Europese grens is zo lek als een mandje: “asielzoekers” gaan als “verliefde stelletjes” Spanje binnen

 

(Door: Paul van der Bas)

Mensensmokkelaars brengen de illegale immigranten eerst per boot naar de enclave Melilla. Vervolgens lopen de asielzoekers als “verliefde stelletjes” naar het asielzoekerscentrum.

Laat u niets wijsmaken: de Europese buitengrenzen zijn nog steeds zo lek als een mandje. Ondanks alle beloftes van Juncker en Merkel over “veilige” grenzen blijkt het nog altijd een fluitje van een cent om illegaal Europa binnen te dringen. Vooral de Spaanse enclave Melilla, in Marokko, is populair onder asielzoekers. Zij betalen 1500 euro per persoon aan mensensmokkelaars om Europa binnen te komen: een miljoenenbusiness dus. De Spaanse grenswacht filmde de nieuwste tactiek van de smokkelaars: eerst brengen ze de asielzoekers met een razendsnelle boot naar de haven van Melilla. Vervolgens schuilen de immigranten tussen de rotsen totdat de politie uit zicht is. De Volkskrant schrijft wat er dan gebeurt:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokko, Multiculti, Rotzakken, Spanje, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Europese grens is zo lek als een mandje: “asielzoekers” gaan als “verliefde stelletjes” Spanje binnen

 1. BertG. zegt:

  Nederland moet flexibeler worden met de opvang van asielzoekers.
  Het steeds openen en sluiten van asielzoekerscentra leidt tot te veel kosten en emoties, en moet daarom vervangen worden door een ‘flexibele reservecapaciteit’ aan opvangplekken voor asielzoekers.
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/05/nederland-moet-reserve-azcs-verspreid-over-heel-het-land-502850/

  Like

  • koddebeier zegt:

   Grenzen dicht, is veel goedkoper !!

   Like

  • rightie zegt:

   Ik voorspel maar alvast dat de Nederlanders straks ook in azc’s moeten gaan wonen in geval van scheiding en andere onvoorziene zaken. Gelijkheid, niet waar? Kan men gelijk “integreren” met het niet-westerse tuig wat binnenkomt. Nederlanders krijgen nu al geen voorrang meer bij toewijzing van de sowieso al schaarse huizen. Gaat u maar een azc in, meneer, als u zo nodig een bed moet hebben. Naast de Afghanen, Irakezen en wat er nog al meer zo rondloopt. Waarom denkt u dat u beter bent?

   Ik houd mijn hart vast.

   Liked by 1 persoon

 2. O, ik ga hier van over mijn nek .Je zou het wel op hun smoelen erin willen timmeren dat wij in ONS LAND rustig willen leven zonder de islam. Weer onze eigen baas zijn in eigen land. Waar ze nu alles hebben zo laten verloederen voor die verrijking??? armoede zullen ze bedoelen.!!!!

  Like

 3. tippelaar zegt:

  Er zijn zoveel voorbeelden te geven van asielzoekers of wat daarvoor doorgaat, die ongehinderd het gebied van de E.U binnenkomen dat ik langzamerhand immuum ben geworden voor dit soort berichtgeving. Alleen het verwijderen van de E.U.top door middel van een gewapende machtsovername kan nog uitkomst bieden. Dus meneer Omzigt die zoveel verstand heeft van de E.U. grijp uw kans, wees een leider en leidt de E.U,staatsgreep. Doet u dat niet dan kunt u beter uw mond houden want met uw deskundigheid slaat u ook nog geen deuk in het E.U.pantser.
  Kijk naar Draghi. Hij heeft lak aan de discussies in de 2e kamer en weigert zelfs om bepaalde vragen te beantwoorden. 100% toonbeeld van de arrogantie van deze E.U,fuhrer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s