Imam in Denemarken roept op tot moord op Joden

Screenshot_130

(Vertaling: E.J. Bron)

Een imam in Denemarken heeft tijdens een vrijdagsgebed opgeroepen tot de moord op Joden. Nu onderzoekt de Deense politie of zijn uitlatingen een overtreding zijn van de nieuw ingevoerde “imam-wet”.

Freie Zeiten

“De dag des oordeels zal niet komen, totdat de moslims de Joden bestrijden en doden.” Dat zei imam Mundhir Abdallah (foto) tijdens een vrijdagsgebed in de Al-Faruq-moskee in Kopenhagen enkele weken geleden. Bij de uitlating zou het gaan om een citaat uit een Hadith, dus een overlevering van de profeet Mohammed.

De preek zorgde voor heftige reacties in Denemarken. Talrijke politieke vertegenwoordigers veroordeelden de uitlatingen. Joodse groeperingen deden aangifte tegen Mundhir Abdallah.

Zoals “SverigeRadio” bericht, zal nu voor het eerst de nieuw gemaakte “imam-wet” gebruikt gaan worden. Deze wet verbiedt religieuze uitlatingen die criminele handelingen ondersteunen.

De preek vond plaats op 31 maart en werd op het officiële YouTube-kanaal van de Al-Faruq-moskee gepubliceerd. De Deense website “24nyt” schrijft dat de video nog steeds oproepbaar is op de Facebook-pagina van de moskee.

“Er zijn ook gematigde islamitische krachten in Denemarken, maar er zijn teveel van de anderen en die moeten harder bestraft worden”, zegt minister van Migratie en Integratie Inger Støjberg.

 

De “imam-wet” is een van meerdere maatregelen van de Deense regering om islamitisch extremisme tegen te gaan. Begin mei verkondigde Denemarken een inreisverbod voor meerdere radicaalislamitische haatpredikers.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Denemarken, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Imam in Denemarken roept op tot moord op Joden

 1. paulzwueste zegt:

  Die Imam kan er nu gelijk mee ophouden.
  Die kan verder z’n bek wel houden.
  Alles wat in de Koran staat roept op tot moord en doodslag.
  Wel ’n beetje redelijk blijven.
  Zo maak je die man werkeloos…

  Liked by 3 people

 2. Fred zegt:

  Onderzoeken?
  Hier hoeft niets meer onderzocht te worden.
  Oproepen tot moord is voldoende reden om dit sujet onmiddellijk het land uit te trappen.
  Terug naar de achterlijke zandbak van herkomst.

  Like

 3. Flo zegt:

  Een protestmars?? Links lacht zich de ballen uit de broek .Nu hoor je ze niet .

  Liked by 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Iets in hetzelfde “genre”, maar dan geuit door een student op de Universiteit van Portland, US.
  Deze, weliswaar muslim student, maar toch één in opleiding om de bovenlaag in de VS te vormen hield tijdens een inter-religieus “panel” een betoog dat er NIETS vreemds/ onrechtvaardigs in zit als in een islamland de ongelovige of-te-wel wordt gedeporteerd of GEDOOD.
  (( naar keuze ? ? ))
  Zij hanteren nu eenmaal de Koraan als grondwet…………….!

  https://vid.me/MlZq

  “And some of this, that you’re referring to, like killing non-Muslims,” he takes a long pause and then looks out at the audience with a grin, “that is only considered a crime when the country’s the law– if the country’s based on Koranic law, that means there is no other law than the Koran, so, in that case you’re giving the liberty to like . . . leave the country. You can go to a different country, I’m not gonna sugarcoat it. So, you can go on [sic] a different country, but in a Muslim country, a country based on the Koranic laws, disbelieving, or being an infidel is not allowed. So you will be given the choice.”

  Nog meer op:

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/muslim-interfaith-panelist-portland-state-university-admits-muslim-countries-killbanish-infidels-video/#disqus_thread

  Like

 5. Feniks zegt:

  Oproepen tot moord is strafbaar.
  dus.. veroordelelen en uitwijzen van deze misdadige imam . Dat is niet mijn mening maar gezien onze westerse wetgeving glas en glashelder.

  Liked by 1 persoon

 6. Beschouwer zegt:

  Bah weer een antisemitische iman die afschuwelijke demagogie bezigt. Donder op AUB.

  Liked by 1 persoon

 7. Mario Schettini zegt:

  .@delamontagne
  U refereert aan deze moslim student maar in mijn optiek waarschuwt deze jongeman de niet moslim wereld. Bovendien is deze regel ook van toepassing op moslims. Houdt je aan de wet of anders – niet opgedonderd – neen, de doodstraf. Is hij voor zijn overtuiging gestorven en komt in de moslim hemel.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Op 30 januari 1939 riep Adolf Hitler ten overstaan van duizenden nazi-aanhangers en anderen uit: “Als het internationale jodendom de Europa volkeren opnieuw in een wereldoorlog zal storten dan niet de bolsjewisering van de aarde en de overwinning van de joden het gevolg zijn, maar de vernietiging van het joodse ras in Europa!”
  En deze voorspelling werd helaas toen door maar weinig joden serieus genomen daar ze ten eerste zelf al onderling veel te verdeeld waren, de meeste joden onder hen decennia’s lang antisemitisme en pogroms weerstonden, andere joden nooit met vervolgingen hadden te maken en dat vooral veel Oost-Europese joden ‘Mein Kampf’ niet lazen en zich als potentiële bondgenoten van de Duitsers beschouwden. In West-Rusland ontvingen vele joden sarcastisch genoeg de Duitsers zelfs als bevrijders en wilden ze tot een (vredes)akkoord komen met Hitler, Himmler, Heydrich en Eichmann!
  Ze maakten gewoon dezelfde historische fouten die de linkse elite in Europa eveneens met de islam maakt een als daar in Denemarken was opgeroepen om alle moslims in Europa uit te roeien dan zou daar juist WEL acties tegen worden ondernomen! Schop dit snertfiguur van een Mundhir Abdallah gewoon in de oceaan en laat hij maar gezellig rondjes zwemmen in plastic soep en hopen dat hij hierna niet wordt gereduceerd tot kunststof!

  Like

 9. Harry zegt:

  De islam is een crimineel systeem om de rest van de wereldbevolking
  héél geleidelijk uit te roeien .

  Waarom zouden we wachten op die uitvoering ?
  Donder al die kutmoslims Europa uit , geen enkele uitgezonderd .
  En als ze terugkomen , stuur ze dan in een kist retour .

  Wég overbevolking , wég woningnood , wég parkeerproblemen , wég drugshandel , wég criminaliteit , wég ergernis , wég onveiligheid , wég aanrandingen , wég verkrachtingen , wég afrekeningen , wég onthoofdingen , kortom wég met alle ellende !

  En die paar criminelen van eigen bodem die overblijven , daar heeft de politie dan genoeg tijd voor om die ellendelingen op te pakken en op te bergen .
  Zeventig tot tachtig procent van hun tijd gaat op aan allochtonen !

  Een medewerkster ( 18 jaar oud ) , vertelde me , dat ze haast niet meer uit durven gaan omdat er altijd moslims zijn die de boel komen verzieken , meisjes lastig vallen , vechten , met messen steken , etc , etc .

  POLITIEK , DOE ER EENS IETS AAN !
  STELLETJE LAMZAKKEN !
  LAFFE ROTHONDEN !

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Dit is een volkomen terechte oproep aan de regering, de uitvoerende macht van dit land, om er iets aan te doen. Deze oproep zal aan dovemansoren terecht komen.
   De niet-moslims in Nederland zullen het recht in eigen hand moeten nemen. Er kan niet op gewacht worden dat de overheid de criminele moslims het land uit zet. Voor de veiligheid van niet-moslims in Nederland zal er opgetreden moeten worden door degenen die daar belang bij hebben. EN DAT IS DE NEDERLANDSE GEMEENSCHAP.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

 10. Marlies zegt:

  Eerst de Joden en dan….

  Liked by 1 persoon

 11. Rapunzel zegt:

  Geen islam, geen terreur. Zo simpel is het.

  Liked by 1 persoon

 12. johannes Torrentius zegt:

  Een ieder die geloofd en uitdraagt dat een niet moslim onrein is, dat je die alles mag afpakken en desnoods doden hoort niet in West Europa thusi

  Liked by 1 persoon

 13. Sabeltant zegt:

  “Nu onderzoekt de Deense politie of zijn uitlatingen een overtreding zijn”

  De man en zijn volgers lachen zich de lul uit de broek.
  Ze zullen er echt alles aan doen om te frustreren.
  Bovendien zullen ze alle bewijsstukken wegsluizen.

  Onderzoeken? Waarom niet meteen de deur van die moskee dicht, en die imam oppakken en het aankomende jaar zijn hele hebben en houwen doorlichten.

  Volgens mij is bedreiging met de dood al strafbaar zeker als het moslims betreft.
  Opsluiten en uitzoeken.
  Hoe komt die man daar, waar komt het geld vandaan, wie zijn zijn volgers…
  En dan die volgers, oppakken, huizen doorzoeken op strafbare feiten, wapens, drugs, terroristische activiteiten…

  Islam probleem? We lossen het samen op.

  Like

 14. En zo blijft het maar doorgaan, er komt geen eind aan. Of je moet er zelf een eind aan maken door die vent zijn schedel te kloven.

  Like

 15. jantjeuitnl zegt:

  Volgens de rechter hoort dit bij hun cultuur, dus vrijspraak.

  Like

 16. ildiko zegt:

  Waar zijn de dappere Vikingen van vroeger? gewoon zulke ratten doodschieten.

  Like

 17. BertG. zegt:

  Het was hem nog niet bekend dat de nieuwe wet al ingetreden was en belooft het voortaan niet meer te doen.
  Verder heeft hij er veel spijt van dat zijn woorden verkeerd zijn begrepen, hij bedoelde het niet zo.
  Dus hij krijgt weer een nieuwe kans. Volgende………………

  Liked by 1 persoon

 18. boorzalf zegt:

  Tegenover die Al-Faruq-moskee in Kopenhagen stuk of 50 Israëlische vlaggen plaatsen.

  Liked by 1 persoon

 19. Geronimo zegt:

  Oh, deze imam is gewoon het zoveelste gehersenspoelde slachtoffer van de islam. Niet alleen dit verachtelijk sujet dient eruit geschopt, maar vooral de hele misdadige onzin van deze ideologie. De islam deugt werkelijk van geen kanten, omdat het fundament ervan door en door rot en pervers is. Het kwaad zit in de islam als een kuiken in het ei. En bijgevolg meteen ook weg met het fabeltje van een zogenaamde ‘gematigde islam’. Dit zijn en blijven onverminderd allemaal wolven in een voorlopige schapenvacht. Tacqiyya, anders gezegd. De islam, hét kankergezwel van deze tijd. Weg ermee.

  Like

 20. Williaan zegt:

  Abraham Kuyper, Winston Churchill, christen in het Oosten, enz. waarschuwden vroeger al voor het gevaar van de islam. Vele politici studeerden geschiedenis maar blijken er niets van te hebben op gestoken. Trouwens de islamieten zeiden en zeggen zelf ook jaren lang “We komen hoe dan ook desnoods op een schoen en een slof en gaan nooit meer weg” en dat zie je nu onstuitbaar gebeuren, met dank aan de domme, bange politici en goedmensen die steeds maar meer gaan toegeven! Maar ook die zullen er straks aan toe moeten geven gedwongen met baarden en hoofddoekjes lopen én extra ongelovigen belasting te betalen! Welkom in de duistere eeuwen.

  Like

 21. guusvelraeds zegt:

  Oproepen tot moord op alle Joden is toch helemaal niet erg. Is al eeuwen aan de gang binnen de islam en in de tweede kamer zitten zelfs aan de links groene kant velen die hiermee sympathiseren ook al spreken ze niet hardop hierover. Maar minder minder minder Marokkanen roepen, dat is pas erg zeg. Schandalig. Dat moeten we met zijn allen niet willen.

  Wil je het wereldwijde antisemitisme bestrijden dan blijft niets anders over om op de eerste plaats de islam te bestrijden. Zeg je te strijden voor antisemitisme en je houdt tevens de islam de hand boven het hoofd dan je een eerste klas hypocriet en bedrieger.

  Like

 22. tippelaar zegt:

  Ook in nederland en duitsland zullen de imams oproepen tot het doden van de ongelovigen (niet moslims). Ze beginnen met de joden (vanzelfsprekend) en ze eindigen met het oproepen tot het doden van ALLE nietmoslims. Nu doen ze de oproep ,maar ze wachten met de uitvoering tot ze met genoeg moslims zijn om de uitviering ter hand te nemen. En wij laffe Nederlanders stemmen nog steeds als vee op zulke figuren als Klaver, Rutte, Buma en niet te vergeten de volksverlakker Pechtold. Dus het nederlandse stemvee krijgt wat het verdient. Dood aan de ongelovigen. De enige die de moslims kan keren is de PVV maar die wordt, god beter het, buitengesloten door de criminelen in de 2e kamer. Ze hadden beter de fascistische DENK buiten kunnen sluiten maar men is in den haag bang voor de lange arm van erdogan.

  Like

 23. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s