Italië: Activisten van de Identitaire Beweging blokkeren NGO-smokkelschip (+ video´s)

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Ongeveer 25 activisten van de Identitaire Beweging uit meerdere Europese landen hinderden vrijdagavond in de haven van Catania (Sicilië) een smokkelschip van de organisatie “SOS-Mediterrane”. De NGO “SOS-Mediterrane” werd in 2015 in Berlijn opgericht. De voorzitter is de Duitser Klaus Vogel. Met de actie wil de Identitaire Beweging haar eisen naar een “Vesting Europa” benadrukken. In de persverklaring van de Identitaire Beweging staat:

PI News

In de avond van 12 mei hinderden Identitaire activisten uit heel Europa in de haven van Catania het NGO-smokkelschip “Aquarius” van de hulporganisatie “SOS-Mediterrane”.

Met deze actie wil de Identitaire Beweging de aandacht vestigen op de criminele smokkelwaanzin. Want al maandenlang  smokkelen NGO´s, gefinancierd door schenkingen, onder de dekmantel van humanitaire reddingsacties honderdduizenden illegale migranten Europa binnen en deinzen er ook niet voor terug hiervoor samen te werken met criminele mensenhandelaars.

Zodoende zijn deze organisaties ook verantwoordelijk voor het verdrinken van duizenden Afrikanen in de Middellandse Zee, omdat deze überhaupt pas op grond van de verwachting al enkele kilometers voor de Afrikaanse kust opgepikt te worden de gevaarlijke overtocht riskeren.

De media en de politiek kijken toe bij deze waanzin. Wij als Identitaire Beweging hebben daarentegen besloten tot handelen over te gaan. Het is onze plicht en onze taak actief op te treden en ons deel er aan bij te dragen dat er een einde komt aan deze criminele activiteiten. De Identitaire Beweging eist van de politiek een actief ingrijpen in de Middellandse Zee, de ondersteuning van de Italiaanse staat bij de grensbewaking door de Europese Unie en een efficiënte hulp ter plaatse. Bovendien kondigt ze aan haar actieve interventie- en informatieactiviteiten in de Middellandse Zee voort te willen zetten en uit te breiden.

Ook de Canadese blogster Lauren Southern (The Rebel Media) deed mee aan de actie en maakte onderstaande video:

 

Hier nog een andere video:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Italië: Activisten van de Identitaire Beweging blokkeren NGO-smokkelschip (+ video´s)

 1. koddebeier zegt:

  De kust’wacht’ zou die schepen moeten torpederen !!

  Liked by 1 persoon

  • O koddebeier, als dat nu eens waar was.

   Like

  • tippelaar zegt:

   En laten wij ons niet bekommeren om de slachtoffers want dat doen de islamieten ook niet. Ik heb inmiddels mijn christelijk geweten volledig afgelegd. Zelfs mijn westerse fatsoensnormen zijn langzaam maar zeker weggesleten. Ik vertrouw nu alleen nog maar op geweld. Doen de moslims ook. Die hebben alleen respect voor een groter geweld als dat ze zelf kunnen oproepen. Zij hebben vanuit hun superieure religie, minachting voor de slappe westerse mentaliteit. Lees kostenloos online het boek van een allochtoon “De ondergang van nederland” en u weet het.

   Liked by 2 people

 2. Jan zegt:

  Dé oplossing voor de landverraders

  Liked by 2 people

 3. ildiko zegt:

  BRAVO DAPPERE JONGENS EN MEIDEN ! jullie WIJ ZIJN TROTS OP JULLIE !

  Liked by 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Wat een moedige jonge mensen. Fantastisch.

  Like

 5. Marc zegt:

  Sympathieke actie. Goed dat jongeren opkomen voor hun eigen toekomst!

  Like

 6. Sgian Dubh zegt:

  hier lopen er ook genoeg , misschien een idee hier ook te gaan protesteren….

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Op de zwarte wapenmarkt zijn stingerraketten te koop die niet alleen een vliegtuig uit de lucht halen maar ook schepen doen zinken. Het moet mogelijk zijn om met giften voor de identitaire beweging voldoen de geld op te halen om die dingen aan te schaffen. Schiet ze uit het water deze wilden uit Afrika. Ze brengen ook nog Ebola mee. Alleen dat al is een reden om ze met vergif uit te roeien.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Met geld alleen kom je er niet. Wat ook dringend nodig is zijn mensen zoals de indentitiairen die dit wereldwijd doen. Stort dus niet alleen geld en laat de anderen de kastanjes voor je uit het vuur halen, maar meld je aan en doe mee !!!!!!!!

   Liked by 1 persoon

 8. Linda zegt:

  De meeste Europeanen zijn veel te laf om actie te ondernemen. Het wordt eens tijd om dat geweldloos demonstreren en protesteren om te zetten in strijdbare actie!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Linda: 18.37. uur, op 13/5. Strijdbare actie, Linda? Met onze “zombie-bevolking”, in Nederland? Ik heb daar geen enkel vertrouwen in. De stomme massa, gelooft alle leugens van de “rode pers”, en de “rode omroepen”. Dit volk valt zelfs de eigen bevolking in de rug! Dus droom maar verder hoor.

   Liked by 1 persoon

 9. Mirjam zegt:

  Wanneer ze dat maar steeds vaker gaan doen en blijven doen, en dan vooral ook nog op social media zetten zodat iedereen de ‘veerdienst’ kan zien, die zogenaamde verdrinkende ‘vluchtelingen’ oppikt, nota bene vlak bij de Libische kust. Deze criminelen overspoelen onze landen met illegale veelal criminele migranten en zijn de schuld ze blijven komen. Zij, de veerdiensten, krijgen er ook nog subsidie van de landen voor en verdienen er rijkelijk mee.
  Dit wisten we allang, maar het is goed dat het nu ook gezien kan worden. De immigratie moet stoppen, we moeten verlost worden van het zooitje ongeregeld dat hier alleen maar wilt parasiteren en de beest uithangen. Terug naar hun landen en dat ze daar maar eens de handen uit de mouwen steken en gaan werken voor hun geld. Net zoals ieder normaal mens ook moet doen in Europa.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik meen dat allah daar toch vrij duidelijk over was.
   Jullie hoeven nergens voor te werken, alles in de wereld is al voor de mossels.
   Ze hoeven het alleen maar over te nemen, dat is hun recht.
   Dus waarom zou je dan gaan werken, zo achterlijk zijn ze nou ook weer niet.

   Liked by 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Nou, dat geldt dan niet voor hun eigen landen, want daar kunnen ze werken tot ze dood neer vallen en nog blijven ze arm, waarom nemen ze het dáár dan niet over, als dat hun goed recht is? Dat scheelt hen een ‘reisje’. Achterlijk genoeg zou ik dus zeggen.

    Like

   • BertG. zegt:

    In hun eigen land hebben ze alles al een keer onderling verdeeld.
    Dus veel te halen valt daar niet meer. Dan blijft werken over, dat klopt.
    Daarom komen ze ook hier heen. Hier kan je ’t nog gratis ophalen.

    Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Goede actie! Maar het blijft “dweilen met de kraan open”. De vuile huichelbende, de EUSSR, wil juist dat heel Afrika en de moslimwereld Europa binnen mogen wandelen. Dat hele zogenaamde grensbewakingsinstituut, is in tegenstelling tot wat ze zouden moeten doen, – het bewaken van de buitengrenzen van Europa- juist een VEE$RDIENST VOOR DE INVASOREN! We worden gewoon besodemieterd waar we bij staan!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  veesrdienst= veerdienst.

  Like

 12. Jan zegt:

  Laura Southern, interview

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 06.45. uur. Deze jongeman heeft het helemaal goed. Zo lopen de hazen, dankzij de Ellende Unie, en verraders der politiek!

   Like

 13. Peacepipe zegt:

  Als die migranten voor het geld dat ze nu uitgeven aan hun reis naar Europa, op bedevaart naar Mekka gaan dan kunnen ze daar meteen asiel aanvragen. Het is ook nog veel goedkoper want het is véél dichterbij!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s