENSCHEN NIET . . .

 1. Golden Girl zegt:

  Idd aan die boze gezichten te zien gaan ze uit hun dak van blijdschap door alles wat ze is aangeboden
  Hebben ze eigenlijk wel een wc daar in hun boomhutje ?
  Ze zijn echt straal gelukkig, kom op mensen allemaal geld inzamelen voor ze zodat ze nog 1 x naar huis kunnen in Somalië dus, en nooit meer terug, hebben wij weer een huis voor een oer Hollands gezin, maar ja Bangladesh en de Oekraïne komen er ook aan,dat is pech, weer een huis voor ons weg

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Nou hier sta je niet alleen in Driek !
  In mijn woonplaats is ook een kudde van die lui neergestreken .
  Het zijn ergerniswekkende klootzakken !
  En hondsbrutaal .

  Geliked door 3 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Als dat smoelwerk straks in den huwbare leeftijd aangekomen is zullen hij en zijn familie alleen een besneden vrouw waardig genoeg vinden met den prins te huwen. Deze besneden vrouw of zeg liever nauwelijks de puberteit ontlopen wicht zal dan op het vliegtuig gezet worden en zal dan legaal naar het islamitisch paradijs Nederland overgevlogen worden alwaar alle medische voorzieningen uit de kast getrokken worden om dien complicaties van den besnijdenis die komen gaan te bestrijden. Complicaties zoals: problematische bevallingen, chronische ontstekingen aan urine wegen, constante fantoompijnen waar ooit de klit zat en boven alles hysterische buien in huis omdat de seksuele emotie op slot zit. Maar dit geeft allemaal niet ook daar hebben ze in Nederland oplossingen voor. Via de gratis zorgverzekering zonder eigen risico worden psychologen en psychiaters ingehuurd die bijgestaan worden door een tolk voor 500,00 Euro per uur. Want gedwongen de Nederlandse taal leren moeten we met zijn allen niet willen en is bovendien racistisch en respectloos voor vreemde culturen.

  Geliked door 4 people

 4. Golden Girl zegt:

  Ik bedoel een wc in hun land Somalië ,stel over het paard getilde verwende zielige mensjes

  Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Klopt allemaal, er wordt al tig decennia een heule vette F-vinger richting ons opgestoken!! Door zgn. gastarbeiders/vluchtelingen en door het Qudtvolk van Het Binnenhof!! Maar Jan L. laat het ook allemaal maar gebeuren. Te stom om voor de duuvel te dansen!

  Geliked door 1 persoon

 6. zomaar zegt:

  er staat geen oorlogstrauma op hun gezicht , gewoon zo zijn die mensen totaal valt er geen activiteit op die smoelen waar te nemen , tja en wat er niet inzit komt er niet uit .

  Geliked door 3 people

 7. Sabeltant zegt:

  Zie toch de minachting op het gezicht van die analfabete paria’s.

  Die gezichten vertellen een verhaal…. Nu lachen jullie nog, ongelovige honden…

  Geliked door 2 people

 8. Wij zijn stront voor ze Driek meer niet, Alleen ons geld is goed meer niet.

  Geliked door 2 people

 9. jomanda van B zegt:

  ik zie ze hier ook liever gaan als komen, ze horen hier niet ! ze zullen zich hier nooit thuis voelen ook want hun cultuur loopt 1000 jaar achter op onze cultuur

  Geliked door 1 persoon

 10. Hendrik zegt:

  Uitzetten, er is niets aan de hand in Somalia.

  Geliked door 1 persoon

 11. rightie zegt:

  Zijn dat zijn twee vrouwen of hoe zit dat?

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Beste Driek.Bedankt voor uw bijdrage. Ieder woord slaat spijkers met koppen. Ik neem de Somalische “vluchtelingen” net zo kwalijk als ik neem de neiging tot aanvallen en bijten van een haai, slang- of een krokodil. Ze zijn van dezelfde laken en pak. Het leven en instincten van een Afrikaanse neger bestaan uit: a) stillen de honger van zijn zwarte kloten, b) neiging tot criminaliteit en c) als hij een moslim is, dan neiging tot terreur. Deze drie eigenschappen delen alle bevolkingsgroepen van Afrika; inclusief degenen die wat minder zwart en meer getint zijn. Wie ik wel kwalijk neem? Dat zijn politici die SCHAAMTELOOS met geld knikkeren waarvoor Nederlanders hard voor moeten werken en het stellen van miljoenen Nederlanders bloot aan onnodig gevaar. Sommige Kabinetten (vooral als de PvdA er aan deel neemt) hebben plannen voor geldverslindende projecten; vooral op het gebied van de infrastructuur. Maar de intentie achter deze projecten, is goed. Maar wat voor intentie zit achter de import van inferieur soort mensen naar Nederland? Mensen waar men al van te voren weet, dat ze a) totaal waardeloos zijn in welke opzicht dan ook en vooral gevaarlijk. Wat heeft een Nederlander met de problemen van Somalië? Eritrea? Of welke ander Afrikaans land dan ook? De Afrikaanse negers gedragen zich volgens hen natuurlijke instincten en neigingen. Ze zijn gewend elkaar af te slachten, vrouwen en kinderen te verkrachten en te boel te vernielen en beroven. Wie denken de Gutmenschen dat ze zijn? Kijk maar naar Zuid Sudan!. Meer dan 100 hulpverleners van internationale hulporganisaties zijn vermoord door hun eigen troetelbeestjes. Geloven ze werkelijk dat zij zijn in staat om veranderingen te brengen aan deze cultuur en instincten? Wie geeft de Gutmenschen het recht dit gevaar hierheen te importeren en andere mensen bloot te stellen aan dit gevaarlijk gespuis?

  Geliked door 5 people

  • koddebeier zegt:

   Na de asielparasieten zijn de Gutmenschen het grootste gevaar voor de mensheid !!

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ koddebeier 13 mei 2017 om 11:53

    Dat ziet u verkeerd! Onze grootste vijand is de ‘Gutmensch’ die de rood-groene socialist op het pluche hijst en houdt!
    Als we een fatsoenlijke ‘regering’ zouden hebben, waren we in een mum van tijd van die weerzinwekkende asielparasieten af! Nu doen de ‘gekozenen’ niets anders dan ONS naar de donder jagen d.m.v. de import van asielparasieten!

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   En daarbij zijn de Zuid Soedanezen toch christelijk.
   Nu ja christelijk of niet, de moordgenen worden met het christendom niet uitgeroeid.
   En zoals zo veel gaat op deze op deze verrotte aardkloot, de enorme hoeveelheid olie zit in de grond in Zuid Soedan. Natuurlijk zijn er wel verdragen voor gemaakt. Echter, niemand die er zich aan houdt. En dat niet aan houden, gaat vanzelfsprekend niet zonder de nodige hoeveelheid liters bloed te vergieten.

   Like

  • tippelaar zegt:

   Thomasson, uw betoog is mij uit het hart gegrepen. Hulde.

   Like

 13. moslims mogen liegen t.o. niet-moslims

  Like

 14. Witte raaf zegt:

  https://pauwnieuws.nl/news/714/het-keizerrijk-wankelt-deel-1

  VVD Henry Keizer -Hennie Keizer de taxi chauffeur!?

  Like

 15. tippelaar zegt:

  Met deze mening heer Driek bent u beslist niet van die enge linkse clubs in nederland wiens streven erop gericht is niet alleen het grondgebied van NL weg te geven maar ook alle welvaart die we met zn allen (behalve dan de linkse ratten die het van ons stelen) verzameld hebben,

  Geliked door 1 persoon

 16. BertG. zegt:

  Zelfs als de Nederlandse politicus, Geert Wilders, had gewonnen en als de Partij voor de Vrijheid (PVV), die hij elf jaar geleden heeft opgericht, de grootste partij van het land was geworden, zou hij geen regeringsleider hebben kunnen worden.
  De leiders van alle andere politieke partijen zeiden dat ze elke alliantie met hem zouden afwijzen; zij handhaven dit standpunt tot op de dag van vandaag.
  http://www.stopdebankiers.com/geert-wilders-en-zelfmoord-europa/

  Like

 17. boorzalf zegt:

  Goed verwoordt “Driek”, wat U schrijft denken veel Nederlanders. Maar helaas durven ze er niet vooruit te komen. Bang om bedreigt en om opgepakt te worden, ja, zover is NL al heen.

  Geliked door 2 people

 18. Thoth zegt:

  (..)Verder krijgt de verdoolde Afrikaan een bankstel en een televisietoestel, een ijskast en een wasmachine en een fiets.(..)

  En natuurlijk, een huis Driek… zij hebben een voorrang boven de mensen de hier bij z’n ouders woont en al 15 jaar op een huis wacht.

  Geliked door 2 people

 19. Kraftavilqa zegt:

  Driek ik kan U verzekeren dat dat geheel wederzijds is, die lieden mogen U evenmin. U vermoedt dat uw gevoelen te dezen voortkomt uit Uw racisme. Een dergelijke introspectie is den witmensch voorbehouden, de zwartmensch kent dezulke niet is dien zwartmensch daarbij besmet met het mohammedanisme dan is hij gelijk de dieren der wildernis onredelijk onbetrouwbaar en onberekenbaar men houde dien zwartmensch dan ook het beste in zijn natuurlijke omgeving apart van den witmensch; sommige liberale intellectuelen zijn van mening dat men de zwartmensch in onze omgeving kan beschaven, deze opvatting is echter onjuist en niet vrij van risico men kan zo’n zwartmensch hooguit enigszins temmen en simpele vaardigheden bijbrengen doch hij zal onder permanent toezicht moeten staan opdat hij niet in zijn natuurlijke wilde gedrag terugvalt. Velen werden reeds slachtoffer van voornoemde liberale misvatting wanneer zo’n schijnbaar tamme zwartmensch zonder toezicht bleef en zich plotsklaps naar zijn ware wilde natuur ging gedragen. De liberale intellectueel lijkt zo geporteerd van den zwartmensch dat hij diens belang boven dat van den witmensch stelt daarbij onwetend van het feit dat hij aldus ook zich zelve blootstelt aan het gevaar van de tot zijn natuur reverterende zwartmensch.

  Geliked door 3 people

 20. guusvelraeds zegt:

  Ook dit is Somalië. Zeepiraterij. Als ze aan boord komen ben je verloren. Dus afschieten als ze nog op het water dobberen is de beste strategie.

  Geliked door 1 persoon

 21. koddebeier zegt:

  Gezien het feit dat het Nederlandse volk tegenwoordig uit 99% onbenullen bestaat is dit allemaal mogelijk, we zijn een volk/land gedoemd voor de ondergang, het is einde verhaal !!
  Deze onbenulligheid is niet uit te roeien !

  Geliked door 2 people

 22. Jan zegt:

  Mazelenepidemie in Minnesotastan, met dank aan het volk uit….Somalië
  http://www.washingtontimes.com/news/2017/may/11/measles-minnesota-its-borders-stupid/

  Geliked door 1 persoon

 23. Beschouwer zegt:

  Hier zijn er nogal wat Eritreeers (ook uit de hoorn van Afrika) die fietsen stelen van het station hier en naar het gelukszoekerscentrum dragen om daar open te knippen. Ik heb er wel eens eentje aangesproken en die zei doodleuk “Slot knippen”. Toen dacht ik nou breekt mijn klomp en ben naar het politiebureaus in dezelfde straat te gaan en na enig aandringen zijn er 2 agenten op af gegaan die zullen de meneer wel hebben gearresteerd want de fiets stond tegen een hek zag ik later. Hier in Hoogeveen wordt er veel in de doofpot gestopt want je leest er niks over in de krant en in de gemeenteraad zijn er vragen over gesteld waar geen afdoende antwoord op is gegeven zo las ik in de lokale kranten.

  Geliked door 1 persoon

 24. tippelaar zegt:

  Piraten die schepen aanvallen (van welke nationaliteit ook) moeten ter plekke worden gedood, in zee gegooid en hun schip tot zinken gebracht. Er blijft dus niets van hen over. Geen gevangenen die verzorgd moeten worden, geen processen in het vlagland van het aangevallen schip omdat de gutmensen hun kans schoon zien om de kapers zielig te verklaren en hen te pamperen. Weg ermee.

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Beschouwer, helaas moet ik u teleur stellen. Ingevolge instructie van justitie, wordt een fietsendief na ongeveer 2 uur weer op straat gezet, zonder proces-verbaal. Die 2 uur zijn nodig om al het papierwerk af te werken op het politiebureau maar een proces-v erbaal wordt niet opgemaakt en een vervolging vindt niet plaats.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Denk overigens dat er veel meer gebeurd dan er over bericht wordt.
   Piraten worden praktisch altijd, zo niet altijd, door Russen en Chinese beveiligers ter plekke afgeschoten.
   En ik denk dat dit ook vaak door westerse bemanningen gebeurt.
   En zeer terecht!

   Geliked door 1 persoon

 25. A.J. de Koning zegt:

  Driek, ik heb met grote instemming je artikel gelezen en ben het helemaal met je eens, Toen ik die arrogante Somalische kop van die kerel zag was mijn dag bedorven, dat er nog iemand is die het voor die lui opneemt is werkelijk niet te begrijpen, meteen het land uitschoppen. En als iemand mij dan racist noemt laat me koud. Ik had gisteren al meteen willen reageren maar zag dat er al zoveel reacties waren dat het niet meer uitmaakte maar bij nader inzien is elke reactie mee genomen.

  Geliked door 1 persoon

 26. Tistochwat zegt:

  Laat die gezegende dag maar zitten, Driek. Je zegen verbetert mijn humeur helaas niet.
  Wat een kille, stompzinnige, arrogante blikken hebben die parasieten toch in hun ogen, getver!
  Ik heb helemaal geen zin meer om te ‘leven’ om die lui aan de vreet te houden!

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Driek, dat hebben we nu te danken aan partijen als: PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU,SP,PvdD, en het suffe Nederlandse electoraat dat maar op ze blijft stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s