Düsseldorf: “Vluchtelingen”-woningen voor € 12,6 miljoen en een feest op kosten van de belastingbetaler

Screenshot_13

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In Düsseldorf-Bilk werden vier houten huizen voor 320 “vluchtelingen” gebouwd en werd er een inwijdingsfeest georganiseerd voor toekomstige bewoners, vrijwilligers, buren en belangstellenden op kosten van de belastingbetaler. De bouwkosten van het onderkomen inclusief de kosten voor het bouwrijp maken van het terrein bedragen € 12,6 miljoen. De financiering vond plaats door gunstige kredieten en geld uit het speciale subsidieprogramma “Bescherming in vluchtelingenonderkomens”. In de vier gebouwen is elk plaats voor 80 personen. Ieder gebouw bezit twee wooneenheden voor gehandicapten.

politikstube

Eén gebouw is voorbehouden aan alleen reizende vrouwen met en zonder kinderen. In dit gebouw werd speciaal een speelkamer voor kinderen ingericht. Diegenen die alleen zijn gekomen, moeten het doen met de standaarduitrusting: bed, tafel, stoel, koelkast en kast in een tweepersoonskamer en een gemeenschappelijke keuken en sanitaire voorzieningen in de gang. Voor gezinnen zijn er wooneenheden met een eigen kleine keuken, een badkamer en slaapkamers.

Een kleine selectie foto´s van de nieuwe huizen en de nieuwe inventaris kan op “report-d.de” bekeken worden.

De bouwkosten bedragen € 12,6 miljoen! Daar komen nog de bedrijfskosten per maand bij en de maandelijkse verzorging van de 320 gasten, opnieuw op kosten van de belastingbetaler. In dit verband moet er steeds opnieuw aan herinnerd worden dat er in Duitsland vele daklozen zijn en dat 10% van de Duitse kinderen ver beneden de armoedegrens moeten vegeteren – ook de kinderen van deze daklozen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Düsseldorf: “Vluchtelingen”-woningen voor € 12,6 miljoen en een feest op kosten van de belastingbetaler

 1. BertG. zegt:

  Ben benieuwd hoelang het duurt voordat ze die houten huizen in de fik steken, omdat het eten ze niet bevalt of iets dergelijks.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Knettergek. Knettergek zijn ze daar.
  Analfabeten die het liefst Duitsers de keel door willen snijden.
  Feest geven ter ere van wat?
  Die 12,6 miljoen is nog maar het begin… elke paria zal de Duitse samenleving minimaal 50.000 euro per jaar gaan kosten.
  Alles krijgen ze gratis, terwijl Duitse kinderen op kosten van hun ouders moeten leven.
  De Duitsers zijn knettergek dat ze nog stemmen op partijen die de Duitse bevolking met deze parasieten opzadelen.
  De islam hoort niet in Duitsland, de islam hoort niet in Europa en deze mensen zijn het begin van een burgeroorlog.

  Like

 3. Dan krijgen ze gewoon weer nieuwe huizen, ze moeten ze wel tevreden houden. Anders breekt de pleuris uit.

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  Er zouden vele Duitse daklozen kunnen wonen van wie de baan wegens globalisering is verdwenen .

  Like

 5. Thoth zegt:

  Krankzinnig.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Waar iedereen in elk land aan voorbij schijnt te gaan is de meest belangrijke vraag, die tegelijkertijd ook heel simpel is:

  Wat is de bedoeling van en met de ‘vluchtelingen’ als de ‘oorlogen’ waar ze voor ‘vluchten’ voorbij zijn? Gaan ze dan terug? Want dat is toch de bedoeling, niet? Als die niet zo is dan noem ze bij de werkelijke naam: immigranten.
  Als dat laatste uiteindelijk het geval is, en naar mijn mening is het dat ook, dan zijn de regeringen vanaf het begin dat deze mensen onze landen binnenkwamen, bezig geweest met het verkeerd volgen van de wet op immigratie en hadden ze allang de landen uit gemoeten.

  Like

  • BertG. zegt:

   En daar kom je nou pas achter.
   Blijkbaar ben je daar helemaal aan voorbij gegaan, hoe het nou werkelijk in mekaar zit.
   Dat was vanaf het begin al duidelijk dat ze nooit meer terug zouden keren.
   Maar dromers hebben we hier altijd al gehad.
   Anders geef je toch niet iedereen een paspoort en een huis.

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Eigen volk laatst! Tja, dat krijg je als madam Merkel, heel Afrika en de hele islam uitnodigt naar Duitsland ( en naar heel Europa) te komen. Die gaan NOOIT meer terug. Maar het domme kiesvee, gaat natuurlijk- zo stom zijn ze, net als in Nederland- weer stemmen op CDU/CSU en de SPD, B90/die Grüne, en Die Linke. Zo gaat ook Duitsland in een rap tempo richting afgrond. Helaas zijn wij daardoor ook “de sjaak”.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Tom Hendrix
   Tom het is niet alleen de schuld van Merkel.
   Het is een onderlinge afspraak van het hele EU geteisem.
   Zij heeft alleen het voortouw genomen.
   Alle lidstaten hebben de zelfde opdracht,
   christelijke feesten afschaffen,soevereiniteit over dragen,censuur,de lgbht agenda er doordrukken etc…
   Het binnenhalen van de immigranten is om chaos te veroorzaken,om uiteindelijk als wij met onze rug tegen de muur staan zij ons moeten beschermen(EUROPEES LEGER)
   Dan komt er 1 MONETAIR SYSTEEM,1 WERELDREGERING,1 RELIGIE…
   Kortom, dan is de nieuwe wereld orde een FEIT!
   En alle burgers slaaf en naar de verdommenis geholpen!

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   We zouden hier haast in Duitsland en Düsseldorf een soort Tijl Uilenspiegel moeten hebben die zich erg zot gedraagt maar allerlei kwelgeesten en naïeve bestuurders, waaronder de Spaanse overheersers uit de Tachtigjarige Oorlog, eens goed te pakken neemt! Stel dat een dergelijke Tijl aan deze “vluchtelingen” ging vragen om een stunt uit te voeren met geleende schoenen van die lui dan zou hij deze tussen hen in gooien waarna alle “asielzoekers en vluchtelingen” meteen met elkaar op de vuist gaan!
   Merkel gedraagt zich haast precies als de Polen, Tsjechen en Russen die in de periode 1945-1947 miljoenen (Volks)Duitsers met geweld uit hun huizen verdreven waarbij moordpartijen en deportaties niet eens werden geschuwd! Zou ze daarbij nog dat feest in Düsseldorf uit haar eigen zak betalen?
   Haar linkse vrienden hebben zelfs geprobeerd via een aantal strikvragen te stellen aan autochtoonse Duitsers of zij de moslims haten en 90% zei dat JA op! Linkse hoopte deze Duitsers natuurlijk schuldgevoelens aan te praten met ( zoals bekend) racisme, fascisme, xenofobie en de afkeer tegen de islam waar het linkse tuig grimmig genoeg zelf voor heeft gezorgd met hun slampamper-gedoe!
   En onze overheid en de COA (Centraal orgaan opvang asielzoekers) hoopt er weer op om Nederlandse studenten uit hun huurwoningen te jagen om anti-intellectuele vluchtelingen daarvoor te huisvesten! Het enige wat daarmee wordt bereikt (dat deden linkse dictators als Jozef Stalin, Mao Zedong en Pot Pol eveneens en Adolf Hitler ook) dat wie de intellectuelen uit het land verjaagd hiermee het desbetreffende land terug brengt naar het Stenen Tijdperk! Want het is toch niet de bedoeling dat de moslim-holbewoners dan ook nog vrouwen aan hun haren meeslepen na hen een slag met een knuppel op het hoofd te hebben gegeven!

   Like

 8. Republikein zegt:

  Ikea denk ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s