Nu zijn de begraafplaatsen aan de beurt: roofovervallen op senioren in Nordrhein-Westfalen

Screenshot_18

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Vroeger was de begraafplaats een plek van rust en herdenking, een beschermde plek om te treuren voor de nabestaanden. Nu is deze heilige plek ook niet meer veilig, oude en weerloze senioren worden bij het bidden of verzorgen van het graf overvallen en beroofd. Een 86-jarige bejaarde vrouw ligt al gewond in het ziekenhuis. Bij de daders, in ieder geval die opgespoord werden en die 21 jaar of jonger zouden zijn, zou één op de twee een niet-Duits staatsburgerschap bezitten. De waarheid zal vermoedelijk eerder zijn dat de helft migranten en de andere helft paspoort-Duitsers zijn?

politikstube

Was er vroeger sprake van dergelijke criminaliteit op begraafplaatsen? Zijn de senioren inmiddels de ware “bescherming behoevenden”? Wellicht komt deze melding aan de vooravond van de verkiezingszondag in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen op het juiste moment om nog eens na te denken over de stemkeuze.

[…] In de afgelopen weken kwam het op begraafplaatsen in Nordrhein-Westfalen steeds meer tot roofovervallen. Senioren worden meestal bij het bidden en voor of na de verzorging van een graf overvallen of hun auto op de parkeerplaats wordt opengebroken op zoek naar waardevolle spullen.

Van zulke gevallen is vooral sprake in Bottrop, Hagen, Warendorf, Dormagen en Dortmund. Verleden week maandag nog werd een 86-jarige vrouw op de Park-begraafplaats in Bottrop zwaar verwond. Ze moest naar een ziekenhuis gebracht worden.

De meeste daders, die opgespoord konden worden, zijn 21 jaar oud of jonger. Ongeveer één op de twee daders uit deze groep heeft een niet-Duits staatsburgerschap”, aldus Frank Scheulen, de woordvoerder van de binnenlandse veiligheidsdienst van de deelstaat. De begraafplaats als plaats delict zou echter niet apart in de statistiek geregistreerd worden, zodat men dus ook niet precies zou kunnen zeggen om welke percentages het gaat.

De politie adviseert om geen handtassen of waardevolle spullen mee naar de begraafplaats te nemen en de omgeving in de gaten te houden of de begraafplaats niet alleen te bezoeken. […] Bron: “Focus Online”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Multiculti, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nu zijn de begraafplaatsen aan de beurt: roofovervallen op senioren in Nordrhein-Westfalen

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Dus een oude dame die het graf van haar overleden man wil bezoeken, moet een neef van 22 meenemen, die een honkbalknuppel draagt?

  Liked by 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Gert Jan Reitsma De neef kan beter een ploertendoder of een pipa meenemen. Leuk speelgoed die kan zorgen dat er per direct twee minder zijn. Opgeruimd staat netjes.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De politie adviseert om de begraafplaatsen niet meer te bezoeken.
   Gewoon thuis blijven wachten tot je daar wordt overvallen door gemaskerden met honkbalknuppels.
   De omgekeerde wereld.
   De politie, dus de staat, bewijst hiermee ons niet te kunnen beschermen.
   Het ligt voor de hand om het recht in eigen hand te nemen.
   Terug naar de oertijd. Alleen de sterksten zullen overleven.
   Heerlijk, die terugslag van zo’n 9-mm wapen!

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    In de naaste toekomst zal het begraven niet meer mogelijk zijn wegens ruimtegebrek.
    Nu al wordt steevast geadviseerd om je te verbranden.
    Ik vind dit een uitstekend idee.
    Ik stel dan ook voor om al dat ongedierte uit hun asielhokken en hun gratis woningen te zwavelen middels vlammenwerpers.

    Like

 2. ReaGluurder zegt:

  In NL speelt dit ook. Meen dat Nrd-Holland deze week hiermee in het nieuws langskwam. Grote kans dat het hier ook om Parasieten gaat! Eigenlijk zijn Merkel en haar vrindjes mededaders van al deze ellende!

  Liked by 1 persoon

 3. fransdewit zegt:

  Kunnen ze hun gelijk ook begraven op een veld van de onbehoorlijken

  Like

 4. Elena zegt:

  Nee…die oude dame zou 2 of 3 neven mee moeten nemen die allen een machete bij zich hebben en gebruiken om het tuig in kleine deeltjes te kappen en daar te begraven.
  Kleine deeltjes vallen niet op tussen gras of kiezelsteentjes.

  http://www.coldsteel.be/machettes/

  Liked by 1 persoon

 5. Beschouwer zegt:

  Triest dit bericht.. Oude mensen overvallen

  Like

 6. Hoelang zullen ze nog nodig hebben om alles naar de filistijnen helpen. Dat wijf Merkel mogen ze van mij aan de hoogste boom opknopen.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Een neefje honkbalknuppel is niet genoeg, een Uzi zal beter helpen op de korte afstand en past goed onder je jas, we zullen ze helpen het onbeschofte tering tyfus getinte tuig.

  Like

 8. IkBenHet zegt:

  “Vroeger was de begraafplaats een plek van rust en herdenking, een beschermde plek om te treuren voor de nabestaanden”

  Oók in Italië vallen de begraafplaatsen ten prooi aan “anders denkenden”.

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  Dit is hun dankbaarheid tonen , ze minachten de autochtone bevolking
  Was ook een oudere dame op een begraafplaats verkracht, rouwen kan ook niet meer, waar ben je nog veilig? Thuis niet,op straat niet.
  Portugal heeft even tussen door het songfestival gewonnen, ik baal ,onvoorstelbaar
  Maar dat beroven vieze laffaards, maar ach ze komen overal mee weg,en nog steeds willen veel mensen er nog meer bij !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Golden Girl: 00.50. uur. De mensen die er nog steeds meer “verrijkers”, bij willen, zijn vooral te vinden bij de socialisten en de groenen, en uiteraard het “goedmensvolk”. En helaas hebben die het dankzij de verraders van de politiek, voor het zeggen.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Golden Girl. De geïmporteerde geitenneukers en zwarte aapjes die zo te lijden hebben in Afrika en in de woestijn, worden in Europa doodgeknuffeld alsof ze Pandaberen zijn, die beschermd moeten worden tot welke prijs dan ook. Helaas, willen de opper machthebbers van onze Europese Jurassic Park niet begrijpen dat zij ons tot voer gebruiken om deze monsters te verzorgen. Het is precies net als in de openingsscène van de film Jurassic Park, waarin een levende geit wordt als voer gebruikt in de voedsel keten van een dinosaurus. Maar de geïmporteerde monsters willen meer. Ze verorberen nu op eigen kracht de mensen die in hun nabijheid leven en voor hun levensonderhoud hard moeten werken. De vraag rest: tot wanneer zouden mensen hun lot accepteren als objecten in de voedselketen van geïmporteerde monsters? Wanneer zouden ze gaan vechten voor leven en dood voor hun naakte bestaan?

   Like

 10. louis-portugal zegt:

  Ik zat op een bouwput in Aveiro Portugal.
  De put lag naast een kerkhof.
  OP veel portugese kerkhoven ziet men een soort mooie kapellen waarin de doden in een loden mantel, die dan weer in een houten kist wordt gelegd, worden bijgezet.
  Die kapellen worden geslotenmet een traliedeur.
  Toen ik er een ochtend rondliep hoorde ik dat op het kerkhof een van die kapellen was ooengebroken, de kist was ooengebroeken, het lijk lag op de grond en het lood was gestolen.
  Conclusie dus ook op kerkhoven moet men al veiligheidscameras gaan plaatsen.
  Het wordt echt fijn.
  Overigens dat stelen van koperren letters gebeurt hier ook al langer.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Ongeveer 20 jaar geleden heeft een Israëlische kennis mij een verhaal over zijn moeder verteld. De vrouw had een hekel aan premier Ehud Barak (IL arbeiderspartij). Ze beschuldigde hem ronduit voor verraad en collaboratie met de vijand. Tussen de scheldkanonnades door, zei ze: Wat moeten wij met deze smeerlap doen? Hij verkoopt ons aan de Arabieren? Haar zoon (de kennis) antwoordde: Daar hoef jij geen zorgen over maken. Al wil Barak de boel verraden, het zou hem niet lukken. Jij zou het wel zien! ..Er zouden dingen gebeuren die al zijn plannen in de soep zouden laten lopen. Maar het zou wel een lawine van bloed kosten!. ..Ik herinner mij dit verhaal omdat de omstandigheden in het huidige Duitsland, lopen bijna parallel aan de omstandigheden in Israël zoals de kennis ze had geschetst. Vooral de wijze waarop regeringsleiders hun bevolking laten vallen voor een fata morgana die het land naar de afgrond brengt. Men kan de situatie met een ballon vergelijken. In Israël explodeerden de ballon heel snel. Toen Ariel Sharon een bezoek bracht aan de Tempelberg op 28 september 2000, brak de tweede Intifada (opstand) uit die het leven van duizenden aan beide kanten kostte. De Duitsers lieten tot nu toe zien dat zij over olifantengeduld beschikken. Maar hoe lang nog? Er moet maar iets kleins gebeuren en ook Duitsland kan onderdompelen in rivieren van bloed. Het gevaar loert vooral nu bij de komende verkiezingen; waar NIETS TE KIEZEN VALT!. Martin Schulz en Angela Merkel zijn van hetzelfde laken en pak. Beiden hebben de bevolking niets te bieden behalve: meer geimporteerd ongedierte uit moslim en Afrikaanse landen die het land als zgn. vluchtelingen overspoelen, meer criminaliteit, meer Islam, meer terreur en meer EU.

  Liked by 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Deze roofovervallers hebben groot gelijk, want het leven is voor de levenden en daarna heerst de dood en de levenden treuren om hun eigen verdriet, de dode komt niet terug vanwege het rouwen.
  Hier staat het:
  Van hetzelfde laken een pak krijgen,

  d.w.w. op dezelfde wijze behandeld of gestraft worden, als waarop dit iemand zelf of een ander is gedaan. In Zuid-Nederland zegt men van hetzelfde laken een broek geven (Schuermans, 323 b; Joos, 119; Welters, 113 en Antw. Idiot. 285) of van denzelfden derden hebben (of krijgen4)) in den zin van: iemand op dezelfde wijze straffen of poets wederom poets spelen (Schuermans, 80 a); Teirl. II, 197: iemand van ’t zelfde laken
  een broek, een rok, een kleed geven of iemand uit hetzelfde laken een broek, enz. snijden. Zie de Gew. Weeuw. III, 50: Als jy dat wilt verzaaken, zoo heb je al meê een wammis van ’t zelfde laken aangetrokken, daar Piet een rok met een broek van heeft. Bij Tuinman II, 16 staat de uitdr. opgeteekend in den vorm van: Men zal hem van dat zelve laken een rok en broek maken: dit wil zeggen, men zal hem op die zelve wyze handelen en vergelden; vgl. ook Spaan, 146: Hy meinde Arend en Gys van ’t zelve laken een boxe te geven; 157: Daar kreeg hij van ’t zelve laken een boxzen; Van Effen, Spect. XI, 40: Kom ik moet je van dat zelfde laken eens een broek geven. Zie Harrebomée III, 145; Ndl. Wdb. III, 1467; VIII, 931; XIII, 893; Nkr. III, 26 Sept. p. 5: Lohman kon van ’t zelfde laken een pak krijgen; en vgl. nog het fri.: hy kriget fen ’t selde lekken in jas, in rok, in pak of in pear boksen (broek); het gron. van ’t zulde loaken ’n pakje kriegen (Molema, 316 b); bij Chaucer: I made him of the same wood a cross (Prick, 1137).

  Dit was brandhout en een goede nachtrust allen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s