We zijn overgelopen: Amerikaanse luchtaanvallen als directe ondersteuning van het Syrische leger

Screenshot_126

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Amerikaanse leger heeft zojuist voor het eerst luchtaanvallen uitgevoerd om daarmee direct het Syrische Arabische Leger (SAA) en zijn gekozen president Bashar al-Assad te ondersteunen. Amerikaanse vliegtuigen vielen vandaag in het Syrische Deir ez-Sor stellingen van ISIS en “rebellen” aan en hebben daarbij niet alleen ISIS-terroristen vernietigd, maar ook die groepen die door de regering-Obama daarvoor “rebellen” werden genoemd.

Inselpresse

Dat is een fundamentele verschuiving van de Amerikaanse Syrië-politiek. Daarvoor had het Amerikaanse leger nog nooit rechtstreeks in een gevecht ingegrepen om het SAA te helpen. Het ziet er naar uit alsof de VS “zijn overgelopen” en het maakt eindelijk een einde aan de groteske situatie in Syrië die gecreëerd werd door de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en president Barack Obama.

De militaire operatie vond slechts enkele dagen na het ontslag door president Trump van de directeur van de FBI, James Comey, plaats, waarmee hij een schokgolf door het politieke establishment van de VS had gestuurd.

Het ziet er echt naar uit alsof president Donald Trump deze week tussen het ontslag van Comey en zijn militaire operatie in Syrië enkele dramatische beslissingen voor de VS, voor onze binnenlandse en buitenlandse politiek, heeft genomen; alles daarvan is juist en gerechtvaardigd.

Deze beslissingen geven het signaal af dat de leider van de VS het land terugleidt naar het goede en een einde maakt aan de kwaadaardigheid die zich de afgelopen decennia in onze regering heeft gevestigd.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.superstation95.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Syrië, VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op We zijn overgelopen: Amerikaanse luchtaanvallen als directe ondersteuning van het Syrische leger

 1. Tom Hendrix zegt:

  Hoewel ik het prima vind, dat de halsafsnijders gebombardeerd zijn, weet ik niet wat verder de gevolgen zullen zijn. Ik walg van IS, maar de bemoeienis van de USA hierin, doet bij mij twijfels rijzen.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   De onderste drie regels van dit artikel bevestigen dat Trump de juiste man op de juiste plaats is, die voor de volle 100% waar zal maken wat hij tijdens de verkiezingstijd heeft beloofd.
   Persoonlijk heb ik daar de laatste tijd wel eens aan getwijfeld.
   En dat is ook geen wonder.
   De blinde haat, afkeer, jaloezie, afgunst en niet te vergeten doodsangst van links in héél Europa en de VS waren en blijven dermate sterk dat je van steen moet zijn om daar niet door beïnvloed te worden…
   Nu maar verder hopen dat hij niet zal moeten aftreden door de laffe manipulaties van links, of nog erger door datzelfde links zal worden vermoord.

   Like

 2. Mary zegt:

  En dit was altijd de bedoeling van Trump geweest, voor dat hij gekozen werd heeft hij meerdere malen aangegeven ISIS uit te gaan roeien, dat het misschien niet de dag na zijn verkiezing kon of gebeurde neemt niet weg dat hij het zeker gaat doen en wellicht niet alleen daar maar overal waar ze zich nadrukkelijk gaan manifesteren…….misschien een aardige tegenstander voor nazi Merkel en de EUSSR.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Zie je nu wel: Ook Trump kan immers niet Keulen en Aken op één dag bouwen!
  We zijn maar al te gauw geneigd om te denken, dat hij maar met zijn vingers hoeft te knippen om alles in één keer te regelen, maar zo is het natuurlijk niet:
  Hij is tenslotte nog aan het ‘puinruimen.’ Gun hem wat meer de tijd, in plaats van hem direct te verketteren!

  Geliked door 1 persoon

  • Leo zegt:

   Inderdaad, Theresa, Keulen en Aken zijn inderddaad niet op 1 dag gebouwd, maar ooit wel eens op 1 dag platgebombardeerd.

   Ik denk dat de USA vandaag de dag , ( Trump ) nog steeds deze power heeft.

   We gaan t zien……. elke klap is een daalder waard !

   Like

  • wim zegt:

   Het is nog een slagje erger. Kon hij maar voortvarend puinruimen. Feit is dat hij verwikkeld is in een smerige machtsstrijd in eigen land. Nog steeds kunnen de “democraten” (NB de aanhalingstekens) en ook een deel van de Republikeinen het niet verkroppen dat Trump zo overtuigend heeft gewonnen. Zij halen alles uit de kast om zijn beleid te frustreren. Dat vreet energie.
   Helemaal met je eens dat het veel tijd en tactiek (iets geven, veel nemen) zal vergen van Trump. Komt het toch nog van pas dat hij een keiharde zakenman is, alhoewel de aanbidders van beroepspolitici (die keer op keer falen overigens) ons anders willen laten geloven.

   Like

 4. A.J. de Koning zegt:

  Het zal wij aan mij liggen maar er is werkelijk geen touw meer aan vast te knopen, wat een warboel maar dat zijn we van islamitische groepen gewend,

  Like

  • Leo zegt:

   De reden dat je er geen touw meer aan vast kan knopen is begrijpelijk, denk zelf !
   Laat je niet misleiden door pers en media.

   In der tijd in Yougoslavie was er middels persberichten, NPO e.d. ook geen touw aan vast te knopen, Servische/Bosniërs en Bosnische/ Servieers enz.
   Verwarring alom, dat was ook de bedoeling !!

   Uit eindelijk gelet ,op de werkelijkheid, ging het om Orthodoxen ( Christenen) en moslims.

   Ook Nederland heeft destijds gebombardeerd met goedkeuring van onze regering.
   Wij waren dus ook in oorlog met Servie,( soeverein land ) zonder oorlogsverklaring !!!

   Denk aan Polen 1939, Denk aan Servie 1989,

   Wat is het verschil ????

   Niks dus !

   Dictatoriaal Nazistisch gedragspatroon ditmaal georkestreerd vanuit en made in Brussels !!

   De verkeerden zijn uiteraard vernacheld en voor het gerecht gesleept.

   NWO correct heet dat.

   Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Dat de Obama Clinton administratie boosaardig was zelfs duivels wordt klip en klaar in deze video. Dan heb ik liever een leider die af en toe in de kleedkamer over pussy’s spreekt. Wat mij betreft mag ze branden in de hel.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Artikel over Macron in Xandernieuws.
   Buitengewoon scherp waargenomen. Helemaal waar.
   Dat belooft wat.

   Geliked door 1 persoon

   • Onno zegt:

    Behalve dat psychiaters niet weten wat psychopathie is en waardoor het veroorzaakt wordt.
    Dat is echt een ander metier.

    Daarom kan Macron er nog wel een zijn, maar niet om de door de psychiater waargnomen/bedachte reden(en).

    Bovendien zou de psychiater dan (zoals wél enigermate deskundige dr. Marta Stout) moeten aandringen op een psychopatentest. Niet alleen voor Macron, maar voor allen in openbare dienst of -bestuur.

    Dat ontbreekt vreemd genoeg.

    Like

  • Onno zegt:

   Xander plaatst geen berichten met hoofletters erin en/of bijv. Engels of Engelse termen. Ook plaatst hij geen berichten die de Oranjes uit het geniep trekken en in het volle daglicht plaatsen, ook al staat er geen onvertogen woord in, bijv. dat Bernhard een hoogverraderlijke SS psychopaat is geweest, die onherkend het hele Nederlandse ambtenarenapparaat vanaf 1945 naar zijn hand en die van zijn USA/GB ‘deep state’ meesters (de ijskoude gruwelmoordenaars van dito ijskoude Bernhard zijn bakermat Dresden, toen = medio februari 1945, al maanden een bij de geallieerden bekend vluchtelingenkamp).

   Hiermee doet hij zijn lezers ernstig tekort IMHO:

   Ook ik roep al 20 jaar om een psychopatentest, maar de ‘gullible fools’ luisteren niet.

   Psychopaten hebben logisch wel helemaal uitgedokterd dat normale mensen ‘gullible fools’ zijn. Alleen zien deze moordenaars die ‘gullible fools’ dus als een soort prooidieren om naar lievelust uit te persen, te judassen en uiteindelijk te slachten op grenzenloos alle mogelijke manieren. Omdat liefde voor ‘gullible fools’ bij psychopaten totaal ontbreekt: GEEN object-liefde: GEEN.

   Wat is er dan mooier dan een totale nucleaire oorlog?

   Ja maar dan gaan ze er zelf ook aan………dat zal psychopaten, de optelsom van WARE krankzinnigheid, er wel van weerhouden, aldus ‘gullible fools’ die……..niet kunnen bedenken wat het is de ‘alien mindset’ te hebben = om ‘dead inside’ te zijn…..en dit op de buitenwereld te willen projecteren!!!

   DEZE KRANKZINNIGEN ZIJN ERGER DAN DE ZWARTE PEST MENSEN en je kunt er inmiddels op testen maar doet het niet…….

   GULLIBLE FOOLS

   Like

 6. joga zegt:

  Eindelijk wordt er ingegrepen door de USA. Samen met Rusland zijn ze in staat het Midden-Oosten tot aanvaardbare proporties terug te brengen en nu maar hopen, dat ze ook die agressieve gek in Turkije daar weg kunnen houden. Voor de rest blijven het islamieten daar die elkaar ook niet kunnen luchten of zien, zodat een ideale oplossing een utopie zal blijken. Maar same zijn ze tot veel in staat, waarvan ook Israel zal profiteren en Iran zal worden geïsoleerd.

  Like

 7. Fred zegt:

  Proberen ze nu die pijplijn op een wat lievere manier te verkrijgen?
  We zullen het zien.
  En houden de toekomstige ontwikkelingen in de gaten.
  Voorlopig is het goed nieuws.

  Like

 8. Harry zegt:

  Jammer dat Trump zo’n dwarrelig beleid voert .
  Tweets , dan weer een correctie daar op , daarna soms weer een ontkenning of een ommezwaai .
  Dan weer een uitleg van de woordvoerder van het witte huis , wéér een nieuwe zienswijze , om gek van te worden .
  Eerst was de NAVO totaal achterhaald , toen weer nuttig , dat soort onzin .
  De VN idem .
  Jammer hoor !
  Als je iets afkeurt , doe het dan na goed overleg en blijf daar dan bij .

  Uiteindelijk doet ie wel soms het juiste , zoals nu , Isis bombarderen .

  Dat gedwarrel geeft de linkse hyena’s zoals CNN voldoende voer om de héle week breaking news te vervaardigen . Of te fabriceren .
  Het tuig legt werkelijk op álle slakken zout .

  Het zou mooi zijn als ze daar geen reden meer voor zouden hebben .

  Like

 9. Bas zegt:

  Kennelijk wenst men Rusland op de valreep nog even uit de kaart te spelen, om zo de hap voor zichzelf te kunnen houden. Het Amerikaanse imperialisme is weer als vanouds.

  Like

 10. Dat is het voor mij ook Fred. Hij doet wat hij heeft beloofd, punt uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s