Beatrix von Storch (AfD) eist Merkel-onderzoekscommissie

Screenshot_12

Beatrix von Storch (AfD, links) en Angela Merkel (CDU).

(Vertaling: E.J. Bron)

In de ZDF-talkshow van Maybritt Illner maakte Beatrix von Storch (AfD) duidelijk: de immigratie ging gepaard met een toename van criminaliteit en gewelddadigheden. Er zou een consequentere uitvoering van de uitzetting, een immigratierecht naar Canadees voorbeeld en een onderzoekscommissie naar de grensopening door Merkel nodig zijn.

Die Freie Welt

In de laatste ZDF-talkshow van Maybritt Illner over het thema “noodsignaal in het verkiezingsjaar – hoe veilig is Duitsland?”, die op 11 mei werd uitgezonden, was ook Beatrix von Storch uitgenodigd, die door Maybritt Illner geïnterviewd werd over het thema binnenlandse veiligheid en immigratie. Hierbij ging het ook om de houding van de AfD over het thema.

De bijdragen van Beatrix von Storch waren zeer zakelijk en concreet. Daarop werd echter in de verslaggeving na de uitzending nauwelijks door de mainstream pers nauwelijks ingegaan. In plaats daarvan werd benadrukt dat de politica van “Die Linke”, Sevim Dagdelen, op het laatste moment had afgezegd. Zij zou eigenlijk met mevrouw Von Storch hebben moeten discussiëren in een duel.

De uitzending was deze keer in twee delen opgesplitst: aan de grote tafel zaten Thomas Oppermann (SPD), Julia Klöckner (CDU), Wolfgang Kubicki (FDP) en Claudia Roth (Groenen). Mevrouw Von Storch zat hier niet bij, omdat zij eigenlijk bestemd was voor het twistgesprek met mevrouw Dagdelen. In plaats daarvan kwam het tot een dialoog tussen Maybritt Illner en Beatrix von Storch.

Mevrouw Von Storch maakte duidelijk dat er sprake zou zijn van een toename van criminaliteit, die verband zou houden met de migratie en die men heel serieus zou moeten nemen. Onder de migranten zou zich een groot aantal personen bevinden zonder respect tegenover de wetten van het land en tegenover de politie. Onder de immigranten zou vooral de toename van geweldsdelicten aanzienlijk zijn. Deze problematiek zou men zich ter harte moeten nemen.

Deze omstandigheden dragen er toe bij dat de burgers zich in Duitsland minder veilig voelen. Bovendien zou er sprake zijn van een grijs gebied van delicten, waarvan helemaal geen aangifte zou worden gedaan. Men zou er echter vanuit moeten gaan dat het aantal delicten in werkelijkheid groter zou zijn. Men zou ook niet kunnen wegredeneren dat de toename van de problemen te maken zou hebben met de grensopening door Angela Merkel.

Beatrix von Storch wees erop dat de AfD zich ervoor zou inzetten om de grensopening door Merkel voor een onderzoekscommissie te willen brengen. Daarbij verwees ze ernaar dat ook de topkandidaat van de FDP, Christian Lindner, zich zou hebben aangesloten bij de eis van de AfD.

Verder maakte Beatrix von Storch duidelijk dat de AfD zich ervoor inzet om geldend recht in de praktijk toe te passen. Het zou er niet om gaan alle immigranten uit te zetten, maar diegenen uit te zetten wier asielaanvraag niet erkend werd. Het zou hier om een consequente invoering gaan: bij crimineel geworden “asielzoekers” zou hiermee direct rekening moeten worden gehouden in het vonnis. Wie enerzijds asiel en bescherming zou zoeken, maar tegelijkertijd zware misdaden zou begaan, zou geen opname kunnen verwachten.

Overigens zou Duitsland een moderne immigratiewetgeving nodig hebben, bijvoorbeeld naar het voorbeeld van Canada, opdat mensen, die naar Duitsland willen immigreren, op legale wijze kunnen immigreren zonder zich als “vluchtleingen” te hoeven uitgeven.

(Bekijk hier de volledige uitzending)

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel. Bookmark de permalink .

10 reacties op Beatrix von Storch (AfD) eist Merkel-onderzoekscommissie

 1. Aegolius cs zegt:

  Zelfs vóór de toeloop van pak weg wat miljoen vluchtelingen was er niets aan de hand, Merkel.
  ARD heeft het eruit gegooid.

  Im Netz von Salafisten – Islam in Deutschland (ARD Doku)
  Sie verteilen den Koran massenhaft in der Fußgängerzone. Die Radikalen unter ihnen gehen auf Demos gegen Mohammed-Karikaturen mit Gewalt auf Polizisten los. In diesen Tagen lernt die Öffentlichkeit extrem fundamentalistische Muslime kennen, die den Sicherheitsbehörden schon lange Sorgen bereiten: sogenannte Salafisten. Sie stehen für einen…………….

  httpv://www.youtube.com/watch?v=5163jtcj5fA

  Exclusief:

  http://www.artikel7.nu/?p=64134#comment-147152

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Dát, de hele wetgeving m.b.t. de immigratiepolitiek volgen, hadden ze al vanaf het begin dat men de grenzen openzette voor iedereen die maar wilde komen, moeten hanteren. Zij, Merkel en de rest van de regeringsleiders, hebben de wetten bewust genegeerd en hun eigen beleid gevoerd, omdat ze een agenda hadden die ze wilden volgen. Het volk kan Merkel inderdaad aanklagen voor machtsmisbruik en wetteloosheid en dat geldt ook voor de burgers in andere Europese landen, die daaraan meegewerkt hebben.

  Like

 3. Witte raaf zegt:

  En dan te bedenken dat Merkel in 2015 in eerste instantie de grenzen wilde sluiten,god mag weten waarom ze toen op die beslissing is teruggekomen!!

  Like

 4. Taljaard zegt:

  De dag komt dat Merkel zich zal moeten verantwoorden voor haar misdaad.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Taljaard: 21.49. uur, op 13/5. Als dat eens waar zou worden, beste Taljaard. Maar de marionet Merkel, voert gewoon de “Coudenhove-Kalerghi”, agenda, en “De Resolutie van Straatsburg”, uit. Alles op bevel van Bilderberg, de NWO en de Illuminati. Tenminste zo zie ik dat.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Ze is braaf liev.

  Like

 6. Jan zegt:

  Duitse rechtsverkrachter staat toe dat Alice Weidel van de AfD op tv mag worden uitgemaakt voor nazi-hoer, Duitsers die waarschuwen voor moordende en verkrachtende moslims krijgen gevangenisstraf

  TV presenter allowed to called AfD leader ‘Nazi slut’, court rules
  https://www.thelocal.de/20170517/tv-presenter-allowed-to-called-afd-leader-nazi-slut-court-rules

  Ehepaar wegen Facebook-Hetze gegen Flüchtlinge verurteilt
  https://www.merkur.de/lokales/dachau/vierkirchner-ehepaar-wegen-hetze-gegen-fluechtlinge-facebook-verurteilt-6548310.html

  Welkom in de fascistische staat Duitsland, geleid door de moslimhoer Merkel

  Like

 7. Jan zegt:

  AfS Von Storch over jodenhaat in EU

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s